panchristo 6,271 Report post Posted January 6, 2011 Τι να πώ ρε παιδιά, μάλλον είμαι και πολύ γκαντέμης, εγώ το άνοιξα το νήμα γαρ... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted January 6, 2011 Μήπως ο Ερμής είναι ανάδρομος;;; Quote Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 6, 2011 Αν αρχίσουμε τις προλήψεις... χαιρέτα μου τον πλάτανο! Έχουμε ένα χιονοδρομικά κακό χειμώνα, δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 7, 2011 Έχουμε ένα χιονοδρομικά κακό χειμώνα ...ακομα εναν, και μαλιστα συνεχομενο αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα την αγορα εξοπλισμου ορειβατικου σκι Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 7, 2011 Τι να πώ ρε παιδιά, μάλλον είμαι και πολύ γκαντέμης, εγώ το άνοιξα το νήμα γαρ...καλα εσυ φετος περασες και το κωστακη μας... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 7, 2011 τι να πω ρε παιδιά... Είμαι Μέτσοβο και δεν υπάρχει ίχνος χιονιού ούτε στις πηγές Αώου. ούτε καν κρύο δεν έχει! Μα εδώ είναι Πίνδος Βλέπω όμως απέναντι το στοιχειωμένο (και παρολίγον) Χ.Κ. Ανηλίου με αρκετές ποσότητες χιονιού. εύκολη λύση για όποιον το έχει το ορειβατικό.... Οι ντόπιοι λένε μαζεύει χιόνι. Αλλά βλέπετε τους έμεινε αμανάτι ποιος θα το πρωτοεκμεταλλευτεί! Α ρε Έλληναρα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted January 8, 2011 (edited) ...ακομα εναν, και μαλιστα συνεχομενο αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα την αγορα εξοπλισμου ορειβατικου σκι Οι νιφαδες ειναι σαν και σενα μεγαλογουρλη nifada... γι αυτο και σε καταγγελω δημοσια . Ορειβατικα σκι 2012 θα σου ερθουν με χρεωση -εξοπλισμου και αποστολης -δικη μου . Νιφαδα να ακους και nifada να μη βλεπεις μου ευχηθηκαν ...και επιασε . Φωκιες να στειλω ...η θα παρεις διποδη με τσιμπουρι skin... για σιγουρια ??? Edited January 8, 2011 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 8, 2011 Οι νιφαδες ειναι σαν και σενα μεγαλογουρλη nifada... ...χιονια υπαρχουν Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
powerslave 0 Report post Posted January 9, 2011 ...χιονια υπαρχουν .......το θεμα ειναι που πηγαν τα χιονια????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2011 Χιονια υπαρχουν! Στην Georgia στις ΗΠΑ οπου εκλεισαν και τα σχολεια! Ξερετε ποσο νοτια ειναι η Georgia? Οσο και το Tel-Aviv! Και χθες το βραδυ στις 2130 ειχε 3 C στον Παρνασσο και σημερα στις 0730 12 C στην Αγια... Μας εχουν μουτζωσει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted January 11, 2011 Και θεολογικα να το παρεις ειναι αναμενομενο ... Και ο Χριστος ειναι απο το Tel Aviv και ο Προφητης κοντοπατριωτης ... Τι καλο ακουσαν απο τους ευρωπαιους πιστους ? Τα πηραν στο κρανιο και ριχνουν αλλου ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 11, 2011 στο αμέρικα ρίχνει οτι θέλει... μεχρι και κοτσίφια ταβλα... η μιση εχει χιονια... η αλλη εχει πλυμηρες και το υπολοιπο φωτιες... ξεβραζει χιλιαδες νεκρα ψαρια,πεφτουν πουλια απο τον ουρανο ψόφια... αμα τους πατησει και κανα 2 σεισμους σκασει και κανα ηφαιστιο πανε φουλ για "μαγιατικο" 2012 αχαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
inmymemory 0 Report post Posted January 11, 2011 (edited) Έχω αρχίσει να πιστεύω πως και ο πλανήτης να καταστραφεί το 2012, η Ελλάδα θα την βγάλει αλώβητη. Πως ειναι στα cartoon που διαλύεται όλο το αμάξι και μένει μόνο με το τιμόνι στο χέρι? Ένα τέτοιο πράμα Edited January 11, 2011 by inmymemory Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 11, 2011 Ρε παιδιά δεν έρχεται είπαμε Αλλάξτε τον τίτλο σε αυτό το thread Στη ζωή, στο παραπέντε και στον καιρό πάντα στο χρωτάει. Άμα περάσεις μια άσχημη περίοδο θα περάσεις μια καλή μετά, άμα κάνεις 3 μάπα πτήσεις θα κάνεις 3 καλές μετά και αν δεν έχει χιόνια φέτος θα έχει μια άλλη χρονιά. Σας υπενθυμίζω το 2003 τα 6 μέτρα χιόνι και το Πήλιο θαμένο για δύο μήνες και πρόπερσι 1 μέτρο χιόνι στην Αθήνα. Ίσως πληρώνουμε αυτά γιατί τα χρωστάει Υπομονή Υ.Γ. Ο Nickel έχει γράψει μια πολύ σωστή κουβεντα πριν 10 μέρες ξεχάστε τις προγνώσεις το μυστικό είναι στις συμφωνίες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 11, 2011 Ποιο 2012;;;; Τώρα σε κανα τετράμηνο ετοιμαστείτε!!!!!!!! http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/304709.html Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted January 11, 2011 Ρε εδω εβλεπα χτες στις ειδησεις στο Ιραν μισο μετρο χιονι,ειναι παγκοσμια οργανωμενη φαρσα λεμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 11, 2011 Ρε εδω εβλεπα χτες στις ειδησεις στο Ιραν μισο μετρο χιονι,ειναι παγκοσμια οργανωμενη φαρσα λεμε http://www.guardian.co.uk/travel/2008/feb/24/iran.skiing http://www.iranski.com/ Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2011 Ρε εδω εβλεπα χτες στις ειδησεις στο Ιραν μισο μετρο χιονι,ειναι παγκοσμια οργανωμενη φαρσα λεμε Σημερινες απο το Faraya Mzaar στο Λιβανο!!! Το φελεκι μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted January 13, 2011 (edited) Σημερινες απο το Faraya Mzaar στο Λιβανο!!! Το φελεκι μου... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟ FORUM . ...αλλα που να καταλαβεις αχαριστε . Edited January 13, 2011 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites