dust 4,051 Report post Posted December 14, 2009 μολις εφτασε στο σπιτι.το εφερε η αντιτρομοκρατικη μαζι με μια ομαδα επιλεκτων βατραχανθρωπων και ενα ελικοπτερο να παρακολουθει διακριτικα.μια ομαδα ακροβολισμενων επισης ελευθερων σκοπευτων ειχε στηθει 3 μερες σε ολη την γειτονια,ειδικα σκυλια εψαξαν σπιθαμη προς σπιθαμη ολη την γειτονια ωστε ολα να ειναι ετοιμα κ ασφαλη. και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα σας ενημερωνω πως δεν ηρθε ο προεδρος της αμερικης αλλα το σημα του 2010 με το εξευτελιστικο ποσο επανω των 910 ευρω.μαλιστα φιλοι,910 ευρω χαρατσι.παλι τα αυτοκινητα θα βγαλουν την χωρα απο την τρυπα.τωρα θα μου πεις γτ πηρες 3300 κυβικα αμαξι?και με το δικιο σου,αλλα το αμαξι κοστισε μονο 30000 ευρω και αυτη την στιγμη κοστιζει 22000 καινουριο.αρα το δικο μου ενος χρονου 18000.δλδ σε 10 χρονια με τα σηματα θα μπορουσα καλλιστα να αγορασω ενα καινουριο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xalkideos 0 Report post Posted December 14, 2009 (edited) I feel ... violated too Edited December 14, 2009 by xalkideos Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted December 14, 2009 Βασίλη η αύξηση έγινε για την προστασία του περιβάλλοντος....εδώ γελάμε :LOL: Πάλι καλά που στα δίκυκλα έμειναν σταθερά τα τέλη κυκλοφορίας. Για τα αυτοκίνητα όμως μας πιάσανε το λοκό. Φαντάσου ότι εγώ που έχω αμάξι 12 ετών, 1600 κυβικά, πληρώνω πολλά περισσότερα από την τωρινή του αξία (αν μέσα σ'όλα αυτά, προσθέσεις και την ασφάλεια του αυτοκινήτου). Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 14, 2009 Χαλαρά παιδιά...για να το απολαύσουμε... Δεν θέλω άγχος... Άντε και εις ανώτερα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 14, 2009 ξεχαστηκε η siemens,ξεχαστηκε το βατοπαιδι,ξεχαστηκαν ολα τα σκανδαλα που εφεραν την χωρα σε αυτο το σημειο.ελα τωρα εσυ κοσμακι και πληρωσε παλι τα σπασμενα. ''δεν θα πληρωσει ο φωχος φορολογουμενος τα χαλια των golden boys''ειπε ο γιωργακης.χαχαχαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted December 14, 2009 Για να μάθετε πόσα θα πληρώσετε, ανάλογα τον κυβισμό και το έτος πρώτης κυκλοφορίας http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=97802 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nightcrawler 0 Report post Posted December 14, 2009 180€ εμενα για νεο αυτοκινητο που αγοραστηκε τον Αυγουστο που μας περασε 1400 κυβικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 14, 2009 €812 για το τρίλιτρο BMW (€562 το σήμα και €250 ο έκτακτος φόρος ) και €252 το Bora των 1400 κ.ε. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 14, 2009 €812 για το τρίλιτρο BMW (€562 το σήμα και €250 ο έκτακτος φόρος ) και €252 το Bora των 1400 κ.ε.αλλη μια ιταλια λεμε :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted December 14, 2009 812 και εγω...με τις υγείες μου.... Ford Kuga 2500 2009 που μου στοίχισε με κάποια έκπτωση που είχα 23000€ Quote Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 15, 2009 Παιδια η Ελλαδα δινει τον καλο αγωνα για τη σωτηρια του περιβαλλοντος! Μην μιζεριαζετε και βαρυγγοματε. Επιδεικνυουμε ηγεσια διεθνως στον αγωνα σωτηριας του περιβαλλοντος. Στην διασκεψη της Κοπεγχαγης η Ελληνικη αντιπροσωπια ηταν 65 ατομα!! Τους δειξαμε εμεις! Τωρα να κλαιω το πενηνταρικο που μου εβαλαν για το Saxo μου και το 150αρι για το Forester? Τι ειναι αυτα μπροστα στο περιβαλλον; Σφιχτε λιγο το ζωναρι και voila! 830 το κουστουμι για οποιον ενδιαφερεται... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted December 15, 2009 912 ευρωπαϊκά νομισματάκια για το καινούργιο Volvo XC90 3,2. Ούτε καν χίλια δηλαδή! Έχουμε και ρέστα από χιλιάρικο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 15, 2009 Δεν σας καταλαβαίνω... Και τί θα κάνετε τα λεφτά ; μαζί σας θα τα πάρετε ; δώστε τα κάπου να πιάσουν τόπο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 15, 2009 Παιδια η Ελλαδα δινει τον καλο αγωνα για τη σωτηρια του περιβαλλοντος! Μην μιζεριαζετε και βαρυγγοματε. Επιδεικνυουμε ηγεσια διεθνως στον αγωνα σωτηριας του περιβαλλοντος. Στην διασκεψη της Κοπεγχαγης η Ελληνικη αντιπροσωπια ηταν 65 ατομα!! Τους δειξαμε εμεις! Τωρα να κλαιω το πενηνταρικο που μου εβαλαν για το Saxo μου και το 150αρι για το Forester? Τι ειναι αυτα μπροστα στο περιβαλλον; Σφιχτε λιγο το ζωναρι και voila! 830 το κουστουμι για οποιον ενδιαφερεται... Φιλικα ΜακηςΜ Δεν σας καταλαβαίνω... Και τί θα κάνετε τα λεφτά ; μαζί σας θα τα πάρετε ; δώστε κάπου να πιάσουν τόπο... Αυτο ειπα και γω... Αν δεν ηταν η οικονομικη κριση ρε φουστη μ'... 130 θα ειχαμε στειλει στην Κοπεγχαγη!!!... Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreasT 0 Report post Posted December 15, 2009 Eγώ μια alfa 147 που έχω του 2007, 1.600 κυβικά, από 202 euro που πλήρωνα, τώρα μου ήρθε 184 euro.. Quote Andreas Triantafyllou Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 15, 2009 Είναι σαν να κατεβάζουμε τα παντελόνια, να σκύβουμε και μετά να διαμαρτυρόμαστε γιατί μας πηδ....... Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted December 15, 2009 Παιδια η Ελλαδα δινει τον καλο αγωνα για τη σωτηρια του περιβαλλοντος! Μην μιζεριαζετε και βαρυγγοματε. Επιδεικνυουμε ηγεσια διεθνως στον αγωνα σωτηριας του περιβαλλοντος. Στην διασκεψη της Κοπεγχαγης η Ελληνικη αντιπροσωπια ηταν 65 ατομα!! Τους δειξαμε εμεις! Τωρα να κλαιω το πενηνταρικο που μου εβαλαν για το Saxo μου και το 150αρι για το Forester? Τι ειναι αυτα μπροστα στο περιβαλλον; Σφιχτε λιγο το ζωναρι και voila! 830 το κουστουμι για οποιον ενδιαφερεται... Φιλικα ΜακηςΜ Άσχετο με το θέμα, αλλά στη διάσκεψη της Κοπεγχάγης, όλοι αυτοί οι 65, πήγαν με δικά τους έξοδα? Αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το περιβάλλον, με το θέμα του λιγνίτη και του τεράστιου προστίμου που τρώμε κάθε χρόνο, τι κάνουνε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 15, 2009 Έτσι πάει συνήθως. Οι πιο μικρές και φτωχές χώρες στέλνουν τις πλέον πολυάριθμες και πολυέξοδες αντιπροσωπείες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 15, 2009 Αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το περιβάλλον, με το θέμα του λιγνίτη και του τεράστιου προστίμου που τρώμε κάθε χρόνο, τι κάνουνε?Βρε παλιόπαιδο Βασίλη... τί κουβέντες είναι αυτές που λές... πιπέρι βρέ...Τί σου έκανε ο λιγνίτης ; Και τί να σου κάνει ο κράτος ; Οι μισοί διαμαρτύρονται για την υγεία τους και ζητούν να κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗΣΣΣΣΣ και οι άλλοι μισοί απειλούν για να μή χάσουν τη δουλειά τους (στο ίδιο χωριό όλοι)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 15, 2009 18 ευρω για το HONDA LEAD 108cc Μοντ.2008 (Μηπως παιζω με τον πονο σας?) Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 15, 2009 τοσο πληρώνω και εγώ για honda παπί 1998 100cc , 46 για το tranaslp 2001 και 0 για το ποδήλατο Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 15, 2009 τοσο πληρώνω και εγώ για honda παπί 1998 100cc , 46 για το tranaslp 2001 και 0 για το ποδήλατο Μαλλον στο ποδηλατο μας βλεπω να το γυρναμε αλλα δεν εχω βρει ακομα καλη σχαρα για 4 εξοπλισμους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 15, 2009 Μαλλον στο ποδηλατο μας βλεπω να το γυρναμε αλλα δεν εχω βρει ακομα καλη σχαρα για 4 εξοπλισμους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ Μην το πολυσυζητάτε γιατι αν το πάρουν χαμπάρι θα βάλουν τέλη και σ αυτό Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 15, 2009 Εγω την άκουσα σήμερα για τα καλά 578 ευρά μόοοοοονο! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 15, 2009 μοοοοοοοονοοοοο η ποοοοοοονοοοοοοοοοοο???χαχαχαχα 912 λεμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites