Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πισοδέρι 2010 (Βίγλα)

Recommended Posts

εβαλε πολλη πραμα επάνω ..απο την ενημέρωση φίλων τροχοσπιταδων που ανεβηκαν εχτες το βραδυ ..

και απο το πρωι συνεχίζει ακαθεκτο ...

ολεεε ...ολεεε ολεεεε νανα ....αργεις πολλη ακομα !!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

@Dimis_viper

την εχω απο περσι, που έπαθα πλάκα...

@Πρόεδρε

μέσα στον Φλεβάρη...

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

καταπληκτικό σβκ ...

με νυχτερινο, πρωινο νυχρερινο και ξανα πρωινο σκι

στην παρεα μας ο ντολομιτ με τον αποστολο ,,φαντάζομαι θα ανεβασει και το βιντεακη ..

λοιπον παρασκευη βραδυ νυχτερινο σκι σε ενα τεραστιο ΠΟΥΔΡΙΣΤΑΝ

σαββατο πρωι στις 9,πμ στο λιφτ με του προαναφερομενους να συμαδευουμε την κεντρικη πιστα με το καλημερα πιστευω να εμειναν ικανοποιημένη

σαββατο βραδυ αχχχ!!! τι βασανο και αυτο τελειο χιονι στην κεντρικη με ουρα στο λιφτ σαν να ητανε πρωινο ,περιπου 120 σκιερ και σανιδες οργωσαμε κυριολεκτικα την πιστα

και σημερα το πρωι βουρ και απο την αρχη ΤΕΛΕΙΑ μα μετα τις 10.30 ο χαμος απο κοσμο κοινώς δε πανικ......και να και μια βλαβη στο λιφτ του πισοδεριου και βαστα καρδια μου βαστα ,,ευτυχώς απο τις 9 πμ μεχρι τις 11.30 ο προεδρος ι ΚΤΥΠΗΣΕ 7 κατεβασιες , σχεδόν σε ολο το τιμ τον πιστων .........αντε καλη εβδομαδα φωτο αυριο ..

Λίγες φώτο μιας και είχε αρκετή ομίχλη και δεν βγάλαμε πολλές....

img2230n.jpg

img2232fp.jpg

Ποιοτικό χιόνι όχι αστεία.....

img2237m.jpg

Τα πέδιλα που με βγάζουν ασπροπρόσωπο στα απάτητα...

img2238v.jpg

agathos3

img2239j.jpg

Edited by dimis_viper

Μια κουβέντα θα πω κύριε President...

σ' ένα πραγματικά απίστευτα όμορφο πεδίο

με πίστες τεράστιες, πατημένες σαν αεροδρόμιο και πανέμορφη φύση ολόγυρα... το Graukogel

μια ψυχή είπε:

"είναι πάρα πολύ ωραία! είναι σαν Πισοδέρι!!!!!!!"

:((δεν κάνω πλάκα, το είπε αυθόρμητα)

αλήθεια! τώρα ξέρω ποοοοοόσο θα το πάρετε πάνω σας...

αλλά δεν πειράζει! :(

το γράφω για όσους θέλουν να αποφύγουν τα αεροπορικά

περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ πάντως!

Edited by viva_ski

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Μια κουβέντα θα πω κύριε President...

σ' ένα πραγματικά απίστευτα όμορφο πεδίο

με πίστες τεράστιες, πατημένες σαν αεροδρόμιο και πανέμορφη φύση ολόγυρα... το Graukogel

μια ψυχή είπε:

"είναι πάρα πολύ ωραία! είναι σαν Πισοδέρι!!!!!!!"

:((δεν κάνω πλάκα, το είπε αυθόρμητα)

αλήθεια! τώρα ξέρω ποοοοοόσο θα το πάρετε πάνω σας...

αλλά δεν πειράζει! :(

το γράφω για όσους θένουν να αποφύγουν τα αεροπορικά

περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ πάντως!

ΩΩΩ!!!!! ΜΕΡΣΙ !! ΜΕΡΣΙ !! ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ

σας περιμενουμε με και εσας με τα τις νανας εις το όμορφο πισοδεριον.. :( ..

ΩΩΩ!!!!! ΜΕΡΣΙ !! ΜΕΡΣΙ !! ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ

σας περιμενουμε με και εσας με τα τις νανας εις το όμορφο πισοδεριον.. :mellow: ..

εεεεεεεεε! :P

δεν το είπα εγώ -μια που δεν το έχω δει το Πισοδέρι ... ακόμα :P

άλλη το είπε... και νομίζω ότι πρέπει να της σταλεί μια ετήσια για το Πισοδέρι άμεσα :D:P

post-2366-1296450924_thumb.jpg

Χρόνια είχα να πάω στο Πισοδέρι...

Ξεκινήσαμε πρωί-πρωί προς Βασιλίτσα το Σάββατο αλλά στρίψαμε τελευταία στιγμή, αφού φοβηθήκαμε την ομίχλη αλλά μας έπεισε και ο President.

Τελικά... κάψαμε τα πόδια μας να τον κυνηγάμε :P

YouTube Video ->

Φυσικά δεν το μετανιώσαμε και περάσαμε καταπληκτικά, κυριολεκτικά μέχρι τελικής πτώσης :P

YouTube Video ->

Φρέσκο χιόνι, ωραίο περιβάλλον, πολύς κόσμος αλλά και με πολλές επιλογές.

Χάρηκα πολύ που γνώρισα παιδιά που τους διαβάζω και στο sr φόρουμ, annie, agathos3, dimis_viper και άλλους που δυστυχώς ξεχνάω.

Ωραίες και κεφάτες παρέες!

vlcsnap2011013016h39m49.png

Το χιονοδρομικό έχει κόσμο και πίστες αλλά δυστυχώς δεν έχει γρήγορα λιφτ.

vlcsnap2011013016h47m19.png

Βέβαια κάνεις το κόλπο από τέρμα πιάτο από χιονοδιάδρομο με 4’ διαδρομή να πας στην καρέκλα του Πισοδερίου που ήταν άδεια!

Όπως εδώ που ακολουθούμε President & Υιό (Agathos3).

vlcsnap2011013016h50m18.png

Αυτό που δεν γνώριζα είναι ότι κάτω από την καρέκλα οι απάτητες διαδρομές αξίζουν πάρα πολύ!

Με μεγάλη προσοχή όμως, θέλει και άλλο χιόνι. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

vlcsnap2011013016h58m08.png

Αν έψαχνα κάποιο αρνητικό, αυτό είναι η ουρά στο διπλό, η κοινή τιμή κάρτας ακόμα και για τo baby lift (15ευρώ) και η απόσταση από Θεσσαλονίκη.

Παρόλο αυτά ο κόσμος τιμά το ΧΚ με τις επισκέψεις του γιατί βλέπει πολλά άλλα θετικά, που σίγουρα ήρθαν μετά από χρόνια, με πολύ και σοβαρή δουλειά από τους αδερφούς Τόττη.

Οι σταθεροί ‘’θαμώνες’’ τροχοσπιτάδες δίνουν ζωντάνια στο χιονοδρομικό ενώ όπως είπε και ο Herman

Βλέπεις Τόττης; Σημαίνει Ποιότης!

θα ξαναπάω :P

Edited by Dolomites

Δημητρη ωραιες φωτο αλλα τα βιντεακια ... :P

o τρελος του χωριου......

πω!!πω!!! τοπιο??

dsc01742f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ντιμ λιγο σβελτα παρακαλω προς τα επανω

dsc01735j.jpg

ολοι η καλη παρεα τον παπουδων χαχαχαχ...

dsc01737a.jpg

χιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τροχοσπιταδες σβελτα

dsc01731mx.jpg

τροχοσπιτο προεδρου...και agathos3 εν ωρα εργασιας

dsc01730s.jpg

dsc01729ba.jpg

θοδωρη ξεχασες οταν καθαριζεις το τροχοσπιτο ν βαλεις στο φτυαρι το κασκολ :rolleyes::lol:;)

καλα..!!!

ντιμ την φωτο απο τροχοσπιτο σου δεν την ειδες ακομα ????

dsc01737a.jpg

Όχι και παππούς!.

Μπορεί να έχω άσπρα μαλλιά αλλά δεν με πήραν και τα χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ για την περιήγηση. Μια χαρά είστε εκεί. Για όποιον μπορεί να φεύγει ΣΚ το Πισοδέρι είναι ο απόλυτος προορισμός. Ατελείωτο σκι.

Σίγουρα θα έρθω ξανά!!

Το δικό μου βίντεο.

YouTube Video ->
Edited by herman

dsc01737a.jpg

Όχι και παππούς!.

Μπορεί να έχω άσπρα μαλλιά αλλά δεν με πήραν και τα χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ για την περιήγηση. Μια χαρά είστε εκεί. Για όποιον μπορεί να φεύγει ΣΚ το Πισοδέρι είναι ο απόλυτος προορισμός. Ατελείωτο σκι.

Σίγουρα θα έρθω ξανά!!

Το δικό μου βίντεο.

YouTube Video ->

καλα!! τελευταια καταβαση που σας αφησα και πήγατε μαυρη ???εμ τι να σας κανω ,δεν με ακουσατε και μιας και ισασταν και κουρασμένη ελαφρώς σαβουρτιστικατε χαχα

κοιτα να δεις που το καλο αυτο συνεφο χιονιου ξεφόρτωσε προς τα νοτια ,,και αντε τωρα εγω τι να πω ερωτώ τι πω ,,που ειμαστε 6 ολο και ολοι και μαλιστα ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΗ ...πως να κρατισουμε τα χκ απο εδω σε ζωντανια οταν γραφουν τοσα ατομα για το ιδιο μερος ..

να σας στεγνωση το χιονι ωρε και να διψατε για γλιστρα .....πως να ερθει τωρα η νανα και βιβα σκι κλπ προς τα εδω εεε!!!! πως που δεν θα ξεκολανε τωρα απο χκκ και χκπ .............. ερωτω ??? :)

καλημερα ..σε ολους

τελεια μερα για σκι σε ολα σχεδων τα χκ ..τυχεροι οσοι μπορουν να τα απολαύσουν......

εχτες σε μια οπως παντα χιουμοριστική διαμάχη σε αλλο φορουμ και σε ποστ του καιμακ με μοντ γυναικα ..ΔΕΧΘΗΚΑ σβησίματα συνεχώς μεχρι και τελικου μπαναρισματος .

δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του μοντ που ειναι βαπτισμένος καιμακ και ξερό ψωμι να μην ΔΕΧΕΤΑΙ αρνητικα σχολια τουλαχιστον απο εμενα ,,ειμαι και εγω φαν του πισοδεριου και για το λόγο αυτο δεν ζητησα αξιώματα και τιτλους που θα μπορουσα πιθανόν να εχω .. μπορώντας με τον τροπο αυτο να εχω την ελευθεριά τον γραπτών μου ..

γιατι οπως και να το κανουμε αν εισαι μοντ δεν μπορεις πια να εισαι οπως εισουνα ......

ελα ομως που ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ μοντ που τον στήριξα κιολας να παρει τον τιτλο αποδειχθεί= μικροτερος τον περιστάσεων με αποτελεσμα να μην εχει τα προσοντα που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕ πανω στο θεμα μοντ.........

αν το εκει φορουμ εχει φτασει στην δυνατοτιτα να πεσει τοσο χαμηλα στις επιλογες τον μοντ !! τοτε εχουμε προβλημα δεν παει να πει οτι επειδη σε κανω μοντ γινεσαι και αυτοματος και μονιμος υπαλληλος δημοσιου και δεν μπορουμε να σε αλαξουμε ...

κ βατικωτη λυπουμε παρα πολλη για τις επιλογες σας στους μοντ αν φυσικα ειναι και δικιάς σας ......... τα φορουμ δεν ειναι μονο για διαφήμισης και χαιδεμα τον χκ ..ειναι και χιούμορ κριτικες αρνητικών σχολιων οπως και τον θετικων που με διαδικτυακούς διαλογους αναμεταξύ τον μελών ,βγαίνουν τα υπερ και τα κατα του καθε χκ ..................................παντα προς την καλυτερη κατεύθυνση για ολους

δεν μπορει να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ καποιος οτι ο καφες στο καιμακ ειναι πανάκριβος ,και γιατι να ειναι να αναρωτιέται ...και να παίρνει σαν απαντιση απο ατομα που ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ εκει εχωντας οικονομικα κερδοι ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙς μπραβο λογικη

εγω παντα το ελεγα οτι θα το βρεις απο γυναικα :blink:

φαγωθηκες οτι τα Φορουμ ειναι ανδροκρατουμενα και το facebook για τα "μωρα" .....

Αρπα το μπαναρισμα να μαθεις :P

Edited by Gavis

Πρόεδρε, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά εδώ δεν είναι το βήμα για να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου με το έτερο μεγάλο forum χιονοδρομίας.

Εδώ ασχολούμαστε με το snowclub, με το να περνάμε καλά στα βουνά και με το να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώνουμε την εμπειρία και την ασφάλεια της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Θερμή παράκληση, οι τσακωμοί που γίνονται σε άλλα fora να παραμείνουν στα άλλα fora.

Πολύ φιλικά

Χρήστος Λάππας

Make Parnassos Great Again!

Πρόεδρε, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά εδώ δεν είναι το βήμα για να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου με το έτερο μεγάλο forum χιονοδρομίας.

Εδώ ασχολούμαστε με το snowclub, με το να περνάμε καλά στα βουνά και με το να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώνουμε την εμπειρία και την ασφάλεια της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Θερμή παράκληση, οι τσακωμοί που γίνονται σε άλλα fora να παραμείνουν στα άλλα fora.

Πολύ φιλικά

Χρήστος Λάππας

ναι φιλε μου λαππα ετσι ειναι ..

αλλα μιας και το εδω φορουμ παρακολουθιτε σε πληροφωρω αρκετα στενα απο ατομα του αλλου αδελφικου φορουμ . :P

.

αποφασησα να προβάλω εδω τον προβληματισμό μου μηπως και εδω, παρω καποια απάντηση, πραγμα που το βλεπω σχετικα δυσκολο

αλλα αν δεν κάνεις την κίνηση για κατι που σε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ δεν θα μάθεις ποτε την απαντιση ..... για το αν θα ειχαν το θάρρος να σου δωσουν :blink: απάντησή.... :(

φιλικα προεδρος ....

ναι φιλε μου λαππα ετσι ειναι ..

αλλα μιας και το εδω φορουμ παρακολουθιτε σε πληροφωρω αρκετα στενα απο ατομα του αλλου αδελφικου φορουμ . :P

.

αποφασησα να προβάλω εδω τον προβληματισμό μου μηπως και εδω, παρω καποια απάντηση, πραγμα που το βλεπω σχετικα δυσκολο

αλλα αν δεν κάνεις την κίνηση για κατι που σε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ δεν θα μάθεις ποτε την απαντιση ..... για το αν θα ειχαν το θάρρος να σου δωσουν :blink: απάντησή.... :(

φιλικα προεδρος ....

Το διαβασα 10-15 φορες αλλα πραγματικα,δεν καταλαβα τι σχεση εχει το κολλημα σου με το αλλο φορουμ με τον εδω χωρο :(

δασκαλε σχολιαζω μου αρεσει αλλα καντε και λιγο πιστα ρε σεις θα ξεχασετε την τεχνικη σας στο τελος :D;):blink:

DALTONS POW ROBBERY.....

τυχεροί ...σας ζηλεύω ..

οπως και ειμαι χαρουμενος για τις ωραιες στιγμες απόλαυσης που χαρίζει το πισοδερι σε ολους .. τους φιλους του βουνου ..

Το διαβασα 10-15 φορες αλλα πραγματικα,δεν καταλαβα τι σχεση εχει το κολλημα σου με το αλλο φορουμ με τον εδω χωρο :blink:

................................................................................

.....................................οπως παντα .................................................................

Καταπληκτικό το videa-κι :P

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο

το ξαναβλέπω γιατί δεν παλεύεται αυτή η άτιμη η Δευτέρα...

δε θα πω και εγώ ότι σας ζηλεύω :P

να 'στε καλά που μπορείτε και χαίρεστε

τα καλύτερα της Ελληνικής φύσης

Α! και President...

με τα 18-άρια και τα 20-άρια που άρχισαν πάλι αυτή τη βδομάδα και με τις λιακάδες

δεν το βλέπω να μένει καθόλου χιόνι εδώ κάτω :lol: :LOL:

χρειαζόμαστε μια καλή κακοκαιρία ΑΜΕΣΑ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...