Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
zox

Αμάν αυτά τα DYNASTAR

Recommended Posts

Τίποτα πουθενά.Το official site μάλλον είναι εκτός λειτουργίας.Εν τω μεταξύ παρά το ανελέητο ψάξιμο που έχω ρίξει μόνο κάτι φωτογραφίες έχω καταφέρει να βρώ κια κάποια λίγα στοιχεία.

Πάντως βγαίνει νέα freeride σειρά με το όνομα Legend.Νομίζω ότι θα αντικαταστήσει τα Intuitiv.Σχόλια(όχι τεστ,ακόμα)δείχνουν πολύ θετικά.

Το 8000 ή 800(δε συγκράτησα),θα είναι αρκετά φαρδύ στη μέση 79mm,που το κάνει να είναι ένα βήμα πιο κοντά στη πούδρα σε σχέση με τα ανταγωνιστικά του,αν και στην εναλλαγή κατεύθυνσης διάβασα ότι είναι λίγο αργό.

Επίσης θα βγει ανανεωμένη race σειρά,τα omeglass speed 63.

Είδα και νέα cross σειρά,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και τεστ ή κριτικές ακόμα δεν έχω πετύχει.

Νέα επίσης troublemaker,τα freestyle πέδιλα,τουλάχιστον ως προς τα graphics.Αυτό μπορεί να είναι και μούφα μιας και το site που μπήκα δε μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Κατι ακούστηκε πως η αγαπημένη μας Dynastar είναι για πούλημα. Εψαξα και εγώ για τα intuitiv, και omeglass που καθόρισαν το περσυνό πρωτάθλημα γυναικών, αλλά αντί για αυτά έπεσα στις φήμες ότι η dynastar ειναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δυστυχώς οι εταιρείες που μας παρουσιάζουν πολύ καλα προιόντα συχνά χάνουν τον αγώνα της οικονομικής επιβίωσης. Βλέπε volkl, forum, dunlop και άλλες οι οποίες περνάνε τελικά σε οικονομικούς κολοσούς. Ας ελπίσουμε πως τελικά η dyna θα την γλυτώσει.

zox εάν δεν το έχεις βρει ήδη δοκίμασε στο www.my-dynastar.com είναι το site της DYNASTAR

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Το site που λες το έχω ήδη βρει,αν και με παίδεψε,γιατί δεν άνοιγε αρχικά.

Αν είμαι freestylάς?

Όχι,δε νομίζω ότι δικαιούμαι τον τίτλο,δε νομίζω να μαι τόσο καλός.Αλλά έχω κάτι κολπάκια στο νου μου ,που θα δοκιμάσω φέτος.Το κακό είναι ότι δεν βρίσκεις freestyle πέδιλα(και snowpark,αμάν κάνεις να βρεις) στην Ελλάδα εύκολα,και το άθλημα δεν έχει αναπτυχθεί σχεδόν καθόλου.Κρίμα.

p1sst.jpg

Τίποτα το ιδιαίτερο.Βγάζω 360 και κάποια grabs,αλλά χωρίς πολύ στυλ και με ατελείωτες τουμπάρες...#$@#$@!$#@$ 8):(:( :Έχω επιχειρήσει να καβαλήσω και rail,αλλά άστο καλύτερα...πονάει :X:X:X ( :shock::shock::shock: :oops: :oops: :oops:

Το κακό είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα freestyle πέδιλα,και αναγκαστικά ότι έκανα το έκανα με τα snowblades.Τα snowblades έχουν το καλό ότι είναι ελαφριά και κοντά,αλλά στις προσγειώσεις δε σου δίνουν καθόλου σταθερότητα και επιπλέον δεν πάνε εκτός πίστας,οπότε ......

Αν κατάλαβα καλά και εσύ προς το freestyle πας.Για πες κανα μαγαζί με freestyle πέδιλα...

p1sst.jpg

Για πες κανα μαγαζί με freestyle πέδιλα...

Περσυ καταστημα στην Kαλλιθεα ειχε φερει τα Scratch της Rossi.