snowcat 3 Report post Posted December 15, 2010 (edited) ...με γλυκά Edited December 15, 2010 by snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 15, 2010 ...με γλυκά Γιαμ γιαμ γιαμ, πολύχρονη Ρούλα και ότι επιθυμείς. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
efi2003 0 Report post Posted December 18, 2010 αντε για ξυπνηστε να μου πειτε πως τα περασατε εχθες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 18, 2010 αντε για ξυπνηστε να μου πειτε πως τα περασατε εχθες!!! Τα ταρτάκια τα τιμήσαμε πάντως (μπράβο Ρούλα, φρεσκότατα). Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 18, 2010 (edited) Ναι! φοβερή ιδέα τα "χιονισμένα" ταρτάκια μπροστά στο τζάκι και μερικοί βέβαια τα ... τμήσαμε /νε κάπως παραπάνω ! πήραν όσα έμειναν και για το σπίτι θα προσπαθήσω να μη βάλω φωτό λόγω... bad hair day μερικών θα προσπαθήσω... αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα Edited December 18, 2010 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 27, 2011 (λόγω έλλειψης χρόνου άργησα και γι αυτό συγχωρέστε με..) Ήθελα να πω ότι η συνάντηση στο καφε Ολύμπικο την περασμένη εβδομάδα είχε επιτυχία καθώς ήρθαν αρκετά άτομα γύρω στα 20 περίπου, η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη και παρεϊστικη και ανδροκρατούμενη.... Είναι καλό μια στο τόσο ή μια φορά το μήνα να γίνεται μια συνάντηση εκεί γιατί το νούμερο των ατόμων δεν είναι αμελητέο.. και για αλλαγή περιβάλλοντος, όσο για το πάρκινγ είναι άφθονο... ελπίζω την επόμενη φορά να βγάλω και φώτος, καθώς με τόσους άνδρες τα έχασα.. Καλή σεζόν να έχουμε πάντως σε ό,τι και να κάνουμε... Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,033 Report post Posted September 28, 2011 Ήθελα να πω ότι η συνάντηση στο καφε Ολύμπικο την περασμένη εβδομάδα είχε επιτυχία καθώς ήρθαν αρκετά άτομα γύρω στα 20 περίπου, η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη και παρεϊστικη και ανδροκρατούμενη.... ελπίζω την επόμενη φορά να βγάλω και φώτος, καθώς με τόσους άνδρες τα έχασα.. Αααααα όχι αν είναι έτσι δεν έρχομαι Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 28, 2011 Αααααα όχι αν είναι έτσι δεν έρχομαι Αα.. εσενα δεν σ'αρεσε που ειχε τοσους ανδρες ε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 29, 2011 (edited) Αα.. εσενα δεν σ'αρεσε που ειχε τοσους ανδρες ε... μην τον ακούς, έτσι το λέει...φυσικά και θα έρχεται όταν ειναι Αθήνα... Ν. Edited September 29, 2011 by nanad Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2011 μην τον ακούς, έτσι το λέει...φυσικά και θα έρχεται όταν ειναι Αθήνα... Ν. Καλα.... και γω θα 'ρχομαι οταν ειμαι Αθηνα!!!... Βλεπεις το Φλο στην Αστορια καηκε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted September 29, 2011 (edited) (λόγω έλλειψης χρόνου άργησα και γι αυτό συγχωρέστε με..) Ήθελα να πω ότι η συνάντηση στο καφε Ολύμπικο την περασμένη εβδομάδα είχε επιτυχία καθώς ήρθαν αρκετά άτομα γύρω στα 20 περίπου, η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη και παρεϊστικη και ανδροκρατούμενη.... Είναι καλό μια στο τόσο ή μια φορά το μήνα να γίνεται μια συνάντηση εκεί γιατί το νούμερο των ατόμων δεν είναι αμελητέο.. και για αλλαγή περιβάλλοντος, όσο για το πάρκινγ είναι άφθονο... ελπίζω την επόμενη φορά να βγάλω και φώτος, καθώς με τόσους άνδρες τα έχασα.. Καλή σεζόν να έχουμε πάντως σε ό,τι και να κάνουμε... Φιλικά Νανά Νανά εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου, γιατί εκτός απο εσένα και τον Αδάμ (τον βάζω επειδή μένει μαγούλα και είναι αρκετά μακριά σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήρθαν), όλοι οι άλλοι ήταν απο τα νότια.... αυτό για εμένα δεν είναι επιτυχία... όταν ανεβαίνω στο μαρούσι κάνω 23+23 χλμ. Ορισμένοι νότιοι ίσως κάνουν περισσότερα, αλλά οι νότιοι ανεβαίνουν πάνω... οι βόρειοι δεν κατεβαίνουν κάτω.... Edited September 29, 2011 by estenough Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 589 Report post Posted September 30, 2011 Νανά εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου, γιατί εκτός απο εσένα και τον Αδάμ (τον βάζω επειδή μένει μαγούλα και είναι αρκετά μακριά σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήρθαν), όλοι οι άλλοι ήταν απο τα νότια.... αυτό για εμένα δεν είναι επιτυχία... όταν ανεβαίνω στο μαρούσι κάνω 23+23 χλμ. Ορισμένοι νότιοι ίσως κάνουν περισσότερα, αλλά οι νότιοι ανεβαίνουν πάνω... οι βόρειοι δεν κατεβαίνουν κάτω.... οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οι πανω μονο στο μαρουσι και οι κατω μονο στο σεφ για να μην μας τρωνε τα χιλιομετρα......και η βενζινη εχει παει στο 1,7 ευρο το λιτρο............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 30, 2011 Να κάνουμε car pooling και για τα cafe. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 30, 2011 Νανά εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου, γιατί εκτός απο εσένα και τον Αδάμ (τον βάζω επειδή μένει μαγούλα και είναι αρκετά μακριά σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήρθαν), όλοι οι άλλοι ήταν απο τα νότια.... αυτό για εμένα δεν είναι επιτυχία... όταν ανεβαίνω στο μαρούσι κάνω 23+23 χλμ. Ορισμένοι νότιοι ίσως κάνουν περισσότερα, αλλά οι νότιοι ανεβαίνουν πάνω... οι βόρειοι δεν κατεβαίνουν κάτω.... ok με αυτό που λες και το καταλαβαίνω...αλλά δεν είναι δυνατόν να πιέζουμε καποιον να πάει σε κάποια συναντηση. Μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει και αναλόγα με τον χρόνο που έχει να διαθέσει, τα χρήματα κτλ Την θεώρησα επιτυχημένη λόγω του συνολικού αριθμού, καθώς πραγματικά δεν ξέρω όλους όσοι ήρθαν που μένουν. Γι αυτο λοιπον είπαμε να δούμε αν έχει κόσμο στο ΣΕΦ και 1 φορά τον μήνα πχ να γίνεται εκεί μια συνάντηση. Όμορφα κι ωραία..! Φιλικά Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 13, 2011 ok με αυτό που λες και το καταλαβαίνω...αλλά δεν είναι δυνατόν να πιέζουμε καποιον να πάει σε κάποια συναντηση. Μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει και αναλόγα με τον χρόνο που έχει να διαθέσει, τα χρήματα κτλ Την θεώρησα επιτυχημένη λόγω του συνολικού αριθμού, καθώς πραγματικά δεν ξέρω όλους όσοι ήρθαν που μένουν. Γι αυτο λοιπον είπαμε να δούμε αν έχει κόσμο στο ΣΕΦ και 1 φορά τον μήνα πχ να γίνεται εκεί μια συνάντηση. Όμορφα κι ωραία..! Φιλικά Ν. αν ησουν λοιπον εχθες στο ολιμπικο παλι θα εβλεπες οτι τα 20 ατομα της περασμενης φορας εγιναν 15.και επειδη καθε χρονο αυτο γινεται μονιμως,θα προτεινα καλυτερα μια φορα τον μηνα να μην εχουμε συναντηση παρα να ειμαστε τρεις κ ο κουκος και να γινομαστε ρομπα σαν συλλογος.και επειδη θα πεταχτουν πολλοι να πουν γτ γινομαστε ρομπα,θα σας προλαβω και θα σας πω οτι αν ειχατε ερθει μια φορα στο ολιμπικο θα βλεπατε τους αλλους συλλογους που κανουν καθε τεταρτη η πεμπτη συναντησεις οπως εμεις και γεμιζουν ενα μαγαζι. μετα απο πολυ καιρο λοιπον καλημερα σας Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 13, 2011 αν ησουν λοιπον εχθες στο ολιμπικο παλι θα εβλεπες οτι τα 20 ατομα της περασμενης φορας εγιναν 15.και επειδη καθε χρονο αυτο γινεται μονιμως,θα προτεινα καλυτερα μια φορα τον μηνα να μην εχουμε συναντηση παρα να ειμαστε τρεις κ ο κουκος και να γινομαστε ρομπα σαν συλλογος.και επειδη θα πεταχτουν πολλοι να πουν γτ γινομαστε ρομπα,θα σας προλαβω και θα σας πω οτι αν ειχατε ερθει μια φορα στο ολιμπικο θα βλεπατε τους αλλους συλλογους που κανουν καθε τεταρτη η πεμπτη συναντησεις οπως εμεις και γεμιζουν ενα μαγαζι. μετα απο πολυ καιρο λοιπον καλημερα σας και εμεις εδω στα βοροια !! τι να πουμε .που ειμαστε μονιμα 3 και στανταρ ο κουκος Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted October 13, 2011 αν ησουν λοιπον εχθες στο ολιμπικο παλι θα εβλεπες οτι τα 20 ατομα της περασμενης φορας εγιναν 15.και επειδη καθε χρονο αυτο γινεται μονιμως,θα προτεινα καλυτερα μια φορα τον μηνα να μην εχουμε συναντηση παρα να ειμαστε τρεις κ ο κουκος και να γινομαστε ρομπα σαν συλλογος.και επειδη θα πεταχτουν πολλοι να πουν γτ γινομαστε ρομπα,θα σας προλαβω και θα σας πω οτι αν ειχατε ερθει μια φορα στο ολιμπικο θα βλεπατε τους αλλους συλλογους που κανουν καθε τεταρτη η πεμπτη συναντησεις οπως εμεις και γεμιζουν ενα μαγαζι.μετα απο πολυ καιρο λοιπον καλημερα σας Παλι γκρινιαζεις Βασιλακη;;;;; Καλημερα και σ' εσενα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted October 13, 2011 αν ησουν λοιπον εχθες στο ολιμπικο παλι θα εβλεπες οτι τα 20 ατομα της περασμενης φορας εγιναν 15.και επειδη καθε χρονο αυτο γινεται μονιμως,θα προτεινα καλυτερα μια φορα τον μηνα να μην εχουμε συναντηση παρα να ειμαστε τρεις κ ο κουκος και να γινομαστε ρομπα σαν συλλογος.και επειδη θα πεταχτουν πολλοι να πουν γτ γινομαστε ρομπα,θα σας προλαβω και θα σας πω οτι αν ειχατε ερθει μια φορα στο ολιμπικο θα βλεπατε τους αλλους συλλογους που κανουν καθε τεταρτη η πεμπτη συναντησεις οπως εμεις και γεμιζουν ενα μαγαζι. μετα απο πολυ καιρο λοιπον καλημερα σας Συγνώμη dust δεν ήξερα οτι κάνουμε ανταγωνισμό με άλλους συλλόγους... 15 άτομα που λες ότι βρεθήκατε εχτές μια χαρά ήταν...εφόσον αυτά τα άτομα έχουν την δυνατότητα να βλέπονται μεταξύ τους έστω και 1 φορά τον μήνα και να μην ξενιτεύονται...είναι μια χαρά..! αν θέλει το ΔΣ ας κόψει την συνάντηση στο Ολύμπικο, αλλα για να την βάλουν θα έχουν τον λόγο τους...και για μια φορά ας σεβαστούμε το ΔΣ. αν μπορούμε θα πηγαίνουμε, αν δεν μπορούμε δεν θα πηγαίνουμε. αν θέλουμε πάμε σε συναντήσεις, σε εκδηλώσεις, σε εκδρομες. ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του. Με εκτίμηση Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted October 13, 2011 αν μπορούμε θα πηγαίνουμε, αν δεν μπορούμε δεν θα πηγαίνουμε. αν θέλουμε πάμε σε συναντήσεις, σε εκδηλώσεις, σε εκδρομες. ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του. Με εκτίμηση Ν. Προφανώς. Τα υπόλοιπα, δεν χρειαζόντουσαν. Αν όμως θελήσουμε να δούμε τι είπε, είναι ότι όσοι πάνε πάνω, πάνε σχεδόν μόνο πάνω, όσοι πάνε κάτω, πάνε σχεδόν μόνο κάτω. Με το σκεπτικό αυτό, μπορούν να γίνονται και παράλληλα οι συναντήσεις. Αυτό ήθελε να πει, το αν το δέχεται ο καθένας μας είναι άλλο πράγμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted October 13, 2011 Προφανώς. Τα υπόλοιπα, δεν χρειαζόντουσαν. Αν όμως θελήσουμε να δούμε τι είπε, είναι ότι όσοι πάνε πάνω, πάνε σχεδόν μόνο πάνω, όσοι πάνε κάτω, πάνε σχεδόν μόνο κάτω. Με το σκεπτικό αυτό, μπορούν να γίνονται και παράλληλα οι συναντήσεις. Αυτό ήθελε να πει, το αν το δέχεται ο καθένας μας είναι άλλο πράγμα. Συμφωνώ απόλυτα στο παράλληλα...τώρα που η βενζίνη πήρε τον ανήφορο...(το ότι τα υπόλοιπα δεν χρειαζόντουσαν...νομιζω ότι εδώ μέσα γράφουμε αυτό που θέλουμε χωρίς λογοκρισία...το ίδιο θα μπορούσα να πω για τον ίδιο και για 1002 άλλους εδώ μέσα, άρα...περιττό.. , άσε που δεν είμαι καλή στο να διάβάζω ενδιάμεσα των γραμμών...) Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,033 Report post Posted October 13, 2011 Προφανώς. Τα υπόλοιπα, δεν χρειαζόντουσαν. Αν όμως θελήσουμε να δούμε τι είπε, είναι ότι όσοι πάνε πάνω, πάνε σχεδόν μόνο πάνω, όσοι πάνε κάτω, πάνε σχεδόν μόνο κάτω. Με το σκεπτικό αυτό, μπορούν να γίνονται και παράλληλα οι συναντήσεις. Αυτό ήθελε να πει, το αν το δέχεται ο καθένας μας είναι άλλο πράγμα. Ως ένας από τους πολύ λίγους που πηγαίνουν και πάνω και κάτω, συμφωνώ απόλυτα (αν και μετά λύπης) με την παραπάνω διαπίστωση ... Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted October 13, 2011 Νανά εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου, γιατί εκτός απο εσένα και τον Αδάμ (τον βάζω επειδή μένει μαγούλα και είναι αρκετά μακριά σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήρθαν), όλοι οι άλλοι ήταν απο τα νότια.... αυτό για εμένα δεν είναι επιτυχία... όταν ανεβαίνω στο μαρούσι κάνω 23+23 χλμ. Ορισμένοι νότιοι ίσως κάνουν περισσότερα, αλλά οι νότιοι ανεβαίνουν πάνω... οι βόρειοι δεν κατεβαίνουν κάτω.... συμφωνώ κι επαυξάνω με Ηλία (γι' αυτό και τα bold). φυσικά και καμοία παρουσία σε συνάντηση, συνέλευση, εκδρομή, etc. δεν είναι υποχρεωτική, αλλά σίγουρα the more the merrier και δίχνει δύναμη, ενδιαφέρον κάτι που κάποιοι έχουν και κάποιοι άλλοι το χάνουν. βεβαίως, όσο υπάρχει η νοοτροπία φεύγει αυτός, έρχεται ο άλλος και ουδείς αναντικατάστατος αυτή η ανακύκλωση θα συνεχίζει. το θέμα είναι πως όσο πάμε και μειωνόμαστε νομίζω (μακάρι να κάνω λάθος). αυτές οι συζητήσεις έχουν καταντήσει γραφικές (δυστυχώς ίσως). τα περί ξεχωριστών συναντήσεων βόρεια/νότια για εξοικονόμηση βενζίνης τα θεωρώ αστεία σε ένα σύλλογο με ένα ακριβό εξ' ορισμού σπορ. by the way, μήπως να αλλάζαμε στέκι?? από όσο θυμάμαι (μια φορά κι έναν καιρό ) και το φλο στο μαρούσι και το olympico είναι κάπως "ξεπερασμένα" και με μικρή δυνατότητα να φανούμε σα σύλλογος προς τα έξω και να προσελκύσουμε νέα μέλη. Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 13, 2011 συμφωνώ κι επαυξάνω με Ηλία (γι' αυτό και τα bold). φυσικά και καμοία παρουσία σε συνάντηση, συνέλευση, εκδρομή, etc. δεν είναι υποχρεωτική, αλλά σίγουρα the more the merrier και δίχνει δύναμη, ενδιαφέρον κάτι που κάποιοι έχουν και κάποιοι άλλοι το χάνουν. βεβαίως, όσο υπάρχει η νοοτροπία φεύγει αυτός, έρχεται ο άλλος και ουδείς αναντικατάστατος αυτή η ανακύκλωση θα συνεχίζει. το θέμα είναι πως όσο πάμε και μειωνόμαστε νομίζω (μακάρι να κάνω λάθος). αυτές οι συζητήσεις έχουν καταντήσει γραφικές (δυστυχώς ίσως). τα περί ξεχωριστών συναντήσεων βόρεια/νότια για εξοικονόμηση βενζίνης τα θεωρώ αστεία σε ένα σύλλογο με ένα ακριβό εξ' ορισμού σπορ. by the way, μήπως να αλλάζαμε στέκι?? από όσο θυμάμαι (μια φορά κι έναν καιρό ) και το φλο στο μαρούσι και το olympico είναι κάπως "ξεπερασμένα" και με μικρή δυνατότητα να φανούμε σα σύλλογος προς τα έξω και να προσελκύσουμε νέα μέλη. Να βλογατε την τυχη σας που δεν ειμαι καπου κοντα, να σας παρω παραμαζωμα. Εχω παει σχεδον σε ΟΛΕΣ τις συγκεντρωσεις Τεταρτης του Συλλογου. Εχω κουβαλησει κοσμο και στο Olympico και στο Φλοισβο. Η χειροτερη ηταν στο Φλοισβο, 6 ατομα δεν θυμαμαι αν ηταν η Ρουλα μονο απο Νοτια. Σπανιως, μα πολυ σπανιως να υπηρχε πλειοψηφια Νοτιων. Αν αλλαξαν μια φορα τα δεδομενα φετος, υπομονη... την τριτη φορα που θα συναντηθειτε στο Olympico να μου γραψετε και μενα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted October 13, 2011 (edited) Ξέχασες μία που (νομίζω) ήμασταν εσύ, η Όλγα και ο Χρήστος (όχι στο Olympico). Επαναλαμβάνω το πνεύμα του προβληματισμού που τέθηκε (και δεν το έθεσα εγώ που δεν έχω ούτως ή άλλως σημαντική συμμετοχή). Δεν αναφέρεται ουσιαστικά στην πραγματική διαθεσιμότητα του καθένα ούτε στο αν σχηματίζεται σήμερα πλειοψηφία του Α ή του Β. Αλλά στο όταν κάποιος είναι "διαθέσιμος" να πάει σε μία συνάντηση, θα πάει αν είναι κοντά του, αλλά δεν θα πάει αν δεν είναι 20 λεπτά δρόμο πιο μακριά του. Δεν με ενδιαφέρει (όχι εμένα, τρόπος του λέγειν) να πάρω δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες απουσίες. Καλύτερα θα ήταν να μην είχαμε καμία απάντηση, ασε το ως προβληματισμό. Άλλωστε για να διατυπώνεται, σημαίνει ότι υπάρχει αυτός ο προβληματισμός, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με τα υποκειμενικά κριτήρια αυτών που τον διατύπωσαν, ή αυτών που τον "παρέλαβαν". Φυσικά και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να απαιτείται να δικαιολογηθεί, ή να φιμωθεί. Όμως η διατύπωση μίας σκέψης, ας μείνει ως προβληματισμός και ας μην επεκταθεί με διατυπώσεις που σίγουρα θα παρεξηγηθούν. Edited October 13, 2011 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 14, 2011 Ξέχασες μία που (νομίζω) ήμασταν εσύ, η Όλγα και ο Χρήστος (όχι στο Olympico).Επαναλαμβάνω το πνεύμα του προβληματισμού που τέθηκε (και δεν το έθεσα εγώ που δεν έχω ούτως ή άλλως σημαντική συμμετοχή). Δεν αναφέρεται ουσιαστικά στην πραγματική διαθεσιμότητα του καθένα ούτε στο αν σχηματίζεται σήμερα πλειοψηφία του Α ή του Β. Αλλά στο όταν κάποιος είναι "διαθέσιμος" να πάει σε μία συνάντηση, θα πάει αν είναι κοντά του, αλλά δεν θα πάει αν δεν είναι 20 λεπτά δρόμο πιο μακριά του. Δεν με ενδιαφέρει (όχι εμένα, τρόπος του λέγειν) να πάρω δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες απουσίες. Καλύτερα θα ήταν να μην είχαμε καμία απάντηση, ασε το ως προβληματισμό. Άλλωστε για να διατυπώνεται, σημαίνει ότι υπάρχει αυτός ο προβληματισμός, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με τα υποκειμενικά κριτήρια αυτών που τον διατύπωσαν, ή αυτών που τον "παρέλαβαν". Φυσικά και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να απαιτείται να δικαιολογηθεί, ή να φιμωθεί. Όμως η διατύπωση μίας σκέψης, ας μείνει ως προβληματισμός και ας μην επεκταθεί με διατυπώσεις που σίγουρα θα παρεξηγηθούν. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν ειναι σωστο επειδη καποιος πηγε σε μια η σε δυο η σε Χ συναντησεις, να ζηταει τα ρεστα απο αυτους που δεν πηγαν... Τελεια και παυλα... Τωρα που το σκεφτομαι, εχω κανει και καναδυο Μαρουσια με 1 επιπλεον Snowclubιτη... (Νιφαδα, Αλεξη, Αριστοτελη και με τον Μηνα μια φορα...). Οποτε ας αφησουμε τις τοπικιστικες βλακειες κατα μερος... Quote Share this post Link to post Share on other sites