Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
decryal

Helooo!

Recommended Posts

καλησπερα κ απο εμενα!!

εχω κανει σκι περιπου 5-6 φορες μεχρι τωρα,περυσι κ φετος,στο παρνασσο και φετος ενδιαφερομαι να κανω 1-2 μαθηματακια για να βελτιωθω γιατι εχω μεινει...στασιμος!! πιστευεται αξιζει???

επισης δε ξερω αν εχει καποιος να προτεινει καποιον που μπορει να με βοηθησει απο εδω μεσα ή γενικα!!!

ευχαριστω!

P.s δε ξερω αν ποσταρω στο σωστο topic!!

Καλως ορισες στο φορουμ μας.

1-2 μαθηματακια (ει δυνατον με τον ιδιο δασκαλο για να μην ακους τα ιδια τη δευτερη φορα) θα βοηθησουν.

Ελα αν μπορεις σε καποια συναντηση μας να μας γνωρισεις και να σε γνωρισουμε. Αμα σε ξερουμε, ολο και καποιο tip θα σου δωσουμε στο βουνο (χωρις αυτο να υπολαθιστα το δασκαλο η την αναγκη για μαθηματα :angry: )

Φιλικα

ΜακηςΜ

εδώ που ήρθες μόνο προκοπή θα βρείς :P ...αρκεί να μείνεις

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

ευχαριστω ΜακηΜ αλλα θα ηθελα καποιες συμβουλες στη..πραξη!!

κατι αλλο..ρωτησα σε σχολη στο παρνασσο πριν λιγο και μου ειπανε οτι το μαθημα κοστιζει 40Ε για 45" και μου φανηκε καπως!!!

εσεις τι πιστευεται οτι με ενα μαθημα θα μαθεις οτι δεν θα μαθεις 3 φορες μονος σου στο βουνο??δηλαδη αξιζει τα λεφτα του??

δε ξερω τι να πω!!thanks για τη help Παντως!

καλησπερα κ απο εμενα!!

εχω κανει σκι περιπου 5-6 φορες μεχρι τωρα,περυσι κ φετος,στο παρνασσο και φετος ενδιαφερομαι να κανω 1-2 μαθηματακια για να βελτιωθω γιατι εχω μεινει...στασιμος!! πιστευεται αξιζει???

επισης δε ξερω αν εχει καποιος να προτεινει καποιον που μπορει να με βοηθησει απο εδω μεσα ή γενικα!!!

ευχαριστω!

P.s δε ξερω αν ποσταρω στο σωστο topic!!

κατι αλλο..ρωτησα σε σχολη στο παρνασσο πριν λιγο και μου ειπανε οτι το μαθημα κοστιζει 40Ε για 45" και μου φανηκε καπως!!!

εσεις τι πιστευεται οτι με ενα μαθημα θα μαθεις οτι δεν θα μαθεις 3 φορες μονος σου στο βουνο??δηλαδη αξιζει τα λεφτα του??

Φιλε decryal, στο ποστ σου ζητας συμβουλη αν αξιζει να κανεις 1-2 μαθηματακια. Νομιζω οτι σου απαντησα καθαρα.

Απο εδω μεσα δεν θα σου προτεινω εγω καποιον που να κανει μαθηματα. Αν καποιος παραδιδει μαθηματα και ενδιαφερεται μπορει να σου στειλει ΡΜ.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις στην πραξη... θελεις μαθηματα εδω μεσα; :lol::lol:

Το αν αξιζει τα λεφτα του το 40αρι εξαρταται απο πολλες παραμετρους και δεν θα μπω σ'αυτο.

Το αν θα μαθεις μονος σου σε 3 φορες... για τους περισσοτερους δεν ισχυει... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

σου εστειλα Pm με το τηλ ενος δασκαλου που ξερω!!πολυ καλος!!

thanks!σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

thanks!σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Παρακαλουμε! :angry:

Και μην χανεσαι... ;) Να μας λες για τις προοδους σου! :angry:

Φιλικα

ΜακηςΜ

ναι βρε Decryal μην χαθείς... να μας πεις πως τα πας με τον δάσκαλο που σου πρότεινε ο Δημήτρης... :angry:

:angry:

Οσοι πατε στο χκπ και πετυχετε μια τελεια μερα οπως εγω σημερα οποτε λετε οτι ειναι ευκαιρια να κανεντε και καμμια ωρα κανα μαθηματακι να βελτιωθειτε λιγακι προσοχη!

Επελεξα σημερα μεγαλη σχολη του χκπ με χρονια παρουσιας στο χωρο,και πραγματικα μετανιωσα που εκανα μαθημα.μου δωσανε εναν τυπο που ολη την ωρα μιλαγε στα κινητα και Lifestyle και εχω παντου γνωριμιες,στη πιστα αυτος εφευγε και εκανε αλματα και ποζεριες διαφορες εγω τον κυνηγαγα απο πισω αφου εφτασα σε σημειο να του πω αν τον ενοχλω!!!τι γαιδουρια ειναι αυτα ρε παιδια καλα δε ντρεπεται καθολου η σχολη??κριμα και τη θεωρουσα και τη μεγαλυτερη/πιο σοβαρη!!

Στο τελος μου ειπε οτι ειναι κ στεναχωρημενος με την επιδοση μου(!!),μαλλον το βραδυ δε θα κοιμηθει,και πρεπει να κανω μαθηματα,πολλα μαθηματα και αλλα τετοια αφου φυσικα στη 2-3η καταβαση-κυνηγητο τελειωσε το μαθημα,με τι καραγκιοζηδες εχουμε γεμισει τα βουνα μας!!

p.s 1 μετα το 45λεπτο και αφου το μαθημα κοστισε 40γιουορος μου του δινω 50 και μου λεει οτι δεν εχω ρεστα και τετοια!!χαχα!!

καλα του λεω δε πειραζει και παει να φυγει και του λεω καλα που πας πλακα κανω καλα το πηρες στα σοβαρα!!χαχα!στραβωσε λιγακι αλλα εγω γελαγα με τη ψυχη μου,ηταν το καλυτερο σημειο του "μαθηματος"!!

p.s 2 δε ξερω σε ποιο τοπικ πρεπει να μπει αν νομιζετε οτι πρεπει να μεταφερθει ο.κ

WOW!!

Μάλλον καλό θα ήταν να το εβαζες λιγο νωρίτερα στο φόρουμ για να πάρεις καμιά συσταση ως προς το πού να απευθυνθεις.

Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε! Αφού δεν τον πηρες στις μπατονιές πάλι καλα.

μππορεις να μου στειλεις με pm περισσότερα στοιχεια ?????

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

p.s 2 δε ξερω σε ποιο τοπικ πρεπει να μπει αν νομιζετε οτι πρεπει να μεταφερθει ο.κ

Εδω καλα ειναι; :) Ακουσες τιποτε απο τον Decryal? Εκανε κανενα μαθημα τελευταια; :)

For the Moderating Team

ΜακηςΜ

Καλημέρα κι από μένα και καλώς όρισες στο forum και εύχομαι στον Σύλλογο (έλα σε μια συνάντηση να μας γνωρίσεις)

ΑΞΙΖΕΙ να κάνεις μάθημα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! και είσαι στην κατάλληλη στιγμή

δηλαδή στις 5 - 6 φορές ΔΕΝ έχεις προλάβει ακόμα να εμπεδώσεις κάτι στραβά και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Αν κάνεις ΤΩΡΑ μάθημα θα προλάβεις να διορθώσεις τα τυχόν μικρολαθάκια

και να προχωρήσεις ΚΑΙ σωστά ΚΑΙ πιο γρήγορα!

και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό!

Αν έρθεις σε καμιά συνάντηση (επιμένω!) και γνωριστούμε θα σου εξηγήσω πως την πάτησα εγώ,

όπως μου το εξήγησε η φίλη μου η diva (μέλος του συλλόγου και του forum) και κυρίως γυμνάστρια.

Είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο να ξεμάθεις το λάθος

Τώρα που είναι αρχή είναι η καλύτερη ώρα, αν παρασυρθείς από την χαρά σου ότι τσουλάς και το αφήσεις

θα σου μείνει μια λάθος κατάσταση που σχετίζεται με την κινητική μνήμη και δυστυχώς ριζώνει πολύ βαθιά...

Μιλάω εκ πικρής πείρας και ειλικρινά δεν θέλω άλλοι να κάνουν το δικό μου λάθος... :P

Αν τελικά σ' αρέσει το σκι είσαι στο κατάλληλο forum - club - Σύλλογο - παρέα

Η χιονοπαρέα βοηθάει ΠΟΛΥ στο εξής: είναι καλή παρέα (βασικό αυτό)

αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε εμψυχώνει στο βουνό χωρίς να σε παρασέρνει :lol:

σου δίνει ένα κίνητρο να πας παρακάτω!!

Αυτοί που έχουν πείρα μπορεί σε πρώτη φάση (στο forum) να δείχνουν ότι κάνουν πολύ χαβαλέ (μεταξύ τους)

αλλά έχω διαπιστώσει ότι ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά τι τους γίνεται

και γουστάρουν πολύ να μάθουν και άλλοι άνθρωποι και να χαρούν αυτό που τόσο (μα τόσο) πολύ αγαπούν οι ίδιοι !!!!

Το σκι το αγαπούν με τρέλλα αλλά χωρίς ανευθυνότητα και χωρίς να σνομπάρουν αυτόν που ξέρει λιότερο!

Εδώ στο forum υπάρχει πολύ υλικό να διαβάσεις made in sc : http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=7972

Ski το άθλημα: Θέματα τεχνικής. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει παρακαλώ :lol:

Δηλαδή, εδώ που ήρθες θα αποκομίσεις ΠΟΛΛΑ και δεν θα ξεκολλάς!

(είμαι από τον Οκτώβρη μέλος και περίπου από πέρυσι τον Μάρτη πήγαινα στις συγκεντρώσεις).

Μην τα λυπηθείς λοιπόν τα λεφτά για το μάθημα... θα τα χαρείς ΚΑΙ θα τα χαίρεσαι για πολύ πολύ καιρό!

Αυτά προς το παρόν...

Καλή σου μέρα!

(Αχ! επιτέλους Τετάρτη! θα πάω στο Snow Club)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Οσοι πατε στο χκπ και πετυχετε μια τελεια μερα οπως εγω σημερα οποτε λετε οτι ειναι ευκαιρια να κανεντε και καμμια ωρα κανα μαθηματακι να βελτιωθειτε λιγακι προσοχη!

Επελεξα σημερα μεγαλη σχολη του χκπ με χρονια παρουσιας στο χωρο,και πραγματικα μετανιωσα που εκανα μαθημα.μου δωσανε εναν τυπο που ολη την ωρα μιλαγε στα κινητα και Lifestyle και εχω παντου γνωριμιες,στη πιστα αυτος εφευγε και εκανε αλματα και ποζεριες διαφορες εγω τον κυνηγαγα απο πισω αφου εφτασα σε σημειο να του πω αν τον ενοχλω!!!τι γαιδουρια ειναι αυτα ρε παιδια καλα δε ντρεπεται καθολου η σχολη??κριμα και τη θεωρουσα και τη μεγαλυτερη/πιο σοβαρη!!

Στο τελος μου ειπε οτι ειναι κ στεναχωρημενος με την επιδοση μου(!!),μαλλον το βραδυ δε θα κοιμηθει,και πρεπει να κανω μαθηματα,πολλα μαθηματα και αλλα τετοια αφου φυσικα στη 2-3η καταβαση-κυνηγητο τελειωσε το μαθημα,με τι καραγκιοζηδες εχουμε γεμισει τα βουνα μας!!

p.s 1 μετα το 45λεπτο και αφου το μαθημα κοστισε 40γιουορος μου του δινω 50 και μου λεει οτι δεν εχω ρεστα και τετοια!!χαχα!!

καλα του λεω δε πειραζει και παει να φυγει και του λεω καλα που πας πλακα κανω καλα το πηρες στα σοβαρα!!χαχα!στραβωσε λιγακι αλλα εγω γελαγα με τη ψυχη μου,ηταν το καλυτερο σημειο του "μαθηματος"!!

Εγω παντως στη θεση σου δεν θα πληρωνα :lol:

Ακομα θυμαμαι τον δασκαλο στο λατανια ο οποιος ηταν προτυπο επαγγελματια

ΥΓ:νικελ το κολπο που εκανε στο πιατακι,το εξασκησες καθολου ?:lol:

elan primetime 33.jpg

ΥΓ:νικελ το κολπο που εκανε στο πιατακι,το εξασκησες καθολου ? :lol:

Δεν το βάζεις το videάκι και εδώ να "κουφαθούμε" όλοι και να μας κυνηγάνε και στ ΧΚ? :lol::P

Βάλε καλύτερα και μια υποσημείωση του τύπου "dont try this at home" :P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Δεν το βάζεις το videάκι και εδώ να "κουφαθούμε" όλοι και να μας κυνηγάνε και στ ΧΚ? :lol::lol:

Βάλε καλύτερα και μια υποσημείωση του τύπου "dont try this at home" :P

ολο το λεω στον εαυτο μου και ολο το ξεχναω.Θα το κανω συντομα ομως,διοτι οντος ειναι κορυφη :P

elan primetime 33.jpg