contanti 1 Report post Posted November 17, 2010 Δεν εισαι καλα πληροφορημενος,και το avant rs6 φοραει τον v10 kαι δειτε και αυτο το βιντεο χιχιχι audi Εννοουσα οτι τωρα βγαινει και σε Sedan (και μπερδευτηκα με το RS6 Plus το οποιο το εβγαζε η Audi μονο σε Avant) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 17, 2010 Εννοουσα οτι τωρα βγαινει και σε Sedan (και μπερδευτηκα με το RS6 Plus το οποιο το εβγαζε η Audi μονο σε Avant) ναι βγαινει και σε σενταν,αλλα ακομα και αντικειμενικα να το δεις (που αντικειμενικα στην ομορφια δεν ισχυει χιχι) δεν εχει καμια μα καμια σχεση το rs6 avant( απλα πανεμορφο) με το σενταν Αλλα οπως πολυ ευστοχα ειπε ο πορφιριο,αλλη νοοτροπια στην ελλαδα.[Εχεις δει πολλά station wagon να κυκλοφορουνε???? Μην κοιτάζεις στην Ευρώπη....αυτοί είναι ηλίθιοι.... Τι καμάκι μπορείς να κανεις με μία τέτοια κακάσχημη νεκροφόρα?????] Εγω 30 χρονων αγορασα το οκταβια station.Καποια μερα γνωρισα κατι καινουργια παιδια.Οπως κατεβαιναμε να φυγουμε απο καπου και πηγαμε στο παρκινγκ,βλεποντας το οκταβια μου λεει ο ενας...παντρεμενος ειααι? εχεις και παιδια? Οχι βεβαια του λεω εγω... Μα καλα και τοτε γιατι πηρες station. Τι να του απαντουσα τωρα εγω....χαχα Και πεταγεται το ετερο ξεφτερι της παρεας του και μου λεει.και περιμενεις με αυτο το αμαξι να βγαλεις γκομενα? Ε εκει δεν κρατηθηκα και του λεω...η μερα που θα βγαλω γκομενα λογω του αμαξιου μου,θαναι και η μερα που θα αυτοκτονησω Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 17, 2010 ...η μερα που θα βγαλω γκομενα λογω του αμαξιου μου,θαναι και η μερα που θα αυτοκτονησω ...οντως. ...και πολυς αλλος κοσμος θα αυτοκτονησει τη μερα που θα βγαλεις γκομενα με το Octavia! :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 17, 2010 ...οντως. ...και πολυς αλλος κοσμος θα αυτοκτονησει τη μερα που θα βγαλεις γκομενα με το Octavia! Μακη μου αλλιως το εννοουσα,Εννοω πως η μερα που θα χρειαστω αμαξι για να βγαλω γκομενα και οχι για το οκταβια.Με επιασες τωρα? Ασε αλλους να χρειαζονται μεσω αμαξιου να τους πλησιασει κοπελα,εγω δεν ανηκω σε αυτους... Να στο πω και αλλιως...εμενα το αμαξι δεν ειναι η προεκταση του @εους μου.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 17, 2010 Μακη μου αλλιως το εννοουσα,Εννοω πως η μερα που θα χρειαστω αμαξι για να βγαλω γκομενα και οχι για το οκταβια.Με επιασες τωρα?Ασε αλλους να χρειαζονται μεσω αμαξιου να τους πλησιασει κοπελα,εγω δεν ανηκω σε αυτους... Να στο πω και αλλιως...εμενα το αμαξι δεν ειναι η προεκταση του @εους μου.... Μα... καπως ετσι το εννοουσα και γω... εχουν ξοδευτει δισεκατομμυρια € σε ...πυροφανια (για να πετυχει το καμακι...). Αν μια 'ταπεινη' Octavia ηταν αρκετη... ολοι ετουτοι θα αυτοκτονουσαν. Χαιρομαι παντως οτι δεν ειναι προεκταση... ο Θεος μας σχεδιασε 1Χ2 .. αν μ' εννοεις... οχι 4Χ4... Αν και με τον τροπο που οδηγουν ορισμενοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted November 17, 2010 ναι βγαινει και σε σενταν,αλλα ακομα και αντικειμενικα να το δεις (που αντικειμενικα στην ομορφια δεν ισχυει χιχι) δεν εχει καμια μα καμια σχεση το rs6 avant( απλα πανεμορφο) με το σενταν αντικειμενικα.........για μενα το avant ειναι κακασχημο σε σχεση με το σενταν Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 17, 2010 αντικειμενικα.........για μενα το avant ειναι κακασχημο σε σχεση με το σενταν Μην ανησυχεις δεν εγκειται σε σενα το προβλημα χαχα,στο % των ελληνων δεν αρεσουν τα station αμαξια Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 17, 2010 Μην ανησυχεις δεν εγξαναγυρίσωκειται σε σενα το προβλημα χαχα,στο % των ελληνων δεν αρεσουν τα station αμαξια Καλύτερα, δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίσα και όμοια......Επί χρόνια είχαμε sedan στην οικογένεια, μέχρι που αποφάασισα να πάρω station....και πολύ δύσκολα θα ξαναγυρίσω στα σενταν.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 17, 2010 Καλύτερα, δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίσα και όμοια......Επί χρόνια είχαμε sedan στην οικογένεια, μέχρι που αποφάασισα να πάρω station....και πολύ δύσκολα θα ξαναγυρίσω στα σενταν....Μια απο τα ιδια!... Ουτως η αλλως, το Forester δεν βγαινει σε sedan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted November 18, 2010 Lancia! Παλιο ονομα...σταθερη αξια! Σε λίγο θα είναι μόνον ανάμνηση. Και, επ' ευκαιρία, κάτι παλαιότερο από αυτό που πόσταρες, αλλά σχετικό με το site μας: (Hotel Miramonti Majestic στην Cortina) Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 2, 2010 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted December 3, 2010 YouTube Video -> φιλαρακι,το κιτρινο,σου εχει βγει καλο αυτο?γιατι δε βλεπω να κυκλοφορουν πολλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 3, 2010 Μια Ferrari και μια Ducatti...και καμια τους δεν ειναι κοκκινη...WTF? Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 3, 2010 Να αναφέρω ότι οι χρονομετρήσεις γίνανε απλά και μόνο για να προστεθεί λίγο σασπένς ( διότι οι απαντήσεις ήταν προφανείς, τουλάχιστον σε όποιον έχει τραβήξει δυνατά το σύρμα σε δρομοχιλιάρι .) Φιλικά gtsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 9, 2010 Ferrari 458 challenge: YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 10, 2010 ....and of course you don't have to wear leather to drive it! YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 11, 2010 Ποιά Ferrari Lambo Audi και πράσινα άλογα.... (ατελείωτα για να ακριβολογούμε....) Στην Ελλαδάρα μας είναι παντελώς αχρηστα.... Χτυπάς ένα Νavara 3.0lt.... 231 hp... και καθαρίζεις.... 10-12 lt/100 km 88 € τέλη κυκλοφορίας.... Πετρέλαιο... με ελάχιστο κοστος service... ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν οι κωλόδρομοι... τα σαμαρακια λακούβες λάσπες χιόνια χωματοδρομοι...κλαίνε όσοι σε τρακάρουν... και όσους προσπερνάς άνετα με 200km/h στην Εθνική... κουβαλάς ΟΤΙ γουστάρεις χωρις να σε νοιάζει αν θα λερώσεις το πορτ μπαγκαζ... (το πλένεις με την μανικα...) μεταφέρεις 5 άτομα... με ΜΕΓΑΛΗ παθητική ασφάλεια... ρυμουλκείς το σκάφος μέχρι 2,5 τόνους ΑΕΡΑ... και όλα αυτά μέσα σε τελείως φιλικό και καθημερινό περιβάλλον... Το καλύτερο είναι η απόσβεση των χρημάτων σου ... δλδ εχειμεγάλη αξία μεταπώλησης η οποία ΔΕΝ πέφτει όπως στα επιβατικά ασχέτως αν εχει βγει νεο μοντέλο ή όχι... Κορυφαίο η δυνατότητατοποθέτησης μεγάλου hard top πίσω που χωράει άνετα την πεθερά σου ...(αν εχεις...)!!! Εγω το απλό 2,5 lt 171 hp ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ με τίποτα.... Στα συν η πίσω κίνηση σε συνδιασμό με το μήκος (5.20) και το ελαφρύ πίσω μέρος που σου δίνουν την δυνατότητα ... να γράφεις το όνομα σου στο δρόμο με ... μισό γκάζι.... Στα πλην.... το παρκάρισμα...(με κοτσαδόρο θέλεις τουλάχιστον 6-6.5 μ. χώρο...) το ύψος... (δεν χωράει σε όλα τα υπογεια πάρκιν) το πολύστροφο και αργό τιμόνι.... αλλά και η ενεργητική ασφάλεια... (θέλει κότσια να οδηγήσεις 2,2 τόνους αγροτίλα στο όριο...) και η δύσκολη αδειοδότηση...(μόνο επαρχία αγροτικό/επαγγελματικό...) Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Σας έχει "γεμίσει" κανενα τέτοιο κεθρέπτες στην εθνική...? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 11, 2010 ναι μου εχει "γεμισει" οταν πληρωνα στα διοδια, τωρα που εχω βαλει τεο pass οχι Quote Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted December 11, 2010 ναι μου εχει "γεμισει" οταν πληρωνα στα διοδια, τωρα που εχω βαλει τεο pass οχι Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 11, 2010 Χτυπάς ένα Νavara 3.0lt.... 231 hp... και καθαρίζεις.... Υ.Γ. Σας έχει "γεμίσει" κανενα τέτοιο κεθρέπτες στην εθνική...? Να σου πω.... προσπάθησαν μερικές φορές αλλά πολύ γρήγορα άλλαξαν άποψη.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 11, 2010 ναι μου εχει "γεμισει" οταν πληρωνα στα διοδια, τωρα που εχω βαλει τεο pass οχι Kαλα ρε συ,στο αλλο τοπικ με θεμα την οικονομικη κριση,δεν εγραφες οτι εχεις jimny? Θα μας τρελανεις μου φαινεται βραδυατικα :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 11, 2010 Kαλα ρε συ,στο αλλο τοπικ με θεμα την οικονομικη κριση,δεν εγραφες οτι εχεις jimny?Θα μας τρελανεις μου φαινεται βραδυατικα :LOL: Το Jimny ειναι το εταιρικο... :LOL: Για να μη ζηταει αυξηση η εργατια με τις CLK Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 13, 2010 ενεκα η κρίση το πουλησα γιατι εκαιγε περισσότερο απ'οτι απέδιδε οι TFSi καινε λιγότερο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sv2 0 Report post Posted December 13, 2010 Ferrari 458 challenge: YouTube Video -> Χρήστο βλέπω ότι έχεις εξελιχθεί στον Φερραρίστι του φόρουμ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 13, 2010 Ανέκαθεν ήμουν, απλά στους 4Τ υπάρχουν και πιο σκληροπυρηνικοί. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites