MrPinkEyes 131 Report post Posted March 16, 2010 Για τις αναγκες του βιντεο θα μπορουσαμε να πουμε πως το τραγουδι λεγεται "is there life in march?" Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 17, 2010 Εγώ θα έλεγα mad as a March hare. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted March 17, 2010 indeed! as a matter of fact we could, lad! Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 17, 2010 Το πιάσατε αμέσως Καμία αλλαγή στον καιρό. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι τις 25 του μηνός. Και οι δύο κακοκαιρίες αύριο και Σάββατο είναι ουσιαστικά μικροδιαταραχές χωρίς λογικά να ενοχλήσουν στο σκι, 23 του μηνός το επόμενο σοβαρό χαμηλό αλλά πιθανότατα με ζέστη. Το σκ πάει να βγει πολύ καλό Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 18, 2010 Και αύριο θα είναι πολύ ωραία μέρα με χαμηλές θερμοκρασίες. Από Σάββατο ανεβαίνει εο υδράργυρος αλλά πιστεύω θα κάνουμε πολύ καλό σκι το σκ. snowmobile season. Τέλος επειδή αν ξαναχιονίσει θα ξαναχιονίσει μετά την 25η και λίγο και θα λιώσει αμέσως...θα έλεγα βγάλτε τα χιονολάστιχα εγώ πάω να τα βγάλω σήμερα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 18, 2010 (edited) Και αύριο θα είναι πολύ ωραία μέρα με χαμηλές θερμοκρασίες. Από Σάββατο ανεβαίνει εο υδράργυρος αλλά πιστεύω θα κάνουμε πολύ καλό σκι το σκ. snowmobile season. Τέλος επειδή αν ξαναχιονίσει θα ξαναχιονίσει μετά την 25η και λίγο και θα λιώσει αμέσως...θα έλεγα βγάλτε τα χιονολάστιχα εγώ πάω να τα βγάλω σήμερα Εξαιρετικό όπως όλες τις προηγούμενες μέρες... απλά το χιόνι θα σουπιάζει μετά τις 11-00/12-00 ? ? ?... Με σούπα χιόνι... τα snowmobile δεν ανεβαίνουν ούτε... baby lift.... Εκτός αν είναι πρωί πρωί με τσιμεντάκι χιόνι.... Σήμερα το πρωί ανεβηκα (ανάποδα) τον Αχιλλέα με 110 χλμ/ω...!!! χ@στηκ@ απ'την χαρά μου...!!! Εκτος αν εννοείς... μεταφερόμενο χιόνι/μπάζωμα....(?) Edited March 18, 2010 by TEOXALANDRI Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted March 22, 2010 για την κακοκαιρια της τεταρτης τη βλεπετε? Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites