Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
TEOXALANDRI

Ενημέρωση χ/κ Καλαβρύτων 2009-2010

Recommended Posts

Τεο αργείς

..στην τριπολιτσά ρίχνει χαλάζια , πρέπει εκει να πέτφτουν 10ρικα! :P

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Καλάβρυτα 10-01-2010...

Βαθειά Λάκκα... 1850 μ.

Μετά από την χτεσινοβραδυνή πασπάλα μετά τις 11:00 έχουμε χιονόπτωση κατα διαστήματα έντονη... Δυστυχώς οι άνεμοι δεν αφήνουν προς το παρόν το χιόνι να πέσει "πουδραριστό" αλλά προς τις απογευματινές ώρες αναμένεται η ύφεση τους... Ικανοποιητηκότατη χιονόστρωση στην βάση του κέντρου μάλιστα από τα 1000 μ. υψόμετρο έως τα 1800 μ. Από εκεί και πάνω... θα πρέπει να περιμένουμε... Ο χειμώνας μάλλον ήρθε... για τα καλά... μιας και αναμένεται συνέχεια των φαινομένων.

Φιλικά

Τεο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

ποιος είμαι ρε πουστ... μυρίζομαι τον καιρό από τον καναπέ του σπιτιού μου ρε ! χαχα

ποια ανσαμπλσ και τρίχες κατσαρές, λέμε !!!!!

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Μόνο που βλέπουμε το βουνό να φοράει άσπρα σιγά σιγά... ανεβαίνει η ψυχολογία. Να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η μέρα σήμερα και να συνεχίσει έτσι μπάς κι αρχίσουμε να τσουλάμε μέσα στην εβδομάδα. Ελα...!!

"Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!"

Μιχάλης

Απ' ότι φαίνεται τα πράγματα πάνε καλά επάνω και το βουνό άρχισε να γίνεται κουραμπιές. Εχει να ρίξει ακόμα πράμα με το ΣΚ να κορυφώνεται. Ετοιμαστείτε για τρελό γουίκεντ! :D

post-3409-1263277945_thumb.jpg

post-3409-1263278015_thumb.jpg

Edited by Jvpiter

"Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!"

Μιχάλης

Πιο weekend!!!! Πλάκα κάνεις? Θα γίνεται πανικός με όλους τους στερημένους.

Από Δευτέρα να ευχαριστηθούμε τις πίστες!!!

Χρονια πολλά και καλή χρονια !!!

Επιτέλους θα τσουλήσουμε :lol::o

Θέλω τα φώτα σας , θέλω να ανεβώ την πέμπτη με fiat panda (απλή έκδοση :lol: ), χωρίς αλυσίδες.

Τι μπορώ να κάνω ? Nα πάρω να ρωτήσω το πρωί πως είναι ο δρόμος ? Πέτε μου γιατί η στέρηση έχει βαρέσει κόκκινο :rolleyes::lol: .

Edited by MeTalFilL

Φοβάμαι ότι καμία απάντηση δεν θα σου αρέσει.

Δεν μπορείς και δεν πρέπει να το επιχειρήσεις -ειδικά αυτές τις μέρες- χωρίς αλυσίδες. Γιατί δεν παίρνεις ένα πολύ φτηνό ζευγάρι από το Prakticker;

Make Parnassos Great Again!

μερα που διαλεξες κ εσυ.την πεμπτη τα σεναρια πανε κ ερχονται για ραγδαιες χιονοπτωσεις,αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο μικ η ο blades.μια κ βαρεσε κοκκινο ομως η στερηση και σε καταλαβαινω απολυτα,4 λυσεις σου προτεινω.απο την ακριβοτερη στην φθηνοτερη.

1.αγορασε χιονολαστιχα

2.αγορασε αλυσιδες

3.πηγαινε με καποιο αλλο αυτοκινητο 4Χ4

4.μην πας καθολου.

ξερω οτι το 4. ειναι βαρβαρο αλλα πρωτα η ασφαλεια μας.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

οτι ΔΕΝ θα ανεβεις στο βουνο χωρις αλυσιδες

αν δεν εχεις μην ανεβαινεις καθολου κατσε στο χωριο

99,9 %η θα βρεθεις σε χαντακι

το 0.01%ειναι η περιπτωση που θα σε μαζεψει καποιος απο το δρομο και θα μεινει το αμαξι σου εκει σε τιποτα δεντρα μεσα

το βουνο αυτες τις μερες και τις επομενες εχει τρελη κακοκαιρια και μονο που σκεφτεσαι να ανεβεις εκει χωρις αλυσιδες ειναι λαθος

το κακο σε αυτες τις περιπτωσεις ξερεις ποιο ειναι??

οτι παιρνεις στο λαιμο σου και τους αλλους....

αγορασε αλυσιδες κατσε πρωτα σπιτι σου βαλτες να δεις πως μπαινουν και μετα ανεβα σε οποιο βουνο θελεις...

DALTONS POW ROBBERY.....

Αν παρω κανενα "πολύ φτηνό ζευγάρι από το Prakticker;" :rolleyes: , ειμαι οκ, με προσοχή εννοείται ?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

οτι ΔΕΝ θα ανεβεις στο βουνο χωρις αλυσιδες

αν δεν εχεις μην ανεβαινεις καθολου κατσε στο χωριο

99,9 %η θα βρεθεις σε χαντακι

το 0.01%ειναι η περιπτωση που θα σε μαζεψει καποιος απο το δρομο και θα μεινει το αμαξι σου εκει σε τιποτα δεντρα μεσα

το βουνο αυτες τις μερες και τις επομενες εχει τρελη κακοκαιρια και μονο που σκεφτεσαι να ανεβεις εκει χωρις αλυσιδες ειναι λαθος

το κακο σε αυτες τις περιπτωσεις ξερεις ποιο ειναι??

οτι παιρνεις στο λαιμο σου και τους αλλους....

αγορασε αλυσιδες κατσε πρωτα σπιτι σου βαλτες να δεις πως μπαινουν και μετα ανεβα σε οποιο βουνο θελεις...

+100000000000000000000

ρε θέλετε να μας τρελάνετε;;; Εδω και 2 μέρες οι ειδικοι για τον καιρό γράφουν περι χιονο-κακοκαιρίας και μάλιστα σοβαρής!!! και γράφονται τέτοια πράγματα στο forum;

εγω με καθαροαιμο 4x4, κοντές σχέσεις λάσχτιχα dueler 694 (που με προσεκτική οδήγηση είναι εξαιρετικά!) κτλ.. και έχω 2 ζευγάρια αλυσίδες ΠΑΝΤΑ μαζί μου!!!!! (ε πείτε παρανοϊκο αλλα τι να κάνω :lol:)

χωρίς ΑΛΥΣΙΔΕΣ απο τον μάιο και μετα στο βουνό! :o

υγ: δεν κρατιέμαι να μην το γράψω αλλά το ονομα του μοντέλου του φίλου με βοηθάει: "τα panta όλα και τα κοάλα τίποτα;;" :rolleyes::lol::lol:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Skibus δεν έχει;; Πιά;; Ακόμα;; :rolleyes:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Αν παρω κανενα "πολύ φτηνό ζευγάρι από το Prakticker;" :P , ειμαι οκ, με προσοχή εννοείται ?

απο προσωπικη εμπειρια και μονο οι guard απο praktiker ή αλλου τεσπα ειναι πολυ καλες.ααν θυμαμαι καλα 60-70ε στοιχιζουν,αποψη μου ειναι να μην πας σε κατι πιο οικονομικο.

επισης θα πρεπει να κανεις τουλαχιστον 3-4 προβες στο σπιτι σου,να μαθεις πως μπαινουν κλπ κλπ.

ενα χρονο τον εβγαλαν ατσαλακωτες

καλο δρομο

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Και οι Konig μια χαρα ειναι... και αυτη την εποχη δεν πρεπει να ειναι και τσιμπημενες οι τιμες τους. Αυριο... ποιος ξερει... :P Μολις υπαρχει υποψια κακοκαιριας, το μυριζονται πρωτες οι αλυσιδες και ακριβαινουν... <_<

Ενα μυστηριο πραμα ρε παιδακι μου... :P

...

Θέλω τα φώτα σας , θέλω να ανεβώ την πέμπτη με fiat panda (απλή έκδοση :( ), χωρίς αλυσίδες.

Τι μπορώ να κάνω ? Nα πάρω να ρωτήσω το πρωί πως είναι ο δρόμος ? Πέτε μου γιατί η στέρηση έχει βαρέσει κόκκινο <_<:P .

...

slap.gif

Σε πρώτη φαση να ενημερώνεις πάντα εδω μέσα οταν έχεις τέτοιες προθεσεις (εσυ και όποιος άλλος εχει τέτοιες προθέσεις)

ώστε να κάτσω σπιτακι μου να 109ac275.gif

και οχι να εγκλωβιστώ παλι στο δρόμο για κανένα τρίωρο knuppel2.gif

επειδή κάποιοι ανεβαίνουν στο βουνό χωρίς να έχουν αλυσίδες στα οχήματα τους

(ασχέτως αυτα αν ειναι 2Χ4, 4Χ4, SUV, Coupe, GT, MPV, Cayenne ή 2CV...)

Φάτε εσείς αυτή την ταλαιπωρία... εγω χόρτασα... (αν και πάντα ξέρω ότι κάποιοι μα..shutup.gif θα μου την κερνάνε)

Mε ενα 20€υρω και λιγη προπόνηση στο βαλε βγαλε, το Panda σου θα ειναι μια χαρα με τις καινούριες του αλυσίδες.

costumed-smiley-019.gifΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΑΙΣΕ

...και διαβασε λιγο και τα topic σε αυτο το κοματι του forum μας, σε ενδιαφερουν ;)

closed-topic.gif

...Αντε και Παρασκευή εχει κανονιστεί η πρώτη κοπάνα για φέτος :P

Μεγάλη προσοχή, να πάρεις αλυσίδες που θα ταιριάζουν στα λάστιχά σου.

Εννοείται ότι τις δοκιμάζεις εκείνη τι στιγμή που τις αγοράζεις.

---Δεν είναι όλες οι αλυσίδες για όλα τα λάστιχα...Πρέπει να δεις τις διαστάσεις στα λάστιχά σου..Εννοείται ότι σε Practiker δεν υπάρχει περιπτωση να σε βοηθήσουν.---

Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί συνοικιακό που θα σε βοηθήσει ο πωλητής να τις τοποθετήσεις.

Tο βουνό θέλει ΣΕΒΑΣΜΟ, δεν είναι παραλία, άντε πάμε για μπανάκι..

Ραντεβού το Σ/Κ ή ΔευτεροΤρίτη στο αγαπημένο μας βουνό, πάντα με αλυσίδες(αχρείαστες να 'ναι) :P

Εξάλλου είναι ακόμη αβέβαιο αν το ΧΚ θα μπορέσει να ανοίξει την Πέμπτη... εγώ ελπίζω για Παρασκευή.

ΤΕΟ περιμένουμε ενημέρωση!!

πρεπει να ερχεται η συντελεια του κοσμου λολ

μακαρι να κανει κακοκαιρια και να κλεισουν ολοι οι δρομοι και ας παω 2 μερες η μια βδομαδα αργοτερα στο βουνο

Την Κυριακη που σκοπευω να παω βουνο με ενα fiat sedici 4x4 χωρις αλυσιδες θα εχω θεμα ε???

φιλε και το καλυτερο 4χ4 χρειαζεται αλυσιδες υπο καποιες συνθηκες. μην το ρισκαρεις να ανεβεις ετσι γιατι ο καιρος του βουνου εχει τους δικους του νομους και δεν ξερεις τι θα συναντησεις.

αλλωστε το 4χ4 ειναι αχρηστο στην κατηφορα...

Την Κυριακη που σκοπευω να παω βουνο με ενα fiat sedici 4x4 χωρις αλυσιδες θα εχω θεμα ε???

Βαλτός είσαι και εσύ???

Δεν διαβάζεις παραπάνω? Θες να τους εξαγριώσεις κιάλλο έδω μέσα???

Οχι οχι παιδια σορρυ δεν θα το ξανακανω :P<_< !!!

Χωρις πλακα τωρα σιγουρα πρωτα η ασφαλεια ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...