kotsos007 0 Report post Posted December 13, 2010 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 13, 2010 Μαίρη: Σφοδρή χιονόπτωση Τετάρτη, συνεχίζει να ρίχνει Πέμπτη και οι επόμενες μέρες φαίνονται καλές Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 13, 2010 (edited) Μαίρη: Σφοδρή χιονόπτωση Τετάρτη, συνεχίζει να ρίχνει Πέμπτη και οι επόμενες μέρες φαίνονται καλές Respect...! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (υγ:Να δεις που θα'χει παπάδες τελικά....) Edited December 13, 2010 by over-poulover Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 13, 2010 Mιχάλη το Κερκυρα-ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική τι να το παίξω....? Είναι τρένο ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες αγωνιστικές... και μ'εχει μπερδέψει.... Βάλε ηλεκτρονικό εισητήριο... μέσω ιντερνετ να κονομίσεις στο 'χω πει.... Φιλικά Ο Τζογαδορος... Υ.Γ.1 Τον Αστραχάν στην 9η ιπποδρομια να τον παίξω Γκανιάν ή φορκαστ με την Μαυρη Θυελλα...? Υ.Γ. 2 Την Λιτσα Πατέρα την έχεις κουνιάδα ή ξαδέρφη...? Υ.Γ. Το έσκισα το thread... αλλά δεν άντεξα.... :LOL: :LOL: Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 13, 2010 Υ.Γ.1 Τον Αστραχάν στην 9η ιπποδρομια να τον παίξω Γκανιάν ή φορκαστ με την Μαυρη Θυελλα...? Είχε τη κοιλιά του χτες δεν έφαγε σανό Λογικά καλή σεζόν και στα Καλάβρυτα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 14, 2010 (edited) Eχουμε νεωτερη προγνωση??? Μας ΚΑΙΕΙ το Σ/Κ!!! Αντε και εχω ξεκινησει το.....Καρατε (Wax on-Wax off...) Edited December 14, 2010 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 14, 2010 Eχουμε νεωτερη προγνωση??? Μας ΚΑΙΕΙ το Σ/Κ!!! Αντε και εχω ξεκινησει το.....Καρατε (Wax on-Wax off...) Ποιο χιονοδρομικό θες? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted December 14, 2010 Ποιο χιονοδρομικό θες? για πες για παρνασσο....αν μπορεις.... :LOL: Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 14, 2010 Χιονόπτωση με ισχυρό άνεμο Σάββατο και πολύ καλύτερη μέρα Κυριακή. Φυσιολογικά έναρξη σεζόν με Αίολο - Περικλή και ίσως και άλλες πίστες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted December 14, 2010 Χιονόπτωση με ισχυρό άνεμο Σάββατο και πολύ καλύτερη μέρα Κυριακή. Φυσιολογικά έναρξη σεζόν με Αίολο - Περικλή και ίσως και άλλες πίστες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted December 14, 2010 (edited) Εγώ το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο για άνοιγμα στον Παρνασσό το Σάββατο με τους ανέμους που δίνει (το ίδιο ισχύει και για Καλάβρυτα). Μακάρι να είναι έτοιμοι να το ανοίξουν Παρασκευη γιατί μέχρι το μεσημέρι που θα αρχίσουν να ενισχύονται οι άνεμοι φαίνεται καλή η μέρα. Προσωπικά, αν δεν το ανοίξουν Παρασκευή θα προτιμούσα να ανέβω την Κυριακή. Το πλατώ στα Κελάρια φαίνεται ήδη να έχει ικανοποιητική χιονοκάλυψη και αν οι προγνώσεις για το μέγεθος των χιονοπτώσεων Τετάρτης και Πέμπτης επιβεβαιωθούν τότε δεν είναι απίθανο να δούμε τις περισσότερες πίστες του ανοικτές. Edited December 14, 2010 by KSpecial Quote Share this post Link to post Share on other sites
inmymemory 0 Report post Posted December 14, 2010 (edited) ΜΙΚ για Πάρνηθα ισχύει ότι θα έχει χιονόπτωση Τετάρτη, Πέμπτη? Πάρτε και μερικές φωτογραφίες απ'το προηγούμενο Σ/Κ (Τατόι - Πάρνηθα): Edited December 14, 2010 by inmymemory Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 14, 2010 Χιονόπτωση με ισχυρό άνεμο Σάββατο και πολύ καλύτερη μέρα Κυριακή. Φυσιολογικά έναρξη σεζόν με Αίολο - Περικλή και ίσως και άλλες πίστες Eυχαριστω!!! Για να δουμε τι θα γινει και με τους ανεμους...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 14, 2010 Πάρτε και μερικές φωτογραφίες απ'το προηγούμενο Σ/Κ (Τατόι - Πάρνηθα): Πολυ ωραίες! Τι βλέπουμε στην τελευταία; Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
efi2003 0 Report post Posted December 14, 2010 ΜΙΚ για Πάρνηθα ισχύει ότι θα έχει χιονόπτωση Τετάρτη, Πέμπτη? 80 θα εχει σιγουρα χιονοπτωση και μεχρι τις πρωινες ωρες της παρασκευης!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,728 Report post Posted December 15, 2010 Πάντως τα σενάρια μιλούν για καύσωνα από 23/12 έως τέλος του χρόνου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted December 15, 2010 Πάντως τα σενάρια μιλούν για καύσωνα από 23/12 έως τέλος του χρόνου. Ποιά σενάρια μιλούν για καύσωνα; Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα ανσάμπλ για τα Καλάβρυτα... Αν προσέξεις ο μέσος όρο των εκτιμώμενων θερμοκρασιών (γκρι γραμμή), για υψόμετρο περίπου στα 1500 μέτρα, είναι λίγο υψηλότερος από τη μέση κλιματική τιμή για την εποχή (κόκκινη γραμμή) και δεν υπερβαίνει τους 5-6 βαθμούς. Δε νομίζω ότι αυτή η μικρή απόκλιση προς τα πάνω από το μέσο όρο των τελευταίων 30 ετών συνιστά καύσωνα. Στις 23 μάλιστα έχουμε μια πτώση της θερμοκρασίας η οποία έπειτα τείνει να ακολουθήσει τη μέση κλιματική τιμή. Αν όπως φαίνεται υπάρχει και ικανοποιητικός υετός δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες χιονοπτώσεις στα ΧΚ στο διάστημα αυτό. Το μεγάλο στοίχημα κατά τη γνώμη μου είναι το μέγεθος χιονόπτωσης της κακοκαιρίας που διανύουμε. Ας ευχηθούμε να αφήσει αρκετό χιόνι στα χιονοδρομικά ώστε να δημιουργηθεί μια αρκετά καλή βάση που θα μας επιτρέψει να χιονοδρομούμε και στις γιορτές! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,728 Report post Posted December 15, 2010 Εμένα πάντως αυτό το σενάριο δεν μου βγαίνει πολύ αισιόδοξο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 15, 2010 Αλέξη ο "καύσωνας" διαφαίνεται σαν ένα σενάριο το οποίο όμως με την σημερινή προγνωσημότητα δεν αξίζει να ασχοληθείς καν. Καταρχάς δεν είναι καύσωνας όπως ειπε ο kspecial και δεύτερον έχουμε άλλα πιο σημαντικά. Έστω και να έρθουν αυτές οι θερμικρασίες δεν λιώνουν το χιόνι τόσο γρήγορα(κάνα +12 να φοβάσαι όπως πέρσι). Αρκεί το χιόνι να πέσει στις ποσότητες που φαίνονται. Σε αυτό η Νότια Ελλάδα νίκησε και γνώμη μου είναι ότι ακόμα και το πιο ζεστό σενάριο να κάτσει σκι τα Χριστούγεννα θα έχουμε άνετα. Πέρσι είχαμε ένα +10 για 7-8 μέρες. Φέτις μέχρι +7 πάει και πάλι δεν πιστεύω να κάτσει σε διάρκεια πάνω από 3-4 μέρες(τις οποίες θα κανεις super ski τσον Παρνασσό) Έχουμε δραματική μείωση στα ποσά χιονιού που περιμένουμε στη Βόρεια Ελλάδα η περίφημη κακοκαιρία που έλεγε ο Σάκης την Κυριακή μάλλον μετατρέπεται σε πολύ ασθενείς έως ανύπαρκτες χιονοπτώσεις για σήμερα και αύριο. Αλλά μάλλον αυτό οδηγεί σε νέο σφορδρό κύμα το Σάββατο που αν έρθει όπως το δίνουν τα σημερινά στοιχεία (που θα έρθει) ανοίγει τα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας. Για τη Νότια Ελλάδα (Πήλιο, Καρπενήσι, Παρνασσό, Καλάβρυτα) έχουμε κλασσικό θερμό μέτωπο από χαμηλό Νότιο Ιόνιο καιρό που βάζει πολύ χιόνι στα βουνά από σήμερα με ένα καλό ξέσπασμα αύριο νωρίς το πρωί και μετα το απόγευμα. Πιστεύω πάμε για διάρκεια 18+ ώρες δυνατής χιονόπτωσης (με δύο δυνατά ξεσπάσματα χαρτοπετσετών). Αν έρθει έτσι, που θα έρθει, ανοίξαμε και θέλει 15 μέρες ζέστης +10 να το λιώσει. Με τη βάση που σήμερα έχουν πράγματι όπως λέτε η Παρασκευή ίσως είναι Η μέρα αν και κάτι μου λέει όχι από τις 08.00 το πρωί. Θα ξαναγράψω. Και το Μαίναλάκι έχει ελπίδες απλά δεν ξέρουμε τι βάση έχει. Για τη κακοκαιρία του Σαββάτου λίγο υπομονή με τα σημερινά δεδομένα φτάνει για ανοίξουν τα πιο πολλά χκ της Βόρειας Ελλάδας. Υ.Γ. Η κάμερα της Βασιλίτσας είχε κολλήσει σε πιο πολιά ημερομηνιά σε προγούμενο post μου την υποεκτίμησα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,728 Report post Posted December 15, 2010 Αλέξη ο "καύσωνας" διαφαίνεται σαν ένα σενάριο το οποίο όμως με την σημερινή προγνωσημότητα δεν αξίζει να ασχοληθείς καν. Για εμένα αυτό είναι το πιο θετικό σε σχέση με την πρόβλεψη που δίνουν. Το καλό είναι ότι το αλλάζουν αρκετά σε κάθε νέα πρόβλεψη. Όμως το παραπάνω, τώρα το δείχνουν για 1 εβδομάδα, που σημαίνει σταθερά πάνω από +3/+4 στην βαση των Καλαβρύτων, μέρα νύχτα. Το κακό είναι ότι η γραμμή για 0 στα 1.500 που θα ήταν ιδανική, είναι πολύ, πάρα πολύ μακριά για να κατέβει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted December 15, 2010 τοσο πολυ στον κουβα ρε παιδια? δεν εχει πεσει νιφαδα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 16, 2010 σε καποιο μήνυμα ο μεγας μαγιστρος γραφει πολυ επιστημονικα "hold small basket" ,ε οταν ο ΜΙΚ γραφει ετσι που ειναι απο τη φυση του αισιοδοξος υπαρχει ανωμαλια στα καιρικά φαινομενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted December 16, 2010 και μικρο καλαθι να κραταγαμε παλι αδειο θα εμενε! μιλαμε δεν εχει πεσει τιποτα! κριμα! κυριε ΜΙΚ εμφανισου. τι θα γινει τελικα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 16, 2010 (edited) Τι θέλετε βρε ανοιχτά χιονοδρομικά δεν υποσχέθηκα? Ανοίγουν μερικά Ότι έπεσε έπεσε γενικά μόνο Φαλακρό και Πήλιο θα φάνε τις επόμενες ώρες. Η κακοκαιρία ήταν εντελώς "καμπίσια" με πολύ χιόνι στις πόλεις και στα βουνά λίγα. Καλό σκι σε όσους πάνε αύριο. Και το Σάββατο για Παρνασσό καλό φαίνεται. 'Εχω γράψει και πριν ότι έχουμε περάσει σε περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας και χαμηλής προγνωσημότητας σίγουρα πάντως σοβαρός "καύσωνας" για την επόμενη βδομάδα και τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει. Λίγη ζεστούλα να λιώνει σιγά-σιγά το χιόνι. Edited December 16, 2010 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 16, 2010 και τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει. Τι λες τωρα? Παει η εκδρομη Πισοδερι............. Quote Share this post Link to post Share on other sites