Jump to content
panpanou

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ !!!!...

Recommended Posts

Topos.jpg

μπορείτε να προσυπογράψετε εδώ ....

:angry:

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Υπέγραψα με το όνομα και επώνυμο, e-mail κτλ.

και στο πεδίο Institution έβαλα: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ωραία δεν θα είναι να γίνει αυτό από περισσότερους από εμάς;

έτσι κάποιος κοιτώντας τις προηγούμενες 100 αιτήσεις (δίνει το σύστημ ααυτή τη δυνατότητα)

να μας ανακαλύπτει... εάν φυσικά δεν μας γνωρίζει ήδη! :angry:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Topos21.jpg

Topos22.jpg

dropdown.gif

TO ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ενημέρωση σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Afthereto11.jpg

Afthereto2.jpg

Afthereto3.jpg

μπορείτε να υπογράψετε εδώ ....

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ...

dropdown.gif

Αφού πρώτα υπέγραψα, μια απορία..

Ποιος το χτίζει αυτό το κτίσμα?

Γιατί δεν νομίζω να είναι ιδιώτης αλλά ''δημόσιος φορέας'' ο οποίος δεν είδα να κατονομάζεται πουθενά... :angry:

Το ότι είναι απαράδεκτο βέβαια δεν χρειάζεται να το αναφέρω εκ νέου.

Και λίγο offtopic τώρα (συγνώμη Πάνο), αν κρίνουν οι συντονιστές σκόπιμο, ας σβήσουν τα γραφόμενα ή ας τα μεταφέρουν

Το καλοκαίρι του 1998, η Β πλευρά του Ολύμπου καιγόταν επί 15 ημέρες επειδή υπήρχε αδυναμία πρόσβασης.

Η προσπάθεια αντιμετώπισης γινόταν από πεζοπόρα τμήματα στρατού και πυροσβεστικής.

Τα εναέρια μέσα δεν επαρκούσαν.

Η ίδια αδυναμία πρόσβασης φαίνεται τώρα ότι λειτουργεί ως δικαιολογία και ίσως εν μέρει να έχει βάση, για την αδυναμία ελέγχου και καταστολής στην περίπτωση του ανεγειρόμενου κτίσματος.

Η αδυναμία πρόσβασης ήταν η κύρια αιτία για την καταστροφή του Γράμμου, επί 15ήμερο πριν 2 χρόνια αλλά και πλήθους δασών κάθε χρόνο ανά την επικράτεια.

Η αδυναμία πρόσβασης και οι στρατηγοί άνεμοι είναι πάντα η δικαιολογία για την αδυναμία ελέγχου αλλά ακριβώς η αδυναμία αυτή προτρέπει να επέμβουν καταστροφικά και όπως να' ναι, διάφοροι επιτήδειοι.

Φαύλος κύκλος?

Πραγματικά αναρωτιέμαι...

Μήπως η υπερβολική προστασία τελικά παράγει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα?

Μήπως χάνουμε το μέτρο όπως κάνουμε ως κοινωνία σε όλες τις εκφράσεις μας?

Έχουμε οικολόγους που κάνουν αγώνα για να μη μπαίνουν ανεμογεννήτριες στα βουνά για παράδειγμα, γιατί αλλοιώνεται το τοπίο, διαταράσσεται το οικοσύστημα κλπ αλλά δεν κάνουν κουβέντα για το ποσοστό του 30-40% των καρκινογενέσεων στην Πτολεμαϊδα?

Πολεμάμε ενάντια στη καταστροφή των φυσικών βιότοπων αλλά η μετεγκατάσταση οικισμών και χωριών για τι ανάγκες της ΔΕΗ, ώστε να έχω ρεύμα για να γράφω τούτη την ώρα τις μ@@κιες μου, είναι θεμιτή?

Μήπως απαγορεύουμε σκληρά για ψαρώνει η πλέμπα αλλά φροντίζουμε να μην λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για να βολεύονται οι αετονύχηδες?

Μήπως βολευόμαστε?

Γιατί όλοι και περισσότεροι, διεκδικούν ρόλο τοποτηρητή και παράγοντα σε κάθε είδους δράση και ενέργεια?

Αφού οι ειδικοί έλεγαν να γεμίσουμε την Εγνατία με διαβάσεις για την άγρια πανίδα, αυξάνοντας το οικονομικό κόστος προς όφελος του περιβάλλοντος, γιατί πλέον αποφάσισαν ότι η λύση είναι επιπλέον συρματοπερίφραξη? Μήπως δεν είναι τόσο ειδικοί τελικά ή φταίει απλά ότι η αρκούδα κόπηκε στα σήματα?

Γιατί έχει γεμίσει ο τόπος κρατικά χρηματοδοτούμενες ΜΗ.ΚΥ.Ο? :angry:

Πραγματικά φίλοι μου, δεν ξέρω και είμαι μπερδεμένος. Γι' αυτό επιτρέψτε μου να είμαι επιφυλακτικός με ειδικούς, προστάτες κλπ, χωρίς βέβαια να αμφισβητώ τις αγαθές προθέσεις τους ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας αυτών....

Αυτό που ακούω συζητώντας με μεγάλους ανθρώπους, που ζούσαν στα βουνά μας, είναι ότι όταν οι άνθρωποι ζούσαν από τα αγαθά που αυτά τους προσέφεραν, όλα λειτουργούσαν ρολόι.

Γιατί δεν είχαν ξεχάσει ακόμη αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

και νομίζω ότι το μέτρον το έχουμε χάσει οδηγούμενοι πάντα στην υπερβολή και την ασυδοσία.

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Η ίδια αδυναμία πρόσβασης φαίνεται τώρα ότι λειτουργεί ως δικαιολογία και ίσως εν μέρει να έχει βάση, για την αδυναμία ελέγχου και καταστολής στην περίπτωση του ανεγειρόμενου κτίσματος.

Μάκη,

πληροφοριακά, το κτίσμα βρίσκεται στα 2450 μέτρα ....!!! είναι δίπλα στην γνωστή καλύβα του Χρηστάκη ....

ως γνωστόν στα 2450 είναι η υποαλπική ζώνη και δεν υπάρχει δέντρο ούτε για δείγμα, παρά μόνο πόες (= χαμηλοί θάμνοι)

σε έκταση δε χιλιάδων στρεμμάτων γύρω δεν υπάρχει τίποτα για να καεί ....

αντίθετα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η περιοχή που επίμονα ζητείται να γίνει χιονοδρομικό κέντρο, αν αυτό σου λέει κάτι ....

ως πότε θα χάφτουμε την παρανομία (που είναι ΒΙΑ στην ουσία ...) των ολίγων που δεν σέβονται νόμους, δεν σέβονται αρχές, δεν σέβονται τίποτα ....

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ...

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .... ΦΤΑΝΕΙ ...

dropdown.gif

μάλιστα...πολλά μου λέει.

Δηλαδή ο ελέγχων είναι ο ελεγχόμενος. Λαμπρά :angry: :angry: :)

Όταν έχουμε ένα κράτος/νομαρχία/δήμο παραβάτη, ο οποίος δεν τιμωρείται, άντε να πεισθεί ο πολίτης.....

armada_alpha1.jpg

6179.gif

ενα πράγμα μόνο, ο Ολυμπος είναι παγκόσμια κληρονομιά δεν ανήκει σε κανεναν και ανήκει σε όλους...

εγω περίμενα σιγα σιγά να φύγει και το ΚΕΟΑΧ απο εκει... ,

θελω να νιωθω σίγουρος οτι δεν θα γίνει ποτε τετοιους ειδους κανιβαλλισμός στο Βουνό.

εγω περίμενα σιγα σιγά να φύγει και το ΚΕΟΑΧ απο εκει... ,

θελω να νιωθω σίγουρος οτι δεν θα γίνει ποτε τετοιους ειδους κανιβαλλισμός στο Βουνό.

φίλε Nickel ποιο ΚΕΟΑΧ να φύγει ;

τον δρόμο προς το ΚΕΟΑΧ, τόν έχουνε ΗΔΗ ασφαλτοστρώσει ...

(για ν' ανεβαίνουνε και οι αναξιοπαθούσες με τι γούνες ... :angry: )

αυτό που θέλουνε είναι αυτές οι πλαγιές ....

ΑΥΤΟ είναι το φιλέτο που λιγουρεύονται τα λαμόγια .... να κάνουν χιονοδρομικό και να χτίσουν ξενοδοχεία και ελικοδρόμια ...

οι φωτό είναι τραβηγμένες από την Κακόσκαλα 2804 μ και την κορυφή Μύτικα 2917 μ ...

(για να προσανατολιστείτε, είμαστε στις ψηλές κορφές του Ολύμπου και κοιτάμε Νότια)

ο δρόμος που ανοίξανε ανεβαίνει μέχρι τα !!! 2450 μέτρα .... (για ποιο λόγο τον ανοίξανε άραγε;;:angry:

και εκεί χτίζουνε τώρα το παράνομο χτίσμα, το οποίο σε 1-2 χρόνια θά 'χει γίνει καφέ μπαρ ....

OlympusJuly070318.jpg

και η ίδια τον χειμώνα ....

OlymposMarch07049.jpg

dropdown.gif

Olympos20Oct09_1.jpg

Olympos20Oct09_2.jpg

Olympos20Oct09_3.jpg

δυστυχώς αυτή είναι η απίστευτη Ελλάδα στην οποία ζούμε ....

όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει ....

χτίζεται ένα ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΧΤΙΣΜΑ στα 2450 μέτρα, μέσα στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου,

έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες, έχουν γραψει αφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα

και δεν τους σταματά ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ....

σκέτη τουρκοκρατία δηλαδή ...

το επόμενο βήμα είναι πια να γίνει μήνυση (ναι μήνυση = ποινικό αδίκημα και όχι αγωγή = αστικό αδίκημα) κατά

του Δντή της Πολεοδομίας Λάρισας και του Αστυνομικού Δντη για παράβαση καθήκοντος ...

<_<

είναι το τελευταίο όπλο σε μας τους πολίτες απέναντι στην διαφθορά και το ακαταλόγιστο της εξουσίας ...

Edit:

επικοινωνήσαμε πριν από λίγο με την Δντρια του Δασαρχείου Ελασσόνας Κα Αποστόλου (24930 22540)

Μας είπε ότι έχει ήδη συνταχθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης και έχει αποσταλεί στην κεντρική υπηρεσία για έκδοση απόφασης ...

(σημειώστε ότι εκεί πατάνε οι καταπατητές ... στο ότι παρά την έκδοση τέτοιων πρωτόκολλών κατεδάφισης, στο τέλος ΚΑΝΕΝΑ δεν εκτελείται ...)

μας είπε επίσης ότι η υπηρεσία της έβαλε μπάρα στον δρόμο που ανεβαίνει προς το κτίσμα,

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ... (προφανώς αυτοί που χτίζουν ....)

122821_b.jpg

dropdown.gif

δεν ειμαστε μια υπεροχη χώρα?

ημιυπαιθριος ειναι μη δινετε σημασια...

και οταν λεμε υπαιθριος μιλαμε για παρα πολυ... 2400μ με θεα ολη την Ελλάδα...

Η μονη λυση ειναι αυτη που ειπες Πάνο.

μυνηση προς τους διευθυντες των υπηρεσιων... αν δεν γινει και τιποτα ετσι παιδια... τοτε πρεπει να ειναι του "Δία" το οικημα.

ρε παιδια αυτοι που χτιζουν ΠΟΙΟΙ ειναι????

εχει γινει τοσος ντορος επι τοτ θεματος και αυτοι ακαθεκτοι??

τι ειναι αυτο που χτιζεται εκει πανω?????

DALTONS POW ROBBERY.....

(σημειώστε ότι εκεί πατάνε οι καταπατητές ... στο ότι παρά την έκδοση τέτοιων πρωτόκολλών κατεδάφισης, στο τέλος ΚΑΝΕΝΑ δεν εκτελείται ...)

Στην Αττική μόνο, εκκρεμούν πάνω από 6000 πρωτόκολλα κατεδάφισης τα οποία είναι και δίπλα στις υπηρεσίες.

Στον Όλυμπο τώρα που να τρέχουνε...

ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο...

Τόσες μέρες χτίζεται.

Τόσοι πήγανε για αυτοψίες, μπάρες, φωτογραφίες κλπ.

Ποτέ δεν πέτυχαν κανέναν να κάνει εργασίες, να κουβαλάει υλικά?

To good to be true μου ακούγεται...

armada_alpha1.jpg

6179.gif

τώρα που το ανέλαβε ο Μάκης ... :rolleyes:

καθήστε στην πολυθρόνα και δείτε ...

έχω την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει .... :)

αν δεν τόχετε καταλάβει ο Μάκης είναι ο εγγυητής του Δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας ...

είναι ο εγγυητής της Κοινωνίας των Πολιτών ...

αν έχετε πιστέψει ότι είμαστε ευνομούμενη χώρα της ΕΕ .... κάνετε λάθος ...

είμαστε Μπανανία ... Δημοκρατία της Μπανανίας ....

:P:D;)

dropdown.gif

Αντιγράφω από http://www.elassona.com.gr/m_eparxia/kalybia/index.php

Ορειβατικός Σύλλογος

Ο ορειβατικός σύλλογος Καλυβίων ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να μυήσει στην πρωτόγνωρη εμπειρία της ανάβασης στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο, όλους όσους θα 'θελαν μ' αυτόν τον τρόπο να ξεφύγουν από την "επίπεδη" καθημερινότητα, αλλά και να φέρει ακόμα πιο κοντά τους νέους της περιοχής με το μυθικό βουνό.

Ο σύλλογος παρουσιάζει διαρκή αύξηση των μελών του. Επίσης, με τον ίδιο ρυθμό αυξάνουν οι εξορμήσεις και οι δραστηριότητές του. Ο σύλλογος έχει κτίσει καταφύγιο ανάγκης στη θέση "Χριστάκης" σε υψόμετρο 2.600 μ. με σκοπό να προσφέρει στέγη σε κάθε ορειβάτη που θα βρεθεί στη περιοχή. Η θέση "Χριστάκης" είναι προσβάσιμη και με αυτοκίνητο από τα Καλύβια μετά από διαδρομή 20 χλμ. περίπου αγροτικού δρόμου. Το καταφύγιο είναι δυναμικότητας οκτώ θέσεων και δεν διαθέτει θέρμανση πράγμα που το κάνει ιδανικό για τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες.

:ph34r: :ph34r: Πρόκειται για το επίμαχο αν κατάλαβα καλά?

Από ''ορειβάτες-προστάτες του βουνού'' λοιπόν χτίζεται?

Ρε πως μπλέκουν τα πράγματα...

Αλήθεια, τα υπόλοιπα καταφύγια στον Όλυμπο, έχουν άδεια ή κι εκείνα έχουν κτιστεί αυθαίρετα?

Γνωρίζει κανείς?

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Αλήθεια, τα υπόλοιπα καταφύγια έχουν άδεια ή κι εκείνα έχουν κτιστεί αυθαίρετα?
Φυσικά και έχουν άδεια... θέλει και ρώτημα ;

Άν δεν είχαν θα υπήρχαν ;

O panpanou φαινεται να ξερει κατι παραπανω...

Προκειται για εμφυλιο καυγα μεταξυ ΕΟΣ? (Εμεις εχουμε καταφυγιο, γιατι να αφησουμε να εχουν κι'αυτοι να μας χαλασει η γειτονια;..)

Προκειται για λαμογια που φορεσαν μανδυα ΕΟΣ για να κανουν ΧΚ?

Ποσες κλινες ειναι το καλυβι στου Χριστακη;

Αειντε να δουμε...

Αληθεια αν τα υπαρχοντα καταφυγια δεν εχουν αδειες, ποια ειναι η θεση μας; Τα κατεδαφιζουμε; :ph34r:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Κατεδάφιση σε ότι είναι παράνομο, είτε είναι καταφύγιο, είτε είναι χιονοδρομικό, είτε είναι η βίλα στην Εκάλη, είτε είναι το αυθαίρετο στο Πέραμα.

Ο σύλλογος έχει κτίσει καταφύγιο ανάγκης στη θέση "Χριστάκης" σε υψόμετρο 2.600 μ. με σκοπό να προσφέρει στέγη σε κάθε ορειβάτη που θα βρεθεί στη περιοχή. Η θέση "Χριστάκης" είναι προσβάσιμη και με αυτοκίνητο από τα Καλύβια μετά από διαδρομή 20 χλμ. περίπου αγροτικού δρόμου. Το καταφύγιο είναι δυναμικότητας οκτώ θέσεων και δεν διαθέτει θέρμανση πράγμα που το κάνει ιδανικό για τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες.[/color]

Πρόκειται για το επίμαχο αν κατάλαβα καλά?

Από ''ορειβάτες-προστάτες του βουνού'' λοιπόν χτίζεται?

Ρε πως μπλέκουν τα πράγματα...

Αλήθεια, τα υπόλοιπα καταφύγια στον Όλυμπο, έχουν άδεια ή κι εκείνα έχουν κτιστεί αυθαίρετα?

Γνωρίζει κανείς?

όχι Μάκη, το χτίσμα που λένε αυτοί είναι ένα παραδιπλανό χτίσμα, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ....

όπως ΠΑΡΑΝΟΜΑ έφτασε και ο δρόμος μέχρις εκεί στα 2450 !!! ....

το τωρινό χτίσμα είναι παραδίπλα και είναι διαφορετικό, δεν έχει καμμία σχέση με το άλλο ....

είναι μιά κατάσταση τύπου Φαρ Ουέστ ... όπου οι ντόπιοι το παίζουν καουμπόυδες με σερίφη τον Δήμαρχο ....

O panpanou φαινεται να ξερει κατι παραπανω...

Προκειται για εμφυλιο καυγα μεταξυ ΕΟΣ? (Εμεις εχουμε καταφυγιο, γιατι να αφησουμε να εχουν κι'αυτοι να μας χαλασει η γειτονια;..)

Προκειται για λαμογια που φορεσαν μανδυα ΕΟΣ για να κανουν ΧΚ?

Ποσες κλινες ειναι το καλυβι στου Χριστακη;

Αειντε να δουμε...

Αληθεια αν τα υπαρχοντα καταφυγια δεν εχουν αδειες, ποια ειναι η θεση μας; Τα κατεδαφιζουμε; :o

Φιλικα

ΜακηςΜ

δεν ξέρω τίποτε παραπάνω απ' όσα ξέρετε εσείς και την ενημέρωση από την ομάδα της Πιερίας

δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος πόλεμος ... διότι κανένας δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί που χτίζουν το χτίσμα ....

οπότε μην κατηγορούμε άδικα .....

τα υπάρχοντα καταφύγια είναι ΟΛΑ νόμιμα και ανήκουν στην Ομοσπονδία Ορειβασίας (ΓΓ Αθλητισμού) που τα παραχωρεί

σε ιδιώτες ή Ορειβατικούς Συλλόγους ...

υπάρχουν και μερικά καταφύγια που ανήκουν απ' ευθείας σε ορειβατικούς συλλόγους ...

το υπάρχον καλύβι στο Χρηστάκι, δεν έχει ακριβώς κρεβάτια, ούτε είναι στην ουσία καταφύγιο ...

είναι αυτό που λέει η λέξη ... καλύβι και μάλιστα τίγκα στην βρώμα από τους "ορειβάτες" που ανεβαίνουν με τα τζιπ ....

Κατεδάφιση σε ότι είναι παράνομο, είτε είναι καταφύγιο, είτε είναι χιονοδρομικό, είτε είναι η βίλα στην Εκάλη, είτε είναι το αυθαίρετο στο Πέραμα.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

αυτό που είναι φοβερό σε αυτή την χώρα είναι η χυδαία και γεμάτη θράσος στάση μερικών απέναντι ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ....

ΑΥΤΟ είναι που είναι εξοργιστικό και εμένα τουλάχιστον με βγάζει από τα ρούχα μου ...

δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΆΛΛΟ ΜΈΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΆΤΙ ΑΝΆΛΟΓΟ ....

και αυτό είναι που πρέπει να μας κάνει όλους να ξεσηκωνόμαστε ...

ζητάμε ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ...

τίποτε άλλο ...!!!

dropdown.gif

Ουτε η Ακροπολη εχει αδεια... :o

Μάκη μένω έκπληκτος ...

είναι κρίμα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της προστασίας των βουνών

να γράφονται τέτοιες απόψεις, έστω και με την μορφή της πλάκας ... :o

νομίζω ότι αυτό που γίνεται στον Όλυμπο δεν σηκώνει αστεία, αλλά σοβαρή και συνεχή προσπάθεια από όλους μας ....

dropdown.gif

Μάκη μένω έκπληκτος ...

είναι κρίμα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της προστασίας των βουνών

να γράφονται τέτοιες απόψεις, έστω και με την μορφή της πλάκας ... :lol:

νομίζω ότι αυτό που γίνεται στον Όλυμπο δεν σηκώνει αστεία, αλλά σοβαρή και συνεχή προσπάθεια από όλους μας ....

Tην Ρωμιοσυνη μην την κλαις!!.. :lol:

Δεν πολυμπαινω πια στο φορουμ, αλλα εγω εχω μεινει εκπληκτος απο την πρωτη στιγμη και βασικα περιμενω να δω που θα παει αυτο το θεμα.

Εμφανιζεσαι και μας παρουσιαζεις την διαμαρτυρια/πρωτοβουλια μιας ομαδας, που αν την ψαξεις λιγο δεν τους ξερει η μανα τους. Μια 'κινηση' πολιτων που μπορει να ειναι απλα αυτο που λεει οτι ειναι, η ενας ιστοτοπος που σηκωθηκε σε μια νυχτα για να εξυπηρετησει καποιους. Φανταζομαι, με ολη την καλη μου προαιρεση οτι ειναι το πρωτο... Αν και οι σκοποι που αναγγελλουν δεν πολυσυμβαδιζουν με τις στοχοποιημενες ενεργειες τους.

Κατα το μαλλον η ηττον μοναχικοι και 'ανεξαρτητοι' ακομη και στην επαγγελματικη τους ζωη. Ουτε αυτο ειναι κακο, απλα συμβαλλει σ'αυτο το πεπλο της αγνωστοτητας.

Ζητανε την υπογραφη μας για ενα θεμα προσφιλες στην καρδια ολων μας (ο Ολυμπος δεν χρειαζεται συστασεις). Εναντια σε καποιον στοχο που δεν τον ονομαζουν, δεν τον ξερουν, δεν τον ξερουμε... Στην Ελλαδα αυτο...

... και βγαινουν πιθανολογιες οτι μπορει ο στοχος να ειναι αλλος ΕΟΣ. Αυτο ξερεις οτι δεν ειναι απλα δεν ξερεις τι ειναι... Μαλιστα!

Και αυτοι, που χθες δεν τους ηξερε η μανα τους, ξαφνικα εχουν προσβαση σε τρανταχτες ανακοινωσεις στον ημερησιο τυπο (ετσι ευκολα γινονται αυτα) και συμπορευονται με τον Αρκτουρο και τον Τριανταφυλλοπουλο....

Τωρα εδεσε το γλυκο!

Μη λυπασαι για μενα που περιμενω να δω τις εξελιξεις... που παει αυτο; Να κατεδαφισουν μελλοντικα η και υπαρχοντα Χιονοδρομικα;

Καταφυγια;

Τα 'παρανομα';

Τη στανη του Μητρου;

Κατι αλλο;

Σε τινος στρατο μας ζητανε να παμε εθελοντες; Σε ποιο πολεμο; Με ποιο εχθρο;

Στην Ελλαδα του σημερα (δυστυχως) καθε λαμογια ειναι δυνατη. Αλλα καμμια λαμογια δεν ειναι κρυφη, σε ενα ευρυτερο κυκλο υποστηρικτων και αντιπαλων. Να με συγχωρεις, αλλα πιστευω οτι και τα εν λογω 'λαμογια' ειναι γνωστα. Με ποιους σκοπους μας τα περνανε για αγνωστα;

Να περιμενουμε να δουμε τη Ζουγκλα και τον Κιτρινο Τυπο; Μμμ... δεν θα ξενυχτησω για τα πυροτεχνηματα του 30φυλλοπουλου και να παρακολουθησω την κηδεια μετα τις διαφημησεις και την ταφη του αγνωστου πτωματος... ασε με καλυτερα.

Εν αναμονη των εξελιξεων,...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Tην Ρωμιοσυνη μην την κλαις!!.. :lol:

Δεν πολυμπαινω πια στο φορουμ, αλλα εγω εχω μεινει εκπληκτος απο την πρωτη στιγμη και βασικα περιμενω να δω που θα παει αυτο το θεμα.

Εμφανιζεσαι και μας παρουσιαζεις την διαμαρτυρια/πρωτοβουλια μιας ομαδας, που αν την ψαξεις λιγο δεν τους ξερει η μανα τους. Μια 'κινηση' πολιτων που μπορει να ειναι απλα αυτο που λεει οτι ειναι, η ενας ιστοτοπος που σηκωθηκε σε μια νυχτα για να εξυπηρετησει καποιους. Φανταζομαι, με ολη την καλη μου προαιρεση οτι ειναι το πρωτο... Αν και οι σκοποι που αναγγελλουν δεν πολυσυμβαδιζουν με τις στοχοποιημενες ενεργειες τους.

Κατα το μαλλον η ηττον μοναχικοι και 'ανεξαρτητοι' ακομη και στην επαγγελματικη τους ζωη. Ουτε αυτο ειναι κακο, απλα συμβαλλει σ'αυτο το πεπλο της αγνωστοτητας.

Ζητανε την υπογραφη μας για ενα θεμα προσφιλες στην καρδια ολων μας (ο Ολυμπος δεν χρειαζεται συστασεις). Εναντια σε καποιον στοχο που δεν τον ονομαζουν, δεν τον ξερουν, δεν τον ξερουμε... Στην Ελλαδα αυτο...

... και βγαινουν πιθανολογιες οτι μπορει ο στοχος να ειναι αλλος ΕΟΣ. Αυτο ξερεις οτι δεν ειναι απλα δεν ξερεις τι ειναι... Μαλιστα!

Και αυτοι, που χθες δεν τους ηξερε η μανα τους, ξαφνικα εχουν προσβαση σε τρανταχτες ανακοινωσεις στον ημερησιο τυπο (ετσι ευκολα γινονται αυτα) και συμπορευονται με τον Αρκτουρο και τον Τριανταφυλλοπουλο....

Τωρα εδεσε το γλυκο!

Μη λυπασαι για μενα που περιμενω να δω τις εξελιξεις... που παει αυτο; Να κατεδαφισουν μελλοντικα η και υπαρχοντα Χιονοδρομικα;

Καταφυγια;

Τα 'παρανομα';

Τη στανη του Μητρου;

Κατι αλλο;

Σε τινος στρατο μας ζητανε να παμε εθελοντες; Σε ποιο πολεμο; Με ποιο εχθρο;

Στην Ελλαδα του σημερα (δυστυχως) καθε λαμογια ειναι δυνατη. Αλλα καμμια λαμογια δεν ειναι κρυφη, σε ενα ευρυτερο κυκλο υποστηρικτων και αντιπαλων. Να με συγχωρεις, αλλα πιστευω οτι και τα εν λογω 'λαμογια' ειναι γνωστα. Με ποιους σκοπους μας τα περνανε για αγνωστα;

Να περιμενουμε να δουμε τη Ζουγκλα και τον Κιτρινο Τυπο; Μμμ... δεν θα ξενυχτησω για τα πυροτεχνηματα του 30φυλλοπουλου και να παρακολουθησω την κηδεια μετα τις διαφημησεις και την ταφη του αγνωστου πτωματος... ασε με καλυτερα.

Εν αναμονη των εξελιξεων,...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μάκη,

δεν έχω και ούτε με ενδιαφέρει να έχω καμμιά προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου ....

Όλοι κρινόμαστε γι' αυτά που πιστεύουμε, που λέμε και που γράφουμε ....

Δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμμιά από τις θεωρίες συνομωσιολογίας ... που

αραδιάζεις παραπάνω γιατί θα χάσουμε το προκείμενο ...

και το προκείμενο είναι βέβαια ο ΟΛΥΜΠΟΣ ....

με ενοχλεί πολύ όταν ανοίγω ένα θρεντ με θέμα την προστασία του Ολύμπου να μπαίνει

μετά από πολλές μέρες ο "σύμβουλος παρα τω ΔΣ" του ΕΣΤΟΥΧ και να γράφει

"ούτε και η Ακρόπολη έχει άδεια" ....

και όταν του εκφράζω την έκπληξη και την δυσαρέσκεια μου να απαντά με συνομωσιολογίες κλπ κλπ ...

αν θες να υπογράψεις για την επέκταση του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου μπορείς να το κάνεις

αν δεν θες δεν υπογράφεις ....

έχουν υπογράψει εκατοντάδες Έλληνες και ανάμεσα τους και τουλάχιστον 150 επώνυμοι καθηγητές στα Πανεπιστήμια

αυτοί δε που οργανώνουν αυτή την κίνηση δεν είναι ούτε οι νυν κυβερνώντες, ούτε οι προηγούμενοι, ούτε οι επόμενοι ....

είναι πολίτες σαν κι εσένα και εμένα και έχουν όνομα και τηλέφωνο αναρτημένο .... και ενδιαφέρονται για τον Όλυμπο ...

μπορείς να τους πάρεις και να μιλήσετε αν ενδιαφέρεσαι .... όπως τους πήρα και εγώ .....

αυτά τα λίγα και συγκρατημένα ....

dropdown.gif

Την δυσαρεσκεια και απαξιωση σου την εχουμε δει αρκετες φορες και δεν ειναι κατι καινουριο.

Τυπικα οταν γραφω με καποια ιδιοτητα συλλογικη, ειτε σαν moderator παλαιοτερα ειτε σαν Συμβουλος παρα τω ΔΣ πιο προσφατα, υπογραφω με τον αναλογο τιτλο, για να μην υπαρχουν παρερμηνειες.

Επισης τυπικα, απο τη η ιδιοτητα του Συμβουλου εχω παραιτηθει για δικους μου λογους εδω και δυο μερες, αλλα δεν εχει δεησει ακομη να αλλαξει η ιδιοτητα στο αβαταρ.

Λοιπον ασε το Συλλογο εξω απο αυτο.

Ουτε και γω εχω καμμια διαθεση για αντιπαραθεση ειτε μαζι σου ειτε με τους υπολοιπους απο την παρεα σου... οποτε, εκτος εαν θελεις την τελευταια λεξη... το θεμα σταματαει εδω.

ΜακηςΜ