blades 6 Report post Posted November 4, 2009 κλεισαμε μια παρεα να παμε εκει τελη Γεναρη,εχει καποιος κατι να πει?τα εχουμε κανονισει ολα διαμονες κλπ κλπ,το μονο που λειπει ειναι καποιες μικροπληροφοριες,οτι εχετε ευχαριστηση χεχεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 4, 2009 st.jacob θα μενουμε,θα παιζει και καρο με διαθεση για μικρο tripping Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted November 5, 2009 Βλαδες...Θα ειμαι και εγω εκει γυρο στις 30 jan αλλα δεν εχω κλεισει τιποτα...μονο εισητηρια για Μοναχο εχουμε βγάλει, Πες καμια ιδεα που να μεινουμε, ψαχνω για appartment για 6 ατομα. εσυ που και ποσο εκλεισες???? Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 5, 2009 καρο? με αλογα? θα αργειτε πολυ ετσι... παρτε αμαξι Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 5, 2009 Βλαδες...Θα ειμαι και εγω εκει γυρο στις 30 jan αλλα δεν εχω κλεισει τιποτα...μονο εισητηρια για Μοναχο εχουμε βγάλει, Πες καμια ιδεα που να μεινουμε, ψαχνω για appartment για 6 ατομα. εσυ που και ποσο εκλεισες???? εγραψα για μαλι και θα βγω κουρεμενος...ας ειναι.... το θεμα της διαμονης το εχει αναλαβει αλλος οποτε δεν ειναι το φορτε μου το θεμα,γενικα δεν ασχοληθηκα πολυ.το μονο που ξερω ειναι αυτο το site,το καρο(Turms... ) θα ειναι απο avis και οτι θα τους μεινουμε αξεχαστοι εκει χεχεχε. Wipika,δες και λιγο τα pm σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted November 5, 2009 εγραψα για μαλι και θα βγω κουρεμενος...ας ειναι.... Εκει που μένεις εχει χορο για 6 μαντραχαλους στο πάτωμα Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 5, 2009 εγραψα για μαλι και θα βγω κουρεμενος...ας ειναι.... το θεμα της διαμονης το εχει αναλαβει αλλος οποτε δεν ειναι το φορτε μου το θεμα,γενικα δεν ασχοληθηκα πολυ.το μονο που ξερω ειναι αυτο το site,το καρο(Turms... ) θα ειναι απο avis και οτι θα τους μεινουμε αξεχαστοι εκει χεχεχε. Wipika,δες και λιγο τα pm σου εχεις η avis αλογα;;; αμαξια δεν νοικιαζει;;;; εχω χασει επεισοδια...τελικα για χιονια θα πατε ή για ιππασια; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 6, 2009 Wipika,σου στελνω σε pm ενα link,το νου σου. Turms,ποσο καιρο εχεις να πας εκει?το πρωην χιονοδρομικο εχει μετατραπει σε ενα τεραστιο ιππικο ομιλο χαχαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 6, 2009 Wipika,σου στελνω σε pm ενα link,το νου σου. Turms,ποσο καιρο εχεις να πας εκει?το πρωην χιονοδρομικο εχει μετατραπει σε ενα τεραστιο ιππικο ομιλο χαχαχα :LOL: α ωραια...ισως πετυχετε την Αθηνα Ωναση να κανει ιππασια... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 6, 2009 βασικα αυτο συμβαινει απο τοτε που αρχισαν να λιωνουν οι παγετωνες χαχαχαχαχα. λοιπον,οποιος δεν εχει κλεισει διαμονη κλπ κλπ ας κανει γρηγορα,ερευνες εδειξαν οτι δεν υπαρχουν πολλα απο τα budget rooms Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted November 6, 2009 άμα πετύχετε κακοκαιρία έχετε φύγει για μιλάνο, πολύ ωραία διαδρομή, συνιστώ επίσης στον γυρισμό από μιλάνο άμα πάτε να γυρίσετε για ένα μικρό κομμάτι όχι μέσα από την εθνική αλλα μέσα από το κομμό που είναι πολύ γραφικό, αν πάλι θέλετε κάτι πιο χαλαρό από τις 3.30 ώρες του μιλάνου τότε μια άλλη πρόταση είναι να πεταχτείτε μέχρι το insbruk για μια βολτούλα, για απογευματινή ζωή ένα θα σας πω, crazy Kangaroo!!!! ψάξτε βρέστε το και θα με θυμηθείτε, είναι ένα μπαράκι το οποιο όταν τα lift σταματάνε αυτό συνεχίζει μέχρι τις 11-12 το βραδυ!!! είναι πάνω στην πιστα σε μια απόσταση περίπου στα 700m ύψους από την βάση τις gondolas που σε ανεβάζει στο galzic, σε θέμα χιονοδρομίας μην χάσετε την μαγευτική κορυφή τις vallunga και αν είστε καλοί τότε πρόταση μου στο τέλος τις καρεκλας εκεί που σε αφήνει δηλαδή στην vallunga Η προχωράς για 20-30 μετρα σε μια χαλαρή μαύρη και βουτάς δεξιά κάτω από τις προστατευτικές κορδέλες που σου λένε ski at your own risk!!! από εκεί και πέρα είσαι εσύ και τα 2 μετρα τουλάχιστον πούδρας, αν πάρεις την διαδρομή τις vallunga Η από αριστερά τότε πας για μια φοβερή βόλτα, στρίβεις αριστερά στην διασταύρωση στο τέλος τις μαύρης που έχει μόλις βγαίνεις από το lift και ουσιαστικά κρατάς μόνιμος δεξιά για να πας για Στ. Κριστόφ, η διαδρομή είναι ωραία ειδικά στο τέλος που περνάς από γέφυρες κυλιόμενους διαδρόμους τουαλέτες που καθαρίζουν αυτόματα με ένα κουμπί έλατα και αλλα ωραία... η διαδρομή που μόλις σου είπα είναι περίπου στην 1-1.30 ώρα ski αν θέλετε να πάτε πάρκο τότε θα πρέπει να περάσετε ουσιαστικά απέναντι από το χωριο του Στ. anton και να βρεθείτε στο rendl, είναι λίγο πιο μπροστά από τον καινούριο σταθμό του τρένου και το κλειστό γήπεδο tennis! Quote Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted November 6, 2009 Θα είμαι κ εγώ εκεί 16 Ιανουαρίου !!!! AlexC, πρέπει να πω, οτι τύπωσα το ποστ σου, και θα το ακολουθήσω ΠΙΣΤΑ μόλις φτάσω... 2 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥΔΡΑΣ !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 6, 2009 (edited) άμα πετύχετε κακοκαιρία έχετε φύγει για μιλάνο, πολύ ωραία διαδρομή, συνιστώ επίσης στον γυρισμό από μιλάνο άμα πάτε να γυρίσετε για ένα μικρό κομμάτι όχι μέσα από την εθνική αλλα μέσα από το κομμό που είναι πολύ γραφικό, αν πάλι θέλετε κάτι πιο χαλαρό από τις 3.30 ώρες του μιλάνου τότε μια άλλη πρόταση είναι να πεταχτείτε μέχρι το insbruk για μια βολτούλα, για απογευματινή ζωή ένα θα σας πω, crazy Kangaroo!!!! ψάξτε βρέστε το και θα με θυμηθείτε, είναι ένα μπαράκι το οποιο όταν τα lift σταματάνε αυτό συνεχίζει μέχρι τις 11-12 το βραδυ!!! είναι πάνω στην πιστα σε μια απόσταση περίπου στα 700m ύψους από την βάση τις gondolas που σε ανεβάζει στο galzic, σε θέμα χιονοδρομίας μην χάσετε την μαγευτική κορυφή τις vallunga και αν είστε καλοί τότε πρόταση μου στο τέλος τις καρεκλας εκεί που σε αφήνει δηλαδή στην vallunga Η προχωράς για 20-30 μετρα σε μια χαλαρή μαύρη και βουτάς δεξιά κάτω από τις προστατευτικές κορδέλες που σου λένε ski at your own risk!!! από εκεί και πέρα είσαι εσύ και τα 2 μετρα τουλάχιστον πούδρας, αν πάρεις την διαδρομή τις vallunga Η από αριστερά τότε πας για μια φοβερή βόλτα, στρίβεις αριστερά στην διασταύρωση στο τέλος τις μαύρης που έχει μόλις βγαίνεις από το lift και ουσιαστικά κρατάς μόνιμος δεξιά για να πας για Στ. Κριστόφ, η διαδρομή είναι ωραία ειδικά στο τέλος που περνάς από γέφυρες κυλιόμενους διαδρόμους τουαλέτες που καθαρίζουν αυτόματα με ένα κουμπί έλατα και αλλα ωραία... η διαδρομή που μόλις σου είπα είναι περίπου στην 1-1.30 ώρα ski αν θέλετε να πάτε πάρκο τότε θα πρέπει να περάσετε ουσιαστικά απέναντι από το χωριο του Στ. anton και να βρεθείτε στο rendl, είναι λίγο πιο μπροστά από τον καινούριο σταθμό του τρένου και το κλειστό γήπεδο tennis! ειπες τη μαγικη λεξη.....VALLUGAAAAAAAA δεν εχω παει ποτε,απο το χαρτη καταλαβα οτι προκειται για εξαιρετικη περιπτωση VALLUGAAAAAAAA και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!! και να λοιπον που επιβεβαιωνεται η κορυφαρα των 2811μ,μικρη μεν αλλα οπως λες εχει κατι τρελες χαραδρες και γκρεμια απο πισω. AlexC,ευχαριστουμε αυτη η διαδρομη στο σχεδιαγραμμα ειναι εφικτη ή δε σε βγαζει πουθενα? Edited November 6, 2009 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted November 6, 2009 είμαι ένας από την παρέα του blades. θέλω να σε ρωτήσω κάτι αλέξ μίας και φαίνεται τα ξέρεις καλά! υπάρχεις τρόπος να πας από st anton στο lech με lift? ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted November 6, 2009 Οχι,μονο με λεωφορειο σε περιπου 15 λεπτα.Μη κανετε το λαθος να πατε με κανα αυτοκινητο. Θα πληρωσετε 30-50 ευρω παρκινγκ.Οι θεσεις ειναι ολες ελεγχομενες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 6, 2009 AlexC οταν εννοεις "στο τέλος τις καρεκλας εκεί που σε αφήνει δηλαδή στην vallunga" εννοεις την γονδολα που σε παει στα 2811? οχι τιποτα αλλο...μην ψαχνουμε τον blades στο δασος... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 6, 2009 καλα τον blades τον βλεπω να βγαινει σε κανα Pettneu... Σταυρο σε καθιστω υπευθυνο να τον προσεχεις... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Alef 52 Report post Posted November 6, 2009 ειπες τη μαγικη λεξη.....VALLUGAAAAAAAAδεν εχω παει ποτε,απο το χαρτη καταλαβα οτι προκειται για εξαιρετικη περιπτωση VALLUGAAAAAAAA και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!! και να λοιπον που επιβεβαιωνεται η κορυφαρα των 2811μ,μικρη μεν αλλα οπως λες εχει κατι τρελες χαραδρες και γκρεμια απο πισω. AlexC,ευχαριστουμε αυτη η διαδρομη στο σχεδιαγραμμα ειναι εφικτη ή δε σε βγαζει πουθενα? Στο μικρό τελεφερίκ που σε ανεβάζει στα 2811 γενικά απαγορεύεται να πας με ski ή snowboard. Νομίζω ότι γίνεται μόνο με εξειδικευμένους οδηγούς. Είναι πολύ απότομα γενικά και έχω ακούσει ότι μπορείς να βγείς μέχρι και το Zurs από εκεί. Αν είστε με snowboard προσέξτε το μικρό συρόμενο λιφτάκι που είναι κοντά στη Valuga. Είναι σχεδόν μονόδρομος η χρήση του και είναι σχετικά δύσκολη η χρήση του με snowboard. Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted November 6, 2009 καλα τον blades τον βλεπω να βγαινει σε κανα Pettneu... Σταυρο σε καθιστω υπευθυνο να τον προσεχεις... χαχαχαχα σώθηκες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 6, 2009 είμαι ένας από την παρέα του blades. θέλω να σε ρωτήσω κάτι αλέξ μίας και φαίνεται τα ξέρεις καλά! υπάρχεις τρόπος να πας από st anton στο lech με lift? ευχαριστώ μη σε νοιαζει,θα πηγαινουμε μεσω Valluga στο Lech ; ) trust me ; ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 6, 2009 Οχι,μονο με λεωφορειο σε περιπου 15 λεπτα.Μη κανετε το λαθος να πατε με κανα αυτοκινητο.Θα πληρωσετε 30-50 ευρω παρκινγκ.Οι θεσεις ειναι ολες ελεγχομενες. μηπως εισαι λιγο υπερβολικος φιλε μου?το εχεις δει αυτο?το εχεις τσεκαρει εσυ προσωπικα και το λες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 6, 2009 Παντως μια χρονια...αν δεν κανω λαθ0ος περσυ, στο Lech ειχαν απαγορεψει την εισοδο σε χιονοδρομους της μιας μερας, κλεινοντας τον δρομο κ απαγορευοντας την εισοδο.... για να ειναι ολοι οι high class επισκεπτες πιο ανετοι στις πιστες Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted November 6, 2009 Μεσα στο Lech τα παρκινγκ ειναι ολα ιδιωτικα και υπαρχει υπογειο παρκινγκ διπλα στα λιφτ που δεν ειναι δωρεαν.Υπαρχει χρονοχρεωση και απο οτι θυμαμαι για 6 ωρες πληρωνες 35 ευρω.Τ ο Lech ειναι γεματο 5-αστερα.Η μονη λυση για δωρεαν παρκινγκ ειναι το Zurs που συνδεεται με το lech... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,736 Report post Posted November 6, 2009 Μεσα στο Lech τα παρκινγκ ειναι ολα ιδιωτικα και υπαρχει υπογειο παρκινγκ διπλα στα λιφτ που δεν ειναι δωρεαν.Υπαρχει χρονοχρεωση και απο οτι θυμαμαι για 6 ωρες πληρωνες 35 ευρω.Τ ο Lech ειναι γεματο 5-αστερα.Η μονη λυση για δωρεαν παρκινγκ ειναι το Zurs που συνδεεται με το lech... Άψογος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 6, 2009 Μεσα στο Lech τα παρκινγκ ειναι ολα ιδιωτικα και υπαρχει υπογειο παρκινγκ διπλα στα λιφτ που δεν ειναι δωρεαν.Υπαρχει χρονοχρεωση και απο οτι θυμαμαι για 6 ωρες πληρωνες 35 ευρω.Τ ο Lech ειναι γεματο 5-αστερα.Η μονη λυση για δωρεαν παρκινγκ ειναι το Zurs που συνδεεται με το lech... οκ ευχαριστω ; ) παντως ειναι ακριβο το παρκαρισμα,ακου 35ε : O Quote Share this post Link to post Share on other sites