Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
MetroStar

Έκανα πρώτη φορά snowboard. Mετά τι?

Recommended Posts

. ΠΡΟΣΕΧΩΣ... :rolleyes:

Μια υπερπαραγωγη extreme snowboarding... :P

post-614-1267111006_thumb.jpg

κάτι μου λέει αυτή η φώτο.. μου θυμίζει έναν παρουσιαστή που κάνει μια εκπομπή σε χιονοδρομικά, δεν είμαι σίγουρος..

. ΠΡΟΣΕΧΩΣ... :rolleyes:

Μια υπερπαραγωγη extreme snowboarding... :P

post-614-1267111006_thumb.jpg

κάτι μου λέει αυτή η φώτο.. μου θυμίζει έναν παρουσιαστή που κάνει μια εκπομπή σε χιονοδρομικά, δεν είμαι σίγουρος..

Yesss! :P

The triumph of a mind overboard!!! :P

post-614-1267112087_thumb.jpg

Προσοχη στη λεπτομερεια... σανιδι ασσορτι με τη σαλοπετα! :D Πολυ yo!... B)

για αυτο χαθηκες απο το φορουμ τοσες μερες;;;;

:rolleyes:

εμμ..βεβαια Κωνσταντινε, με τι μουτρα να ξαναγραψω?

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μηπως βρισκεται κανενα βιντεο; :rolleyes::P

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!! Το σανιδι του Λαππα ειναι γυναικειο! :rolleyes:

Κατα τα αλλα... Οκ παω πασο παιδια ισως δεν εχετε αδικο αλλα αν πραγματι τα κανετε ολα αυτα, μην τα λετε εδω κι εκει σε στυλ "κανω αυτο κανω το αλλο κλπ". Αυτα σε κανουν ποζερι. Δεν θελω να το παιξω ποζερι εξαλου με ξερετε οι περισσοτεροι αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχω δει παρα πολλους να λενε τετοια και μετα να τους βλεπω να προσπαθουν κουτσα στραβα για κατι.

Και να σημειωσω οτι το να κατεβεις μαυρη με απλα σλαλομ οντως δεν ειναι και πηρυνικη φυσικη αλλα βρειτε μου καποιον που θα την κατεβει με σωστο καρβαρισμα χωρις drift και θα φαω τα ρουχα μου. Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος που τα ξερει ολα αυτα σωστα.

Φιλε Blades βαζουμε ενα στοιχημα? Ποιος θα κατεβει το διπλο στη Βασιλιτσα απο το drop με το καλυτερο style? :P

JAPOW!!!

με τετοια προθεση δεν εχω ανεβει ποτε σε βουνο ουτε και προκειται,σορρυ

υγ.ρε συ εισαι ο παναγιωτης που βγαιναμε στην ηλιουπολη με το ζαντα,το μανο τον αξλ κλπ κλπ?

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Θα αρχίσω να κόβω μηνύματα! :lol:

Δεν πας να κοψεις τον λαιμο σου... :blink:

Λαππα...

Προδοτη...

Ιουδα Ισκαριωτη!!!... :P

Και για να τελειωνουμε, απολαυστε τον εκει

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=12395

Ο Αη Φον να βαλει το χερι του μη γινει κανενας φονος... :rolleyes:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν πήγα τελικά την Πέμπτη στα 3-5 Πηγάδια λόγω γαστρεντερίτιδας (6 η ώρα είχα βάλει ξυπνητήρι, 6 παρά 10 έκανα εμετό) , θα πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα σας πω τις εντυπώσεις μου και την εξελιξή μου.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν πήγα τελικά την Πέμπτη στα 3-5 Πηγάδια λόγω γαστρεντερίτιδας (6 η ώρα είχα βάλει ξυπνητήρι, 6 παρά 10 έκανα εμετό) , θα πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα σας πω τις εντυπώσεις μου και την εξελιξή μου.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.

καταλαβαινω οτι τα πηγαδια ειναι το αγαπημενο σου και εκανες σκι πολλα χρονια εκει αλλα για να εξελιχθεις στο snowboard πρεπει να πηγαινεις βασιλιτσα,μη ρωτησεις πως και γιατι γινεται αυτο,απλα οταν πας εκει με το σανιδι πες μου πως σου φανηκε,τι ειδες και τι καταλαβες ; ) επισης,αν πας εκει μη ξεχασεις να "κολλησεις" στην παρεα του τριθεσιου,alex,dominique,θυμιος κλπ κλπ προθυμοι ολοι να σου δειξουν πολλα πραγματα,σε αυτους οφειλω πολλα,θα τους καταλαβεις αμεσως.

φιλικα, Γιωργος

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

λόγω γαστρεντερίτιδας

τι θα γινει με σενα? οτι κανεις κανω?

περαστικα μας!!! (και εγω χαλια ειμαι..λες να φταει το αθλημα? :rolleyes: )

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

καταλαβαινω οτι τα πηγαδια ειναι το αγαπημενο σου και εκανες σκι πολλα χρονια εκει αλλα για να εξελιχθεις στο snowboard πρεπει να πηγαινεις βασιλιτσα,μη ρωτησεις πως και γιατι γινεται αυτο,απλα οταν πας εκει με το σανιδι πες μου πως σου φανηκε,τι ειδες και τι καταλαβες ; ) επισης,αν πας εκει μη ξεχασεις να "κολλησεις" στην παρεα του τριθεσιου,alex,dominique,θυμιος κλπ κλπ προθυμοι ολοι να σου δειξουν πολλα πραγματα,σε αυτους οφειλω πολλα,θα τους καταλαβεις αμεσως.

φιλικα, Γιωργος

Nα σε καλά Γιώργο. Μ αρέσει πολύ και η Βασιλίτσα (εξάλλου εκεί έκανα για πρώτη φορά σκι τον μακρινό πλέον χειμώνα του 97) απλά πάω Πηγάδια επειδή είναι το καλύτερο ΧΚ κοντά στη Θεσσαλονίκη.Βασιλίτσα είναι ολόκληρο ταξίδι πρέπει να ξεκινήσεις πολύ νωρίς, αλλά αφού αξίζει τόσο θα πάω σίγουρα.

τι θα γινει με σενα? οτι κανεις κανω?

περαστικα μας!!! (και εγω χαλια ειμαι..λες να φταει το αθλημα? :rolleyes: )

Μπα, απλά υπάρχει ''επιδημία'' γαστρεντερίτιδας τον τελευταίο καιρό.

Περαστικά και σε σένα!

Μόλις κατέβασα το First Descent. Την έχει δει κανείς? Αξίζει?

αν δεν κανω λαθος την εχω δει...οχι απο τις καλυτερες μου..

down with people....η κορυφαια ολων των εποχων για μενα

Snow is on my D.N.A.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!! Το σανιδι του Λαππα ειναι γυναικειο! B)

Κατα τα αλλα... Οκ παω πασο παιδια ισως δεν εχετε αδικο αλλα αν πραγματι τα κανετε ολα αυτα, μην τα λετε εδω κι εκει σε στυλ "κανω αυτο κανω το αλλο κλπ". Αυτα σε κανουν ποζερι. Δεν θελω να το παιξω ποζερι εξαλου με ξερετε οι περισσοτεροι αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχω δει παρα πολλους να λενε τετοια και μετα να τους βλεπω να προσπαθουν κουτσα στραβα για κατι.

Και να σημειωσω οτι το να κατεβεις μαυρη με απλα σλαλομ οντως δεν ειναι και πηρυνικη φυσικη αλλα βρειτε μου καποιον που θα την κατεβει με σωστο καρβαρισμα χωρις drift και θα φαω τα ρουχα μου. Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος που τα ξερει ολα αυτα σωστα.

Φιλε Blades βαζουμε ενα στοιχημα? Ποιος θα κατεβει το διπλο στη Βασιλιτσα απο το drop με το καλυτερο style? :P

Οταν εννοεις χωρις drift εννοεις με carving και χωρις skidding?

αυτο ειναι το πιο δυσκολο στο σανιδι πιστευω

Snow is on my D.N.A.

Οταν εννοεις χωρις drift εννοεις με carving και χωρις skidding?

Οχι οχι ακριβως το αντιθετο. Drift εννοουσα skidding. Το Carving ειναι Carving

JAPOW!!!

αν δεν κανω λαθος την εχω δει...οχι απο τις καλυτερες μου..

turms φανταζομαι κανεις λάθος.. η ταινια είναι σταθμός!!

δωσε της άλλη μια ευκαιρία B)

Οχι οχι ακριβως το αντιθετο. Drift εννοουσα skidding. Το Carving ειναι Carving

ρε συ

το ιδιο λεμε

Snow is on my D.N.A.

Λοιπόν, πήγα σήμερα Πηγάδια πάλι.

Έκανα δύο φορές στην μικρή πίστα να συνηθίσω και πήγα να κάνω και ollies αλλά έχανα αμέσως την ισορροπία μου και έπεφτα πριν ξεκολήσσω από το έδαφος.Θέλει πολύ δουλειά για να το κάνεις αυτό.

Στη συνέχεια ανέβηκα παράδεισο (κατέβηκα 5-6 φορές) την πρώτη φορά έπεσα 3-4 φορές αλλά μετά κατάλαβα τι πρέπει να κάνω και έκανα ωραία slalom (linking turns).

Kαι στην αρχή του παράδεισου (για όσους ξέρουν) εκεί που είναι μικρή κλίση και περνάς μέσα απ το δάσος προσπάθησα να κάνω ollies την πρώτη φορά ξεκόλλησα ελάχιστα από το έδαφος αλλά δεν έπεσα, την δεύτερα έπεσα αμέσως και μετά έκανα ένα κάποιο άλμα χωρίς να πέσω.

Το μόνο που μένει τώρα είναι εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση. Κάθε φορά που κατέβαινα αισθανομουν όλο και πιο σίγουρος για τις κινήσεις μου. Την άλλη βδομάδα θα πάμε τριήμερο βασιλίτσα, να σας πω και από κει τις εντυπώσεις μου.

Υ.Γ.Επειδή είδα ότι κάποιοι με πήραν στραβά , αυτά που λέω δεν τα λέω για να το παίξω κάποιος (σιγά και τι έκανα δηλαδή) αλλά έτσι κουβέντα να γινεται και να τα σχολιάζουμε. Αυτό.