SnowKeeper 0 Report post Posted February 27, 2011 Ανακοίνωση: Εθεάθει ο Πρόεδρος, Κυριακή μεσημέρι, να απολαμβάνει τον ζεστό του καφέ εντός του σαλέ και να απέχει συστηματικά από τα καθήκοντά του εις τις πίστες του Πισοδερίου...!!! * Δεν άντεξα τελικά, σε "έπιασα" να την σκαπουλάρεις και σε κάρφωσα... Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 28, 2011 Πολύ ωραία παρέα ζηλέψαμε ... Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 28, 2011 λοιπον ενα υπεροχο πραγματικα πσκ...παρτε λιγες φωτο και ενα βιντεο απο εμενα λοιπον αφιξη παρασκευη 8 η ωρα με το θερμομετρο να λεει Uploaded with ImageShack.us και το τοπιο να ειναι καπως ετσι Uploaded with ImageShack.us σαββατο πρωι ξυπνημα και το τοπιο ειναι αυτο και τον δρομο παντα καθαρο Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us τα δεντρα να εχουν μια απιστευτη ομορφια φορτωμενα με χιονι Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 8.49 παλι πρωτος ο προεδρος στο καρεκλακι...ολες η παρθενιες δικες μου Uploaded with ImageShack.us κυριακη.απο της ποιο τελειες μερες Uploaded with ImageShack.us ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 28, 2011 πολυ "φορτωμα" απο χιονι το βουνο ρε παιδια!!!!!!! και οι προγνωσεις δειχνουν και συνεχεια για ολη την εβδομαδα. Ο χειμωνας μπορει να αργησε αλλα θα κατσει πιστευω εως το Πασχα (και καλα θα κανει )με φρεσκα χιονια.... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted February 28, 2011 Έτοιμες και μεγάλες οι φώτο.... Uploaded with ImageShack.us Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 28, 2011 Τι όμορφο χιονοδρομικό! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted February 28, 2011 (edited) ισως αν μας έρθεις και εσύ στο πισοδερι να καταλάβεις τι θα πει πάτημα ΠΙΣΤΩΝ ..... Μετα απο δυο αναβολες την τελευταια στιγμη, το τριημερο δεν θα μας γλυτωσει η Βιγλα... Edited February 28, 2011 by kantoniou Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted February 28, 2011 λοιπον να μαι και εγω μετα απο ενα φανταστικο σκ...τα να σας πω ρε παιδια ηταν ολα τελεια πρωινα βραδυνα η πιστες το χιονι η θεα το τοπιο ολα...παρτε και μερικες φωτο και απο εμενα για να δειτε τι χάνεται http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 28, 2011 Φιλε εσυ ο απο πανω ακριβως, σου εχω αυτοκολλητο τον "δαφνοστεφανομενο εφηβο" να βαλεις στο κρανος σου απο πανω και επισης μου ειπε ο Μαρινακης να κρεμασεις μια σημαια του θρυλου του θεου στο αλλο μπατον και θα αμοιφθεις αδρα, οποτε οπως καταλαβαινεις οταν με το καλο ερθω στα χρωστουμενα που εχω αφησει απο την τελευταια μου επισκεψη εκει θα σου τα δωσω κιολας φιλε μου καλε καλε μου φιλε Τεο!!! ΥΓ.Να περνατε παντα καλα και παντα να εχετε την υγειά σας παληκαρια!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 28, 2011 Απο τα καλυτερα χ/κ της Ελλαδας-με υποδειγματικες υποδομες και για μενα ,ενα μικρο δειγμα του τι μπορει να κανει ο σωστος επιχειρηματιας για να εχει αναλογου επιπεδου παροχη υπηρεσιων.Ειμασταν εκει το προηγουμενο σ/κ και θα ειμαστε και το προσεχες 3μερο-ελπιζουμε και σε νεα χιονια για σκι κατω απο το λιφτακι της Πισοδεριου!! "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted February 28, 2011 (edited) Τα κανονια γιατι δουλευουν; ΥΓ: Θα ειμαστε οριστικα επανω το τριημερο. Edited February 28, 2011 by kantoniou Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted February 28, 2011 οταν με το καλο ερθω στα χρωστουμενα που εχω αφησει απο την τελευταια μου επισκεψη Κανονισε να πας μονος σου θα γινουμε απο 100 χωρια Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 28, 2011 Κανονισε να πας μονος σου θα γινουμε απο 100 χωρια Παρεα επανω θα βρει σιγουρα 24-25 μαρτιου θα τον βαλουμε να παρελασει o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted February 28, 2011 Απο τα καλυτερα χ/κ της Ελλαδας-με υποδειγματικες υποδομες και για μενα ,ενα μικρο δειγμα του τι μπορει να κανει ο σωστος επιχειρηματιας για να εχει αναλογου επιπεδου παροχη υπηρεσιων.Ειμασταν εκει το προηγουμενο σ/κ και θα ειμαστε και το προσεχες 3μερο-ελπιζουμε και σε νεα χιονια για σκι κατω απο το λιφτακι της Πισοδεριου!! παιδια με το καλο οταν ερθετe να γνωριστουμε...εμενα θα με αναγνωρισεται κατευθείαν...κιτρινόμαυρο μπουφαν σημαια του Aρη στο μπατο και μαυρο κρανος με σταμπα του Aρη και γραφει επανω agathos3 http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 28, 2011 Τα κανονια γιατι δουλευουν; Γιατί όχι; Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 28, 2011 There is no such thing as too much snow. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted February 28, 2011 Γιατί όχι; Δεν ειναι σπαταλη ενεργειας και νερου, οταν υπαρχει τοσο πολυ χιονι; Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted February 28, 2011 (edited) Ασε, μου απαντησε ο Λαππας (δεν ειχα δει την απαντηση του) Ειναι σπαταλη παντως... Edited February 28, 2011 by kantoniou Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 1, 2011 There is no such thing as too much snow. καλημερα .. τα κανονια ρίχνουν συνεχώς χιονι ,δημιουργώντας ενα τεράστιο βουνο απο χιονι που ειναι η αποθήκη του χκ οταν θα εχουνε προβλημα συμπληρώματος χιονιού απο εκει παίρνουν και ρίχνουν ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 1, 2011 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΡΕΣ!!! πλημμύρισε όλο το φόρουμ με ωραία τοπία... Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted March 1, 2011 Nα ρωτησω κατι; Τα δυο καρεκλακια στην κορυφη καταληγουν στο ιδιο σημειο; Δηλ. πας απο την καθε καρεκλα οπου θελεις; Επισης, στο καρεκλακι του Πισοδεριου, κατεβαινουμε στην κορυφη ή στην ενδιαμεση σταση; Που ειναι η ενδιαμεση και που σε βγαζει; Και τελος, αυτη η συνδετικη Νο8 που δειχνει ο χαρτης ειναι δρομος; Πατιεται; Προς την Περιφερειακη ειναι η κατηφορα ή προς την Πισοδεριου; Ευχαριστω. Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 1, 2011 Λοιπόν! ΟΛΑ αυτά και ακόμα περισσότερα θα έχεις την ευκαιρία να τα ρωτήσεις ο ίδιος στο Πισοδέρι και θα χαρούν ΠΟΛΥ να σου απαντήσουν Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted March 1, 2011 Λοιπόν! ΟΛΑ αυτά και ακόμα περισσότερα θα έχεις την ευκαιρία να τα ρωτήσεις ο ίδιος στο Πισοδέρι και θα χαρούν ΠΟΛΥ να σου απαντήσουν μα οφ κος καλη μου βιβη ετσι ακριβώς γίνετε ... αα!!! και εσενα σε περιμενουμε στο πισοδερι με τις υπόλοιπης κομπανίας του φορουμ ..θα σε ενημέρωση και ο κουμπαρος ..,μεχρι και πριν απο λιγο τα λέγαμε .... http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted March 2, 2011 (edited) Nα ρωτησω κατι;Τα δυο καρεκλακια στην κορυφη καταληγουν στο ιδιο σημειο; Δηλ. πας απο την καθε καρεκλα οπου θελεις; Επισης, στο καρεκλακι του Πισοδεριου, κατεβαινουμε στην κορυφη ή στην ενδιαμεση σταση; Που ειναι η ενδιαμεση και που σε βγαζει; Και τελος, αυτη η συνδετικη Νο8 που δειχνει ο χαρτης ειναι δρομος; Πατιεται; Προς την Περιφερειακη ειναι η κατηφορα ή προς την Πισοδεριου; Ευχαριστω. ναι τα καρεκλακια καταληγουν στο ιδιο σημειο και μπορεις να πας οπου γουσταρεις οποιο και να παρεις...η ενδιαμεση δεν εξυπηρετη και τοσο τωρα παρα μονο οταν δεν εχει ολοι η πιστα χιονι και βασικα κατα κυριο λογο μονο το παιρνεις mono για ανεβασμα γιατι το να κατεβεις εκει δεν εχει κανενα νοημα οποτε στο ερωτημα σου, κατεβαινουμε στην κορυφη...αν ερθεις δεν θα χρειαστει να την δούλεψης καθολου..αλλα εντελώς ενημερωτικα θα σου πω οτι βγαζει περιπου στο 1/3 τις πιστας της πισοδεριου ακριβως με το που τελειώσει το αποτομο κοματι.....και τελος ολοι η δασικοί στο πισοδερι πατιούνται..και η 8 και η 11 ειναι πολη ωραιες διαδρομες μεσα σττο δασος Edited March 2, 2011 by Agathos3 http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted March 2, 2011 ρε παιδια για την χθεσινή ωραια συνάντηση μας σε ποιο θεμα πρεπει να παμε να τα πουμε??? http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites