kostasbmw 989 Report post Posted February 27, 2009 μια απλη σκεψη με αφορμη την εκδρομη του συλλογου στη βασιλιτσα σε συνδυασμο με την κοπη της πιτας νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει αυτη η περιφορα της πιτας απο χιονοδρομικο σε χιονοδρομικο και συγκεκριμενα αφου ειμαστε συλλογος που τον ενδιαφερουν οι δημοσιες σχεσεις και θελουμε να τον μαθουν και να τον γνωρισουν απο κοντα και καποιοι που ισως μπορουν να βοηθησουν αλλα δεν κανουν σκι ουτε προκειται ποτε να εμφανιστουν σε χιονοδρομικο για να παραστουν σε κοπη πιτας (ξερετε ποιους εννοω) μαλλον πρεπει να γινεται η κοπη της πιτας σε καποιο κεντρικο μερος στην αθηνα(αιθουσα η στα γραφεια του) εναλλαξ με θεσαλλονικη με ταυτοχρονη προσκληση καποιου υφυ υπουργου δημαρχου νομαρχη παπα δεσποτη διευθυντη χιονοδρομικου εππαγγελματια του χωρου και ατομων η φορεων δεν παει το μυαλο μου ποιους αλλους θα μπορουσαμε να καλεσουμε για να γινει και ενας ντορος οπως συνηθιζεται να λεγεται. ετσι αποσο ξερω ετσι δουλευουν πολλοι συλλογοι που θελουν να κανουν καποιες επαφες η απλα να τις διατηρησουν. τωρα σαν εθιμο η κοπη της πιτας δεν ειναι της στιγμης να αναλυσω εχει και χριστιανικο χαρακτηρα και σε ολη την ελλαδα υπαρχουν πολλα και διαφορα που γινονται με τη κοπη. κυριως το κοψιμο που τα κομματια δινονταν με καποια ιδαιτερη σειρα αυτα τα λιγα αναμενω τις σκεψεις σας καλη κοπη καλη διασκεδαση καλα κουλουμα Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 27, 2009 γεία σου ρε Κώστα με τις αναλαμπές σου πίτα να σου φυλάξουμε τελικά?? εσύ δαγκωτό το πας για ομάδα εργασίας εκδηλώσεων, αν δε σου αρέσει και η εκδρομών λοοοοοοοοολ Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted February 27, 2009 Συμφωνώ με τον kostasbmw. Μια συνάντηση με τον κάθε ...(αρμόδιο)... όποτε βιαζόμαστε να προλάβουμε μια κατάσταση, να επιτύχουμε ένα στόχο ή καιγόμαστε για κάτι δεν αρκεί όταν επιθυμούμε να βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να συμμετέχουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Χρειάζεται συστηματική προσπάθεια και προβολή. Η κοπή της πίττας είναι μια καλή ευκαιρία γι'αυτό. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted February 27, 2009 Απο πότε ο "είμαστε σύλλογος" ώς επισκέπτης????? !! Κάποιος που δεν κάνει σκι , πως θα ενδιαφερθει για τον σύλλογο?? Και εγω δεν έκανα σκι , αλλά αν τελικά μου άρεσει και κάνω, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να προσφέρω ή να κατανοήσω ορισμένα πράγματα για την χιονοδρομία ή να ακολουθήσω σε event του συλλόγου. Και οσον αφορα την περιφορα απο χιονοδρομικό σε χιονοδρομικο , ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ!! Και είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά , να κανουμε το σκι μας και να ξεφύγουμε!! Συναντήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και μέχρι τώρα έχουν έρθει αρκετά καινούργια άτομα( τα οποία έχουν και πολύ καλή εντύπωση για την όλη διαδικασία των εκδρομών( μπράβο και στην ομάδα εκδρομών)!! Κατα τ'άλλα πιστεύω οτι το topic πρέπει να μεταφερθεί στα "Θέματα Συλλόγου!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted February 27, 2009 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ!! Και είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά , να κανουμε το σκι μας και να ξεφύγουμε! Αυτό μπορούμε να το κάνουμε οποιοδήποτε σ/κ! Και το κάνουμε πιστεύω. Ο kostasbmw αν κατάλαβα καλά λέει ότι μπορεί η κοπή της πίττας να είναι μια καλή αφορμή προβολής του συλλόγου σε αστικό κέντρο, για λόγους οφέλειας και αναγνωρισιμότητας του συλλόγου και των σκοπών του. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 27, 2009 peni καμαρι μεινε στο θεμα οσο μπορεις ειμαι μερικα χρονια με το συλλογο εστω και σαν μελος του φορουμ και βγαινει αυθορμητα το ειμαστε για το τελευταιο ειναι αρμοδιοι να αποφασισουν φιλικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 28, 2009 Peni δηλαδη οι επισκεπτες να μην ασχολουμαστε με τον συλλογο? Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 2, 2009 Mάλλον δεν πρέπει να σας πέφτει λόγος σε εσάς τους επισκέπτες . Και ειδικά αν είναι επισκέπτες σαν εσάς... τότε τι να λέμε εμείς τα κανονικά μέλη. Εγώ πιστέυω οτι εχει δίκιο ο Κώστας αν θέλουμε να εχει ακόμα καλύτερες δημόσιες σχέσεις ο σύλλογος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 3, 2009 Κωστα καμαρι οι χειμερινοι κολυμβυτες κοβουν την πιτα τους στην παραλια και οι δυτες στον βυθο εμεις θα την κοβουμε στα χιονια θα κανουμε επιτελους σκι παρεα δεν μπορω να σε πετυχω πουθενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
sotiris7 0 Report post Posted March 3, 2009 Απο πότε ο "είμαστε σύλλογος" ώς επισκέπτης????? !! Κάποιος που δεν κάνει σκι , πως θα ενδιαφερθει για τον σύλλογο?? Και εγω δεν έκανα σκι , αλλά αν τελικά μου άρεσει και κάνω, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να προσφέρω ή να κατανοήσω ορισμένα πράγματα για την χιονοδρομία ή να ακολουθήσω σε event του συλλόγου. Και οσον αφορα την περιφορα απο χιονοδρομικό σε χιονοδρομικο , ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ!! Και είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά , να κανουμε το σκι μας και να ξεφύγουμε!! Συναντήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και μέχρι τώρα έχουν έρθει αρκετά καινούργια άτομα( τα οποία έχουν και πολύ καλή εντύπωση για την όλη διαδικασία των εκδρομών( μπράβο και στην ομάδα εκδρομών)!! Κατα τ'άλλα πιστεύω οτι το topic πρέπει να μεταφερθεί στα "Θέματα Συλλόγου!! kαλα τα λες Quote ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 3, 2009 μπορεις να συμφωνησεις με λιγοτερες λεξεις αντι για "kαλα τα λες" γραφεις ενα +1 Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 3, 2009 tan(3π/4)... Εχουμε σκισει που εχουμε σκισει την Ελληνικη, μας φταιει σε κατι η Αλγεβρα? Απο Τριγωνομετρια πως παμε? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted March 3, 2009 (edited) Φυσική? Χημεία? Εγώ πάντως είμαι καλός στη Φυσική Βλακεία. Είναι εκ φύσης μου. Αχμμ μάλλον είμαι κ φυσιολάτρης. Εγώ πάντως ώς γνωστό party animal, τώρα που σας βλέπω καλά, μάλλον κάνα ICE party θέλετε μόνο για να στανιάρετε και χαρείτε στο στοιχείο σας. Τόσα ICE party έχουμε κάνει για άσχετους, εσείς θα μείνετε απ'έξω? Edited March 3, 2009 by VaL Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 3, 2009 Βαλάντη καμαρι…πολύ καλη η ιδεα σου και με χαρά να μας οργανώσεις το ice party (οσο είναι καιρος ακομα) αλλα εδώ το θεματάκι είναι άλλο, εδω παιζει το off topic που λεμε. Ο Κωστας και ο κάθε επισκέπτης προφανώς και εχει δικαίωμα να ασχολείται με τον συλλογο, άκυρη η τοποθέτηση της Πένης. οι γνώσεις και η προσφορά όλων καλοδεχούμενη. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted March 3, 2009 (edited) XA αρα εγώ (που ΠΑΝΤΑ είμαι Off topic) τώρα είμαι ON topic. Γιατι επισκέπτης είμαι κ εγώ (επισκέπταρος για να λέμε την αλήθεια ) κ σας προτείνω να κουνήσετε λίγο τα λυγερά σας κορμιά σε χορευτικούς ρυθμούς σε ένα........................ICE BAR Α κ καιρό έχουμε ακόμα για κάτι τέτοιο. Αρκεί να αποφασιστεί. Μετά έχει ο .....................VaL b.t.w. εγω δε κάνω σκί. υ.γ. Βαλάντη καμαρι?Που είναι το ΜΟΥ?? Δεν έχει ΜΟΥ?? Edited March 3, 2009 by VaL Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 3, 2009 Εμένα αφενός μου αρέσει και αφετέρου βρίσκω ότι έχει περισσότερο νόημα η κοπή της πίττας του ΕΣΤΟΥΧ να γίνεται σε κάποιο ΧΚ ακόμη και για λόγους Marketing. Σε κάθε περίπτωση απευθυνόμαστε σε ένα "ειδικό" κοινό, σε όσους αρέσει το βουνό, κυρίως το χιονισμένο βουνό και η χιονοδρομία...Πού θα είναι αυτοί ή πού θα πανε ευχάριστα, αν όχι σε κάποιο ΧΚ; Αν δηλαδή βγούμε στην Ομόνοια και μοιράσουμε φυλλάδια του ΕΣΤΟΥΧ και κομμάτια πίττα θα κάνουμε νέα μέλη; Και τί μας εμποδίζει να καλέσουμε τον όποιο επίσημο στο εκάστοτε ΧΚ που κόβουμε την πίττα μας κάθε φορά; Προσωπικά, ΣΚ που έχει χιόνι στο βουνό, που η χιονοδρομική σεζόν μας είναι 2-3 μήνες, να καθίσω Αθήνα για να έρθω στην πίττα του Συλλόγου μας, δεν θα το κάνω...Ποιός από εσάς θα το κάνει; Και ποιοί από όσους κάνουν σκι, είναι τρελαμένοι με το βουνό και είναι δυνητικά νέα μέλη μας θα το έκανε; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 3, 2009 Προσωπικά, ΣΚ που έχει χιόνι στο βουνό, που η χιονοδρομική σεζόν μας είναι 2-3 μήνες, να καθίσω Αθήνα για να έρθω στην πίττα του Συλλόγου μας, δεν θα το κάνω...Ποιός από εσάς θα το κάνει; Και ποιοί από όσους κάνουν σκι, είναι τρελαμένοι με το βουνό και είναι δυνητικά νέα μέλη μας θα το έκανε; μες'στο μυαλό μου η Γιώτα και btw, προστέθηκαν 10 καινούργια μελη την Κυριακή στον ΕΣΤΟΥΧ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 3, 2009 + 1000 στη Γιωτα Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 3, 2009 @#$%^&..............ωχχχχχχχ γαμωτο , δευτερη φορα σημερα που συμφωνω με την Γιωτα...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 3, 2009 Εμενα χιλιοστή Αριστοτέλη....! Μπράβο ρε Γιώτα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 3, 2009 επειδη ο φιλος κωστας ειπε μια σκεψη του και περιμενει αναλογες θα απαντησω και εγω με την σειρα μου.δεν ξερω αν ησουν στην βασιλιτσα το τριημερο γτ γνωρισα τοσα ατομα και πραγματικα δεν θυμαμαι αρκετους παλι,αν λοιπον ησουν διαφορετικα θα δεις σε βιντεακια που θα ακολουθησουν θα καταλαβαινες τι διαφημηση επεσε για τον εστουχ μεσω των μελων που φορουσαν φορμες και ηταν αρκετοι σε σημειο που πρασινιζε η σειρα στα λιφτ,και μεσω των καρτων που μοιραστηκαν και φυσικα στο παρτι που εγινε απο την alpinezone το ποσες φορες αναφερθηκε ο dj στα χελωνονιτζακια του snowclub.ξεχασα και κατα την εκινηση της κοπης της πιτας αλλα και κατα την ληξη ακουστηκε απο τα μεγαφωνα σε ολο το χιονοδρομικο.νομιζω και αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιο πιο παλιο μελος οτι διαφημιστηκε αρκετα ο συλλογος μας σε οικογενειες,σε απλους ανθρωπους που δεν κανουν σκι,σε σκιερ και σανιδαδες που κοιτουσαν ολη την διαδικασια της κοπης και ρωτουσαν αρκετα.δεν ειναι και λιγο να ανακοινωνεται οτι ο εστουχ κοβει την πιτα του στην τεντα της alpine zone και να βλεπει ο κοσμος ατομα μαζεμενα απο κατω...τωρα οσο για τα προσωπα που ανεφερες νομιζω οτι αυτες οι συναντησεις γινονται και στα γραφεια τους ωστε να μπορει να γινει συζητηση.αυτα απο μενα... φιλικα dust(για τους φιλους igognito) Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 3, 2009 Απο πότε ο "είμαστε σύλλογος" ώς επισκέπτης????? !! Κάποιος που δεν κάνει σκι , πως θα ενδιαφερθει για τον σύλλογο?? Και εγω δεν έκανα σκι , αλλά αν τελικά μου άρεσει και κάνω, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να προσφέρω ή να κατανοήσω ορισμένα πράγματα για την χιονοδρομία ή να ακολουθήσω σε event του συλλόγου. Και οσον αφορα την περιφορα απο χιονοδρομικό σε χιονοδρομικο , ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ!! Και είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά , να κανουμε το σκι μας και να ξεφύγουμε!! Συναντήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και μέχρι τώρα έχουν έρθει αρκετά καινούργια άτομα( τα οποία έχουν και πολύ καλή εντύπωση για την όλη διαδικασία των εκδρομών( μπράβο και στην ομάδα εκδρομών)!! Κατα τ'άλλα πιστεύω οτι το topic πρέπει να μεταφερθεί στα "Θέματα Συλλόγου!! Πενούλα μου γλυκιά θα διαφωνήσω και εγώ μαζί σου... Δεν είμαι με τίποτα υπέρ των κλειστών και στεγανών "χώρων" θα είναι βαρετό βέβαια να ξαναπώ (για δεύτερη φορά σήμερα!) ότι συμφωνώ πάλι απόλυτα με την Γιώτα! (και μ' αρέσει και ο τρόπος που γράφει!) Σίγουρα το χιονοδρομικό είναι ο καλύτερος χώρος ... και ως προς την προώθηση του "event" υπάρχουν τόσοι τρόποι... Δελτία τύπου σε περιοδικά, ας πούμε! Ραδιοφωνικοί σταθμοί... κλπ. Κέφι να υπάρχει και χρόνος... και κυρίως, κυρίως... το κίνητρο!! Ο λόγος να γίνουν όλα αυτά ! (και μην πάει ο νους των περίεργων στα υλικά αγαθά... ) Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted March 4, 2009 Χωρίς να κρίνω ως παράλογα τα επιχειρήματα όσων απαντήσατε, βρίσκω ενδιαφέρουσα την ιδέα του Κώστα. Δε νομίζω να πάθει κανείς τίποτα αν μία χρονιά ο σύλλογος κόψει την πίτα του -μία καθημερινή, αρχές Ιανουαρίου- στο γραφείο του συλλόγου, έχοντας προσκαλέσει κάποιους ανθρώπους που ποτέ δεν θα τους δούμε στο βουνό. Να θυμάστε οτι οι απόψεις όλων είναι σεβαστές, είτε είναι μέλη του συλλόγου είτε όχι. Τουλάχιστον, είναι μέλη του forum στο οποίο συμμετέχουμε όλοι. Για τους νεώτερους στο forum...ο Κώστας (και όχι μόνο) ήταν αρκετά χρόνια μέλος του συλλόγου και θα ξαναγίνει όταν πρέπει. Εξακολουθεί όμως να είναι μέλος του forum και να έχει δικαίωμα στην άποψη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 4, 2009 Να πω και γω τη γνωμη μου... Δεν νομιζω οτι η Peni το εγραψε γιατι ηθελε να φιμωσει τους 'επισκεπτες'. Απλα ηθελε να τους 'ντροπιασει' να ξαναεπισημοποιησουν τη σχεση τους με τον Συλλογο... Οσοι ειμαστε καποια χρονακια εδω, ξερουμε οτι και ο Κωστας και ο Ηλιας και αλλοι , χτυποκαρδουν πολυ κοντα στην καρδια του Συλλογου. Με τις δυσκολες (απο φιλοσοφικης αποψης) στιγμες που περναμε, τους θελουμε και επισημα κοντα. Οσο για τους επισκεπτες χωρις εισαγωγικα, τα μελη του φορουμ που συμμετεχουν, διαβαζοντας και εκφεροντας αποψη, θελω να τους πω οτι η αποψη τους ειναι οχι μονο σεβαστη αλλα και καλοδεχουμενη. Η ελευθερια (αλλα και η κοσμιωτητα) του λογου ειναι το Α και το Ω ενος υγειους φορουμ αλλα και μιας υγειους κοινωνιας. Στο Moderating Team ειμαστε ταγμενοι να υπερασπισουμε το δικαιωμα του καθενος να πει τη γνωμη του, ακομα και (ιδιως) αν δεν γουσταρουμε αυτα που λεει. Αρκει βεβαια να μην παραβιαζει τους κανονισμους του φορουμ . Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Α... και οσο για την πιτα... ποιος μας εμποδιζει να εχουμε επισημη πιτα, πιτα εκδρομης, πιτα μασκε και καθε αλλου ειδους πιτα (με πρασα, με σουβλακι...) Η ιδεα για μια επισημη πιτα στα γραφεια (μαλιστα στην αιθουσα της ΕΛΠΑ) ειναι χρησιμη και εφικτη Quote Share this post Link to post Share on other sites