Blue hunter 1,147 Report post Posted December 28, 2014 Μεχρι και πανω σε δενδρο ειδα αυτοκινητο! Ντραπηκα να βγαλω φωτογραφια πολυ θα πηγαινε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted December 29, 2014 27 Δεκεμβρη,προχθες δηλαδή,στο δρομο από μπανσκο για σοφια το πρωι,σαλονικιωτικο αμαξι που εκανε μαγκιες στο δρομο,εφυγε και επεσε ολος με ταχυτητα πανω σε τσιμεντενια κατασκευη στην ακρη του δρομου,,,μεγαλη ζημια ο τυπος... Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 29, 2014 Μακάρι μόνο υλικές ζημιές Γιώργο. Την Παρασκευή ήμασταν borovets με Βαγγέλη. Εντυπωσιακό χκ και εγκαταστάσεις. Η Popangelov ανοικτή φοβερή πίστα Χρήστο! Γενικά δεν είχε πολύ χιόνι από rila μεριά. Yastrebetz πολύ πέτρα, κάναμε ζημιά για να πάμε στη γόνδολα να κατέβουμε κάτω. Ανοικτό με πολύ καλό χιόνι στην κορυφή το κέντρο markudjik και ονειρεμένο πάτημα πίστας. Όταν φύγαμε θα έβαζε κ άλλο χιόνι, τα κανόνια δουλεύανε στο φουλ. Όποιος θέλει, να πάει! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 29, 2014 σημερα πνιγηκανε στις πουδρες στο Μποροβετς 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 29, 2014 Αφου σου ειπα ρε κυριακο, με το αμαξι στο lift. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 29, 2014 Τωρα ,μποροβετς εχει σχεδόν 1μ χιόνι Μπανσκο το ίδιο ! Borovets ειναι σχετικά γυμνό βουνό και με αέρα χάνει το χιόνι,με κριό παγώνει εύκολα (Yastrebets) Αγαπιμενη πίστα Yastrebets 1 και μετα Popangelov, Ο Ποπανγελοβ ειναι ο πρώτος Βούλγαρος στο πανκοσμιο κύπελλο ,με αρκετά καλές επιδόσεις για εκείνα τα χρονια με ονόματα σαν τον Ingemark Stenmark,Marc Girardelli 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 30, 2014 Pepe η 1 δεν ειναι ουτε τις μισες μερες της σεζον ανοικτη,ειναι μικροτερη νομιζω σε μηκος και ειναι πιο στενη.Οι Βουλγαροι εχουν την Popangelov για καλυτερη πιστα στη χωρα τους,ισως μια απο τις καλυτερες.Οσο για τον ονομαζομενο ... ηταν μεγαλος αθλητης τον θυμαμαι να εχει μαζεψει καμια 200αρια κυπελλα ο ανθρωπος.Τους παραδεχτηκα ομως που τον τιμησαν μ αυτον τον τροπο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 30, 2014 Κοιτα το Pamporovo σημερα ..... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 30, 2014 Ναι το 1 ειναι πιο στενή ,αλλα τοτε οταν πυγενα εκει δεν ειχε την ποπανγελοβ,και η yastrebets ηταν η απαγορευμένη και η καλητερη για μας,φαντασου οτι τη κλινανε ισχνά για άγονες ι επιδι ηταν παγομενη και εμεις τρυποναμε δεξια ,ειχε μια σαν πορτα και ορμαγαμε μεσα, 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted December 31, 2014 Επιστρέψαμε χθες απο Borovets -16 και οι δρόμοι στεγνοί και καθαροί μέχρι τα σύνορα η οργανωσή τους δεν παίζεται .......... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2014 Η μάνα μου γύρισε εχτές απο μπανσκο,με 1 μέτρο χιόνι και -15, με Ρένο κλιο,με καλοκαιρινά λάστιχα και αλυσίδες δεν ξέρει τι ειναι Εγω τωρα μαθενω πος να βάζω της αλυσίδες επειδή λέω να παω καιμακ Χρονια πολλα 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted December 31, 2014 Pepe υπενθυμισε μας παλι ότι τον καθαρισμο στους δρομους στη Βουλγαρια το εχει αναλαβει ιδιώτης...Αντε πεσε εσυ τωρα στο μονιμο υπαλληλο της περιφερειας να παει να εκχιονισει...σου λεει εγω το μισθο μου το παιρνω ειτε κατσω στο γραφειο ειτε κατσω μεσα στο αμαξι ακίνητος.... Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2014 Εκεί ολα ειναι ιδιωτικά ,βλέπουν το καιρό,και πριν να έρθει η κακοκαιρία ,ξεκινάνε να ρίχνουν αλάτι στους δρόμους,και στη συνέχεια περνάνε συνέχεια με τα μιχανιματα,αν κλείσει ο δρόμος ,εχει πρόστιμο ,πέρυσι σε 3 μέρες απότομη κακοκαιρία ,στην αρχή του χιμονα έκλεισαν δρόμοι και το σύνολο του προστιματον ηταν 250 χιλ ευρώ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 24, 2015 Πολυ καλο χιονοδρομικο για τα βαλκανικα δεδομενα. Αρκετο χιονοδρομικο πεδιο για 3-4 μερες max. Πιστες με πολυ καλο πατημα και πολυ καλες κλησεις. Σιγουρα οχι για αρχαριους αφου σχεδον ολες οι πιστες ειναι κοκκινες κ μαυρες. Πολυ καλη λειτουργια κ οργανωση. Το πετυχαμε ολο ανοιχτο και με σουπερ χιονι. Ειναι παντα απολαυση να κανεις σκι σε πιστες με δεντρα τριγυρω. Ακομα ομως και αυτες ψηλα στο γυμνο απο δεντρα markudjik ηταν πολυ καλες χωρις ξυρισμενα σημεια. Τα λιφτ ειναι το ιδιο παλια με του Παρνασσου.... Δεν μπορουσα να χωνεψω πως γινεται εκει να τα λειτουργουν σε 3πλασιες ταχυτητες..... Σαν χωριο δεν λεει απολυτως τιποτα. Με εξαιρεση 2 αντε 3 μαγαζια για να πεις οτι καπου θα πας το βραδυ, ολα τα υπολοιπα ειναι κακογουστα κιτς η κ@λομπαρα. Οπου κ να περπατουσες σου ερχοταν μια μυρωδια, καπνα κ τσικνα απο τις κουζινες των """εστιατοριων""". Απολυτο must το νυχτερινο σκι!!! Τελεια στρωμενες κ φωτισμενες πιστες για διαστημικο σκι κ ταχυτητες!!! Να ειστε στην αφετηρια 30' πριν την εναρξη για να τις κατεβετε απο τους πρωτους κ να προλαβετε τα κοτλε!!! Αρνητικο το αρκετο σπρωξιμο που χρειαζεται για να φτασεις ξανα απο το τελος σχεδον ολων των πιστων στη γονδολα και η οχι κ τοσο καλη συνδεσιμοτητα μεταξυ sitnyakovo κ των αλλων 2 χιονοδρομικων, με αποτελεσμα να θελει λιγο περπατημα. Αν θελετε ξενοδοχειο πανω στην πιστα, τοτε να μεινετε στο Rila. Μην περιμενετε να βρειτε τα 4* που υποτιθεται οτι ειναι αλλα για αυτους που πανε να κανουν σκι μια χαρα ειναι, κ με αποδεκτο πρωινο/φαγητο. Προσωπικα το προτιμω απο το bansko. Αν εχει αρκετο χιονι το συνιστω και ΝΑΙ θα ξαναπηγαινα! 8 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 24, 2015 Το borovets ειναι χκ απο το 1896 ,φιλοξενεί εβροπαικο προταθλημα 1981 !τα λιφτ οντος ειναι παλια,αλλα αυτο επειδη δεν εχει προχωρισει ακομα σε αναβαθμίσει απο ιδιώτης ,οπου νάνε ερχετε και αυτο!! Το Ριλα ειναι 4αστερο αλλα για τα δεδομένα '80-'90 και μη ξεχνας οτι ηταν κρατικό !!!! Μαγαζια και νυχτερινή ζωη δεν εχει γιατι ειναι πολυ δησκολο να χτίζεις ,ειναι προστατευόμενου πάρκο Ριλα ,τα ξενοδοχεία εχουν καλα μαγαζια μεσα,αλλα θελεις να πας και καπου αλου!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted February 25, 2015 Πάντως τα lift δεν θα τα έλεγες παλιά. Από τις τέσσερις τετραθέσιες καρέκλες που έχει, οι δύο είναι πολύ γρήγορες αποσυμπλεκόμενες και οι άλλες δύο πολύ γρήγορες με κυλιόμενες διαδρόμους. Μόνο η γόνδολα είναι παλιά, αλλά και αυτή είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορη με του Bansko. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted February 25, 2015 7λεπτα ειναι τα δυο γρηγορα lift που αναφερατε προηγουμενως.Ειδικα στο Ystrebets οι τετρακεφαλοι δεν προλαβαινουν να ξεκουραστουν. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted February 26, 2015 Ειδικα στο Ystrebets οι τετρακεφαλοι δεν προλαβαινουν να ξεκουραστουν. Άσε τις...δικαιολογίες Χρήστο!!! Σε "τσεκάρισα" στο Kopaonik. Είσαι απροπόνητος. 1 Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 26, 2015 Δαμιανέ φαντάσου να προπονηθεί 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted February 26, 2015 Ενα μηνα εχουμε ακομη παιδια -ολοκληρο - 11 Μαρτη θα ειμαι εκει ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 27, 2015 23/24/25-3-2015 13 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 27, 2015 (edited) Φοβερή εξόρμηση ήταν!Τελευταία μέρα ακούμε στο PMR κάποιους να μιλάνε ελληνικά. Ελληνικά και συχνότητα 8/20 snowclubίτες θα είναι αυτοί, σκεφτήκαμε.Μετά από λίγη ώρα συναντάμε Ηλία Αδάμ με Μαρία. Είχαν έρθει μαζί με Γιάννη και Δήμητρα και μετά τις συστάσεις με το δεύτερο ζευγάρι, σκιάραμε ολοι μαζί για λίγο σε Popangelov αχ αυτή η πίστα!!!. Επίσης κάναμε κάποια αλματάκια στο παρκάκι το οποίο ήταν πολύ καλοστημένο και είχε καλή κλίση προσγείωσης. Στο βάθος ο Ηλίας με τον Γιάννη περιμένουν για το άλμα Μακάρι να μέναμε κ άλλο! Οι πίστες καλοστρωμένες, μέτριο κόσμο σούπερ νυχτερινο. Edited March 27, 2015 by Kyriakoschar 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 27, 2015 Kyriako συγκριση μπανσκο και μποροβετς που τα ειδες και τα δυο?? Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 27, 2015 (edited) Γιώργο θα επέλεγα μπόροβετς. Κατεβαίνεις δηλαδή την Popangelov και ανεβαίνεις με Yastrebets express. Όλη μέρα αν το κάνεις αυτό είσαι στο τέλος με ένα ηλίθιο χαμόγελο για όλη την επόμενη εβδομάδα... Εκτός από αυτό, έχει και το καλύτερο νυχτερινό 18:00-21:30. Πηγαίνεις αποκλειστικά για σκι. Θα δυσκολευόμουν να διαλέξω όμως, καθώς το μπάνσκο είναι επίσης φοβερό κέντρο και εμείς όταν συναντηθήκαμε τον Δεκέμβρη εκεί, δεν ήταν ανοιχτές οι πίστες λόγω χιονιού, κάτω στο Mid station της γόνδολας. Έχει και το Μπάνσκο φοβερό πεδίο, αλλά λόγω πολυκοσμίας ίσως να το βάζω δεύτερο. Edited March 27, 2015 by Kyriakoschar 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 27, 2015 Το καλώ με το μπανσκο ειναι οτι εχει πολυ καλο απρες και καλη διασκέδασης το βράδη,ενω το μποροβετς δεν εχει και πολα! Απο σκι πεδίο ειναι πολυ καλα και τα δυο,απο κοσμο το μπανσκο εχει περισσοτερα αλλα ειναι και μεγαλητερο,αλλα αν πας μπανσκο καθεμερηνη ειναι σουπερ 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites