yellowb 0 Report post Posted January 22, 2009 Καλημέρα παιδιά, Θα ειναι η πρώτη φορα που θα κάνω snowboard και έχω καποιες αποριες που δεν μπόρεσα να βρω απάντηση στο forum. 1.Χρειάζεται να εχω αγοράσει κατι ή ο όλος ο εξοπλισμος νοικιάζεται? Το σετ στον παρνασσο που νοικιάζεται προς 20Ε περιλαμβάνει τα πάντα πχ περιλαμβάνει την ειδική φόρμα,γάντια,γυαλια? Αν δεν τα νοικιάζει ολα υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι που μπορώ να τα νοικίασω και με τι τιμη? 2.Ποια πίστα πιστεύετε οτι ειναι καλο να ξεκινήσω (παρνασσο μιλαμε πάντα). Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yellowb 0 Report post Posted January 22, 2009 Δεν βρίσκει τον χρονο να με βοηθήσει κανεις σε μια τοσο απλη ερώτηση?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 22, 2009 1) ρουχα, γαντια και γυαλιά δεν νοικιάζουν πουθενα..παρα μονο σανιδα κ μποτες 2) απο την baby και με δασκαλο η καποιον φιλο σου που να ξερει να σου πει 5 πραγματα, μην τραυματιστεις Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 22, 2009 1) Αν και δεν γνωρίζω ρουχισμός πρέπει να είναι του ιδιοκτήτη για λόγους υγιεινής κατ' αρχήν. Στα 20 πρέπει να περιλαμβάνεται το σανίδι και οι μπότες τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά δε νομίζω να τα νοικιάζει κανείς εκτός ίσως από παντελόνι, μπουφάν σε κάποιες περιπτώσεις...........αλλά και πάλι 2) Πρώτη φορά........να βρεις κάποιον που ξέρει, να σου δείξει τα βασικά και να τα εξασκήσεις / εμπεδώσεις και σίγουρα να μην πας πουθενά παραπάνω από την baby ακριβώς έξω από το "αυγό" / Αφροδίτη. Καλή αρχή, καλή συνέχεια και καλώς όρισες στο forum μας! @ edit με πρόλαβε η Όλγα Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted January 22, 2009 Το κατάστημα του Πάππου στη είσοδο της Αράχωβας απέναντι από την εξπρές σέρβις νοικιάζει κάποιο ρουχισμό κυρίως παντελόνια, γάντια και μερικές ολόσωμες φόρμες 10 Ευρώ /ημέρα. Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 22, 2009 για αρχη μεχρι να κολλησεις το μικροβιο πηγαινε σε κανα ιντερσπορτ να παρεις ενα Mc Kinley παντελονακι ασορτι με μπουφαν εχει καλες προσφορες και να μην κολλησεις θα σου μεινουν για καμια βολτα στο βουνο καλως ηρθες στο SC Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 22, 2009 Kαι το MAKRO έχει καλες τιμές για τον πρώτο ρουχισμό. Αν δεν εισαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει αγόρασε φθηνό ρουχισμό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bilbakos 0 Report post Posted January 22, 2009 (edited) Kαι το MAKRO έχει καλες τιμές για τον πρώτο ρουχισμό. Αν δεν εισαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει αγόρασε φθηνό ρουχισμό. Εγω παντως πηρα μια ολοσωμη φορμα φετος απο ΜΑΚΡΟ και για τα λεφτα της ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ...εως παρα παρα παρα πολυ!!!!!! Edited January 22, 2009 by bilbakos Quote Just Bilbakos Share this post Link to post Share on other sites
yellowb 0 Report post Posted January 23, 2009 Να είστε καλά ρε παιδιά, με βοηθήσατε. Δεν θα ήθελα να πάω... ξεβρ@κωτος στα αγγούρια Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 23, 2009 Συμπαθητικό μαγαζί για ενοικιασεις snowboard και όχι μόνο είναι το PRO-RAD στην Αράχωβα..... Ρούχα το καλύτερο είναι να πάρεις δικά σου.....τώρα ιδίως που είναι περίοδος εκπτώσεων θα βρείς πολύ καλές τιμές.... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
yellowb 0 Report post Posted February 4, 2009 Απλα για να ολοκληρωθει σαν θέμα. Τελικα πήγα παρνασσο το σαββατο. Με τον εξοπλισμό ειμαι απογοητευμένος. Νοικιασα απο ενα κατάστημα στην Αράχωβα (και αν θέλετε λέω και ποιο). Το ενα πρόβλημα ήταν στις δέστρες οπου μετα απο 1-2 φορες χαλασε η μπροστινή στο δεξί μου ποδι με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να μου λύνεται κιολας . Μετα απ'οτι εμαθα (δεν ξέρω αν ισχύει) οτι δεν θα επρεπε να βγαίνει το ποδι μου έξω. Μιλαμε σχεδον το 1/3! (ειμαι λιγο bigfoot ) Τελος σαν αρχάριος δεν μπορω να σχολιάσω αν ηταν η σανίδα καλή η όχι αλλα ομολογώ δυσκολευόμουν να σταματήσω. Το snowboard παντως μου εφτανε μεχρι την μύτη μου περίπου. Θα επρεπε να προσέξω κατι? A επίσης άργησαν να ανοίξουν τις πίστες για να τις στρώσουν (η κατι τέτοιο τελος παντων)μιας και εριχνε με το κιλο το χιονι. Ηταν καλή ημέρα για να πάει κανεις (αρχαριος μιλάμε πάντα). Αυτα ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites