porfirio 1,476 Report post Posted January 18, 2011 Porfirio's & Lappa's Next Top Car... of their dreams.... :P Ρε το γελάς, αυτό είναι εργαλείο.... Είναι διθεσιο, κάμπριο, 4x4 και σκαρφαλώνει εκεί που δεν πάει άλλο όχημα.... Καίει βιοκαύσιμο, και βγάζει λίπασμα το οποίο μπορείς να πουλήσεις Δεν έχει τέλη κυκλοφοριας, τα σερβις του δεν κοστίζουν και πολλά...ασε που περνας και αερα από τα διόδια... Απλα θέλει μερικες μετατροπές -σαμάρι carbon θερμαινόμενο -2 τετράδες πέταλα για χειμώνα και καλοκαίρι.... -Πατεντα για φώτα Xenon, και πιτσιλιστιρια μοβ Αναρτήσεις θα κρατήσω τις μαμά, μου κανουνε.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted January 18, 2011 Ρε το γελάς, αυτό είναι εργαλείο....Είναι διθεσιο, κάμπριο, 4x4 και σκαρφαλώνει εκεί που δεν πάει άλλο όχημα.... Καίει βιοκαύσιμο, και βγάζει λίπασμα το οποίο μπορείς να πουλήσεις Δεν έχει τέλη κυκλοφοριας, τα σερβις του δεν κοστίζουν και πολλά...ασε που περνας και αερα από τα διόδια... Απλα θέλει μερικες μετατροπές -σαμάρι carbon θερμαινόμενο -2 τετράδες πέταλα για χειμώνα και καλοκαίρι.... -Πατεντα για φώτα Xenon, και πιτσιλιστιρια μοβ Αναρτήσεις θα κρατήσω τις μαμά, μου κανουνε.... porfirio εγραψες μου επιτρεπεις να το βαλω στο φατσαμπουκ ετσι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2011 Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο για τις ορεινές εξορμήσεις σας, ίσως θα έπρεπε να περιμένετε λίγο. Υπάρχει ένα new 4x4 on the block! Μερικούς θα τους ανατριχιάσει και μόνο η ιδέα, αλλά αυτό λέγαμε και για την Porsche πριν την Cayenne. Το σχήμα ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι, δεν είναι άσχημη, αλλά όχι ακριβώς αυτό που σου έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα της μάρκας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted January 22, 2011 Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο για τις ορεινές εξορμήσεις σας, ίσως θα έπρεπε να περιμένετε λίγο. Υπάρχει ένα new 4x4 on the block! Μερικούς θα τους ανατριχιάσει και μόνο η ιδέα, αλλά αυτό λέγαμε και για την Porsche πριν την Cayenne. Το σχήμα ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι, δεν είναι άσχημη, αλλά όχι ακριβώς αυτό που σου έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα της μάρκας. Καλο δεν λεω αλλα.....οι υαλοκαθαριστηρες,πολυ νερο πετανε....α πα πα δεν θα το παρω Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 22, 2011 To F θα στοιχιζει πολλαπλασια του Ν και το Ν θα ειναι και πιο γρηγορο.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 24, 2011 Αλλά το F θα χωράει και τα ψώνια από το ΙΚΕΑ. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 24, 2011 Αλλά το F θα χωράει και τα ψώνια από το ΙΚΕΑ. Το ΙΚΕΑ??? Το ΙΚΕΑ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 24, 2011 Χωράνε και τα δύο όμως τα "ισοθερμικά" από τα Lidl... Αυτό θα πει να είσαι άρχοντας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 25, 2011 (edited) Το ΙΚΕΑ??? Το ΙΚΕΑ??? Είναι πιο μακρύ γι' αυτό! Όταν πρόκειται για τέτοια αποκτήματα (που εμείς οι κοινοί θνητοί μόνο δια των οφθαλμών μπορούμε να απολαμβάνουμε), τέτοια σχόλια είναι μονόδρομος. Αν δεν μπορείς να μεταφέρεις και κάτι από το ΙΚΕΑ, τί να το κάνεις? :LOL: Edited January 25, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 25, 2011 (edited) Δεν αφηνετε τις χαζομαρες με τα παλιοπαιχνιδακια και καλα 4x4... Όταν μεγαλώσω...(και πλουτίσω) θα πάρω αυτό.... Εδω το βλέπεται σε μια πρωτότυπη έκδοση... Αυτο που θα κυκλοφορήσει θα έχει διακριτικές φλόγες σε ΌΛΟ το αμάξωμα.... και πτυσόμενο κατάρτι... για να βγαζω πάνω τον Porfirio να εντοπίζει τις πούδρες.... Α... θα βγαινει και όλες τις ματαιοδοξί αποχρώσεις... χρυσαφί ασημί κλπ... και φυσικά θα εξοπλίζεται από πλήθος... δρομοσυνοδών... Edited January 25, 2011 by TEOXALANDRI Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 28, 2011 Εθεάθη πρό ολίγου στην Αθήνα, καταζητείται ο σχεδιαστής του. Μα επιτέλους ποιός το ενέκρινε αυτό το σχέδιο? Δε πρόλαβα να δώ καλά αλλά νομίζω ότι είναι μια κινέζικη μπούρδα. Με πόσα θα το αγοράζατε? Εγώ θα ζήταγα τουλάχιστον 20Κ για να το κυκλοφορώ Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted January 28, 2011 Ssangyong Kyron Μα τι λες τώρα; Actyon, Rexton, Kyron κλπ έχουν -εκτός από ωραία ονόματα (που θυμίζουν εντομοκτόνο) και ωραία σχέδια. Και υπερήφανη επιγραφή για τον κινητήρα τους. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 28, 2011 (edited) Ssangyong Kyron Μα τι λες τώρα; Actyon, Rexton, Kyron κλπ έχουν -εκτός από ωραία ονόματα (που θυμίζουν εντομοκτόνο) και ωραία σχέδια. Και υπερήφανη επιγραφή για τον κινητήρα τους. Σωστά, πώς μου διέφυγε... Kαι στον αντίποδα, για εθισμένους του ιταλικού πακέτου, ένας ήχος και μια επιτάχυνση για γερά νεύρα... YouTube Video -> Είναι η ιδέα μου ή όντως το ταχύμετρο κινείται με τη ταχύτητα που ανεβαίνουν οι στροφές σε ένα αυτοκίνητο κοινού θνητού? Απίστευτο... Edited January 28, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 17, 2011 a must see video! Η Ιστορία του ράλλυ... YouTube Video ->Original Video Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 17, 2011 Σωστά, πώς μου διέφυγε... Kαι στον αντίποδα, για εθισμένους του ιταλικού πακέτου, ένας ήχος και μια επιτάχυνση για γερά νεύρα... YouTube Video -> Είναι η ιδέα μου ή όντως το ταχύμετρο κινείται με τη ταχύτητα που ανεβαίνουν οι στροφές σε ένα αυτοκίνητο κοινού θνητού? Απίστευτο... :blink: 80-180 σε 5 sec (περίπου) 80-240 σε 9 sec...!!!!! :blink: :blink: Όντως μπερδευεις το στροφομετρο με το ταχυμετρο.... Πάω για κρυο ντους να συνελθω.... Ρε Πάνο... κανα μεγαλύτερο βιντεο δεν βρηκες να βαλεις...? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 24, 2011 YouTube Video -> Χιονολαστιχάκι θα βρούμε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 25, 2011 YouTube Video -> Χιονολαστιχάκι θα βρούμε; Και στο carpooling θα ζητας 50 ευρω απο εκαστο επιβατη για μια παρνασσο με επιστροφη Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 25, 2011 Και στο carpooling θα ζητας 50 ευρω απο εκαστο επιβατη για μια παρνασσο με επιστροφη Όντως τo "πράμα" φοράει έναν V12 6.2L. Να το βάλουμε οικονομικά-οικονομικά (έτσι γιατί κάνω διάλειμμα), να πούμε ότι που και που θα πατάς λίγο γκαζάκι να το φχαριστιέσαι και στις στροφές για το χιονοδρομικό θα κάνεις και λίγο drift , νομίζω το 25L/100km είναι ένα αρκετά οικονομικό νούμερο, για να μη σου πώ και πολύ συντηρητικό (μπορείς με τέτοια διαθέσιμη ισχύ να πηγαίνεις με 7η και 1100 στροφές/λ?). Άρα 100 λιτράκια οικονομικά x 1,85 τη βενζίνη (δεν θα παίρνει και απλή αμόλυβδη) + τα διόδια (έλα και πές μου ότι δεν δέχεσαι να τα πληρώνεις ). Η φερράρι βέβαια δηλώνει κατανάλωση 15,4 L/100Km, αλλά δεν νομίζω να το πιάσει κανείς,όπως δεν έχω καταφέρει κι εγώ να πετύχω το 5,5 στο Swift Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 25, 2011 Άρα 100 λιτράκια οικονομικά x 1,85 τη βενζίνη (δεν θα παίρνει και απλή αμόλυβδη) + τα διόδια (έλα και πές μου ότι δεν δέχεσαι να τα πληρώνεις ). Η φερράρι βέβαια δηλώνει κατανάλωση 15,4 L/100Km, αλλά δεν νομίζω να το πιάσει κανείς,όπως δεν έχω καταφέρει κι εγώ να πετύχω το 5,5 στο Swift Απ' ότι μας λέει ο sv2 που έχει Ferrari, για κάποιο περίεργο λόγο, οι Ιταλίδες παίρνουν ΜΟΝΟ απλή αμόλυβδη και δυσανασχετούν αν τους βάλεις 100άρα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 25, 2011 Απ' ότι μας λέει ο sv2 που έχει Ferrari, για κάποιο περίεργο λόγο, οι Ιταλίδες παίρνουν ΜΟΝΟ απλή αμόλυβδη και δυσανασχετούν αν τους βάλεις 100άρα. A, ok τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, πάω από Δευτέρα να παραγγείλω μια 458 (αγαπημένη) Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 9, 2011 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted March 14, 2011 Kronplatz και Ferrari Four http://www.sanvigilio.com/it/informazioni/...ones/8-667.html Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 15, 2011 Lamborghini Aventador YouTube Video ->Original Video Η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό ταιριάζει πιο πολύ σε 20άχρονη Τσέχα, παρά στην Ιταλίδα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted March 16, 2011 Κινεζος στην πολη Tsingtao,παει την Lamborghini Gallardo του για service στο τοπικο συνεργειο.Επειδη δεν μενει ευχαριστημενος απο την αντιμετωπιση των προβληματων και σε ενδειξη διαμαρτυριας,προσελαβε μια ντουζινα εργατες και τους εδωσε την εντολη να καταστρεψουν δημοσια το αυτοκινητο με βαριοπουλες............... κριμα για την κουκλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 17, 2011 Aνατρίχιασα.... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites