Guest afrodite Report post Posted April 24, 2009 H Olga στα serials ειναι ειδικη...Εχει ταλεντο στις αφηγησεις...Βλεπε περσινη εκδρομη στο Φαλακρο...Ολοκληρο φορουμε εκανε να περιμενει με προσμονη τη συνεχεια της περιπετειας τους..Αντι να κοιταμε τη δουλεια μας περιμεναμε να μαθουμε αν προφτασαν το τραινο...Ετσι και εδω με το whistler...Μας ταξιδεψε ωραια Ολγα οταν θα γινει με το καλο μαμα και γιαγια περα απο το καλο σκι που θα κανεις θα εισαι και καλη παραμυθατζου...θα σου λενε τα παιδια σου και τα εγγονια σου "και μετα και μετα και μετα;;;" Quote Share this post Link to post Share on other sites
NEKLEK 16 Report post Posted April 24, 2009 Συγχαρητήρια πολλά, πραγματικά χρειάζεται υπομονή και αντοχή πολύ γι αυτή τη δοκιμασία , που όσο και με ευχαρίστηση κι αν την κάνεις χρειάζεται πολύ κουράγιο.... Εύχομαι και σε ανώτερα .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted April 24, 2009 Ωραια παιδακια σας βρηκα νεα δασκαλα Συγχαρητηρια στη νεα σας δασκαλα!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 24, 2009 λογικά πήραν και τα 2 level τα παιδιά... μετά έχει το ISIA που είναι "λίγο" παλούκι μαζί με τα eurotest κλπ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 24, 2009 H Olga στα serials ειναι ειδικη...Εχει ταλεντο στις αφηγησεις...Βλεπε περσινη εκδρομη στο Φαλακρο...Ολοκληρο φορουμε εκανε να περιμενει με προσμονη τη συνεχεια της περιπετειας τους..Αντι να κοιταμε τη δουλεια μας περιμεναμε να μαθουμε αν προφτασαν το τραινο...Ετσι και εδω με το whistler...Μας ταξιδεψε ωραια Άντε Όλγα ξεκίνα την πτήση ταχύτητας ακόμα ψάχνουμε γυναίκα. Μη το κάνεις για σένα, για το δόλιο το άθλημα κάντο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted April 24, 2009 Συγχαρητήρια Όλγα!! Συγχαρητήρια Δημήτρη!! Απίστευτη εμπειρία!!! Σ΄ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τον ενθουσιασμό σου, τα συναισθήματα σου, την κούραση σου άλλά και τα υπέροχα τοπία!!! Txs! H Olga στα serials ειναι ειδικη...Εχει ταλεντο στις αφηγησεις...Βλεπε περσινη εκδρομη στο Φαλακρο...Ολοκληρο φορουμε εκανε να περιμενει με προσμονη τη συνεχεια της περιπετειας τους..Αντι να κοιταμε τη δουλεια μας περιμεναμε να μαθουμε αν προφτασαν το τραινο...Ετσι και εδω με το whistler...Μας ταξιδεψε ωραια Ολγα οταν θα γινει με το καλο μαμα και γιαγια περα απο το καλο σκι που θα κανεις θα εισαι και καλη παραμυθατζου...θα σου λενε τα παιδια σου και τα εγγονια σου "και μετα και μετα και μετα;;;" +1000 -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted April 24, 2009 .....ναι, τα καταφεραμε κ οι δυο Yyyyyyes!....Και εις ανώτερα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
powderman 0 Report post Posted April 24, 2009 Πρώτα από όλα συγχαρητήρια και στους δυο σας! Ήταν μεγάλη απόφαση και τη στηρίξατε και με το παραπάνω! Να ρωτήσω όμως κάτι ολίγων πιο "πεζό"...; Για τι κόστος μιλάμε???????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted April 24, 2009 Συγχαρητήρια και στους δυο σας! Σας περιμενουμε να μας διηγηθειτε την εμπειρια απο κοντα Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted April 24, 2009 Συγχαρητηρια και στους δυο σας!! Απο αυτα που ειδα και διαβασα, πρεπει να ηταν φανταστικη εμπειρια αλλα και δυσκολη. Μπραβο που τα καταφερατε!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 24, 2009 Συγχαρητήρια και στους 2 σας Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 24, 2009 Μπράβο παιδιά, άξιοι! Πάντα με τέτοιες ωραίες εμπειρίες να γεμίζει η ζωή σας. Όλγα και στο Verbier τώρα. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 παιδιά, εχουμε παρει το level1 όπερ σημαίνει οτι μπορεις (εισαι qualified) να κανεις μαθημα σε παιδια και σε entry level, beginners και lower intermediate skiers. κατα τα αλλα δεν εγινε δα και κανα θαύμα – πατας το κουμπι και βγαίνεις Vonn η Miller . μετα απο ενα μηνα σκληρής δουλειας απλώς βελτίωσα λιγο το σκι μου και εμαθα συγκεκριμένα πραγματα. τιποτα παραπάνω, τιποτα λιγότερο. παιζει να ειχα και τη μεγαλύτερη βελτίωση στο γκρουπ, καθώς ήμουν το αρχαριάκι τους. ολοι στο γκρουπ κανουν σκι 15, 17, 20, 25 χρονια. εγω με τα 5 καλα στέκομαι διπλα τους νομίζω. σε πιο steep terrain η στα bumps, τελευταία και καταϊδρωμένη η Ολγα. όπως κατέβαινα την 6 ετσι την κατεβαίνω και τωρα (αντε λιγο καλυτερα). Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Ολγα ποσο θα χρεωνεις το μαθημα; για το snowclub πάντα φιλική τιμή Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Υποχρεωτικα να κατσετε μεχρι να κλεισει η σεζον! θα κατσουμε... την Κυριακή το απόγευμα θα ειμαι Ελλάδα Γρηγόρη και θα'χω παρει και τα κλειδιά του χιονοδρομικού μαζι την Κυ κλείνει το Whistler και θα μεινει μονο το Blackcomb ανοιχτό. με τοσο χιονι που εχει εκει πανω απορώ με τι καρδιά το κλεινουν. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 τωρα που τελειωσε η πιεση ,δεν καθεστε λιγο ακομα να το απολαυσετε ??? μπαααα...ολα τα ομορφα καποτε φτανουν στο τελος. ηταν μια πολυ ξεχωριστή εμπειρία αλλα τωρα ονειρεύομαι αμμουδερές παραλίες, βερμουδα και σαγιονάρα. ξερεις πως ειναι να φορέσεις επι ενα μηνα καθε πρωι την μποτα του σκι? super ειναι βασικά αληθεια ,ποτε με το καλο το level 2 ???? Μάρτιος του 2010 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Ολγα οταν θα γινεις με το καλο μαμα και γιαγια περα απο το καλο σκι που θα κανεις θα εισαι και καλη παραμυθατζου...θα σου λενε τα παιδια σου και τα εγγονια σου "και μετα και μετα και μετα;;;" η ομορφότερη ευχη που μου εχουν κανει ποτέ. να’σαι καλα Αφροδίτη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Ωραια παιδακια σας βρηκα νεα δασκαλα μετα χαράς Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Άντε Όλγα ξεκίνα την πτήση ταχύτητας ακόμα ψάχνουμε γυναίκα. φοβάμαι λιγο τα ύψη αλλα δε βαριέσαι...θα το δοκιμάσω κι'αυτο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Όλγα και στο Verbier τώρα. μες'στο μυαλό μου εισαι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 24, 2009 Μην ξεχασεις, δικαιουσαι 7 Burakkomu (ενα για καθε 4 μερες ολισθαινοντας στο Whistler ). Να τα φερεις για το Συλλογο. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 ..εγώ θέλω να μου φέρεται ένα BURAKKOMU , αν είναι εύκολο ! βρε διαβαστερό αγορι.. καθυστερώ απο το σκι μου και ψάχνω το BURAKKOMU σου αυτο βρήκα μονο: ''I felt good BURAKKOMU is the view from Whistler'' αυτο θελεις η κατι αλλο? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted April 24, 2009 παιδιά, εχουμε παρει το level1......κατα τα αλλα δεν εγινε δα και κανα θαύμα – πατας το κουμπι και βγαίνεις Vonn η Miller . μετα απο ενα μηνα σκληρής δουλειας απλώς βελτίωσα λιγο το σκι μου και εμαθα συγκεκριμένα πραγματα. τιποτα παραπάνω, τιποτα λιγότερο. παιζει να ειχα και τη μεγαλύτερη βελτίωση στο γκρουπ, καθώς ήμουν το αρχαριάκι τους. ολοι στο γκρουπ κανουν σκι 15, 17, 20, 25 χρονια. εγω με τα 5 καλα στέκομαι διπλα τους νομίζω..... Γι΄αυτό το χαρτί που πήρες εσύ,είναι μεγαλύτερης αξίας απ΄αυτό των άλλων!Τό΄χω αισθανθεί κι εγώ αλλά με άλλο άθλημα. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 24, 2009 μετα χαράς Θέλω και ΄γω Υ.Γ. Και κάνατε και χελισκι πετώντας με ΧΙΟΥΙ παρακαλώ. Να άλλη μια σπάνια και ανεπανάληπτη εμπειρία Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 24, 2009 Θέλω και ΄γω μήπως να ανοίξω μια σχολή μονο για παιδάκια? θα την ονομάσω όπως αυτη εδω: Whistler kids Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites