Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Κανονίστε τώρα που κλικάραμε στο συγκεκριμένο blog να μας έχει αφήσει κανένα cookie με όνομα gay-pride. :):P

:o

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

θα την πω τωρα την κακια μου.........ενος κακου μυρια κακα επονται.......πρωτα πλακωσαν οι αγγλοι και τα ρεαλ εστειτ........ μετα ηρθαν οι Ρωσοι και οι Αθηναιοι και ανεβηκαν οι τιμες και γκλαμουρεψε(το glamoyr πρεπει να ειναι ελληνικη λεξη....απο το γκλα...βλαχικο επιφωνημα και το μουρη...) to χιονοδρομικο και υστερα ηρθαν και οι "μελισσες" να μας αποτελειωσουν

Nema da ostavam pisna me triabva da tersia nesto novo vetse do tyk besse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bansko se izpederasti vetse...........

ORDEM E PROGRESSO

γκλαμουρεψε(το glamoyr πρεπει να ειναι ελληνικη λεξη....απο το γκλα...βλαχικο επιφωνημα και το μουρη...) to χιονοδρομικο

;):D:D

Κεντησες!

Την επομενη φορα που θα δω γκλαμουρατο με τζιπουρα, θα πεσω κατω και θα χτυπιεμαι σαν επιληπτιοκος! :P:P

Φιλικα

ΜακηςΜ

"το κερώνει το πέδιλο"

:D:D;):P

Πάντως σαν event σίγουρα θα έχει τρελό γέλιο να το δεις απο την απ' εξω.

Καθόλου δε θα μου κακοφαινόταν αν τύχαινε να ειμαι εκει.

Η φίλη μου με την μαμά της είχαν πετύχει το gay-pride στη Μαδρίτη και κρατούσαν τις κοιλιές τους απο τα γέλια.

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

Θα ήθελα να είμαι σε μια γωνία, πρώτιστα για λόγους ασφαλείας αλλά και για να βλέπω τις γκριμάτσες των βούλγαρων παππούδων και τις αγριόφατσες που θα έχουν στο πέρασμα της κομπανίας ;)

..παντως οσοι παιρνουν το Τ-bar θα το απολαυσουν! ;):D

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Εεεελεεοοος..

Αν υπάρχει κάτι που είμαι ρατσιστής,είναι αυτό..

Κ είναι απο τους λίγους τομείς που ξέχασε να εξαιρέσει ο Αριστοτέλης όταν είπε οτι ο άνθρωπος πρέπει να τα δοκιμάζει όλα..

Κωνσταντίνε,δε λέει ρε ..K αν σε βάλουν στο μάτι..?Σκέψου..Θα σε κοιτάνε μ'ενα βλέμμα.. "Τοίχο-τοίχο μη σε πετύχω" ;)

Έλα ρε μην είσαι ρατσιστής. Και αυτοί καλοί είναι. Δεν πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε.

Άσε που οι πιο πολλοί έχουν περάσει και ψιλοδύσκολα...

Σκέψου να είσαι gay σε χωριό... Εγώ τους συμπαθώ λιγάκι. Αλλά απο λίγο μακρυά :lol:

Συμφωνώ πως το ξέχασε! Το συμπληρώνεις εσύ.

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

Λάππας αφού ξέρω ότι το " καρβάρεις το πέδιλο" ;) , 2 Φλεβάρη λοιπόν ανεβαίνουμε Bansko τι λές???

Εσύ θα αναλάβεις τους Backcountry style και εγώ θα εορτάσω μαζί με τις σταρλέτες του πορνό....

Λοιπόν deal ;) ?

Λαππα προσεχεεεε.... <_<

Ο κυριος εχει δηλωσει επανηλειμενα οτι την 'γκαζωνει την πισωκουνα...' :o και του αρεσει που 'πεταει κ@λους...' :blink: ... αν δεν λαβεις τα απαραιτητα εχεγγυα για την ασφαλεια σου :( μην πας μαζι του την εν λογω ημερομηνια στο Μπανσκο. Εχεις και συ πισωκουνα...μη γυρισεις...ξερεις τωρα... Μην παθεις κανενα χουνερι στην ηλικια σου :D Ιδιως αν ανακαλυψεις οτι σ'αρεσει...η πισωκινηση :P

Φιλικα παντα

...και για το καλο σου! B)

ΜακηςΜ B)

το glamour πρεπει να ειναι ελληνικη λεξη....απο το γκλα...βλαχικο επιφωνημα και το μουρη...

ασχολίαστο...

36_1_19.gif36_1_19.gif36_1_19.gif

super_smilies007.gifsuper_smilies007.gifsuper_smilies007.gif

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Εχω παει στο Mπανσκο 5 φορες και σκεφτομαι να παω και στο Μποροβετς μεσα στον Ιανουαριο αλλα απ'οτι εψαξα στο internet δεν βρισκω πολλα δωματια, ουτε το χιονοδρομικο εχει δικο του sait οπως εχει το Mπανσκο.

Ξερω οτι ειναι 60 χιλ. πιο μακρια και οτι εχει 58 χιλ. πιστες αλλα αν μπορουσε κανεις να μου δωσει μερικες γενικες πληροφοριες θα ημουν ευγνομων!

Π.χ υπαρχει χωριο στο χιονοδρομικο οπως ειναι στο Μπανσκο? γιατι εκτος απο κατι μεγαλα ξενοδοχια που λενε οτι ειναι κατω απο τα λιφτ βρηκα κατι καλυβες μεσα στο δασος και φαινοντε μεσ'το πουθενα ,ο δρομος πως ειναι? , το εισητηριο για τα λιφτ ποσο εχει,και αν ξερει κανεις καλα και φθηνα appartment.

Και αν δηλ. παμε με δικο μας αυτοκινητο υπαρχει φοβος κλοπης?

Και αν δεν βαριεστε καντε και μια συγκριση ΒΑΝΣΚΟ εναντιον ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ τα συν και τα πλην.

Για δες εκει: http://www.borovets-bg.com/main/index.php?lang=en

Και όταν γυρίσεις, πες μας τις εντυπωσεις σου. Πραγματι ολο για Μπανσκο ακουμε ενω πριν μερικα χρονια το Μποροβετς ηταν must.

Αφού έχεις πάει 5 φορές στο Μπάνσκο τότε ήρθε η ώρα να πας στο Borovets. Είναι κι αυτό πανέμορφο βουνό με παρόμοιες εγκαταστάσεις (ίσως ένα κλικ πιο κάτω).

Στα θετικά σε σχέση με το Μπάνσκο είναι ότι το χωριό (το οποίο πράγματι αποτελείται μόνο από ξενοδοχεία) είναι πάνω στο βουνό και είναι πολύ πιο όμορφο. Μπορείς να μένεις μέσα στις πίστες όπως εγώ πέρυσι http://alpin-hotel.bg/en/gallery/3.html το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα στην περιοχή μας.

Τα Χριστούγεννα είναι πιο καλά από άποψη κόσμου. (ουρές, κόσμος στις πίστες κλπ)

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχει περισσότερο χιόνι http://www.webcam.skidvd.co.uk/

Στα αρνητικά θα έλεγα μόνο το ότι οι περιοχές που κάνεις σκι συνδέονται κάπως πιο δύσκολα.

Ο δρόμος γενικά δεν έχει πρόβλημα.

Τα ξενοδοχεία έχουν παρκινγ.

Δεν έχει και πολλά φθηνά apartments. Χτίζονται σε μια καινούργια περιοχή λίγο πιο μακριά αλλά δεν ξέρω να σου πω περισσότερα. Γενικά στο Bansko έχει περισσότερα καταλύματα και μεγαλύτερη ποικιλία (από πολύ φθηνά έως πολύ ακριβά).

http://www.borovetshotelsbg.com/

Τέλος έχω ξαναγράψει (όπως και άλλοι εδώ) ότι στο borovets (όπως και στο Bansko) αξίζει να πάει κανείς μόνο αν μένει στην Βόρεια Ελλάδα. Για τους νότιους με τον ίδιο κόπο και χρήμα μπορούν να βρεθούν σε χιονοδρομικά του εξωτερικού που αξίζουν περισσότερο.

Λοιπον ημουν στο μποροβετσ 23 24 25 και ειναι ωραιο χιονοδρομικο.Αν και με λιγη ομιχλη οι περισσοτερες πιστες ηταν ανοικτες με ελαχιστες πετρες.(μερικες απατητες).Εχει λιγοτερα ξενοδοχεια απο μπανσκο και λιγο πιο ακριβα.Εμεινα στο ELA ΗΟΤΕL (διπλα στισ πιστεσ) χωρις να κλεισουμε,το βρηκαμε οταν πηγαμε με 130 λεβα το δικλινο.Εχει αρκετα ξενοδοχεια στη βαση αλλα τα πιο οικονομικα ειναι στο χωριο Samokov.Γενικα ειναι γεματο αγγλους και μερικα μπαρακια για το βραδυ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!

ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΕΙΧΕ 4 ΜΠΛΟΚΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΩΝ.

Το σ/κ που μας ερχεται (τριημερο δλδ) θα "ανηφορισω" προς το borovets απο Αθηνα. :ph34r: :ph34r:

Θα ειναι κανεις αλλος απο εδω μεσα εκεινες τις μερες εκει;

Αν ναι, θα χαρω να σας δω στο βουνο (θα εχω και pmr συντονισμενο στο καναλι του snowclub!)

Επειδη ειναι η πρωτη φορα που πηγαινω βουλγαρια για σκι, οποιαδηποτε πληροφορια/tip ειναι ευπροσδεκτα!

volkl_2011_unlimited-ac-30.png

Εχει κανεις ιδέα ποτε κλείνει το Μποροβετς????

. . .mountains. . .where life is much more than life. . .

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά! Αποφασίσαμε με μεγάλη παρέα να πάμε Borovetz, οι μισοί με αεροπλάνο (Aegean απευθείας Σόφια) και οι υπόλοιποι με τρένο. Το θέμα μας είναι ότι ξέρουμε ότι απέχει 1 ώρα το Samokov αλλά γνωρίζει κανείς τρόπους μετάβασης? Υπάρχει κάποιο λεωφορείο ή τα taxi σε πηγαίνουν μέχρι εκεί και αν ναι γνωρίζει κάποιος σχετικές τιμές?

Επίσης, θα θέλαμε να μάθουμε τιμές lift, που κυμαίνονταν πέρυσι?

Ακόμα επειδή θα έχουμε και μερικούς φίλους που θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά ski, ακούω ότι η σχολή τους είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης. Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω είναι άν τα παλικάρια-δάσκαλοι μιλούν καλά αγγλικά έτσι ώστε να τους καταλαβαίνουν!

:D

Γενικά ότι πληροφορίες έχετε καλοδεχούμενες γιατί όπως καταλαβαίνεται βρισκόμαστε στο τσάκ πρίν κλείσουμε δωμάτιο στο Samokov και εισητήρια και η λίμπιντο είναι ανεβασμένη στα ύψη!!!!!!! 8)

Σας ευχαριστώ παιδιά.Πάω να ανεβάσω τα πέδιλα από την αποθήκη! :P:P:P:P

Edited by Evagelos

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά! Αποφασίσαμε με μεγάλη παρέα να πάμε Borovetz, οι μισοί με αεροπλάνο (Aegean απευθείας Σόφια) και οι υπόλοιποι με τρένο. Το θέμα μας είναι ότι ξέρουμε ότι απέχει 1 ώρα το Samokov αλλά γνωρίζει κανείς τρόπους μετάβασης? Υπάρχει κάποιο λεωφορείο ή τα taxi σε πηγαίνουν μέχρι εκεί και αν ναι γνωρίζει κάποιος σχετικές τιμές?

Επίσης, θα θέλαμε να μάθουμε τιμές lift, που κυμαίνονταν πέρυσι?

Ακόμα επειδή θα έχουμε και μερικούς φίλους που θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά ski, ακούω ότι η σχολή τους είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης. Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω είναι άν τα παλικάρια-δάσκαλοι μιλούν καλά αγγλικά έτσι ώστε να τους καταλαβαίνουν!

:D

Γενικά ότι πληροφορίες έχετε καλοδεχούμενες γιατί όπως καταλαβαίνεται βρισκόμαστε στο τσάκ πρίν κλείσουμε δωμάτιο στο Samokov και εισητήρια και η λίμπιντο είναι ανεβασμένη στα ύψη!!!!!!! 8)

Σας ευχαριστώ παιδιά.Πάω να ανεβάσω τα πέδιλα από την αποθήκη! :P:P:P:P

Καλημέρα

Sofia - Borovets, distance 70 km

By car (1-3 persons), one way: 43 € EUR

By car (1-3 persons), return trip: 82 € EUR

By van (4-8 persons): 64 € EUR

By van (4-8 persons), return trip: 124 € EUR

By small bus (9-14 persons): 79 € EUR

By small bus (9-14 persons), return trip: 154 € EUR

By bus (15-19 persons): 92 € EUR

By bus (20-30 persons): 124 € EUR

Lift pass adult 1Day 55 Leva Σ/Κ 1 Day 30 Leva 3 Day 150 Leva 6 Day 300 LEVA 1Euro = 2 Leva O K

Kαλημέρα

Καλημέρα

Sofia - Borovets, distance 70 km

By car (1-3 persons), one way: 43 € EUR

By car (1-3 persons), return trip: 82 € EUR

By van (4-8 persons): 64 € EUR

By van (4-8 persons), return trip: 124 € EUR

By small bus (9-14 persons): 79 € EUR

By small bus (9-14 persons), return trip: 154 € EUR

By bus (15-19 persons): 92 € EUR

By bus (20-30 persons): 124 € EUR

Lift pass adult 1Day 55 Leva Σ/Κ 1 Day 30 Leva 3 Day 150 Leva 6 Day 300 LEVA 1Euro = 2 Leva O K

Kαλημέρα

Ωραίος!!!

Μήπως μπορείς να μου πέις που βρήκες τις τιμές για τα transfer να κλείσω?

8)

Ωραίος!!!

Μήπως μπορείς να μου πέις που βρήκες τις τιμές για τα transfer να κλείσω?

:lol:

Καλημέρα www.bulgariaski.com χιονοδρομικό Borovets OK

Καλημέρα παιδιά

Λοιπόν το lift πέρυσι από ότι θυμάμαι έκανε 28 Ευρώ. Επίσης σκέψου και την επιλογή να μείνετε σε κάποιο από τα πολλά ξενοδοχεία που έχει στην βάση του χιονοδρομικού.

Καλημέρα παιδιά

Λοιπόν το lift πέρυσι από ότι θυμάμαι έκανε 28 Ευρώ. Επίσης σκέψου και την επιλογή να μείνετε σε κάποιο από τα πολλά ξενοδοχεία που έχει στην βάση του χιονοδρομικού.

κοντά έπεσες 000612.th.jpg ΟΚ

Καλησπέρα και από μένα !!!!

Μπορεί να πει κανένας που έχει πάει και στα δύο τα υπέρ και τα κατά μεταξύ Bansko vs Borovetc !!! πχ.πιο εύκολη πρόσβαση, μεγαλύτερες πίστες, καλοπατημένες, βαθμός δυσκολίας βουνού (πολλές πράσινες,μπλε, κόκκινες, μαύρες,?), πιο φθηνό ακόμα, καλύτερο χωριό, καλύτερο φαΐ, πιο έντονη νυχτερινή ζωή, λιγότερος κόσμος, λιγότεροι Αγγλοι, λιγότεροι SBντάδες, πολιτισμός και συμπεριφορά ντόπιων, κλπ !!!

Τεσπα, έχω πάει Bansko και σκέφτομαι και εγώ για Borovetc και θα ήθελα να ακούσω λίγο κριτικές !!!

meleski.gifΌτι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

m9xe5oa0.jpg vs atomicsl9nk1.jpg

Καλησπέρα!

Melo έχω επισκεφτεί και τα δύο χιονοδρομικά , αλλά με μεγάλη χρονική απόσταση. Δηλ. Βorovets πήγα το '94 και Bansko μόλις πέρυσι!

Κατ' εμε σε θέμα δυσκολίας και μήκος πιστών τα θεωρώ τα ίδια. Πιο σύγχρονα λίφτ και πιο γρήγορα έχει το Bansko.

Πατημένες πίστες δεν θα βρείς εύκολα σε κανένα από τα 2! :P

Συμπεριφορά ντόπιων, αν όχι ίδια, καλύτερη λίγο στο Borovets

Καλύτερο φαί και σε γεύση και σε επιλογές, ψηφίζω Bansko. όπως επίσης και σε θέμα διασκέδασης.

Sbάδες μάλλον έχει περισσότερους στο Bansko. Έτσι νομίζω δηλ. 8)

Αν πάς Borovets κλείσε σε κάποιο σπιτάκι κοντά σε πίστες για ski in-out.

Ανάμεσα στα 2 θα ξαναπήγαινα Borovets, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.

Καλησπέρα και από μένα !!!!

Μπορεί να πει κανένας που έχει πάει και στα δύο τα υπέρ και τα κατά μεταξύ Bansko vs Borovetc !!! πχ.πιο εύκολη πρόσβαση, μεγαλύτερες πίστες, καλοπατημένες, βαθμός δυσκολίας βουνού (πολλές πράσινες,μπλε, κόκκινες, μαύρες,?), πιο φθηνό ακόμα, καλύτερο χωριό, καλύτερο φαΐ, πιο έντονη νυχτερινή ζωή, λιγότερος κόσμος, λιγότεροι Αγγλοι, λιγότεροι SBντάδες, πολιτισμός και συμπεριφορά ντόπιων, κλπ !!!

Τεσπα, έχω πάει Bansko και σκέφτομαι και εγώ για Borovetc και θα ήθελα να ακούσω λίγο κριτικές !!!