Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

th_MOV06320.jpg

th_MOV06332.jpg

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

σας παρακαλώ ενεργοποιήστε το κουμπι ban,delete account κτλ... :P:D

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

ΑΨΟΓΑ.....!!!!!! ΑΨΟΓΑ......!!!!!!!

πρέπει να ήταν φοβερά ατμοσφαιρικές διαδρομές......(άμα δείχνουν έτσι στις φωτό, φαντάζομαι πως ήταν..... :P )

Όλγα, πόσα περίπου km, ήταν αθροιστικά οι διαδρομές που κάνατε;;

(......No harness?? No crevasses???)

...great things are done when men and mountains meet....

Όλγα, πόσα περίπου km, ήταν αθροιστικά οι διαδρομές που κάνατε;;

συνολικά οι καταβάσεις πρεπει να ηταν το πολύ 20 χιλιόμετρα Διον

(......No harness?? No crevasses???)

take it easy boy..I’m a beginner to this :P

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

στις φωτο φαινεται εύκολο, στο βιντεο αλλάζουν τα πραγματα

F1040003.jpg

F1040004.jpg

everything begins from A-B-S........ :P

εκπληκτικά videos, pix-shots........!!keep shooting..!!

τα χαζεύω 334553 φορές, σε διατροφικά πλουσιο-θερμιδικά διαλλείματα.......(ωραία μέρα βρήκες να τα βάλεις)!!! :D

everything begins from A-B-S........ :P

A-B-C μήπως εννοείς? η αναφέρεσαι στα φρενα? (ααααχ, τον καιρο του ''run about'' μου θύμησες τωρα :D )

εκπληκτικά videos, pix-shots........!!keep shooting..!!

τα χαζεύω 334553 φορές, σε διατροφικά πλουσιο-θερμιδικά διαλλείματα.......(ωραία μέρα βρήκες να τα βάλεις)!!! :lol:

στείλε λιγο αρνάκι κατα δω..

(πίτσα θα παραγγείλουμε σημερα. θα’ρθουν τα παιδια απο το αλλο σπιτι το βραδυ να δουμε το DVD του heli)

ουπς....!!!!! Όλγα αδιάβαστη....!! :P

(Avalanche Airbag Safety System)

(χαχα...με την κίνηση που έχει πια κάθε μέρα, run about έχει γίνει = = = να τρέχεις να ξεφύγεις)

(αρνάκι γιόκ.....μόνο τσουρέκι.... :D )

άντε καλη προβολή!!! ζηλέυω!

Γειά σου ρε Ολγα!!!Ολα αυτά που κάνετε εκεί,μου θυμίζουν ΚΟΜΑΝΤΟ!!!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

...θα πρέπει να γεμίσω και το ορειβατικο μου σακιδιο (>100lt) προμηθειες ομως, γιατι με το φαγητο.. :P;)

σωστό-hadn't thought of that ...trivial detail :lol: ...οπότε Ελβετία με επιλογή βουναλακίου (Verbier-Zermatt αν δεν κάνω λάθος, το ένα από τα δύο μάλλον θα το τσεκάρω του χρόνου, τί σύμπτωση?? :D) :D

...και μετά παίζει σενάριο απώλησης με αποκλήρωση 2 σε 1 τουλάχιστον :P

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Ολγα καλό υπόλοιπο, και καλή τύχη και επιτυχία σε όλα αυτά που κάνεις , να προσέχεις και εύχομαι Χριστός Ανέστη -Χρονια πολλά , με πολλές καταπληκτικές εμπειρίες κα πολύ-πολύ χρόνο για να μας τα λές οταν με το καλό επιστρέψεις.!!

(προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτά που μας γράφεις και μας δείχνεις!!!1 :P:D:lol:

Προτείνω επίσης να μαζέψουμε κόκκινα αυγά, τσουρέκια , αρνάκι, κτλ να τα κάνουμε πακέτο και να τα στείλουμε express στα ξενιτεμένα snowclubakia sto Canada!!! Η Ολγα θα συμφωνεί εεε???

Φιλιά πολλά!!

tnx Πενυ, να εισαι καλα!

Guest afrodite

Καλη επιτυχια ...

Ακουω εξετασεις και αγχωνομαι...Ας στειλουμε ολοι λιγη θετικη ενεργεια μπας και φτασει μεχρι τον Καναδα.

thumbs up

Εχουν εξεταστική τώρα...

αααααααααααα ,τοτε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!! (break a leg) :)

ε ,και αν (παρ'ελπιδα) κατι παει στραβα......... μην στεναχωρηθειτε.....

η εμπειρια αξιζε σιγουρα τον κοπο..........

ευχαριστούμε παρα πολυ για τις ευχες και τα + vibes... πιάσανε τόπο B)

ναι, τα καταφεραμε κ οι δυο

DSC06398.jpg

5 χρονια στο Πολυτεχνείο περασα 10 εξεταστικές αλλα δεν θυμάμαι τον εαυτό μου τόσο αγχωμένη :D

είχαμε εξετάσεις στο κομμάτι του skiing και στο teaching ολη τη βδομαδα (Δε με Πε) καθε μερα, ολη μερα και τις πρώτες δυο μερες μετα το σκι (απο τις 15,00 εως τις 16,30) μάθημα σε αίθουσα. εξαντλητικό.

δεν τα πηγα καλα την πρώτη μερα και ήμουν 80% σίγουρη οτι δεν θα περάσω. ημουν και λιγο άτυχη διότι αφου μας ανακατέψανε με αλλα γκρουπ (απο τους παλιούς ήμουν μονο με τον γερμανό τον Fabi μαζι ολη τη βδομαδα) έτυχε και οι δυο εξεταστές (ειχαμε τον καθενα για 2 μερες) να ειναι καινούργιοι ενω τα αλλα γκρουπ ειχαν εξεταστές τον Guy και τον Paul. αντε να τους μαθεις και να σε μαθουν. βλεπανε μονο λάθη παντού. σου δινανε βεβαια ασκήσεις για να τα διορθώσεις. και επρεπε να τις κανεις ξανα και ξανα και ξανα ;)

σημερα, τελευταια μερα, δεν καναμε διάλειμμα για φαγητό και σταματήσαμε μια και καλη στις 13,00. θα περναμε τα αποτελέσματα στις 15,30 οποτε ηρθαμε σπιτι να αλλαξουμε και μαζευτήκαμε ολοι σε ενα κτιριο της CSIA μετα να μας ανακοινώσουν τα αποτελεσματα. το χειρότερο θα ηταν αν περναγες μονο το skiing η μονο το teaching. θα επρεπε σε διάστημα 2 χρόνων να δώσεις και να παρεις και το άλλο, αλλιώς φτου κι' απο την αρχή.

θα μου κακοφαινόταν οχι για το μεγαλο χρονικό διάστημα που περασα εδωπερα, ουτε για τη κούραση, η τα έξοδα, αλλα μονο για την προσπάθεια που εκανα τις 4 μέρες των εξετάσεων.

χρειάζεται συγκέντρωση 100% ολη μερα. προσέχουν τα παντα, ακομα και πως ξύνεις το αυτί σου και πρεπει παντα να σκι-αρεις σωστα, ακομα και οταν φτάνεις στο λιφτ η κατευθύνεσαι στο chalet.

πολυ διάβασμα τα βράδια, ειδικα για τα μαθηματα που κανουμε σε παιδια. η λεπτομέρεια τους με εχει εντυπωσιάσει - τα παντα ειναι μελετημένα γύρω απο την διδασκαλία του σκι.

οπως καταλαβαίνετε πήγαμε αμέσως για μπίρες :P

DSC06404.jpg

γενικώς δεν μου αρεσει η μπίρα. κατέβασα τρεις (corona) και τωρα ψάχνω για depon

η παρεα μας

DSC06400.jpg

DSC06406.jpg

περασαμε ολοι εκτός απο ενα παιδι που πηρε μονο το κομμάτι του σκι

.

.

.

.

.

.

.

και αυριο, μετα απο 27 μερες σκι στο Whistler θα κανω σκι χωρις πίεση, μονη μου, οπως θελω και οπου θέλω :)

Συγχαρητήρια και στους δυό σας............I guess your efforts paid off finally. B)

Kαλή διασκέδαση όσο ακόμη κάτσετε εκεί, καλή επιστροφή και περιμένουμε να μας μεταφέρετε την / τις εμπειρίες σας! :P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Συγχαρητηρια παιδια! :P

Ολγα ποσο θα χρεωνεις το μαθημα; B)

Φιλικα

ΜακηςΜ

..εγώ θέλω να μου φέρεται ένα BURAKKOMU , αν είναι εύκολο ! :P

Συγχαρητήρια ! ...σίγουρα θέλετε να γυρίσετε πίσω; B)

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ε οχι ρε Ολγα να γυρισεται πισω τωρα που μου εγινε συνηθεια να σε διαβαζω.... Υποχρεωτικα να κατσετε μεχρι να κλεισει η σεζον! :P

Αντε και εις ανωτερα με υγεια.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

Π Α Ι Δ Ι Α !!!

τωρα που τελειωσε η πιεση ,δεν καθεστε λιγο ακομα να το απολαυσετε ???

(αν και - αν βιαστειτε - προλαβαινετε ακομα μερικες κατεβασιες στα πατρια εδαφη) B)

αληθεια ,ποτε με το καλο το level 2 ???? :P

Guest afrodite

Συγχαρητηρια παιδια...

Ολγα μου μπραβο πολυ χιαρομαι για σενα. Και σου υποσχομαι οτι εαν ποτε (γκουχ γκουχ) αποφασισω να επιστρεψω στο σκι (ξανα γκουχ...κατι εχει ο λαιμος μου) εσενα θα διαλεξω για δασκαλα!!!

Δηλαδη απο δω και μπρος δεν θα εχει καθημερινη ενημερωση απο whisler???? Φρικη ....με κατεστρεψες...Δεν πειραζει αναμενουμε την επιστροφη σου πισω στα πατρια εδαφη ....μη μπας και αποφασισεις να μεινεις εκει για παντα (οχι οτι δεν θα το θελες εε???Ενας να μου πει οτι δεν θα το ηθελε εαν του δινοταν ποτε η ευκαιρια..δεν θα τον/την πιστεψω)

Αχ βαχ

Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!!Αξίζατε και τα καταφέρατε!!

Όλγα ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τις υπέροχες φωτογραφίες που μας προσφερες όλο αυτο το διάστημα!!!!Το συγκεκριμενο topic το ειχα ξεχωριστα στα bookmarks για να το παρακολουθω καθε μέρα...το καλυτερο serial που εχω δει :PB)

Μπράβο σας και πάλι!!!

. . .mountains. . .where life is much more than life. . .