mana 0 Report post Posted March 18, 2009 Καλησπερα σε ολους... Ειμαι η Κατερινα...Δυστυχως δεν γνωριζα για την υπαρξη του Συλλογου.Εμαθα για σας απο την κουνιαδα μου(cleopatra) και τον αντρα της(aggelosP) Μου αρεσε πολυ η ιδεα να γινουμε μαζι με τον αντρα μου τον Γιωργο,μελη του συλλογου. Σκοπευουμε να γνωρισουμε καποιους απο σας το βραδυ στο flocafe. Κανω σκι απο το 1996(ενδιαμεσα ειχα μια τετραετη αποχη).Ο Γιωργος κανει σκι απο το 1983.Εχουμε 2 παδια,τη Ρωξανη (8 ετων) και τον Δημητρη (4 ετων).Κανουν σκι και τα δυο απο 3 ετων. ελπιζω να μην σας κουρασα.... υ.γ. Θα γραφω εγω και εκ μερους του Γιωργου,διοτι εκεινος δεν ειναι καθολου ιντερνετικος τυπος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted March 18, 2009 Καλως ηρθες στην παρεα μας Κατερινα Ποτε δεν ειναι αργα. Πιστευω οτι θα σου αρεσει. θα γνωριστουμε το βραδυ στη συναντηση ανονυμη(Ολγα) Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 18, 2009 καλως (μας) ηρθες/ατε γραφονται πια ολοκληρες οικογενειες................. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 18, 2009 Eδώ που τα λέμε μας κούρασες λίγο αλλά τι να κάνουμε; Θα σε υποστούμε! Καλώς μας ήρθατε οικογενειακώς! Ο σύλλογος αριθμεί και άλλα νεαρά μέλη. Μάλιστα υπάρχει και αντίστοιχο τοπικ όπου σημειώνουμε τις ηλικίες των πιτσιρικιων για να οργανωσουμε μια εκδηλωσούλα. Λεπτομέρειες το βράδυ από κοντά! Φιλικα Ρανια Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 18, 2009 γεια σου μαμα καλως ηρθες στο snowclub Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 18, 2009 γεια σου Κατερινα και καλώς μας ηρθες. εχουμε γνωριστεί (μεσω Κλεοπάτρας) την Κυριακή στο Λιβαδι, στον Κωστα τον Ταξιάρχη. ελατε σήμερα στη συνάντηση στο φλο να τα πουμε. (με την κουνιάδα σου και τον αντρα σου είμαστε συμπατριώτες ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 18, 2009 Καλως ορισατε κι απο μενα, γνωριστηκα με ολη την οικογενεια στο snowbar του Περικλη! Ιδεα: Τωρα οταν προσευχομαστε, 'Θεουλη μου κανε να χιονισει... οχι για μας, αλλα για τη φουκαριαρα τη Mana μας!!!' Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 18, 2009 welcome! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 18, 2009 Καλώς ορίσατε.............και το βράδι μέλη Αλήθεια με ένα nickname θα γράφετε και εσύ και ο σύζυγος? Ή αυτός θα μπει σαν pateras, babas, dady κ.λ.π. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 19, 2009 καλως ηρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 19, 2009 Μου αρεσε πολυ η ιδεα να γινουμε μαζι με τον αντρα μου τον Γιωργο,μελη του συλλογου. υ.γ. Θα γραφω εγω και εκ μερους του Γιωργου,διοτι εκεινος δεν ειναι καθολου ιντερνετικος τυπος! Ο Γιωργος το ξερει οτι θα γινει μελος; Καλως ορισατε και οι δυο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 20, 2009 Ο Γιωργος το ξερει οτι θα γινει μελος; έγιναν την Τετάρτη και ο Γιώργος και η Κατερινα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 20, 2009 Καλως ηλθατε στον ΕΣΤΟΥΧ παιδια!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites