Turms 2,692 Report post Posted September 25, 2009 Λοιπόν.Το λινκ που έδωσα στον ακάλυπτο έχει αναζήτηση δωματίου ή διαμερίσματος και request.Δεν κλείνεις online καθώς δεν έχει τρόπο για πιστωτική κάρτα κλπ.Το τραίνο τελικά είναι 105€ τα δύο ατομα( one way) και σε βγάζει ακριβώς στο St anton.το τραίνο είναι εδώ.http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en Turms αφού πας με δικό σου αμάξι θα το υπολογίσω πάλι και θα σου πω. Επίσης πολύ σημαντική προσφορά από τη hertz(ford focus 1600 23-30 Ιανουαρίου 331€ με χιονολάστιχα)και μάλλον πολύ καλύτερη από της autoeurope με δικο μου αμαξι δεν προκειται να ανεβω ως εκει βρε... δολομιτες θα παω...εχω βρε κ τρελη προσφορα για 18-26 Δεκεμβριου... για το St.Anton ρωταω για μετεπειτα...κατα φλεβαρη ή μαρτη ισως... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted September 25, 2009 το προβλημα ειναι οτι στο τραινο βρηκα οτι εχεις αλλαγες... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 26, 2009 το προβλημα ειναι οτι στο τραινο βρηκα οτι εχεις αλλαγες... Από Μόναχο για St anton παίρνεις 3 τραίνα.εντάξει δεν είναι και το πιο ξεκούραστο αλλά εγώ θα πάω χωρίς τη σύζυγο δηλαδή χωρίς γκρίνια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted September 26, 2009 μπα...εμενα με ενοχλει το κουβαλα βαλιτσες κ σκι... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted September 27, 2009 Εμείς πάντως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο από το Μόναχο... Καμία πρόταση για διαμονή υπάρχει? Το χωριό πως είναι? Κανένα καζίνο εκεί κοντά..? Quote Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted October 2, 2009 Βρήκαμε και διαμονή τελικά! Έχω μια απορία, πέρυσι πήγαμε στο Ischgl και από οτι είδα στο χάρτη είναι σχετικά δίπλα..το τοπίο θα είναι παρόμοιο, η επειδή τους χωρίζουν κάτι βουνά θα δει το μάτι μας και κάτι καινούριο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted October 2, 2009 βασικα δεν νομιζω να δεις κατι καινουργιο... ισως πιο πολυ φρεσκο χιονι (αν εισια τυχερος) γενικα στο St.Anton παιζει πιο πουδροκατασταση επισης λενε οτι το St.Anton ειναι πιο γκλαμουρατο αλλα κ αυτο σχετικο ειναι Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted October 23, 2009 Τελικά θα μείνω στο Haus Patteriol. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ? Στο ιντερνετ φαίνεται αρκετα καλό.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted October 23, 2009 ποσο αν επιτρεπεται; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kozanas1 0 Report post Posted October 24, 2009 καλημέρα εγω σας προτείνω MAYRHOFNEN κοιλάδα zillertal.at κοντά στο Hintertux Quote Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted October 26, 2009 ποσο αν επιτρεπεται; 202 euros/night for apartment 3, + 50 euros end cleaning ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted October 27, 2009 St.Anton? καλα πρεπει να ειναι μιας κ ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες εκει ανεκαθεν Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted October 27, 2009 St.Anton?καλα πρεπει να ειναι μιας κ ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες εκει ανεκαθεν Ναι, στο St.Anton. Το ξενοδοχείο είναι στο πιο κεντρικό σημείο του χωριού, 3 λεπτά από τη γόνδολα με τα πόδια!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites