ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 8, 2010 Να ξαναγράψω ότι η θέση μου στο δωμάτιο είναι διαθέσιμη μιας και τελικά μόνο για μια μέρα θα μπορέσω να έρθω. Αν μπορείτε στα επόμενα post ενσωματώστε το Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 8, 2010 Να ξαναγράψω ότι η θέση μου στο δωμάτιο είναι διαθέσιμη μιας και τελικά μόνο για μια μέρα θα μπορέσω να έρθω. Αν μπορείτε στα επόμενα post ενσωματώστε το αρα είναι ελευθερο ένα κρεβάτι σε τρικλινο δωματιο την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ Μιχαλή? εσυ ποιο βράδυ θα κοιμηθείς εκει? Για να μην μπερδευτούμε οποιος ενδιαφέρεται ας στειλει πμ κατευθείαν στον Μιχαλη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 8, 2010 H Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ αν δεν βρεθεί κάποιος να πάρει το δωμάτιο. Αν βρεθεί θα μείνω Θεσσαλονίκη μιας και έχω μια δουλειά εκεί. Κυριακή πρέπει να είμαι Αθήνα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 8, 2010 Τί θα λέγατε να κανονίζαμε masque party την Κυριακή το βράδυ με το θέμα της ημέρας?? Το ζήτημα είναι πιό από τα δύο ξενοδοχεία έχει κάποια αίθουσα για να κανονιστεί, καθώς και το ποιός/ποιά (Νανά??) θα αναλάβει το djing κομμάτι? Πολύ καλό ακούγεται Ρούλα! Η Νανά ήδη έχει προσφερθεί. Δείτε ομως τι γίνεται με το σαλέ, γιατί λογικά θα έχει ήδη παρτι, οπότε μπορειτε να έρθετε σε συνεννόηση. Τα ξενοδοχεία δεν τα έχουμε κλείσει ολόκληρα. Ισως αυτό δημιουργήσει πρόβλημα. Εγώ είμαι σε συννενόηση με τον DIM. Την Παρασκευή του έστειλα πμ αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα... Όλγα, μήπως μπορείς να μου στείλες το κινητό του για να του μιλήσω καλύτερα απευθείας? Φιλικά Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 8, 2010 done Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 8, 2010 Επειδή με τα δωμάτια ειμαστε ΟΚ, παρακαλώ να σημειώνουμε εδώ μονο τα ατομα που θα ερθουν με το πουλμαν για να κανονιστεί το θεμα. Το πουλμαν θα μπει στην Αθηνα (ερχεται από επαρχία) από την Αττική Οδό στο δαχτυλίδι της Κηφισίας και θα ξαναβγεί στην Α.Ο. από τον ιδιο κόμβο. Η επιβίβαση μας θα γινει μπροστα στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρουσι στις 16,00 η ωρα. Πουλμαν: 1) Γεράσιμος Μονόπολις 2) Jennifer Monopolis 3) Όλγα Κοτσίνα 4) Στόϊκα Μανουελα 5) Βιργινια Πομωνη 6) -//- 7) -//- Περλερος Βασιλης 9) -//- 10) -//- 11) -//- 12) Γιώτα Τσιμογιάννη 13) Nανά Δρόσου 14) Πολυ Κορμανου 15) -//- 16) Κων/νος Καραθάνος 17) -//- 18) Σπύρος Σπυριδον 19) Αλεξανδρος 20) Λιμας Γιάννης 21) Νικολέτα Μπέλλου 22) Τσελιφης Θωμας 23) -//- 24) -//- 25) Γεωργος Γεροντόπουλος παρακαλω οποιος άλλος επιθυμεί να ερθει με το λεωφορείο να το σημειώσει συντομα στη λιστα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 8, 2010 Επειδή με τα δωμάτια ειμαστε ΟΚ, παρακαλώ να σημειώνουμε εδώ μονο τα ατομα που θα ερθουν με το πουλμαν για να κανονιστεί το θεμα.Το πουλμαν θα μπει στην Αθηνα (ερχεται από επαρχία) από την Αττική Οδό στο δαχτυλίδι της Κηφισίας και θα ξαναβγεί στην Α.Ο. από τον ιδιο κόμβο. Η επιβίβαση μας θα γινει μπροστα στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρουσι στις 16,00 η ωρα. Πουλμαν: 1) Γεράσιμος Μονόπολις 2) Jennifer Monopolis 3) Όλγα Κοτσίνα 4) Στόϊκα Μανουελα 5) Βιργινια Πομωνη 6) -//- 7) -//- Περλερος Βασιλης 9) -//- 10) -//- 11) -//- 12) Γιώτα Τσιμογιάννη 13) Nανά Δρόσου 14) Πολυ Κορμανου 15) -//- 16) Κων/νος Καραθάνος 17) -//- 18) Σπύρος Σπυριδον 19) Αλεξανδρος 20) Λιμας Γιάννης 21) Νικολέτα Μπέλλου 22) Τσελιφης Θωμας 23) -//- 24) -//- 25) Γεωργος Γεροντόπουλος παρακαλω οποιος άλλος επιθυμεί να ερθει με το λεωφορείο να το σημειώσει συντομα στη λιστα 26) Αλκης 27) Μαριτίνα Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 8, 2010 Επειδή με τα δωμάτια ειμαστε ΟΚ, παρακαλώ να σημειώνουμε εδώ μονο τα ατομα που θα ερθουν με το πουλμαν για να κανονιστεί το θεμα. Το πουλμαν θα μπει στην Αθηνα (ερχεται από επαρχία) από την Αττική Οδό στο δαχτυλίδι της Κηφισίας και θα ξαναβγεί στην Α.Ο. από τον ιδιο κόμβο. Η επιβίβαση μας θα γινει μπροστα στο Flocafe/Goodys της Κηφισίας στο Μαρουσι στις 16,00 η ωρα. Πουλμαν: 1) Γεράσιμος Μονόπολις 2) Jennifer Monopolis 3) Όλγα Κοτσίνα 4) Στόϊκα Μανουελα 5) Βιργινια Πομωνη 6) -//- 7) -//- Περλερος Βασιλης 9) -//- 10) -//- 11) -//- 12) Γιώτα Τσιμογιάννη 13) Nανά Δρόσου 14) Πολυ Κορμανου 15) -//- 16) Κων/νος Καραθάνος 17) -//- 18) Σπύρος Σπυριδον 19) Αλεξανδρος 20) Λιμας Γιάννης 21) Νικολέτα Μπέλλου 22) Τσελιφης Θωμας 23) -//- 24) -//- 25) Γεωργος Γεροντόπουλος 26) Αλκης 27) Μαριτινα παρακαλω οποιος άλλος επιθυμεί να ερθει με το λεωφορείο να το σημειώσει συντομα στη λιστα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 8, 2010 προς το παρον το κοστος υπολογίζεται στα 74€ το ατομο για ολες τις μετακινήσεις του 4ημερου εφόσον προστεθούν ατομα στη λιστα το κοστος θα μειωθεί σημαντικά ευπρόσδεκτα τα DVD με ski/snowboard κατά τη διάρκεια του ταξιδιού… οποιος εχει ας φερει μαζι του Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
alumafly 0 Report post Posted February 8, 2010 γεια σε ολους! θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη για την εκδρομη (με πουλμαν+τι ωρα+απο που)... προς το παρων ειμαι ενα ατομο.. θα μπορεσετε καπου να με βολεψετε.. ΄-) ευχαριστω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 8, 2010 Kαλησπέρα και καλώς όρισες στο φόρουμ του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας. Διαθέσιμα δωμάτια δεν υπάρχουν. Ωστόσο αν βρεις μόνος σου διαμονή το πούλμαν θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής στις 4 από το "δαχτυλίδι" στην Κηφισίας, εξω από τα Goody's. Φιλικά Ρανια Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 8, 2010 Παιδια έχω γράψει ότι είναι διαθεσιμή η θέση μου στο δωμάτιο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 8, 2010 Μιχάλη, με τον Δαμιανό επικοινώνησες ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted February 8, 2010 Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να "βολευτεί" ένα άτομο (εγώ) σε κάποιο δωμάτιο με άλλους. Όποιος νομίζει οτι γίνεται, ας μου στείλει pm. Άκυρο. Δυστυχώς στέκομαι για δεύτερη φορά άτυχος μ' αυτή την εκδρομή. Το μεγάλο μου αυτοκίνητο (αυτό με τα χιονολάστιχα), είναι στο συνεργείο και δε θα είναι έτοιμο αυτή την εβδομάδα. Να περάσετε καλά. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 8, 2010 ΜΙΚ και ο geoski έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον πιο πάνω. Οπως και ένα νέο μέλος του φόρουμ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted February 8, 2010 Άκυρο. Δυστυχώς στέκομαι για δεύτερη φορά άτυχος μ' αυτή την εκδρομή. Το μεγάλο μου αυτοκίνητο (αυτό με τα χιονολάστιχα), είναι στο συνεργείο και δε θα είναι έτοιμο αυτή την εβδομάδα. Να περάσετε καλά. Δεν μπορείς να πάρεις το άλλο; Ένα ζευγάρι μεταλλικές αλυσίδες θα σου στοιχίσουν περίπου €30, είναι αμαρτία να χάσεις την εκδρομή. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 9, 2010 Άκυρο. Δυστυχώς στέκομαι για δεύτερη φορά άτυχος μ' αυτή την εκδρομήΔαμιανέ, κάποιος άλλος από Θεσσαλονίκη δεν πάει Πισοδέρι ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted February 9, 2010 μπορει καποιος να μας πει ποσες (ωρες)μερες θα κανουμε να φθασουμε με το πουλμαν; Για να ξερουμε αν θα πρεπει να παρουμε και σαρακοστιανα σαντουιτς μαζι μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted February 9, 2010 Δεν μπορείς να πάρεις το άλλο; Ένα ζευγάρι μεταλλικές αλυσίδες θα σου στοιχίσουν περίπου €30, είναι αμαρτία να χάσεις την εκδρομή. Λες ρε Χρήστο για 30 ευρώ να έχανα την εκδρομή? Δε γίνεται δυστυχώς να χρησιμοποιήσω το άλλο αυτοκίνητο. Ούτε τα σκι δε χωράνε μέσα. Και μη μου πεις να αγοράσω και σχάρα! Όσο για το αν έρθει και κάποιος άλλος απο Θεσσαλoνίκη....δε γνωρίζω κανέναν. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
alumafly 0 Report post Posted February 9, 2010 καλημερα... ευχαριστω για το καλοσορισμα και την απαντηση ΄-) μπορω να πω οτι ειμαι λιγο πιο παλιος αλλα ελειπα μεγαλο διαστημα.. οπως διαβαζω απο πιο πανω, αν προκυψει καποια ελευθερη θεση/κρεβατι.. ας με ενημερωσετε...εγω ειμαι μεσα! γιωργος απο θεσσαλονικη (υπαρχει δυνατοτητα μεσω πουλμαν? γιατι και εγω με το αυτοκινητο εχω ενα θεματακι) ευχαριστω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 9, 2010 Δαμιανέ και Alumafly, μήπως βολεύει κανά τρένο ή κανά ΚΤΕΛ μέχρι Φλώρινα, και μετά να σας μαζέψουμε εμείς με το πούλμαν?????? Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 9, 2010 Με ΚΤΕΛ φανταζομαι... γιατι οχι; Δεν ξερω ποσο μακρια ειναι το Πισοδερι απο τη Φλωρινα για ταξι, αλλα ισως καποιος απο τους ντοπιους Σνοουκλαμπιτες να μπορει να βοηθησει, αν οργανωθειτε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
alumafly 0 Report post Posted February 9, 2010 καλες οι συμβουλες σας... ΄-) με τραινο η με λεωφορειο μπορώ να ειμαι φλώρινα.. απο φλώρινα τώρα μέχρι το χιονοδρομικό ειναι 18χλμ... αν μπορειτε να υπολογισετε ποτε μπορει το λεωφορειο σας να ειναι φλώρινα, περνατε και με παίρνετε πιστευω μεχρι τοτε να βρουμε την ακρη η νας δωσω το κιν. μου και να επικοινωνησουμε τη παρασκευή... τώρα το θέμα είναι να εξασφαλιστεί και η διαμονή αν βρεθεί κάποια κενή θέση... ευχαριστω και πάλι Quote Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted February 9, 2010 Καλημέρα alumafly, νομίζω πως υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι από φίλο (Γιώργος/Αθήνα) του jimkarys, ο οποίος μου πρότεινε κι εμένα διαμονή. Απλώς κι εγώ από εχθές έχω θέμα με το αυτοκίνητό μου για τη μεταφορά και ίσως με τη δουλειά (μπορεί και όχι, θα το δω τη Πέμπτη) ... Στείλε pm σε εμένα ή στο jimkarys καλύτερα, για να έρθεις σε επικοινωνία. Αν τα καταφέρω από τη δουλειά μου τη Πέμπτη, θα μπορούσα να έρθω με το πούλμαν ; Πείτε μου υπάρχουν θέσεις ; Ευχαριστώ! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 9, 2010 ...θα μπορούσα να έρθω με το πούλμαν ; Πείτε μου υπάρχουν θέσεις ;Ναι Κωνσταντίνε, υπάρχουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites