Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Spy

Windsurfing, KiteSurfing & Ιστιοπλοΐα

Recommended Posts

batucada κανεις kite?

Χαζοασχολήθηκα, γι' αυτο ξέρω που κάνουν μαθήματα, αλλά τελικά δεν το συνέχισα. :)

Χαζοασχολήθηκα, γι' αυτο ξέρω που κάνουν μαθήματα, αλλά τελικά δεν το συνέχισα. :blink:

φενεται φοβερο ρε μαν αλλα ακριβω.. ποιος ο λογος που σταματησες "δν σ αρεσε"?

Πήγαινε sports & ski στην Αλ. Σβώλου και κάνε μια ερώτηση. Εκεί δουλεύει ένα παιδί που αυτός και η παρέα του πέρα από τρελοί χιονοδρόμοι είναι και τρελοί kiters. Μάλιστα κάπου στήνουν και μαγαζί.

Πήγαινε sports & ski στην Αλ. Σβώλου και κάνε μια ερώτηση. Εκεί δουλεύει ένα παιδί που αυτός και η παρέα του πέρα από τρελοί χιονοδρόμοι είναι και τρελοί kiters. Μάλιστα κάπου στήνουν και μαγαζί.

οκ ρε μαν thx

Μιας κι ελιωσαν τα χιονια δε μαζευομαστε οι Kitαδες να κραταμε κ ενεργο το forum ???? :P

για αναφερθειτε παρακαλω πιοι συνεχιζετε κ το καλοκαιρι λοιπον B)

Μιας κι ελιωσαν τα χιονια δε μαζευομαστε οι Kitαδες να κραταμε κ ενεργο το forum ???? :(

για αναφερθειτε παρακαλω πιοι συνεχιζετε κ το καλοκαιρι λοιπον :)

Full kite όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο.....Φέτος και Γενάρη στο νερό είμασταν μιάς και τα χιόνια δεν μας κάνανε το χατήρι.... Αμα περίμενα από τον Παρνασσό φέτος να κάνω λίγο πουδροσκί, φέξε μου και γλύστρισα.....ευτυχώς που υπάρχει και θάλασσα και λιώνουμε στο freeride.....

H σαιζόν έχει ήδη αρχίσει μιάς και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη στείλει τον κόσμο, και όχι μόνο τους kiters και τους windsurfers, στις παραλίες....

Τα σποτάκια που πηγαίνω συνήθως είναι Χαλκούτσι, Λούτσα (δεν μου πολυαρέσει αλλά τι να κάνουμε), Κορινθιακό αρκετά και φυσικά στο αγαπημένο μου νησί την Ρόδο που έχει απλά ιδανικές συνθήκες για Kite...

Αυτά τα ολίγα, άντε κανείς αλλός kiter ρε παιδιά;

Φιλικά

Σπύρος :lol:

Υγ: ΡΕ ΖΟΧ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΙ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

α ωραια ρε κ εγω χαλκουτσι κ λουτσα ειναι τα στανταρ μου..περσι πολυ λεχαιο κλπ..κ αυριο μαλλον χαλκουτσι θα μαι...αντε να κανονισουμε να βρεθουμε να σερφαρουμε κ παρεα :D

Καλησπερα και απο μενα φετος αγορασα τον πρωτο εξοπλισμο μου.ειμαι τελειως αmatuer στην πρακτικη αλλα θεωρητικος ξερω τι παιζει, εχω δει κατι dvd χιλιαδες φορες.Αnyways ξερω οτι ειναι λαθος αλλα για πρωτο εξοπλισμο να περνεις κατι πολυ καλο στην περιπτωση μου πηρα ενα αirush 2006 12ari τη μπαρα με σχοινια και το harness tis ocean που ειναι και μεσης και σαν καθισμα ολα μαζι πηγαν με εκσοδα αποστολης 850$. Περιμενω να βρω την σανιδα protoy tis airush 135 για να την παρω και αυτη.Πιστευω οτι για 1.82 και 75 κιλα ειναι η σωστη τι λετε?

Σκεφτομαι για σχολες που θα παω τωρα για να μαθω και ελεγα ροδο που ειναι και η αντιπρωσοπια της airush και λογικα θα ειναι πιο ευκολο μετα, σωστα?

Καλησπερα και απο μενα φετος αγορασα τον πρωτο εξοπλισμο μου.ειμαι τελειως αmatuer στην πρακτικη αλλα θεωρητικος ξερω τι παιζει, εχω δει κατι dvd χιλιαδες φορες.Αnyways ξερω οτι ειναι λαθος αλλα για πρωτο εξοπλισμο να περνεις κατι πολυ καλο στην περιπτωση μου πηρα ενα αirush 2006 12ari τη μπαρα με σχοινια και το harness tis ocean που ειναι και μεσης και σαν καθισμα ολα μαζι πηγαν με εκσοδα αποστολης 850$. Περιμενω να βρω την σανιδα protoy tis airush 135 για να την παρω και αυτη.Πιστευω οτι για 1.82 και 75 κιλα ειναι η σωστη τι λετε?

Σκεφτομαι για σχολες που θα παω τωρα για να μαθω και ελεγα ροδο που ειναι και η αντιπρωσοπια της airush και λογικα θα ειναι πιο ευκολο μετα, σωστα?

Καλημερα λοιπον ακου να δεις πως εχει το πραγμα..καταρχας ποιον airush Πηρες ? σανιδι για ξεκινημα καλο ειναι να παρεις κατι μεγαλο οπως 160+ για να μαθεισ να στεκεσαι στο νερο χωρις να παιδευτεις κ φυσικα μεταχειρισμενο ωστε να μη πληρψσεις μια περιουσια μετα απο κανα διμηνο αν κανεις συνεχεια το αλλαζεις κ παιρνεις κατι αλλο...

απο κει κ περα.. η αντιπροσωπεια της airush ειναι στη λουτσα και την εχει ο Βαγγελης Μπουφης που εχει το rightstuff το σιτε ειναι http://www.rightstuff.gr/...ο συγγεκριμενος σα δασκαλος ειναι κορυφαιος κ παραδιδει κ δωρεαν μαθηματα αν αγορασεις εξοπλισμο απο αυτον. Ο αλλος κορυφαιος δασκαλος στην αθηνα ειναι ο Λουκας τον οποιο κ παλι πετυχαινεις στη λουτσα τωρα λεπτομερειες στειλε πμ κ σου λεω..

Συμβουλη: 1ον θα χρειαστεις σιγουρα κ 2ο αετο (πουλαω κιολας ενα airush lift 10αρι αν σ ενδιαφερει)

2ον κανε οπωσδηποτε μαθηματα, ΟΣΑ dvd κ να χεις δει πιστεψε με...καμια σχεση....

3ον ελα απο Λουτσα η Χαλκουτσι μια των ημερων να τους γνωρισεις ολους αυτους κ πιθανον να πεταξεις κ τον αετο σου !!!

αυταααααα

Καλημερα λοιπον ακου να δεις πως εχει το πραγμα..καταρχας ποιον airush Πηρες ? σανιδι για ξεκινημα καλο ειναι να παρεις κατι μεγαλο οπως 160+ για να μαθεισ να στεκεσαι στο νερο χωρις να παιδευτεις κ φυσικα μεταχειρισμενο ωστε να μη πληρψσεις μια περιουσια μετα απο κανα διμηνο αν κανεις συνεχεια το αλλαζεις κ παιρνεις κατι αλλο...

απο κει κ περα.. η αντιπροσωπεια της airush ειναι στη λουτσα και την εχει ο Βαγγελης Μπουφης που εχει το rightstuff το σιτε ειναι http://www.rightstuff.gr/...ο συγγεκριμενος σα δασκαλος ειναι κορυφαιος κ παραδιδει κ δωρεαν μαθηματα αν αγορασεις εξοπλισμο απο αυτον. Ο αλλος κορυφαιος δασκαλος στην αθηνα ειναι ο Λουκας τον οποιο κ παλι πετυχαινεις στη λουτσα τωρα λεπτομερειες στειλε πμ κ σου λεω..

Συμβουλη: 1ον θα χρειαστεις σιγουρα κ 2ο αετο (πουλαω κιολας ενα airush lift 10αρι αν σ ενδιαφερει)

2ον κανε οπωσδηποτε μαθηματα, ΟΣΑ dvd κ να χεις δει πιστεψε με...καμια σχεση....

3ον ελα απο Λουτσα η Χαλκουτσι μια των ημερων να τους γνωρισεις ολους αυτους κ πιθανον να πεταξεις κ τον αετο σου !!!

αυταααααα

Kαλημερα εχω παρει τον 12αρι τον reactor;ξερω θα φαω πολλες σαβουρες γιατι ειναι πολυ reactive. Aκουγεται λιγο....δεν ξερω και πως να το πω,,,δεν μου αρεσει να αλλαζω εξοπλισμους και αμα ειναι να αγορασω κατι περιμενω μεχρι να μπορω να παρω το καλυτερο,να σου δωσω να καταλαβεις στο snowboard pira burton t6 binding c1 carbon kai drive x μποτες και ημουν αρχαριος η σανιδα τωρα 2 χρονια μετα εχει μονο σε ενα σημειο ptex. για αυτο ψαχνω για σανιδη protoy 135 γιατι ειναι το μεγαλυτερο της σειρας του και πολυ καλο.

Το ξερω το rightstuff τους εστειλα πολλα εμαιλ για να αγορασω απο κει αλλα καμια απαντηση και αφου βρηκα ευκαιρια απο αμερικη την πηρα.βασικα δεν ξερω ποσο καλο μαθημα θα μου κανει αν παω και του ζητησω μονο το σανιδι και στην τελικη περσι δεν πηγα διακοπες πουθενα και η ροδος για μια βδομαδα για kiteboard θα ειναι οτι πρεπει. Oταν κατεβω ελλαδα απο σκωτια μπορει να περασω στανταρ θα σου στειλω μηνυμα πριν παω για να μην ειμαι μονος.

Kαλημερα εχω παρει τον 12αρι τον reactor;ξερω θα φαω πολλες σαβουρες γιατι ειναι πολυ reactive. Aκουγεται λιγο....δεν ξερω και πως να το πω,,,δεν μου αρεσει να αλλαζω εξοπλισμους και αμα ειναι να αγορασω κατι περιμενω μεχρι να μπορω να παρω το καλυτερο,να σου δωσω να καταλαβεις στο snowboard pira burton t6 binding c1 carbon kai drive x μποτες και ημουν αρχαριος η σανιδα τωρα 2 χρονια μετα εχει μονο σε ενα σημειο ptex. για αυτο ψαχνω για σανιδη protoy 135 γιατι ειναι το μεγαλυτερο της σειρας του και πολυ καλο.

Το ξερω το rightstuff τους εστειλα πολλα εμαιλ για να αγορασω απο κει αλλα καμια απαντηση και αφου βρηκα ευκαιρια απο αμερικη την πηρα.βασικα δεν ξερω ποσο καλο μαθημα θα μου κανει αν παω και του ζητησω μονο το σανιδι και στην τελικη περσι δεν πηγα διακοπες πουθενα και η ροδος για μια βδομαδα για kiteboard θα ειναι οτι πρεπει. Oταν κατεβω ελλαδα απο σκωτια μπορει να περασω στανταρ θα σου στειλω μηνυμα πριν παω για να μην ειμαι μονος.

To σανίδι είναι μιά χαρά, σίγουρα ένα μεγαλύτερο θα σε βοηθούσε περισσότερο αλλά να δώσεις τόσα λεφτά για να πάρεις μεγάλο είναι κρίμα....μόλις αρχίσεις λίγο να ορτσάρεις τότε η μαούνα, σου είναι παντελώς άχρηστη και το 135 είναι μιά χαρούλα......

Το να πάς διακοπές σε ένα νησί με ιδανικές συνθήκες για kite είναι ότι το καλύτερο, και ευτυχώς διαθέτουμε μπόλικα.....Τώρα για την Ρόδο δεν μπορώ να ξαναλέω τα ίδια :P , πήγαινε και ρίξε μιά ματιά στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος θέματος και θα δείς τι παίζει.....Χάλια μαύρα, μην κατέβεις ;) .......ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ ΚΟΥΡΣΑΣ :blink::DB)

Φιλικά

Σπύρος B)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

καλημερα!!!

ειναι κανεις για kite σημερα ??? εμεις θα παμε χαλκουτσι παντως

κ χτεσ ημουν κ ηταν παρα πολυ καλα!!!

Να ρωτησω....βρηκα ενα σανιδι protoy airush 05 και φαινετε καλη τιμη.ειμαι 180κατι και 76 κιλα χωρις εμπειρια αξιζει να τα παρω γιατι μου ειπαν οτι ειναι μικρο για κιλα και υψος

ποσο υψος εχει το σανιδι? κ σε τι τιμη το παιρνεις..

εγω πχ εχω 1.27 κ ειμαι 1.90 με 90 κιλα πανω κατω..αλλα δεν ειμαι αρχαριος

αρα εσυ αν οντως ειναι καλη η τιμη μπορεις να το παρεις για το μελλον

στη ν αρχη μεχρι να μαθεις καποια βασικα καλο θα ταν να χες κατι μεγαλυτερο!!!

Λοιπον θα μαι λουτσα σημερα...οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!!!!!!

Αν θέλετε κοιτάξτε το παρακάτω...

http://www.milosbeach.gr/en/index.php

Έχω καλή σχέση με τα παιδιά και μπορώ να βοηθήσω αν οργανώσετε κάτι ομαδικό για εκεί (από εκεί είμαι ακόμα και ενημερωτικά φυλλάδια στο αμάξι έχω).

ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Endiaferomai gia na kanw mathimata kite. Info anyone? GIa attiki...

Polinakite :

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΙΤΕ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΝΑ ΛΑΚΑΦΩΣΗ(www.kitesurfing.gr).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ…

psaxnw na vrw til gia mathimata kai den vriskw tipota. Exeis mipws kratisei kana til? thanks

Δοκιμασε τον Λουκά για μαθήματα 6932974882

Νησάκια Λούτσα

22940 26323

Κ. ;)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Ο Λουκας ειναι παρα πολυ καλο παιδι κ πολυ καλος δασκαλος .. εξισου καλος ειναι ο Βαγγελης ο Μπουφης μαζι με την Ιλιανα.. το site ειναι http://www.rightstuff.gr και το τηλ τους 6944 250935..να επιμεινεις ομως γιατι ειναι μια ζωη στο νερο κ δε το σηκωνει ποτε χεχεχε

ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟPIC ME KITESURFING…NATO ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! :P

TΟ Kitesurfing ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΤΕ,ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 50 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ 160 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.

:) ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΕΤ,ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΟΤΑΝ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ,ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ kiters ..ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΙΤΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ… :D

ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗ ΣΑΝΙΔΑ(ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ)

:wink: ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΚΙΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΙΤΕ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΝΑ ΛΑΚΑΦΩΣΗ(www.kitesurfing.gr).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ…

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΚΙΤΕ (ΜΕ ΠΙΟ ΟΥΑΟΥ ΣΑΝΙΔΑ ΠΛΕΟΝ :D )ΣΤΟ ΣΕΣΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΩ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

:) ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΡΜ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΕ: ΟΤΙ ΞΕΡΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΡΚΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΛΗ(ΝΟ ΜΟΝΕΥ,ΝΟ ΗΟΝΕΥ).

:roll: ΣΤΟ kitesurfing ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "traction kites". ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΚΟΥΝ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ foils ΚΑΙ inflatables.ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΠΕΙΤΕ ΤΟ..

ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΙΤΕ :oops:

ΣΧΕΤΙΚΑ SITE ME TO KITESURFING ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ EINAI TA:

· www.kitesurfing.gr

· www.gwa.gr

· www.nissakia.gr

· www.kiteboard.gr

· www.beachreport.gr

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ SNOWBOARD…ΉΔΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕ ΘΙΓΟΥΜΕ)ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ… ;)

WoW. . .επιτλους καποιος π ασχολειτε μ ΚιΤΕ sUrF

Λοιπον παιδια :P επειδη ειμαι Λατρης του α8ληνατος 8α η8ελα να βρω καποιον π να κανει ΚιΤΕ στη χαλκιδα μπας και μ μα8ει τιποτα...

εχω δει παρα πολλα ατομα να κανουν στ λιανη αμμο και κα8ε φορα μου ερχεται να παω εκει ετσι οπωσ ειμαι ντυμενη!!!!!

Αν ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ Η ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ κΙΤΕ ΕΚΕΙ pleAsE ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ Email

ThanxXxXxX

Mary

Καλησπέρες αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το ωραίο άθλημα.Από έρευνα που έκανα βρήκα 1290 Ε πλήρη εξοπλισμό με Kite 11m

Συνήθως (τουλάχιστον έως και το καλοκαίρι 2008 μιας και θα είμαι μέχρι τότε φοιτητής εδώ) θα πετάω Κέρκυρα (ταχύτητα ανέμου προς το παρον 4-8 mps) τα 11m Kite είναι καλά για αρχάριο ? :rolleyes:

Τον ίδιο Kite (11μ) μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για snowboard ?

Οι τιμές πέφτουν τον χειμώνα ? δηλαδή μπορεί να βρώ ακόμα πιο φτηνά αν περιμένω λίγο ?

Τέλος κάποιο tip για το πως μπορώ να ρίξω τον Kite στη θάλασσα αν δω πως υπάρχει κίνδυνος ? (πχ ενώ πορεύω προς βράχια :unsure: )

Edit:Υπάρχει κάνα forum για Kitesurfers ?:blink:

Δεν τείθεται θέμα αν κάποιο συγκεκριμένο νούμερο είναι καλό για αρχάριο.Το μέγεθος του kite έχει να κάνει με την ένταση του ανέμου,το βάρος του rider,το μέγεθος της σανίδας και φυσικά το τι θες/αντέχεις να κάνεις (powertricks,waveriding π.χ).

Από τη στιγμή που ξεκινάς με ένα και μοναδικό πανί,αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στο spot που σκοπεύεις να μάθεις και να περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου,πόση ένταση έχει συνήθως ο άερας και με τι πανιά συνήθως κάνουν.Από τις πληροφορίες,θα δεις τι μέγεθος πανί χρειάζεσαι.

Τα kite που χρησιμοποιούνται κατα κόρον στη θάλασσα είναι inflatables.Στο snowkite χρησιμοποιούν συνήθως πανιά με αεροθαλάμους.Όχι,ότι δεν γίνεται και με inflatable,απλά σου λέω τι συνηθίζεται.Πάντως καμία σχέση οι συνθήκες άερα στη θάλασσα και το βουνό.

Με την καμία μην επιχειρήσεις να ξεκινήσεις μοναχός σου.Ούτε καν στην παραλία,πόσο μάλλον να μπεις στη θάλασσα.Βρες και κάνε έστω κάποια λίγα μαθήματα για απολύτως βασικά.

Οι τιμές δεν νομίζω να πέφτουν το χειμώνα.Το kite γίνεται όλο το χρόνο.

Στα βασικά μαθήματα που θα κάνεις ένα από τα πράγματα που θα σου μάθουν είναι και τι κάνεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.(πως να ρίχνεις τον αετό με ασφάλεια,πως να το κάνεις relaunch κλπ κλπ.)

www.kiteboard.gr

www.kitesurfing.gr

www.kiteforum.com

.....κι ένα σωρό άλλα.Δες κι από search engines :rolleyes:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Και σκεφτόμουν να ξεκινήσω μοναχός μου :rolleyes: (Φυσικά χωρίς σανίδα θα είναι το σώμα μου μέσα στην θάλασσα μέχρι να μάθω να οδηγώ τον αετό.

Ευχαριστώ πάντως :unsure: