zox 746 Report post Posted September 29, 2004 Πάιδες για βοηθείστε με.Υπάρχουν τα zenith Integral,τα Zenith,τα Open Integral και τα Open.Σας παρακαλώ πείτε μου τι σήμαινει το ακριβώς το σύστημα Integral?Τι ακριβώς διαφορές έχουν τα Open από τα Zenith.Για πείτε ,για πείτε....Saltofx please help Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted September 29, 2004 Εγω ξερω την AIM integral!! Πολυ περιεργο μου φαινεται παντως που ο ζοχ ζηταει συμβουλες!! Συνηθως δινει!! :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted September 30, 2004 εγω το integral το γνωριζω απο την εποχη alberto tomba οπου ολοι προσκηνουσαν την ροσινιολ. τοτε υπηρχε το dualtec integral kai to central dualtec.το integral χρησιμοποιουταν στα κορυφαια μοντελα της σειρας και στα αγωνιστικα.πρακτικα μπορεις να το διακρινεις εξωτερικα βλεποντας το σκι στις γωνιες του(στα πλαγια).στο central θα διες μια ανυψωση του σκι μονο στο κεντρο ενω στο Integral εχει μια ανυψωση που "τρεχει" σε ολο το πεδιλο βεβαια το υψος φθινει σιγα σιγα πηγαινοντας προς τις ακρες- ετσι το διακρινω εγω με το ματι............. εγω θα ελεγα αν πας σε ροσινιολ να πας στο zentith z5 integral μιας και εχει παρει και πολυ καλες κριτικες στα παγκοσμια τεστ.τα open ειναι καινουρια και αυτα αλλα δεν ξερω τιποτα. ενας μπακαλιστικος υπολογισμος οταν πρωτο ειδα πριν χρονια τα 9s που φορουσε ο αλμπερτο ηταν οτι Integral σημαινει πιο πολυ υλικο στο σκι-πιο μεγαλο βαρος-πιο σκληρο-πιο καλο κρατημα........ισως ειναι εντελως γελοιο αυτο αλλα αυτην ηταν η πρωτη εικονα που μου δοθηκε σαν ασχετο....προφανως στο integral χρησιμοποιουνται πιο καλα υλικα...για παραδειγμα τα παλια μου ροσινιολ που ειχαν dualtec central ειχαν για ενισχυτικο μονο fiberglass.σιγουρα τα zenith θα εχουν πιο ακριβα και καλυτερα υλικα........ ελπιζω να βοηθησα και να μην μπερδεψα περισσοτερο.. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted September 30, 2004 Καλά λες.Είχα παρατηρήσει κατι σαν νεύρα στις εξωτερικές πλευρές της πάνω μεριάς των αγωνιστικών,αλλά και των viper.Αυτό ήξερα ότι είναι το Dualtec,άλλωστε το έγραφε και πάνω. Οπότε τα Integral είναι σαν σειρά πιο πάνω από τα open. tHaNkS sAlToFx. Υ.Γ:Μήπως και η volkl δεν έχει κάποιο ανάλογο σύστημα??Γιατί έχω προσέξει,με κάποια αμφιβολία,αντίστοιχα νεύρα στα πέδιλά τους. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted September 30, 2004 τα νευρα που λες μαλλον ειναι αυτα που υπαρχουν κατω και πισω απο το πισω κομματι της δεστρας και τα εχει βαλει η ροσινιολ γιατι σε εκεινο το σημειο ειχε προβλημα(σπασιματα) και εβαλε ενα γκρι υλικο(πολυ σκληρο) για να μην σπαει και τα ροζ νευρα ειναι ελαστικο υλικο γιατι το γκρι υλικο παρασκληραινει το σκι και το κανει πετρα-ετσι τα νευρα βοηθουν στο να γινει πιο ανθρωπινο το σκι............ Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 30, 2004 Οντως έχει και κάτι ανάλογο η volkl και το ονομάζει double grip. Ισχυρίζετε πως προσδίδει περισσότερο κράτημα στο πέδιλο (grip + edge hold). Στα δικά μου που έχουν double grip carbon το κράτημα είναι υποδειγματικό, ρωτήστε και τον GianniV που τα φόρεσε. Η διαφορά με το απλό double grip είναι η προσθήκη carbon που αυξάνει την σκληρότητα. Στα rossi υπήρχε απο παλιά αυτή η προσθήκη στα πέδιλά της. Δεν έχω βρει όμως αιτιολόγηση γι' αυτή την τεχνολογία στα rossi, ενώ στα volkl το εξηγούνε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
mihalis 4 Report post Posted September 30, 2004 Πάιδες για βοηθείστε με.Υπάρχουν τα zenith Integral,τα Zenith,τα Open Integral και τα Open.Σας παρακαλώ πείτε μου τι σήμαινει το ακριβώς το σύστημα Integral?Τι ακριβώς διαφορές έχουν τα Open από τα Zenith.Για πείτε ,για πείτε....Saltofx please help exo pari ta open 500 tis rossignol eida kai egw oti sto site tis eterias exei dyo eidi den to kserw alla pisteyo oti i diafora einai stis destres.den eimai sigouros mpori na kanw kai lathos. oso afora ta 'kimata' poy kani stain epano meria kai stis akres kani kai to diko moy alla den grafi poythena idegral h dualtec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted September 30, 2004 οπα μπερδευτηκα ζοχ εσυ λες για νευρα στην πανω πλευρα?εγω λεω για τις πλαινες γωνιες.σορυ.......... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites