Odie 869 Report post Posted June 1, 2009 Θελετε να κανονησουμε την αλλη ευδομαδα να παιξουμε καμια μπαλιτσα ????? Προτεινω Πεμπτη οποιος θελει ας δηλωσει Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 1, 2009 ξερεις καθόλου ή θα έρθεις για προπονητης? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted June 1, 2009 Πολύ καλό! Θα κάνουμε και ομάδα μαζορέτες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 1, 2009 1. Δεληγιάννης Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 2, 2009 τι έγινε ρε παιδιά....κανείς για μπαλίτσα??????????? έχουμε γεμίσει παππούδες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 2, 2009 ξερεις καθόλου ή θα έρθεις για προπονητης? ελα εσυ και θα σου δειξω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 2, 2009 αντε μαζευτείτε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted June 2, 2009 Δεν ασχολούμαι με επικίνδυνα αθλήματα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted June 2, 2009 Περιμένετε λίγο ακόμα.............και ο μεγάλος παίκτης......θα βάλει το ονομά του στην λίστα!!!!! όόόόόλεε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted June 2, 2009 Πολύ καλό! Θα κάνουμε και ομάδα μαζορέτες! +1!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 2, 2009 Απ'ότι βλέπω, από μαζορέτες μια χαρά τα πάμε, από παίχτες όμως... τζίφος η δουλειά. Δε μαζευόμαστε καλύτερα να παίξουμε καμιά ρακέτα λέω εγώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 2, 2009 θα κλεισουμε αγωνα με αλλο φορουμ Βασιλη περιμενε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted June 2, 2009 Δεν ασχολούμαι με επικίνδυνα αθλήματα. Δεν τα πάω καλά με τις φατσούλες, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το εννοεί το σχόλιό του ο Χρήστος. Σε κάθε περίπτωση, να προσθέσω και εγώ ότι το 5x5 είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ επικίνδυνο, με πιθανή εξαίρεση τον τερματοφύλακα. Σύνδεσμοι και χιαστοί κόβονται σαν βρεγμένα χαρτάκια (και τους χρειαζόμαστε διότι αγαπάμε το σκι). Προσοχή λοιπόν όσοι κλωτσούσατε (ή "κλωτσούσατε") πριν κάμποσα χρόνια και η νοσταλγία σας κάνει να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Κορνήλιου. Φιλικά gtsap YΓ1. Για τις μαζορέτες δεν βλέπω κάποιο κίνδυνο. ΥΓ2. Οι ρακέτες είναι όντως ακίνδυνο άθλημα αλλά μόνο για τους αρχάριους και τους intermediate. Για τους προχωρημένους νομίζω ότι είναι και αυτό επικίνδυνο. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted June 2, 2009 Δεν ασχολούμαι με επικίνδυνα αθλήματα. Oooouu Mr Lappas μην ανησυχείτε......οι μαζορέτες θα είναι εκει και θα φροντίσουν να μην σας συμβεί τίποτα κακό !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted June 2, 2009 Δεν τα πάω καλά με τις φατσούλες, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το εννοεί το σχόλιό του ο Χρήστος. Σε κάθε περίπτωση, να προσθέσω και εγώ ότι το 5x5 είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ επικίνδυνο, με πιθανή εξαίρεση τον τερματοφύλακα. Σύνδεσμοι και χιαστοί κόβονται σαν βρεγμένα χαρτάκια (και τους χρειαζόμαστε διότι αγαπάμε το σκι). Προσοχή λοιπόν όσοι κλωτσούσατε (ή "κλωτσούσατε") πριν κάμποσα χρόνια και η νοσταλγία σας κάνει να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Κορνήλιου. Φιλικά gtsap YΓ1. Για τις μαζορέτες δεν βλέπω κάποιο κίνδυνο. ΥΓ2. Οι ρακέτες είναι όντως ακίνδυνο άθλημα αλλά μόνο για τους αρχάριους και τους intermediate. Για τους προχωρημένους νομίζω ότι είναι και αυτό επικίνδυνο. Εσεις Κ.κ.καθηγητα,δεν αφηνετε τις πολλες φιλοσοφιες και να ερθετε το ΣΚ στο Π.Ραφτη για κανενα ξηλικι........ Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted June 2, 2009 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted June 2, 2009 1.Arcas2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux Εχε χαρη που δεν θελω να ξανατραυματιστω αλλιως εσας ειδικα την πρωτη πενταδα σας επαιζα και μονος μου.............. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 2, 2009 Αμα ηταν σ ή κ θα ημουν και γω μεσα καθημερινες γιοκ εχει πεσει δουλιτσα εχει πεσει ομως και αρκετο ξυλικη τωρα τελευταια στην καλαματα αναμπελ σε περιμενω οπως και τον δασκαλο(να μου μαθει και τιποτα) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 3, 2009 ρε παιδες κανονιστε αυτες τις καταστασεις οπως μπαλα συναντησεις κτλ να γινονται και καμια παρασκευη να μπορουμε και εμεις οι νοτιοτεροι και οχι μονο να ερχομαστε κατα πανω αν η μπαλα πχ γινει παρασκευη θα ειμαι και γω μεσα ο αλλος καλαματιανος θα φροντισω να μην ερθει για να μη σπασουμε κανα ποδι :LOL: ετσι για να μην υπαρχουν ανησυχιες..... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted June 3, 2009 Εσεις Κ.κ.καθηγητα,δεν αφηνετε τις πολλες φιλοσοφιες και να ερθετε το ΣΚ στο Π.Ραφτη για κανενα ξηλικι........ Δυστυχώς το επόμενο ΣΚ είμαι κλεισμένος. Παρασκευή και Σάββατο κάνω ιδιαίτερα μαθήματα (σσ. το skimad δεν τον χρεώνω) και την Κυριακή έχει κανονιστεί καρέ στην Καλόγρια (= το αυλάκι της Μεσσηνίας). Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted June 3, 2009 ...όντως είναι πιο επικίνδυνο απο το σκι. χωρίς πλάκα ... Προσέξτε τα μαρκαρίσματα , μην παίζετε με άγνωστους αντιπάλους και γενικώς με ΑΜΠΑΛΟΥΣ ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted June 3, 2009 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 3, 2009 δασκαλε ενδεχεται να ειμαι εκει εχω σοι εκει περα και παω συχνα πυκνα καλογρια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 4, 2009 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill Mr. Korn πως τα βλέπετε τα πράγματα; Ήμαστε κομπλέ; Νομίζω 1-2 παίκτες τους θέλουμε ακόμα. Μην αργήσουμε να κλείσουμε γήπεδο κι αν είναι εύκολο να ενημερωθούμε έγκαιρα για το που και το πότε, έτσι ώστε να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 4, 2009 ας περιμενουμε μεχρι την δευτερα να δουμε ποσοι θα ειμαστε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites