Koumparos 5,439 Report post Posted August 27, 2010 Εκείνο το βράδυ της παρασκευής θα είμαι εκεί!!!!! 13 χρόνια μετά την Θεσσαλονίκη!!! Τότε στο λιμάνι είχα πάει από τις 9 το πρωί, ενώ η συναυλία άρχιζε στι 9 και μισή το βράδυ αν θυμάμαι καλά. Έδινα και μάθημα την ίδια μέρα στο ΑΠΘ, εξεταστική Σεπτεμβρίου γαρ, αλλά πιό μάθημα;;;;!!!! πάει το μάθημα, πήγε στον Γενάρη Όλα τα κανάλια είχαν ζωντανές συνδέσεις από το πρωί με το λιμάνι και έδωσα συνεντεύξεις σχεδόν σε όλα τα πρωινάδικα της εποχής (πως και ήρθατε τόσο πρωί, αν σας αρέσουν οι U2) και άλλες τέτοιου είδους ερωτήσεις του τύπου όταν κάποιος κερδίζει ένα χρυσό μετάλλιο πως αισθάνεται . Μπήκα από τους πρώτους και ήμουνα 5 μέτρα από την εξέδρα. Όπως είπες Βασίλη (arca) τότε ήταν 4000 το εισητήριο, στο όρθιο. Και είχα κλείσει το εισητήριο από την εκπομπή Jammin της ΕΤ3 (οι παλιοί και κυρίως οι Βορειοελλαδίτες θα την θυμούνται) Τώρα έδωσα 100 Ευρώ, σε εξέδρα με θέση κρατημένη. Όχι επειδή μεγάλωσα (λίγο ) και θέλω να κάθομαι, αλλά τα όρθια είχαν εξαντληθεί!!!!!Από αρχές Γενάρη μάλιστα. Αλλά πάλι θα είμα έξω από το ΟΑΚΑ από το πρωί. Τέτοιος τζερτζελές δεν χάνεται!!!! Θα κατέβω Αθήνα από την προηγούμενη μέρα. Άρα αν θέλει κανείς γα κανά καφέ ή ποτό ας μου πεί. Ή την άλλη μέρα το πρωί ραντεβού έξω από το ΟΑΚΑ!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted August 27, 2010 (edited) Εκείνο το βράδυ της παρασκευής θα είμαι εκεί!!!!!13 χρόνια μετά την Θεσσαλονίκη!!! Τότε στο λιμάνι είχα πάει από τις 9 το πρωί, ενώ η συναυλία άρχιζε στι 9 και μισή το βράδυ αν θυμάμαι καλά. Έδινα και μάθημα την ίδια μέρα στο ΑΠΘ, εξεταστική Σεπτεμβρίου γαρ, αλλά πιό μάθημα;;;;!!!! πάει το μάθημα, πήγε στον Γενάρη Όλα τα κανάλια είχαν ζωντανές συνδέσεις από το πρωί με το λιμάνι και έδωσα συνεντεύξεις σχεδόν σε όλα τα πρωινάδικα της εποχής (πως και ήρθατε τόσο πρωί, αν σας αρέσουν οι U2) και άλλες τέτοιου είδους ερωτήσεις του τύπου όταν κάποιος κερδίζει ένα χρυσό μετάλλιο πως αισθάνεται . Μπήκα από τους πρώτους και ήμουνα 5 μέτρα από την εξέδρα. Όπως είπες Βασίλη (arca) τότε ήταν 4000 το εισητήριο, στο όρθιο. Και είχα κλείσει το εισητήριο από την εκπομπή Jammin της ΕΤ3 (οι παλιοί και κυρίως οι Βορειοελλαδίτες θα την θυμούνται) Τώρα έδωσα 100 Ευρώ, σε εξέδρα με θέση κρατημένη. Όχι επειδή μεγάλωσα (λίγο ) και θέλω να κάθομαι, αλλά τα όρθια είχαν εξαντληθεί!!!!!Από αρχές Γενάρη μάλιστα. Αλλά πάλι θα είμα έξω από το ΟΑΚΑ από το πρωί. Τέτοιος τζερτζελές δεν χάνεται!!!! Θα κατέβω Αθήνα από την προηγούμενη μέρα. Άρα αν θέλει κανείς γα κανά καφέ ή ποτό ας μου πεί. Ή την άλλη μέρα το πρωί ραντεβού έξω από το ΟΑΚΑ!!!!!!!!!! Γιώργο έχουμε ήδη συνεννοηθεί 6-8 μέλη του Συλλόγου και άλλα τόσα η υπόλοιπη παρέα,να δώσουμε ραντεβού έξω από το ΟΑΚΑ κατά τις 5-6 το απογευματάκι. Έχουμε όλοι εισιτήριο για αρένα.Κατευθείαν από τη δουλειά φίλε... Αν και σκέφτομαι να πάρω άδεια εκείνη τη μέρα, να το γλεντήσουμε από το πρωί. Θα μιλήσουμε Γιωργάρα στο κινητό για λεπτομέρειες. Edited August 27, 2010 by arcas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 3, 2010 Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Μόλις σηκώθηκα, πάω για πρωινό και θα ετοιμαστώ για αναχώρηση προς ΟΑΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted September 3, 2010 Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Μόλις σηκώθηκα, πάω για πρωινό και θα ετοιμαστώ για αναχώρηση προς ΟΑΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω τι μου θυμισες... jammin, εξεταστική (τάχα ), ξενοιασιά... εγώ θα ήμουν λίγο πιο πίσω σου - ήμουν στα 15 μέτρα από τη σκηνή (μπήκαμε κατά τη 1 το μεσημέρι) και θυμάμαι ότι για να κρατήσουμε τα πολύτιμα δύο τετραγωνικά μας πηγαίναμε προς νερού μας με βάρδιες δυστυχώς δεν μπόρεσα να κατέβω ΟΑΚΑ ρε γμτ αντε ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και περιμένουμε φωτορεπορτάζ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 3, 2010 Καλά να περάσετε. Περιμένουμε αναλυτική περιγραφή........... Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 3, 2010 Eμένα που δεν έχω αφήσει συναυλία για συναυλία,γιατί δεν με συγκινεί η ιδέα των U2;Μήπως δεν είμαι καλά; A!..κι επί τη ευκαιρία,να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγα γι αυτήν που θα κάνουν οι Πυξ-λαξ στο ΟΑΚΑ(του χρόνου όμως). Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 3, 2010 Καλά να περάσετε. Περιμένουμε αναλυτική περιγραφή........... Ν. Να κάνω φωτορεπορτάζ; Χρήστος Λάππας και george Patsios στην arena για το snowclub! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted September 4, 2010 Ποιος είναι ο κύριος στη φωτογραφία ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 4, 2010 Κουμπαρε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 4, 2010 Τελικά ήμασταν πολλοί από το snowclub, αλλά δεν βρεθήκαμε, χαμένοι στο χάος και έχοντας διαφορετικές θέσεις. Εγώ δεν θα έπρεπε να ήμουν καν εκεί, ένα εισιτήριο της τελευταίας στιγμής για Arena των €65 που αγοράστηκε για €100 και μια θέση στο Red Zone που ήρθε από το πουθενά, εξασφάλισε ότι είδαμε την συναυλία από ΠΟΛΥ κοντά! Το πρώτο συγκρότημα αδιάφορο, ούτε το όνομα τους δεν θυμάμαι. Οι Snow Patrol πολύ καλοί. Οι U2 απλά απίστευτοι. Οι άνθρωποι έχουν συγκλονιστική σκηνική παρουσία και τα τραγούδια τους είναι -ότι και αν πιστεύεις για αυτούς- all time classics. Snow Patrol, καθόλου κακοί! Βγαίνοντας από το Red Zone σου έβαζαν αυτό... για να μπορέσεις να ξαναμπείς! Ω, ναι! Για τόσο κοντά μιλάμε, Red Zone Rules! Νερατζιώτισα, ήμαστε πτώματα και το τραίνο κάνει 3 τέρμενα να έρθει. μετά μας έκανε και Σκοτσέζικο ντους κάνοντας 5ντάλεπτη στάση σε ΚΑΘΕ σταθμό μέχρι την Αττική. Αλλά, πραγματικά... who cares? Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας! Ήταν μια καταπληκτική βραδιά που δεν την δικαιούμουν, την έκλεψα την τελευταία στιγμή... Σε κάποια στιγμή θα ανέβει και ένα βιντεάκι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 4, 2010 Nice photos! Ως και κόσμος από Dubai βλέπω ήρθε για τη συναυλία (βλ. Κωνσταντίνος?) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 4, 2010 Ναι, αυτός καθάρισε με τα εισιτήρια! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 4, 2010 Ήταν μια εξαιρετική συναυλία από ένα γκρουπ γίγαντα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. θα μπορούσαν σίγουρα να παίξουν ώρες ακόμα (πολλά τα κομμάτια). Πραγματικά άξιζε να πληρώσεις για να είσαι εκεί. Τι κρίμα που δεν άκουσα το αγαπημένο μου unforgettable fire ή το desire ή το new years day, αλλά πάντα θα υπάρχει κάτι να σου λείπει για να το αναζητάς. ΥΓ. Ευτυχώς που την Πέμπτη έρχονται και οι porcupinetree (ανακαλύψτε τους) για να συνεχιστεί το μαγικό μουσικό ταξίδι του μήνα Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted September 4, 2010 (edited) Oi snow patrol (με σήμα τη νιφάδα) πολύ καλό συγκρότημα, καλές φωνές και πολύ καλή μουσική. Ευχάριστη έκπληξη. Για τους u2 δεν χρειάζονται σχόλια. Φοβερή εμπειρία. Υ.Γ Μητσάρα ίσως να μην ακούς u2, αλλά η χθεσινή συναυλία είχε κάτι το μαγικό που σε ταξίδευε. Κάτι που μας έκανε να νιώσουμε τυχεροί που βρεθήκαμε εντός γηπέδου. Edited September 4, 2010 by arcas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 4, 2010 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted September 4, 2010 Και λίγο απο την έναρξη, η οποία ήταν πολύ απλή, λιτή, αλλά πολύ "ανθρώπινη" YouTube Video -> Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 5, 2010 Εγώ ήμουν ακριβώς απέναντι. Όντως η έναρξη ήταν πάρα πολύ απλή. Το μετά όμως.....δεν ήταν καθόλου απλό!!!!! Μεσα στην εβδομάδα θα ανεβάσω κάτι βιντεάκια. Όσο για την συναυλία, απλά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. Από τις δωδεκάμιση το πρωί ήμουν έξω από το ΟΑΚΑ. Μόλις άνοιξαν οι πύλες, από τους πρώτους μπήκα όπως παρατηρήσατε και από την άδεια εξέδρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 5, 2010 hardcore ο κουμπάρος! Κρίμα που δεν μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί γμτ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 6, 2010 Αν ήμουν εκεί, με την έναρξη που ακουσα David & Space Oddity...θα είχα τρελαθεί απο την χαρά μου...είναι λίγο tribute σ εναν απο τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν βγεί και μπράβο τους για την επιλογή τους! @Prof. ωραία περάσατε, μπράβο σας...και πάντα ωραία τα video! N. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 6, 2010 xaxaxaxa τραγουδούσα σαν τρελός "....GROUND CONTROL TO MAJOR TOM...." και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Α ρε θείε David να μπορούσαμε να σε δούμε από κοντά. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 12, 2010 εγω προσωπικα περα απο το οπτικο που αρεσε και το ηξερα πως θα ειναι δεν με ενθουσιασε η συναυλια καμμια σχεση με αυτη που ειχα δει τοτε στη θεσσαλονικη οποιος εχει δει και τις 2 ας πει τη γνωμη του γιατι μπορει και να μην ειμαι αντικειμενικος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 30, 2010 http://de.1000mikes.com/show/u2tour_on_air live απο Σεβιλη τωρα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites