george25 0 Report post Posted June 1, 2010 Ειμαι ο γιωργος και ειμαι 25 απο αθηνα. Μου αρεσει το σκι κ οτι εχει να κανει με υπαιθρια σπορ αλλα και watersports. Χαρηκα για την γνωριμια παιδια Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 1, 2010 καλς μας ηρθες γιωργο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted June 1, 2010 Να είσαι καλά φίλε μου και εμέις χαιρόμαστε που ήρθες στη παρεά μας Μέσω των εκδηλώσεων και συναντήσεων του ΕΣΤΟΥΧ μας δίνεται η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted June 1, 2010 (edited) Καλώς όρισες Γιώργο μπήκες στο σωστό Forum και εύχομαι να μείνεις επίσης μπορείς να μας γnωρίσεις από κοντά στις συναντήσεις (όπως είπε και ο Κωστής) ή να λάβεις μέρος σε μια απ' τις εκδηλώσεις του συλλόγου (που συνεχίζονται και μετά το τέλος της χιονοδρομικής περιόδου) για παράδειγμα διοργανώνεται kart αυτή την Παρασκευή ! αν σ' ενδιαφέρει δες περισσότερες πληροφορίες το ανάλογο post "Αγώνας kart" Φιλικά Βιβή Edited June 1, 2010 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted June 1, 2010 Kαλως όρισες συνονοματε Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 1, 2010 καλως ηρθες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted June 3, 2010 Καλως ήρθες στην παρέα μας!! Εχουμε αρκετές εκδηλώσεις, μέχρι να κατεβουμε ξανά με τρέλλα τα βουνά.! Οπότε ελπίζω να σε δούμε σε μια απο αυτές! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 3, 2010 Καλωσόρισες Γιώργο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites