anemar 6 Report post Posted December 13, 2007 Στα παρακατω links μπορειτε να διαβασετε παλαιοτερες συζητησεις γυρω απο την τεχνικη στο ski.Με αφορμη καποιο post που θα δειτε μπορειτε να ανοιξετε νεα συζητηση ή να συνεχισετε την παλια εμπλουτιζοντας την με τις γνωσεις ή τις αποριες σας. Αν μου ξεφυγε καποιο link,προσθεστε το. Καλο διαβασμα . Στην πιστα: TOP 10 συμβουλων CARVING Τα χερακια τι τα κανουμε? Ασκηση για σωστο πατημα και των ΔΥΟ ποδιων σε carving???? Τεχνικη Ερωτηση για carve!! SOS ΤΕΧΝΙΚΗ: ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΕ CARVING Τεχνικη Carving.Τι ακριβως ειναι? Απο επιπεδο Νο 4 σε Νο 5 video κριτικη video κριτικη Νο2 ΤΕΧΝΙΚΗ Τεχνικη ski Video Κριτικη no.9 Πως στριβουν στην πουδρα;; ΠΟΥΔΡΑ ΚΛΙΣΗ TERRAIN ΚΑΙ "ΕΛΑΤΗΡΙΟ" GS ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗΤΟ Αρθρο: Powder Skiing περι..απατητου Εκτος πιστας για αρχαριους Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 22, 2008 Συντομα θα παρουσιαστουν free ride/free style φωτογραφιες με συμβουλες, [ τακτικης και τεχνικης] πορειας και αλματων σε off piste συνθηκες Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 22, 2008 Ανέστη, μπράβο για το ποστ Από το ...πληκτρολόγιο μου το πήρες. Χτες καθόμασταν όλη η οικογένεια και διαβάζαμε το τοπ 10 του ΜΙΚ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 22, 2008 Χτες καθόμασταν όλη η οικογένεια και διαβάζαμε το τοπ 10 του ΜΙΚ We are not responsible for any accidents. Read at own risk Μιας και κοντεύει η ώρα καλό είναι να ανοίξουμε κάνα καινούργιο θεματάκι εεεεε? Adaptability, προσαρμογή τεχνικής σε διάφορες κλίσεις και χιόνια για αρχή...? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites