Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
dust

Ειδικο σημα τελων κυκλοφοριας. Σας ηρθαν και ποσο???

Recommended Posts

μολις εφτασε στο σπιτι.το εφερε η αντιτρομοκρατικη μαζι με μια ομαδα επιλεκτων βατραχανθρωπων και ενα ελικοπτερο να παρακολουθει διακριτικα.μια ομαδα ακροβολισμενων επισης ελευθερων σκοπευτων ειχε στηθει 3 μερες σε ολη την γειτονια,ειδικα σκυλια εψαξαν σπιθαμη προς σπιθαμη ολη την γειτονια ωστε ολα να ειναι ετοιμα κ ασφαλη.

και αν ολα αυτα σας φαινονται παραξενα σας ενημερωνω πως δεν ηρθε ο προεδρος της αμερικης αλλα το σημα του 2010 με το εξευτελιστικο ποσο επανω των 910 ευρω.μαλιστα φιλοι,910 ευρω χαρατσι.παλι τα αυτοκινητα θα βγαλουν την χωρα απο την τρυπα.τωρα θα μου πεις γτ πηρες 3300 κυβικα αμαξι?και με το δικιο σου,αλλα το αμαξι κοστισε μονο 30000 ευρω και αυτη την στιγμη κοστιζει 22000 καινουριο.αρα το δικο μου ενος χρονου 18000.δλδ σε 10 χρονια με τα σηματα θα μπορουσα καλλιστα να αγορασω ενα καινουριο.

Βασίλη η αύξηση έγινε για την προστασία του περιβάλλοντος....εδώ γελάμε :rolleyes::lol: :LOL:

Πάλι καλά που στα δίκυκλα έμειναν σταθερά τα τέλη κυκλοφορίας.

Για τα αυτοκίνητα όμως μας πιάσανε το λοκό.

Φαντάσου ότι εγώ που έχω αμάξι 12 ετών, 1600 κυβικά, πληρώνω πολλά περισσότερα από την τωρινή του αξία (αν μέσα σ'όλα αυτά, προσθέσεις και την ασφάλεια του αυτοκινήτου).

Χαλαρά παιδιά...για να το απολαύσουμε...

Δεν θέλω άγχος...

Άντε και εις ανώτερα...

ξεχαστηκε η siemens,ξεχαστηκε το βατοπαιδι,ξεχαστηκαν ολα τα σκανδαλα που εφεραν την χωρα σε αυτο το σημειο.ελα τωρα εσυ κοσμακι και πληρωσε παλι τα σπασμενα.

''δεν θα πληρωσει ο φωχος φορολογουμενος τα χαλια των golden boys''ειπε ο γιωργακης.χαχαχαχα

€812 για το τρίλιτρο BMW (€562 το σήμα και €250 ο έκτακτος φόρος :lol: ) και €252 το Bora των 1400 κ.ε.
αλλη μια ιταλια λεμε :lol: :LOL: :lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

812 και εγω...με τις υγείες μου....

Ford Kuga 2500 2009 που μου στοίχισε με κάποια έκπτωση που είχα 23000€

Scripta Manent

Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις......

Παιδια η Ελλαδα δινει τον καλο αγωνα για τη σωτηρια του περιβαλλοντος! Μην μιζεριαζετε και βαρυγγοματε.

Επιδεικνυουμε ηγεσια διεθνως στον αγωνα σωτηριας του περιβαλλοντος.

Στην διασκεψη της Κοπεγχαγης η Ελληνικη αντιπροσωπια ηταν 65 ατομα!! :blink::blink:

Τους δειξαμε εμεις!

Τωρα να κλαιω το πενηνταρικο που μου εβαλαν για το Saxo μου και το 150αρι για το Forester? Τι ειναι αυτα μπροστα στο περιβαλλον; Σφιχτε λιγο το ζωναρι και voila! :o

830 το κουστουμι για οποιον ενδιαφερεται... ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

912 ευρωπαϊκά νομισματάκια για το καινούργιο Volvo XC90 3,2. Ούτε καν χίλια δηλαδή! Έχουμε και ρέστα από χιλιάρικο! ;):blink:

Δεν σας καταλαβαίνω...

Και τί θα κάνετε τα λεφτά ; μαζί σας θα τα πάρετε ; δώστε τα κάπου να πιάσουν τόπο...

Παιδια η Ελλαδα δινει τον καλο αγωνα για τη σωτηρια του περιβαλλοντος! Μην μιζεριαζετε και βαρυγγοματε.

Στην διασκεψη της Κοπεγχαγης η Ελληνικη αντιπροσωπια ηταν 65 ατομα!! :blink::blink:

Τους δειξαμε εμεις!

Τωρα να κλαιω το πενηνταρικο που μου εβαλαν για το Saxo μου και το 150αρι για το Forester? Τι ειναι αυτα μπροστα στο περιβαλλον; Σφιχτε λιγο το ζωναρι και voila! :o

Φιλικα

ΜακηςΜ

Δεν σας καταλαβαίνω...

Και τί θα κάνετε τα λεφτά ; μαζί σας θα τα πάρετε ; δώστε κάπου να πιάσουν τόπο...

Αυτο ειπα και γω...

Αν δεν ηταν η οικονομικη κριση ρε φουστη μ'... 130 θα ειχαμε στειλει στην Κοπεγχαγη!!!... :o

Eγώ μια alfa 147 που έχω του 2007, 1.600 κυβικά, από 202 euro που πλήρωνα, τώρα μου ήρθε 184 euro..

Andreas Triantafyllou

Τους δειξαμε εμεις!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Άσχετο με το θέμα, αλλά στη διάσκεψη της Κοπεγχάγης, όλοι αυτοί οι 65, πήγαν με δικά τους έξοδα?

Αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το περιβάλλον, με το θέμα του λιγνίτη και του τεράστιου προστίμου που τρώμε κάθε χρόνο, τι κάνουνε?

Αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το περιβάλλον, με το θέμα του λιγνίτη και του τεράστιου προστίμου που τρώμε κάθε χρόνο, τι κάνουνε?
Βρε παλιόπαιδο Βασίλη... τί κουβέντες είναι αυτές που λές... πιπέρι βρέ...

Τί σου έκανε ο λιγνίτης ; Και τί να σου κάνει ο κράτος ; Οι μισοί διαμαρτύρονται για την υγεία τους και ζητούν να κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗΣΣΣΣΣ και οι άλλοι μισοί απειλούν για να μή χάσουν τη δουλειά τους (στο ίδιο χωριό όλοι)...

18 ευρω για το HONDA LEAD 108cc Μοντ.2008

(Μηπως παιζω με τον πονο σας?)

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

τοσο πληρώνω και εγώ για honda παπί 1998 100cc :rolleyes: , 46 για το tranaslp 2001 και 0 για το ποδήλατο

Μαλλον στο ποδηλατο μας βλεπω να το γυρναμε αλλα δεν εχω βρει ακομα καλη σχαρα για 4 εξοπλισμους

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Μαλλον στο ποδηλατο μας βλεπω να το γυρναμε αλλα δεν εχω βρει ακομα καλη σχαρα για 4 εξοπλισμους

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Μην το πολυσυζητάτε γιατι αν το πάρουν χαμπάρι θα βάλουν τέλη και σ αυτό :D

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Εγω την άκουσα σήμερα για τα καλά :D

578 ευρά μόοοοοονο!

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

μοοοοοοοονοοοοο η ποοοοοοονοοοοοοοοοοο???χαχαχαχα 912 λεμε...