Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χρήστος Λάππας

Γράσο στην σαλοπέτα

Recommended Posts

Τώρα μόλις είδα ότι η καινούργια super duper yo mathafaka σαλοπέτα μου έχει λερωθεί με γράσο, courtesy των ολοκαίνουργιων λιφτ του Χ.Κ.Π. ;)

Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να την καθαρίσω; Με σαπούνι και νερό δεν βγήκε. :)

Make Parnassos Great Again!

Δοκίμασε κοκα κόλα. Σοβαρά το λέω (μου ειχε διώξει πισσα από καστόρινο παπούτσι)

Τώρα μόλις είδα ότι η καινούργια super duper yo mathafaka σαλοπέτα μου έχει λερωθεί με γράσο, courtesy των ολοκαίνουργιων λιφτ του Χ.Κ.Π. :)

Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να την καθαρίσω; Με σαπούνι και νερό δεν βγήκε. :lol:

Yo muthafucka...δεν σου εχουν μαθει να κανεις degrease το Glock πριν το βαλεις στη σαλοπετα?? ;)

Λοιπον, ειναι μαλλον αργα, για φρεσκα grease stains η Mary Ellen που ειναι η αυθεντια σε household problems συνιστα να βαλεις ταλκ να το τριψεις να μπει καλα μεσα, να το αφησεις να απορροφησει το λεκε και μετα να το βουρτσισεις... δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις, αλλα μιλαει για φρεσκο λεκε.

Και να θυμασαι να εχεις την ασφαλεια παντα στο Glock μην σε βρει κανενα κακο... :lol:

..πάντως την δική μου την λέρωσα απο Selva...! την έχω και λευκή τρομάρα μου... ;)

δεν πολυβγήκε με πλύσιμο...

και εις άλλα με υγεία.

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Και να θυμασαι να εχεις την ασφαλεια παντα στο Glock μην σε βρει κανενα κακο... ;)

Μάκη το Glock δεν έχει ασφάλεια, γι' αυτό και το γουστάρουμε άλλωστε :) ......

Χρήστο άμα βρείς την λύση πέστην και σε μένα, γιατί έχω και εγώ κάτι παράσημα από γράσο στο τζάκετ μου....

• Like 1

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Πω πω με τι παλιοχαρακτηρες εχουμε μπλεξει... ;)

Να σου πω, εγω ειχα μονο ενα πλαστικο πιστολι μιας βολης για φωτοβολιδες... δεν ξερω απο αυτα... :):lol::lol:

Λοιπόν,

Δοκίμασε να βάλεις πάνω στον λεκέ υγρό πιάτων αφησέ το λιγάκι και στην συνέχεια τρυφτο τοπικά και τέλος πλύσιμο με κρυο νερό.

Διαορετικά στο ζουπερ μαρκετ έχει κάτι μικρά πράσινα μπουκαλίακι γνωστά ως Διαβολάκος.

Εχει για πολλών ειδών λεκέδες.Νομίζω υπάρχει για γρασο κ πίσσα.Απλώς είναι λίγο ζορυ η διαδικασια καθαρισμου που σου λέει... :rolleyes::angry:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Χρηστο επειδη τα δοκιμασες ολα ........

Επειδη το γρασο ειναι παραγωγο πετρελαιου δοκιμασε να το τριψεις με ΥΠΟΜΟΝΗ με ενα αντιστοιχο σκευασμα οπως η κρεμα nivea ( η υγρη η εκεινη στο τενεκεδενιο κουτι) η καποια αντιστοιχη.Στο τελος να το καθαρισεις με αυτα τα υγρα χαρτομαντηλα που καθαριζουν

την ευαισθητη περιοχη του μωρου μετα το αλλαγμα της ΓΕΜΑΤΗΣ :angry: πανας.

Δεν χανεις και τιποτα......

Αν δεν γινει τιποτα θα σου μεινει η μυρουδια της κρεμας

Το να την αφησει βρωμικη για να φαινεται αλητικη ειναι μια ιδεα αλλα εξαρταται που ειναι λερωμενη :rolleyes:

εγω θα σου πω κατι αλλο

καποια φορα ημουν σε ενα συνεργειο και εφτιαχνα τα φρενα στο αυτοκινητο

αφου λοιπον εβαζα και εγω τα χερια μου αυτα ειχαν γινει καταμαυρα και επειδη ειναι και αγρια δεν καθαριζουν ευκολα γρασσα λαδια και τετοια

το παλικαρι εκει μου λεει πηγαινε στην τουαλετα εχουμε ενα κιτρινο γρασσο βαλε στα χερια σου τριψτα και μετα να τα πλυνεις με σαπουναδα

λεω και γω πλακα μου κανει ο μ2λ...δε μπορει

τες πα το δοκιμασα και με πολυ λιγο τριψιμο δεν υπηρχε τιποτα στα χερια μου

επαθα πλακα

πηγαινε λοιπον στην bmw σιγουρα θα εχουν τα μαστορια εκει αυτο το υλικο...παρε λιγο, σαν γρασσος ειναι κιτρινος και τριψε το παντελονι σου και μετα βαλε απορυπαντικο

δινω ποσοστο επιτυχιας 99%για να μην βαλω το απολυτο :rolleyes:

DALTONS POW ROBBERY.....

αυτό που λέει ο skimad υπάρχει στο πράκτικερ είναι μάρκας nigrin και είναι σε ένα άσπρο σωληνάριο (καθαριστικό χεριών από γράσο αν θυμάμαι καλά) τώρα αν θα σε βοηθήσει με την σαλοπέτα είναι άλλο θέμα.

Άστη βρώμικη τη σαλοπετα, να είναι αλήτικη… :rolleyes:
Τρύφωνα, θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το μύνημά σου ως ύβρη, αλλά κρατιέμαι σε επίπεδο ΛΑΠΠΑ (ο τόνος στο πρώτο Α)

Ένας ΛΑΠΠΑΣ, ένας ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ δε μπορεί να κυκλοφορεί με λερωμένη σαλοπέτα. Έλεος...

Άστη βρώμικη τη σαλοπετα, να είναι αλήτικη… :angry:

συμφωνώ απολύτως ....

άστον τον λεκέ, για νά' ναι μάχιμη ....

(έτσι θάχεις πέραση και σε adventure γκόμενες .... :rolleyes::P

ολοκάθαρη σαλοπέτα = politically correct = δε λέει ....) !!!

regards :P

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Άστη βρώμικη τη σαλοπετα, να είναι αλήτικη… B)

συμφωνώ απολύτως ....

άστον τον λεκέ, για νά' ναι μάχιμη ....

(έτσι θάχεις πέραση και σε adventure γκόμενες .... :(B)

ολοκάθαρη σαλοπέτα = politically correct = δε λέει ....) !!!

regards :D

συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.....μόνο μην ξεχάσεις και το χαμηλοκάβαλο παντελόνι με το παρδαλό σώβρακο να εξέχει.......ΥΟ

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

καλα μας βλεπω ολους πσκ αποκριες με γρασαρισμενες σαλοπετες ε

a new trend is born a new way of skiing

smiley36.gifsmiley36.gif

περα απο την πλακα τα adventurous πιπινακια εκει εξω ψαχνουν αλητια και μια γρασαρισμενη σαλοπετα φοριεται ανετα χειμωνα-ανοιξη 2010smiley36.gif

Edited by blades

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Να το καθαρίσεις με βενζίνη. Βάλε λίγη σε ένα βαμβάκι και τρίψε προσεκτικά το λεκέ. Βενζίνη καθαρή, από supermarket...

Μόλις ποτίσει με καθαρή βενζίνη, άναψε ένα τσιγάρο. :hehe:

Ξεθάβω αυτό το post για να ρωτήσω αν σε τέτοια περίπτωση που πέσει γράσο και χρησιμοποιήσουμε τέτοια χημικά, χάσει την αδιαβροχοποίηση :badmood: .

Ή τι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε? έχει βγει κάποιο ειδικό καθαριστικό?

Τελικά τι έγινε με τη σαλοπέτα?

1162895.jpg

Διαβολάκος για γράσο.

Δεν πειράζει την αδιαβροχοποίηση. Τουλάχιστον σε Vist και σε North Face που χρησιμοποιήθηκε! ;)

• Like 1

sinox-0.jpeg

Πάντως . εάν μετά από τόσα ποστ ..με οδηγίες καθαρισμού γράσου δεν καθάρισε ...

τελευταία λύση σου προτείνω :

Αγόρασε μια καινούργια από το 2010 την έχεις αυτή :yes !!!!!

• Like 1

Στο σουπερ μαρκετ κυκλοφορει απο τη vileda σφουγγαρακια μικροϊνων και ενα καθαριστικο το blue velvet.οσο τριβειε το σφουγγαρι λιωνει και καθαριζει τα παντα.βγαζει ακομα και γρατζουνιες απο το αμαξι μονο με νερο χωρις να κανεο ζημια στο χρωμα.

Υ.Γ.το χρησιμοποιω χρονια στο κοτερο.δεν με πουλησε ποτε.

• Like 1

Στο σουπερ μαρκετ κυκλοφορει απο τη vileda σφουγγαρακια μικροϊνων και ενα καθαριστικο το blue velvet.οσο τριβειε το σφουγγαρι λιωνει και καθαριζει τα παντα.βγαζει ακομα και γρατζουνιες απο το αμαξι μονο με νερο χωρις να κανεο ζημια στο χρωμα.

Υ.Γ.το χρησιμοποιω χρονια στο κοτερο.δεν με πουλησε ποτε.

ναι οντως ειναι καλο αυτο αλλα εγω χρειαστηκα ενα σφουγγαρι για μια περιοχη 20 * 30 ποντους στον τοιχο . τρωγεται πολυ γρηγορα! ειναι για μια φορα , για καποια ειδικη περιπτωση κτλ

Edited by StavRos
  • Like 1

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τα γράσα απο μπουφάν και παντελόνι;

Γιάννη, άσπρο μπουφάν, το πήγα καθαριστήριο και δεν καθάρισε εντελώς. Κάτι έκανε αλλά είναι ευδιάκριτες οι στάμπες. Τον ρώτησα, φίλε μπορώ να τα βγάλω με κάποιο τρόπο π.χ. διαβολάκος του λεκέ και τέτοια... Ξέρεις τι με απάντησε/.? Αφού δεν τα έβγαλα εγώ με αυτά που έριξα, δεν βγαίνουν με τίποτα.

• Like 1

1162895.jpg