zox 746 Report post Posted August 11, 2004 Τίποτα πουθενά.Το official site μάλλον είναι εκτός λειτουργίας.Εν τω μεταξύ παρά το ανελέητο ψάξιμο που έχω ρίξει μόνο κάτι φωτογραφίες έχω καταφέρει να βρώ κια κάποια λίγα στοιχεία. Πάντως βγαίνει νέα freeride σειρά με το όνομα Legend.Νομίζω ότι θα αντικαταστήσει τα Intuitiv.Σχόλια(όχι τεστ,ακόμα)δείχνουν πολύ θετικά. Το 8000 ή 800(δε συγκράτησα),θα είναι αρκετά φαρδύ στη μέση 79mm,που το κάνει να είναι ένα βήμα πιο κοντά στη πούδρα σε σχέση με τα ανταγωνιστικά του,αν και στην εναλλαγή κατεύθυνσης διάβασα ότι είναι λίγο αργό. Επίσης θα βγει ανανεωμένη race σειρά,τα omeglass speed 63. Είδα και νέα cross σειρά,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και τεστ ή κριτικές ακόμα δεν έχω πετύχει. Νέα επίσης troublemaker,τα freestyle πέδιλα,τουλάχιστον ως προς τα graphics.Αυτό μπορεί να είναι και μούφα μιας και το site που μπήκα δε μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted August 12, 2004 Κατι ακούστηκε πως η αγαπημένη μας Dynastar είναι για πούλημα. Εψαξα και εγώ για τα intuitiv, και omeglass που καθόρισαν το περσυνό πρωτάθλημα γυναικών, αλλά αντί για αυτά έπεσα στις φήμες ότι η dynastar ειναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δυστυχώς οι εταιρείες που μας παρουσιάζουν πολύ καλα προιόντα συχνά χάνουν τον αγώνα της οικονομικής επιβίωσης. Βλέπε volkl, forum, dunlop και άλλες οι οποίες περνάνε τελικά σε οικονομικούς κολοσούς. Ας ελπίσουμε πως τελικά η dyna θα την γλυτώσει. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted October 4, 2004 ZOX eisai freestylas??? Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted October 4, 2004 zox εάν δεν το έχεις βρει ήδη δοκίμασε στο www.my-dynastar.com είναι το site της DYNASTAR Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 4, 2004 Το site που λες το έχω ήδη βρει,αν και με παίδεψε,γιατί δεν άνοιγε αρχικά. Αν είμαι freestylάς? Όχι,δε νομίζω ότι δικαιούμαι τον τίτλο,δε νομίζω να μαι τόσο καλός.Αλλά έχω κάτι κολπάκια στο νου μου ,που θα δοκιμάσω φέτος.Το κακό είναι ότι δεν βρίσκεις freestyle πέδιλα(και snowpark,αμάν κάνεις να βρεις) στην Ελλάδα εύκολα,και το άθλημα δεν έχει αναπτυχθεί σχεδόν καθόλου.Κρίμα. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted October 4, 2004 ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙ TRICKS BGAZEIS??? Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 4, 2004 Τίποτα το ιδιαίτερο.Βγάζω 360 και κάποια grabs,αλλά χωρίς πολύ στυλ και με ατελείωτες τουμπάρες...#$@#$@!$#@$ :Έχω επιχειρήσει να καβαλήσω και rail,αλλά άστο καλύτερα...πονάει ( :oops: :oops: :oops: Το κακό είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα freestyle πέδιλα,και αναγκαστικά ότι έκανα το έκανα με τα snowblades.Τα snowblades έχουν το καλό ότι είναι ελαφριά και κοντά,αλλά στις προσγειώσεις δε σου δίνουν καθόλου σταθερότητα και επιπλέον δεν πάνε εκτός πίστας,οπότε ...... Αν κατάλαβα καλά και εσύ προς το freestyle πας.Για πες κανα μαγαζί με freestyle πέδιλα... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 4, 2004 Για πες κανα μαγαζί με freestyle πέδιλα... Περσυ καταστημα στην Kαλλιθεα ειχε φερει τα Scratch της Rossi. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites