Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 3, 2009 Ρε γμτ με κολαζετε Παναγιώτη 4 λέξεις εχω να σου πω: Η εξεταστικη μου αναβλήθηκε Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 3, 2009 αρε τυχερε θα λιωσεις στο σκι. εγω τωρα αρχιζω τις καταληψεις μου μεσα τωρα θα τελειωνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 3, 2009 ....Η εξεταστικη μου αναβλήθηκε Ειδες; κατι ηξερα που τα περασα ολα μου τα μαθηματα εγω... Άλλα δεν εχει... ... Οποτε μπορω και αλωνιζω... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted February 4, 2009 Παιδια, τι ειναι αυτο που δειχνει στις webcam; Βρεχει πανω;;; Βαψανε το χιονι;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 4, 2009 Κλασσικες Απριλιατικες σουπες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted February 4, 2009 Παντως στο SR χαρακτηριζει το χιονι "σφιχτο" ενω το site του ΧΚΠ το βρισκουν "πατημενο-παγωμενο"... Αλλαζει φαινεται συνεχως η "ποιοτητα" του χιονιου... Δεν πειραζει ομως, σουπα σερβιρουν, σουπα θα φαμε (Αν και το χρωμα μου θυμιζει μαλλον φακες αλλα θα φταινε τα ματια μου) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted February 4, 2009 Πεμτη,Παρασκευη θα ειμαι κι εγω πανω....αντε ρε παρε καμια αδεια τωρα...τι την κρατατε για το καλοκαιρι?? Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 4, 2009 Δεν πειραζει ομως, σουπα σερβιρουν, σουπα θα φαμε οποιοι ηταν στην Γαλλια ξερουν καλα απο σουπες αυτοι θα περασουν καλα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted February 12, 2009 αντε να αρχίσουμε αυτο το σ/κ θα είμαι πάνω (Αγόριανη). αλλος? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 12, 2009 Κι εμεις απανω θα ειμαστε οικογενειακως! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 12, 2009 λογικα θα ειμαστε και εμεις πανω. αν ειναι να πουμε ενα γεια απο κοντα! σιγουρα θα ξερω αυριο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 13, 2009 Αυριο Σάββατο και Κυριακη θα βρίσκομαι στον "αγαπημενο" Παρνασσο! ΚΑΛΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted February 14, 2009 Δευτέρα 16/2 κανείς; Όλο και κάτι θα έχει αφέσει ο Ορέστης και για εμάς; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted February 14, 2009 καθημερινες συμπεριλαμβανομενης κ της δευτερας εκτοος απροοπτου θα ειμαι πανω... Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted February 15, 2009 και εγώ θα ανέβω αυριο - με λένε Μαρία και φοράω ενα δαμασκηνί μπουφάν κ κάνω snowblade !! αμα μεδείτεμιλήστε μου ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 15, 2009 Τυχεροί όσοι θα ανεβείτε αύριο , δείχνει ότι θα είναι καταπληκτική μέρα. Εγώ δυστυχώς μπορώ μόνο Τρίτη και με τα σημερινά στοιχεία δεν ξέρω αν θα αξίζει να ανέβω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 15, 2009 (edited) χρηστο ... σε ευχαριστω αυριο φωτοενημερωση απο χκπ Edited February 15, 2009 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 15, 2009 χρηστο ... σε ευχαριστω Αλήτες! Κάτι φωτογραφιούλες σου, δυστυχώς χάθηκαν κατά την μεταφορά στον υπολογιστή. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 16, 2009 Αλήτες!Δεν είναι πολλοί Κύριε ΛΑΠΠΑ. Ο εξής ένας : Pefto_kai_Matheno...η προσωποποίηση της αλητείας και ο ορισμός της αναισθησίας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 16, 2009 θα σε πιασω απο τα μαλια και .... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nani23 0 Report post Posted February 16, 2009 Καλησπερα.Θα ανεβω αυριο(Τριτη) Παρνασσο.Θα ειναι κανενας αλλος πανω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Myrto78 0 Report post Posted February 17, 2009 Γεια χαρά σε όλους! Μόλις γύρισα από μια ονειρεμένη εβδομάδα στις Ελβετικές Άλπεις. Δεν φαντάζεστε χιόνι: πούδρα μέχρι το γόνατο όλη την εβδομάδα, και απίστευτες εκδρομές off-piste με ντόπιο οδηγό. Μέχρι και paragliding με σκι δοκίμασα!! Τώρα με έπιασε μια απίστευτη μιζέρια που δεν είμαι πια εκεί, και είπα να ρωτήσω μήπως κανείς σας θα ανέβει καμιά από τις επόμενες μέρες και θέλει παρέα (και συνεισφορά βενζίνης/διοδίων--γιατί paragliding κάνω, τρομάρα μου, αλλά δεν οδηγώ!). Αυτή την εβδομάδα μπορώ οποιαδήποτε μέρα εκτός Κυριακής. :-) Μυρτώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 17, 2009 ....Μέχρι και paragliding με σκι δοκίμασα!! ....:-) Μυρτώ Μπραβο Μυρτω! Εγω δυστυχως αυτη τη βδομαδα γιοκ...απο Παρασκευη βραδυ ΜΙΚ! ΜΙΙΙΙΚΚΚΚ! Τι ειναι αυτο το paragliding με σκι ωρε ΜΙΚ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2009 Απογείωση κανονικού παραπέντε με σκι στα πόδια Υπάρχει σχεδόν σε όλα τα χκ του κόσμου απορώ πως δεν το έχεις δει. Και la plagne κάναν και troi vallees Φυσικά και κάποια στιγμή θα ανακοινωθεί και για τον Παρνασσό . I Hope soon...real real soon Μυρτώ γράψε στα άλλα αθλήματα τις εντυπώσεις σου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 17, 2009 Το είδαμε και στο Trois Valees, αλλά και στο Bansko. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites