akisp 69 Report post Posted April 8, 2010 Την επομενη μερα, πηγαμε στο Franz Josef Strauss Flughafen για να γυρισουμε πισω... Οταν φτασαμε στην πυλη και καθησαμε να περιμενουμε, τα δυο τριτα των επιβατων, ηταν Ελληνες χιονοδρομοι! Πιανω κουβεντα με ενα παληκαρι. Που πηγατε; Kaprun! Πηγαμε προπερσι... Πιασαμε το μπιρι-μπιρι... Σε μια στιγμη γυριζει και μου λεει: Με συγχωρειτε, μηπως ειστε ο ΜακηςΜ; Καγκελο ο υποφαινομενος... μεχρι το Μοναχο εχει φτασει το Snowclub! Ετσι γνωρισα τον akisp, που ηδη ηξερε την Ολγα, εμενα... Χαρηκα Ακη. Λοιπον, μ' αυτα και μ'αυτα, φτασαμε Αθηνα και ζησαμε εμεις καλα και σεις καλυτερα... Φιλικα ΜακηςΜ χαχαχαχα!!!!! makiM αυτο ηταν το κερασακι στη τουρτα!!! κι εγω χαρηκα πολυ για τη γνωριμια. θα περασω καποια στιγμη απο καποια συναντηση που εχετε για να γνωριστω και με αλλα παιδια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2010 Την επόμενη φορά θα ντυθώ εγώ Αλίκη για να με πάρετε στην χώρα των θαυμάτων. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2010 Αν βεβαια δεν ανεβεις στην επιφανεια, τα πορτοκαλλι φτερα αντικαθιστωνται με ασπρα και παιρνεις μια αρπα δωρο... Μακη να’σαι καλα..γελασα με την καρδιά μου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
maestros1 43 Report post Posted April 9, 2010 Απολαυστική η περιγραφή σου Μάκη! Κι εγω ήμουνα στο Iscghl αρχές Μαρτίου με συνθήκες πολυκοσμίας όπως περίπου συνάντησες κι εσύ. Με οδηγό όμως τον Giannis50 (μόνιμο κάτοικο χειμερινό κάτοικο της περιοχής) αποφύγαμε με μαεστρία (shick) τον συνωστισμό και χαρήκαμε χιονοδρομία στα 230km πιστών του Iscghl, καθώς και σε Galtur και See. Αλήθεια πήγες στα δυο τελευταία; Ειδικά το See είναι λίγο μικρότερο από τον Παρνασσό με πολύ λίγο κόσμο. Εκεί ευχαριστήθηκα πριβε χιονοδρομία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 9, 2010 Απολαυστική η περιγραφή σου Μάκη! Κι εγω ήμουνα στο Iscghl αρχές Μαρτίου με συνθήκες πολυκοσμίας όπως περίπου συνάντησες κι εσύ. Με οδηγό όμως τον Giannis50 (μόνιμο κάτοικο χειμερινό κάτοικο της περιοχής) αποφύγαμε με μαεστρία (shick) τον συνωστισμό και χαρήκαμε χιονοδρομία στα 230km πιστών του Iscghl, καθώς και σε Galtur και See. Αλήθεια πήγες στα δυο τελευταία; Ειδικά το See είναι λίγο μικρότερο από τον Παρνασσό με πολύ λίγο κόσμο. Εκεί ευχαριστήθηκα πριβε χιονοδρομία! Να και κατι που μου ξεφυγε... Πρωϊ της Πεμπτης, αξιωθηκαμε να ανεβουμε νωρις (εννια και κατι... μην το παρατραβαμε κιολας...). Λογω βραδυνων θερμοκρασιων οι πιστες ηταν τσιμεντο, οποτε αποφασισαμε να κατσουμε στο σαλε για καφε μεχρι να γινουν λιγο πιο... φιλοξενες. Ξαφνικα... ακουω συνομιλιες στα Ελληνικα στο 8/20! Μια-δυο φορες... στο τελος βγαινω στη συχνοτητα και ρωταω μηπως ειναι καποιος Snowclubιτης στη συχνοτητα (εισαι ο... και λεγεσαι... ). Μακη, εδω Γιαννης50! Συναντηθηκαμε εξω απο το σαλε καθως περιμενε τους φιλους του απο την Καλαματα. Snowclub.gr/at... Ρε μηπως να ερθουμε σε επαφη με τον Τουριστικο Οργανισμο Αυστριας μπας και μας δωσουν καλυτερες τιμες; Τεσπα, ειπαμε μπας και συναντηθουμε το βραδυ για κανενα ποτο, αλλα δεν εκατσε... @Mil: Αλεξη ποτε ησουν στην περιοχη; Δεν χρειαζεται να ντυθεις Αλικη, (αν και πλακα θα'χε με τουλινο φορεμα και σοσονια... αν βρω καμμια φωτογραφια σου προχειρη, θα σε photoshopισω... ), αν αποφασισουμε του χρονου για οδικη εκδρομη, θα συνεννοηθουμε! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted April 9, 2010 Μπράβο Μάκη! Και του χρόνου καλύτερα! Νομίζω πρέπει να βρω χρόνο μες το ΣΚ να ετοιμάσω και τη δική μου περιγραφή από το ταξίδι στη Val Gardena να μη μένει το φόρουμ χωρίς διηγήσεις από εκδρομές.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 9, 2010 Απολαυστική η περιγραφή σου Μάκη! Κι εγω ήμουνα στο Iscghl αρχές Μαρτίου με συνθήκες πολυκοσμίας όπως περίπου συνάντησες κι εσύ. Με οδηγό όμως τον Giannis50 (μόνιμο κάτοικο χειμερινό κάτοικο της περιοχής) αποφύγαμε με μαεστρία (shick) τον συνωστισμό και χαρήκαμε χιονοδρομία στα 230km πιστών του Iscghl, καθώς και σε Galtur και See. Αλήθεια πήγες στα δυο τελευταία; Ειδικά το See είναι λίγο μικρότερο από τον Παρνασσό με πολύ λίγο κόσμο. Εκεί ευχαριστήθηκα πριβε χιονοδρομία! μαεστρο μαλλον εκανες σε μια πιστα του see ειναι δυο παρνασσοι τουλαχιστον το σαιτ του δινει 40 χιλιομετρα πιστες και ο παρνασσος μαζι με τα ski route ειναι καμια 20αρια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 9, 2010 Νομίζω πρέπει να βρω χρόνο μες το ΣΚ να ετοιμάσω και τη δική μου περιγραφή από το ταξίδι στη Val Gardena να μη μένει το φόρουμ χωρίς διηγήσεις από εκδρομές.... Ετσι, ετσι... Γιατι ειναι μακρυς ο δρομος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted April 10, 2010 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted April 10, 2010 Και εγω αποφευγω να μενω πχ μεσα στο Ischgl... anyway, αν θελουμε το απολυτο ski in - ski out, Πιστευτω οτι κανα Tignes κλπ ειναι ιδανικο...και σε καλυτερες τιμες απο το ski in - ski out της Αυστριας Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 11, 2010 Respect MakisM για άλλη μια φορά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 15, 2011 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted January 16, 2011 Mil πες μας τι βλεπουμε σε καθε μια.Ολα ειναι Ischgl η εχει και απο το κοντινα χιονοδρομικα? Να αρχισω να φτιαχνω προγραμμα επισκεψεων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stormbringer 1 Report post Posted January 16, 2011 Τέρμα Idoch ως Apl Trida είναι η βόλτα που θα κάνεις με την αρχάρια φίλη σου αφού έχει πάρει τα μαθήματά της. Την κερνάς τη σοκολάτα της και κάνεις τις γύρω κόκκινες. Επιστροφή με μια από τις πιό όμορφες διαδρομές με λιφτ και μια μπλε-κόκκινη διαδρομή στο Idalp. Το κορυφαίο σημείο του χιονοδρομικού είναι ό,τι κατεβαίνει από Palinkopf αλλά και Greitspitze. Το Kappl δεν είναι για αρχάριους κατά την ταπεινή μου. Το Galtur το άφησα για την επόμενη (ψάξε την ιστορία με την χιονοστοιβάδα που το έπλιξε κάποια χρόνια πριν) Quote ΘΕΟΔΟΣΗΣ Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted January 16, 2011 (edited) Ευχαριστω παρα πολυ,θα ακολουθησω τις συμβουλες σου. Δυστυχως η ευτυχως,θα με ακολουθει παντου,εμαθε γρηγορα(εβαλα τα χερακια μου εβγαλα τα ματακια μου με τις ιδεες που ειχα για πολλα και συνεχομενα μαθηματα περυσι ) Πλακα πλακα εχω πελαγωσει,240 χιλιομετρα πιστες τι θα πρωτοκανω Mil ευχαριστω Edited January 16, 2011 by kotsos007 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 16, 2011 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 16, 2011 Όπως λέει το moto του Ischgl, relax if you can...... Έξυπνο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 16, 2011 Αλεξη η μαυρη 14 αν θυμαμαι καλα (διορθωσε με)που οδηγει στο paznouer taya ειναι η καλυτερη μαυρη πιστα που εκανα σε ολοκληρη την περιοχη μαζι με την 9 του Zee ονειρικες καρβοκανιβαλικες καταβασεις παντως αν παει καποιος απο την μαυρη θελει προσοχη το τελευταιο κομματι πριν το σαλε taya γιατι παγωνει παντα εκτος αν ειναι μετα απο φρεσκια κατασταση.... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 16, 2011 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 16, 2011 ναι Αλεξη εχεις δικιο η 34 η οποια ειναι προεκταση της 33 ειναι μαυρες απο την αρχη.. η καλυτερη της περιοχης κατ'εμε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 16, 2011 Είναι οι δύο συνεχόμενες μαύρες κατά την επιστροφή από samnaun ? ήταν το μοναδικό σημείο που ζορίστηκε το σανίδι στα φρένα και πήγαινε χωρίς αύριο... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 16, 2011 Βάλε και εδώ καμία φωτογραφία ρε Κωστή, όχι μόνο στο fb! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 16, 2011 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 17, 2011 (edited) mil σωστά τα λές, όχι μετά την γόνδολα.. αλλα στη διαδρομή επιστροφής πρός το icebar είναι η 14, έσπαγε σε δύο κομμάτια , κοίταξα μια και τον χάρτη για σιγουριά ίσως η πίο ζόρικη πίστα που συνάντησα στο Ischgl. Χρήστο .. απλά δεν ανεβάζω και εδώ για να μην σπαμάρω τον κόσμο με τις ίδιες φωτογραφίες Edited January 17, 2011 by moonsoda Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 17, 2011 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites