Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
alexk

Αυτοκίνητο!

Recommended Posts

πανεμορφο ντιζαινατο σπορτιδικο και τερατωδες!!!!

το θεμα ειναι ποσο κανει και ποσο καιει.... :)

DALTONS POW ROBBERY.....

Κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει... :rolleyes:

2009-Subaru-Forester-sideview.jpgRange-Rover-Evoque-1_1_610x407.jpg

πανεμορφο ντιζαινατο σπορτιδικο και τερατωδες!!!!

το θεμα ειναι ποσο κανει και ποσο καιει.... :rolleyes:

Θα είναι το μικρό range, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι ακριβό. Το τρίθυρο είναι σαφώς πιο όμορφο, αλλά το 5ντάθυρο πιο πρακτικό. Είναι το μόνο suv που μου αρέσει και σαν σχήμα.

Έχοντας οδηγήσει πάντως και το Tiguan του Μιχάλη, τολμώ να πω ότι -ειδικά για αυτή την χώρα- ένα αυτόματο suv με περίπου 200 αλογάκια είναι το μόνο αυτοκίνητο που χρειάζομαι, ίσως το επόμενο να είναι κάτι τέτοιο...

Make Parnassos Great Again!

"περιπου 200"...μην ντρεπεσαι πες τα ολα

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Θα είναι το μικρό range, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι ακριβό. Το τρίθυρο είναι σαφώς πιο όμορφο, αλλά το 5ντάθυρο πιο πρακτικό. Είναι το μόνο suv που μου αρέσει και σαν σχήμα.

Έχοντας οδηγήσει πάντως και το Tiguan του Μιχάλη, τολμώ να πω ότι -ειδικά για αυτή την χώρα- ένα αυτόματο suv με περίπου 200 αλογάκια είναι το μόνο αυτοκίνητο που χρειάζομαι, ίσως το επόμενο να είναι κάτι τέτοιο...

Και επειδή είναι μικρό πάει να πεί ότι είναι και φτηνό. Εδώ το Freelander που είναι το "μικρό και φτηνό" Range, και είναι σχεδόν απλησίαστο.....Τσ,τσ μα Χρήστο ακόμη δεν κατάλαβες ότι ζούμε στην Ελλάδα.....Ρίξε μια ματιά πόσο αγοράζει ο "φτωχός" ο Γερμανός το BMW σου....

Κατα τα άλλα πολύ όμορφο εμφανισιακά τουλάχιστον αυτοκίνητο.....αν και γερμανόφιλος Βγάζω το καπέλο στους Αγγλους....αν του φορέσουνε μάλιστα και τον Τd V8 της εταιρείας με τα 271 άλογα και τα 640Νm ροπης το απότέλεσμα θα είναι το λιγότερο εκρηκτικό......

Οχι ότι θα με χάλαγε ο 3.0 Td V6 με τα 245 hp και τα 600 Nm ροπής.....αλλά λέμε τώρα....τα όνειρα άλλωστε τζάμπα είναι.........

Το Tiguan είναι καταπληκτικό.....είναι πολύ ωραία αίσθηση το ίδιο αυτοκίνητο να ανεβάζει 5 άτομα και 3 παραπέντε στις κεραίες του Παρνασσού, και αμέσως μετά να σου επιτρέπει να κινηθείς από γρήγορα έως και πού γρήγορα στην ασφαλτο......

Πάντως για εμένα ιδανικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα είναι τα λεγόμενα crossover.....βλ. Subaru Outback, Audi A4 kai A6 Allroad, Skoda octavia Scout, Mitsubishi ASX, Saab 9-3X ktl.......

"περιπου 200"...μην ντρεπεσαι πες τα ολα

200 ανά τούρμπο εννοεί :lol::lol: .....μικρέ χαζέ και αννόητε :P .....

Φιλικά

Σπύρος B)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

εγω καλοεβλεπα το νεο Nissan Juke. 1.6Τ, 190 αλογατα, την 4κινητη εκδοση. ειδα ομως οτι το 4κινητο χτυπαει το 30Κ ευρω και ξενερωσα... 30Κ για ενα μικρο crossover?

εγω καλοεβλεπα το νεο Nissan Juke. 1.6Τ, 190 αλογατα, την 4κινητη εκδοση. ειδα ομως οτι το 4κινητο χτυπαει το 30Κ ευρω και ξενερωσα... 30Κ για ενα μικρο crossover?

Συμφωνώ, ακόμη και εάν είχα σήμερα 30Κ να διαθέσω για αυτοκίνητο, σίγουρα δεν θα το αγόραζα....

Το Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD κστίζει τα ίδια, όπως και το Subaru Forrester LPG....

Πάντως όσον αφορά την κατηγορία αυτή των μικρών crossover, η λύση των εκδόσεων 2 WD είναι πιστεύω οι καλύτερες, αφού και το αυξημένο ύψος από το έδαφος διαθετουνε, και λιγότερα κιλά, και σίγουρα μικρότερη κατανάλωση, και φυσικά είναι και πολύ πιο οικονομικά στην απόκτησή τους....

Και τον χειμώνα με μία τετράδα χειμερινά πας παντού.......

εμενα απο την αλλη μου καθετε στραβα να παρω ενα crossover-suv και να ειναι μονο μπροστοκινητο. μου κανει λιγο παραφυση ρε παιδι μου. ειναι σαν να αγοραζεις πορσε με μηχανη απο ζασταβα :angry:

Συμφωνώ, ακόμη και εάν είχα σήμερα 30Κ να διαθέσω για αυτοκίνητο, σίγουρα δεν θα το αγόραζα....

Το Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD κστίζει τα ίδια, όπως και το Subaru Forrester LPG....

Πάντως όσον αφορά την κατηγορία αυτή των μικρών crossover, η λύση των εκδόσεων 2 WD είναι πιστεύω οι καλύτερες, αφού και το αυξημένο ύψος από το έδαφος διαθετουνε, και λιγότερα κιλά, και σίγουρα μικρότερη κατανάλωση, και φυσικά είναι και πολύ πιο οικονομικά στην απόκτησή τους....

Και τον χειμώνα με μία τετράδα χειμερινά πας παντού.......

suv,muv,tsuf και πρασινα αλογα....

Εγω στα 30Κ θα επαιρνα το κατωθι φουλ εξτρα και με τα περισσευουμενα θα το πηγαινα μια βολτα απο Unitronics να το κανω 230 αλογακια....

Visit My Website

elan primetime 33.jpg

μμμ. αλλα σκοντα??? μπαα

Σωστα χάλια ειναι μην παρεις ποτε σου...ακους εκει skoda...

elan primetime 33.jpg

Ωχ, τώρα τον πλήγωσες ανεπανόρθωτα! 80

Σιγα μην πληγωθηκα,αντιθετως χαιρομαι διοτι επιβεβαιωνομαι οτι υπαρχουν λιγοι ανθρωποι (ευτυχως βεβαια) οι οποιοι διαλεγουν αμαξι με σωστα κριτηρια,και οχι με κριτηριο το τι σημα εχει στο καπο.

Τα χρονια περνανε αλλα οι συνηθειες του ελληναρα δεν περνανε.....βλεπεις χρηστο μου bmw να ειναι το σηματακι(παραδειγμα) και ας ειναι και 316.

elan primetime 33.jpg

Lancia! Παλιο ονομα...σταθερη αξια! 80

lanciaf.jpg

Σιγα μην πληγωθηκα,αντιθετως χαιρομαι διοτι επιβεβαιωνομαι οτι υπαρχουν λιγοι ανθρωποι (ευτυχως βεβαια) οι οποιοι διαλεγουν αμαξι με σωστα κριτηρια,και οχι με κριτηριο το τι σημα εχει στο καπο.

Τα χρονια περνανε αλλα οι συνηθειες του ελληναρα δεν περνανε.....βλεπεις χρηστο μου bmw να ειναι το σηματακι(παραδειγμα) και ας ειναι και 316.

για να διευκρινησω. VAG? μπαα.

δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο σημα. απλα προτιμω τα ιαπωνικα αυτοκινητα. και τα κριτηρια που εχω ειναι πολυ περισσοτερα απο ενα σημα στο καπω.

Φίλε Bujinkan αν κρίνω από την πληθώρα των Skoda που κυκλοφορούνε στους δρόμους μας τελικά δεν είναι και τόσο λίγοι αυτοί που τα αγοράζουν....

Για παράδειγμα το Yeti με το 1,2 Tfsi έχει κάνει πάταγο, το βλέπω παντού.....

Αυτό που λές για το σήμα στο καπό ίσχυε μέχρι πριν από κάποια χρόνια......γιατί ουσιαστικά η Skoda άρχισε να βγάζει "αυτοκίνητα" όταν πέρασε στα χέρια της VAG.... ακόμη και τότε όμως τα πρώτα της μοντέλα ήταν πολύ υποδυέστερα και εμφανισιακά και ποιοτικά από τα αντίστοιχα άλλα μοντέλα της VW-Audi....Tα χρόνια όμως πέρασαν και σήμερα η Skoda βγάζει κατά την γνώμη μου μοντέλα εφάμιλα αρκετών γερμανικών.....

Για μένα το Octavia Scout 2.0 ΤDI αποτελεί κορυφαία επιλογή.....

316 Ε-36 είχαμε για 18 χρόνια.....όταν το αγοράσαμε η Skoda ακόμα εβγαζε "πλυντήρια" και όχι "αυτοκίνητα"....Σήμερα πάντως σίγουρα 316 δεν θα έπαιρνα με τίποτα.....

Lancia! Παλιο ονομα...σταθερη αξια! :rolleyes:

lanciaf.jpg

Μάκη το μοντελάκι αυτό είναι το δεύτερο της οικογένειας.....

Μιλάμε πάντα για το αμάξι εεε?? :lol::lol::lol:

Φιλικα

Σπυρος B)

για να διευκρινησω. VAG? μπαα.

δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο σημα. απλα προτιμω τα ιαπωνικα αυτοκινητα. και τα κριτηρια που εχω ειναι πολυ περισσοτερα απο ενα σημα στο καπω.

Εμ,αλλο το ενα αλλο το αλλο.αλλο να πεις δεν γουσταρω τα vag και αλλο να πεις skoda μπααα.

Εγω παλι ειμαι το εντελως αντιθετο απο εσενα...ως τα 30 μου ελεγα ιαπωνα και μονο ιαπωνα...τωρα πια λεω vag και μονο vag :rolleyes:

elan primetime 33.jpg

Φίλε Bujinkan αν κρίνω από την πληθώρα των Skoda που κυκλοφορούνε στους δρόμους μας τελικά δεν είναι και τόσο λίγοι αυτοί που τα αγοράζουν....

Για παράδειγμα το Yeti με το 1,2 Tfsi έχει κάνει πάταγο, το βλέπω παντού.....

Αυτό που λές για το σήμα στο καπό ίσχυε μέχρι πριν από κάποια χρόνια......γιατί ουσιαστικά η Skoda άρχισε να βγάζει "αυτοκίνητα" όταν πέρασε στα χέρια της VAG.... ακόμη και τότε όμως τα πρώτα της μοντέλα ήταν πολύ υποδυέστερα και εμφανισιακά και ποιοτικά από τα αντίστοιχα άλλα μοντέλα της VW-Audi....Tα χρόνια όμως πέρασαν και σήμερα η Skoda βγάζει κατά την γνώμη μου μοντέλα εφάμιλα αρκετών γερμανικών.....

Για μένα το Octavia Scout 2.0 ΤDI αποτελεί κορυφαία επιλογή.....

316 Ε-36 είχαμε για 18 χρόνια.....όταν το αγοράσαμε η Skoda ακόμα εβγαζε "πλυντήρια" και όχι "αυτοκίνητα"....Σήμερα πάντως σίγουρα 316 δεν θα έπαιρνα με τίποτα.....

Φιλικα

Σπυρος :rolleyes:

ελα ρε το bmw το εθεσα απλως σαν παραδειγμα,εννοω γενικα το κολημα του ελληνα να δειχτει μεσω του αμαξιου του ,μεσω του κινητου του,μεσω των ρουχων του κλπ κλπ.

PS,οταν πρωτογραφτηκα στο συλλογο και ειχα ανεβει παρνασσο μια μερα,μαζι δεν κατεβηκαμε με το οκταβια στην ταβερνα που φαγαμε η μεγαλη παρεα η σε μπερδευω με αλλον?

elan primetime 33.jpg

...εννοω γενικα το κολημα του ελληνα να δειχτει μεσω του αμαξιου του ,μεσω του κινητου του,μεσω των ρουχων του κλπ κλπ.

...

Ετοιμαστειτε για το Apple i-car... :rolleyes::lol: :LOL:

Εμ,αλλο το ενα αλλο το αλλο.αλλο να πεις δεν γουσταρω τα vag και αλλο να πεις skoda μπααα.

Εγω παλι ειμαι το εντελως αντιθετο απο εσενα...ως τα 30 μου ελεγα ιαπωνα και μονο ιαπωνα...τωρα πια λεω vag και μονο vag :rolleyes:

ναι. βεβαια ενα rs6 δεν θα με χαλαγε :lol:

ελα ρε το bmw το εθεσα απλως σαν παραδειγμα,εννοω γενικα το κολημα του ελληνα να δειχτει μεσω του αμαξιου του ,μεσω του κινητου του,μεσω των ρουχων του κλπ κλπ.

PS,οταν πρωτογραφτηκα στο συλλογο και ειχα ανεβει παρνασσο μια μερα,μαζι δεν κατεβηκαμε με το οκταβια στην ταβερνα που φαγαμε η μεγαλη παρεα η σε μπερδευω με αλλον?

Ναι ρε μαζί είχαμε κατέβει :lol: .....

Το παράδειγμα που έδωσες με το BMW είναι πολύ σωστό.....Και συγκεκριμένα το 316 είναι ένα πανάκριβο (στην Ελλάδα) entry level μοντέλο και το βρίσκω κουτό κάποιος να δώσει σημερα τόσες χιλιάδες ευρώ για να το αγοράσει.....

ναι. βεβαια ενα rs6 δεν θα με χαλαγε :lol:

Eλα ρε τώρα!!!! Στην χώρα της γκλαμουριάς θα πάς να πάρεις αυτήν την αηδία :rolleyes: ????

001AudiRs6drvid.jpg

Εχεις δει πολλά station wagon να κυκλοφορουνε???? Μην κοιτάζεις στην Ευρώπη....αυτοί είναι ηλίθιοι....

Τι καμάκι μπορείς να κανεις με μία τέτοια κακάσχημη νεκροφόρα?????

Φιλικα

Σπύρος :lol:

RS6 Station Wagon?αααααα last year B)

RS6 Sedan βγαινει με τον V10 με 580 αλογα.

Και με κατι λιγα ευρωπουλα παραπανω πας στην MTM και στο βγαζει με 730 αλογα :lol:

YouTube Video ->

RS6 Station Wagon?αααααα last year :(

RS6 Sedan βγαινει με τον V10 με 580 αλογα.

Και με κατι λιγα ευρωπουλα παραπανω πας στην MTM και στο βγαζει με 730 αλογα :lol:

YouTube Video ->

Δεν εισαι καλα πληροφορημενος,και το avant rs6 φοραει τον v10

kαι δειτε και αυτο το βιντεο χιχιχι

audi

elan primetime 33.jpg

Δεν εισαι καλα πληροφορημενος,και το avant rs6 φοραει τον v10

kαι δειτε και αυτο το βιντεο χιχιχι

audi

Aπ΄το πληκτρολόγιο μου το πήρες!!!!!

Τα RS κατά παράδοση είναι τα γρήγορα station της Αudi!!!!

Και εκτός των άλλων φορτώνεις ανετότατα, τα πέδιλά σου, τα σανίδια σου, τα Kite σου, τα αλεξίπτωτά σου, τα είδη κατάδυσης , μπλα, μπλα, μπλα, το κλουβί με το καναρίνι, τον σκύλο, την γάτα, την πεθερά, μπλα ,μπλα ,μπλα :lol::(:blink::(:P:P