louis 53 Report post Posted December 24, 2010 :LOL: Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Α διαφήμιση!!! Θα ήταν τέλεια αν στην αρχή πέρναγε και ο Σούμι τον Λάππα... :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 24, 2010 Είπαν να την κρατήσουν ρεαλιστική! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 24, 2010 To διπλοκάμπινο navara εχω την εντύπωση οτι δε χωράει τα σκι στη καροτσούλα του... ειδικά του loui axaxaxa Νουμίζεις καμαρ'μ.... Μούνο του πλάτους είνι καθ'ρό 1,50..... Του Loui θα τα χωράει... διαγώνια... Η διαφήμιση της Mercedes λέει πάντως μια αληθεια... Παντα ο Mikka ήταν πιο γρηγορος από τον Σουμι.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 27, 2010 Σήμερα είχα πάει στο ΙΚΑ τον father και όσο τον περίμενα απ' έξω, χάζευα τα άπειρα μηχανάκια που κινιόντουσαν πάνω στο πεζοδρόμιο της Ποσειδώνος επειδή οι αναβάτες τους βαριόντουσαν να κάνουν τον κύκλο του τετραγώνου. Ανάμεσα από πεζούς, σε μητέρες με παιδιά, σε ηλικιωμένους, κάποιοι κόρναραν κιόλας για να κάνουν στην πάντα οι πεζοί. YouTube Video -> Ο γράφων βέβαια έβαλε και αυτός το λιθαράκι του έχοντας παρκάρει πάνω σε κεντρική λεωφόρο ενώ δίπλα του υπήρχε σήμα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης. Θα μου πεις, "όλοι παρκάρουν". Ναι, και οι μηχανόβιοι στο βίντεο θα απαντήσουν "όλοι οδηγούν στα πεζοδρόμια". Ο καθένας μας επιλέγει κάποιες παραβάσεις που τον ενοχλούν και τις καυτηριάζει, ενώ όσες κάνει ο ίδιος τις υποβαθμίζει και τις δικαιολογεί στους άλλους. Έχει χαθεί εντελώς η μπάλα σε αυτή την χώρα. Μα εντελώς... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 29, 2010 YouTube Video -> Απολαυστικός ο Clarkson, εξηγεί τον σωστό τρόπο να οδηγήσεις ένα Reliant Robin. <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 3, 2011 Ίσως ό,τι καλύτερο μετά από το να κατεβαίνεις μια πλαγιά με τα πεδιλάκια σου.... YouTube Video -> Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 3, 2011 Θαυμαστής..... εδώ και πολλά χρόνια... (ο βλάχαρος...)Δυστυχώς ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται την αξία ενός αυτοκινήτου ΜΕ ΣΑΣΙ και όχι πάτωμα... που πλέον τέτοια αυτοκίνητα είναι λίγα... Το πήγα σε ένα βουλκανιζατερ στην Αθηνα του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι φανατικός Jeepάκιας (Grand Cheeroke) γιατι είχα πατήσει μια πρόκα... και όταν πήγε να βάλει το γρύλλο... δεν το πίστευε... ότι έχει τέτοιο σασι... Μετά σκάλωσε που δεν έβγαινε ο τροχός... διότι δεν είχε ξεβιδώσει.... το έκτο μπουλόνι.... που αγνοούσε.... Τι να λέμε... αν πραγματικά ζήσεις ένα διάστημα με τέτοιο τουτού... συνήθως κολλάς.... και δεν το αλλάζεις... Σκέψου ότι έχω ενα πρωτοξάδερφο στο Αγρινιο που έχει 2 αντιπρoσωπείες αυτοκινήτων... (Seat-Saab) μαζι με τον πατέρα του και τα 2 ακόμα αδέρφια του... Πρόσφατα απέκτησαν και την Nissan... (από εκεί το πήρα και γω) Ε... φαντάσου πόσα αυτοκίνητα έχουν... οι τέσσερίς τους με τις οικογένειες τους συν όλα τα test-drive.... Από τότε που πήραν την Nissan ... ΔΕΝ κατεβαίνουν από τα Navara.... και όχι μόνο αυτοί... αλλά και οι γυναίκες τους... που τα θεωρούσαν... απλά αγροτικά.... ΣΚΑΛΩΜΑ λέμε.... Και κάτι ακόμα... Τα 35.000 χιλιάδες ευρώ που κοστίζει μια καλή έκδοση Navara-Tornado-L 200 (άντε και το D-MAX) καινούρια έχουν πολύ καλύτερη value/money σχέση... διότι απλούστατα ΔΕΝ έχουν φόρο πολυτελείας και άλλες επιβαρύνσεις όπως τα επιβατικά... διότι είναι καθαρά επαγγελματικά... Τελεία και παυλα.... Navara είσαι... αργαλείο.... Btw το tornadoυδάκι... που έβαλες... δεν είναι 171 άλογα που λέει ο πωλητής... αλλά 195 (κάπου εκεί..) από 3000 κυβικά... με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΟΠΗ....!!!! Δεν μου αρέσει το look ρε μαμώτι... Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο καλύτερο.... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Χρήστο... μου φαίνεται.... ότι θα βάλω κάποιον να σου κάνει κανα βουντού... να στρώσεις.... Πρίν από λίγα λεπτά μιλούσα με πολύ καλό μου φίλο και μου έλεγε τις εντυπώσεις του από ένα ολιγοήμερο test drive με το VW Amarock.... Το παιδί δεν είχε ξανακαβαλήσει τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο, και έπαθε πλάκα.... Δεν θέλει να οδηγήσει άλλο αμάξι.... Παρόλο που το αυτοκίνητο είχε και τα ψιλομουφα ασφαλτινα ελαστικά έκανε παπάδες..... Καταπληκτική συμπεριφορά στον αυτοκινητόδρομο με πίσω κίνηση, και εκτός δρόμου, λάσπες, κτλ εκεί με την τετρακίνηση no comments...... Κατανάλωση σταθερά με 140-150χλμ στον αυτοκινητόδρομο, 8,5 λιτ /100 πετρέλαιο φυσικά..... Τεσπα θα το αγόραζε με κλειστά τα ματια...... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 4, 2011 Ίσως ό,τι καλύτερο μετά από το να κατεβαίνεις μια πλαγιά με τα πεδιλάκια σου.... YouTube Video -> ανεβωκατεβαινεις μαλλον ηθελες να πεις......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted January 5, 2011 Να και κάτι για να πηγαίνεις στην πλαγιά. Τι τα θέλετε τα 4Χ4, ABS, Antisomething, κλπ; Τέσσερα χρόνια το έβλεπα να περνάει με τα σκι, αλλά δεν προλάβαινα να το φωτογραφίσω. Το πέτυχα τελικά... Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 5, 2011 Κορυφή! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted January 5, 2011 Θα μπορούσε να είναι και έτσι σήμερα: Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 5, 2011 Θα μπορούσε να είναι και έτσι σήμερα: Image ommited Ρε παιδιά, αυτό το σανίδι έτσι που έχει τοποθετηθεί μου φέρνει κάτι σε αερόφρενο.... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 5, 2011 Μου έστειλαν σήμερα αυτό το blog σχετικά με αυτοκίνηση. Δίνω λουκούμι σε όποιον μου πεί πώς του ήρθε του δημιουργού αυτό το όνομα για blog. Η συγκεκριμένη σελίδα έδειχνε 3 parts από επεισόδιο TOP GEAR, ίσως το πιο πρόσφατο. Top Gear: Porsche GT3 vs Mercedes SLS vs Ferrari 458 Δυστυχώς το τρίτο μέρος ήδη απαγορεύτηκε από το BBC. Δείτε τα 2 πρώτα (και μείνετε με τη γλύκα ) από τη "δοκιμή" μιας Mercedes SLS, μιας Ferrari 458 Italia (αυτές που καίγονται ), και μιας Porsche 911 GT3 RS, όσο προλαβαίνετε... Mέρος 1 YouTube Video ->Original Video Μέρος 2 YouTube Video ->Original Video Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 12, 2011 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted January 12, 2011 Το τίμημα της ελλείψεως χρόνου είναι ότι, πλέον, ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τα ορεινά περάσματα των Άλπεων - "αέρα" ή σε ρυθμό βόλτας. .................. Ας μου επιτραπεί η βλάσφημη "σύγκριση": είναι όμορφα να κάνεις και τον άδειο Αχλαδόκαμπο (κωλοσούρτη + παλαιά διαδρομή μέσα από το χωριό). Ο κωλοσούρτης είναι καλύτερος για ανάβαση, αλλά, κατεβαίνοντας, έχεις όμορφη θέα στον Αργολικό. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 12, 2011 Πάντως η οδήγηση στις καταπράσινες Άλπεις ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Κρίμα που δεν το έκανα με ένα αυτοκίνητο όπως του βίντεο, ή έστω σαν το δικό μου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 12, 2011 Πάντως η οδήγηση στις καταπράσινες Άλπεις ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Κρίμα που δεν το έκανα με ένα αυτοκίνητο όπως του βίντεο, ή έστω σαν το δικό μου. Eλα τώρα μην ακούω βλακείες!!!!!! Ανέβα από Αράχωβα-ΧΚΠ να νιώσεις τι πάει να πεί αληθινη οδηγική εμπειρία.... Αλπεις και σαχλαμαρες....... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 12, 2011 ου Λαππα ου άκου τον Σπύρο και ανέβασε το με τις παντες να το ευχαριστηθείς ... που να τρέχεις τώρα Αλπεις... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 13, 2011 2-3 βιντεάκια που ψάρεψα από το youtube προς τέρψιν οφθαλμών και ώτων... Απολαύστε! YouTube Video -> YouTube Video -> Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 14, 2011 Μόνο με το πλαι λεμε ...... http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/83668.asp Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 14, 2011 αυτο με το χερι ηταν κατι σαν το extreme carving ας πουμε 'απο τον νικελ θα το πηρε ο τυπος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 14, 2011 Porfirio's & Lappa's Next Top Car... of their dreams.... 80 Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 14, 2011 Έχει τεκμήριο. 80 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 14, 2011 Και γω νομιζα ότι θα σου άρεσε σε.... ανθρακί.... 80 Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 15, 2011 Το carbon είναι για χαμηλότερο βάρος; Πάρτε και έναν special Γιαπωνέζο: YouTube Video ->Original Video Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites