MAC 1,032 Report post Posted January 8, 2010 Με μετροταινία και χρονόμετρο... 99,99% ακρίβεια... :LOL: Αν δεν χιονίσει σύντομα, θα χάσουμε και το χιούμορ μας σε λίγο... Τι μου θύμισες τώρα ... Αν μάθεις πως έβαλαν οι Εγγλέζοι τους Ινδούς pandit να μετρήσουν τις αποστάσεις και τις διαδρομές στο απαγορευμένο γι' αυτούς Θιβέτ, θα μείνεις άφωνος!!!! Δεν απέχει και πολύ από αυτό ... Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ava 0 Report post Posted January 8, 2010 Έχω ένα φίλο τροχονόμο.Μπορεί να μας δανείσει ένα ραντάρ της τροχαίας να μετρηθούμε Ζήτα και κανένα αλκοολόμετρο για να κάνουμε σωστές δουλειές Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted January 8, 2010 ή το πως υπολόγισε με καμήλες ο Ερατοσθένης την ακτίνα της γης Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 8, 2010 Τι μου θύμισες τώρα ... Αν μάθεις πως έβαλαν οι Εγγλέζοι τους Ινδούς pandit να μετρήσουν τις αποστάσεις και τις διαδρομές στο απαγορευμένο γι' αυτούς Θιβέτ, θα μείνεις άφωνος!!!! Δεν απέχει και πολύ από αυτό ... Χαχαχα! Χθες το διάβαζα στο βιβλίο για τον Mallory! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites