Olga 6,796 Report post Posted January 13, 2011 τι κανεις με τοσα ζευγαρια μποτες? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 13, 2011 ε,καλα αφου ξερεις οτι ειμαι δυνατος σκιερ και τις κανω σωβρακα μετα απο 10 καταβασεις.χαχαχαχαχα το ενα ειναι για μενα και το αλλο για την ζεφη.εχουμε και μια γυναικα βρε παιδια που ακολουθει την τρελα μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 13, 2011 Blizzard... Στη blizzard εχω δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα αγωνιστικα το SL magnesium worldcup ονειρωδες σκι και απο τα πιο φιλικα σε χιονοδρομο που δεν ειναι αθλητης. Για μεσο χιονοδρομο το καλυτερο τους ειναι το G force , η σειρα εχει ενα "μαλακουλι" που θα σου ταιριαζει, οπως και το Μαgnum 74 ειναι μια χαρα για σενα. ενω απογοητευση σε σχεση με αλλα σκι εκτος πιστας που δοκιμασα ηταν τα Titan της Blizzard, ετυχε να τα κανω συγκριτικο με το Mantra της Volkl και αλλο ενα που δε θυμαμαι αλλα το πηρε ο pefto kai mathaino, ηταν μερα με τη νυχτα στα ποδια μου. O αντιπροσωπος στην Ελλαδα ειναι ο ιδιος που φερνει και τις dalbello board generation , Κα Αρωνη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 13, 2011 ακριβώς αυτό το μαγαζί θα επισκεφτώ για τις dalbello μπότες και είδα ότι φέρνει τα blizzard για αυτό και ρώτησα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted January 13, 2011 (edited) ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ.... http://skinet.com Visit My Website Visit My Website Visit My Website Edited January 14, 2011 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 14, 2011 http://skipressworld.com/en/skitest/blizzard.html τα γερμανικά site θέλουν λεξικό δίπλα οπότε τα αφήνουμε.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 14, 2011 google translate Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted January 14, 2011 (edited) http://skipressworld.com/en/skitest/blizzard.html τα γερμανικά site θέλουν λεξικό δίπλα οπότε τα αφήνουμε.. Τα γερμανικα οπως και αλλα site εκτος απο κειμενο εχουν βαθμολογιες και επιδοση ανα τερραιν ,ακτινα ,στροφη ,χρηση . Απαντησεις στο ski θα βρεις ρωτωντας . ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ,ΙΔΡΩΝΟΝΟΝΤΑΣ ,ΔΑΠΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ . Το forum ειναι χρησιμο οσο και ενα λυσαρι....χρειαζεται δασκαλος ,παραδοση και διαβασμα. Edited January 14, 2011 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 15, 2011 (edited) λοιπόν...είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι πήγα για μπότες και τελικά πήρα όλο το σετ... οι μπότες που ταίριαξαν γάντι στο πόδι μου ήταν οι dalbello axion 8 MY2010 και τα πέδιλα είναι τα blizzard Gforce g3 limited carbon iq 2011 στο 174cm η αγορά έγινε από το board generation όπου έμεινα και από την εξυπηρέτηση-οδηγίες και από τις τιμές απόλυτα ευχαριστημένος.. edit: ξέχασα να σας ευχαριστήσω όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε για μένα και για τις συμβουλές σας.. Edited January 15, 2011 by Spanti Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted January 15, 2011 (edited) Θανοοοοο!!!.... Πελατης!!... Ωρα καλη στην πρυμνη του και αερα στα πανια του κι ουτε spitfire αφορετο να μην βρεθει μπροστα του . spanti καλοφορετα και ...αιεν αριστευειν . η περιπετεια αρχιζει ...... Edited January 15, 2011 by snowhow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 15, 2011 από εξοπλισμό είσαι μια χαρά... βρες και εναν καλό δάσκαλο να σε ξεκινήσει... θα κάνουμε και καμιά βολτίτσα μαζί και ... η περιπέτεια αρχίζει οπως λέει και ο θάνος... ααα ελπίζω να σου αρέσει η ταχύτητα γιατι με το gforce θα χρειαστείς πολύ απο αυτή Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted January 15, 2011 δε μας ειπες ομως ποσο πηγε το μαλλι. (αν επιτρεπεται..) Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 15, 2011 να στε καλά παίδες....πήγαν 200 οι μπότες και 340 τα πέδιλα με δέστρες Marker Light Traction ΙQ πάνω.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted January 16, 2011 ωραια! αντε καλες καταβασεις! Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 16, 2011 έχουν να γελάσουν πολλοί με τις καταβάσεις μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 16, 2011 παιδες να κανω μια ερωτηση εχει στραβωσει,επειτα απο μια πτωση,το ενα απο τα 2 μπατον μου.οχι πολυ. παιζει καποιο ρολο ή μονο οπτικα ειναι το προβλημα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 16, 2011 ξανα ισιωσε το με το χερι δεν παθαινει τιποτα... εκτος αν ειναι τηλεσκοπικο οπου δεν θα κλεινει-ανοιγει ευκολα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 17, 2011 thanks.. και κατι αλλο.αγορασα περυσι κατι goggles απο ebay.απο top-rated seller ή κατι τετοιο.μαρκα von zipper.προτιμησα αυτη τη μαρκα γιατι σου εδινε 2 φακους μαζι. κανεις απο τους 2 δε με ικανοποιει 100%,και η μασκα μου εχει πεσει λιγο too much. υπαρχει περιπτωση να μην ειναι αυθεντικη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 17, 2011 φυσικα και υπαρχει περιπτωση αν και δεν ειναι και απο τις καλυτερες μαρκες της αγορας μη δινεις σημασια ετσι κιαλλιως δεν την πληρωσες φανταζομαι και ακριβα . παρε αλλη Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 18, 2011 φυσικα και υπαρχει περιπτωση αν και δεν ειναι και απο τις καλυτερες μαρκες της αγοραςμη δινεις σημασια ετσι κιαλλιως δεν την πληρωσες φανταζομαι και ακριβα . παρε αλλη σωστά και μην μπερδεύεις τον (top-rated) seller με τα προϊόντα που εμπορεύεται το top rated έχει να κάνει με την βαθμολογία που του έχουν βάλει αυτοί που έχουν κάνει συναλλαγές μαζί του και αφορά σε συμπεριφορά/επικοινωνία κλπ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 18, 2011 για να πω την αλήθεια τις "εχω" απο τις καλές μάρκες της αγοράς... οι φακοί αγοράζονται αναλογα τη χρήση τους... οσο για το too much γουστα ειναι αυτα... αλλα γιατι να μην ειναι αυθεντική η μάσκα επειδή δε σου αρέσει? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 18, 2011 εχει δυο φακους ο ενας κιτρινο-καφες και ο αλλος μπλε. Ο κιτρινος υποθετω πως ειναι για ηλιο αλλα μαλλον ζαλαδα προκαλει και ο μπλε αν ειναι για την ομιχλη δεν κανει κ πολλα. Παντως τελικα τα γυαλια ηλιου δεν τα αλλαζω.Με τις μεγαλες μασκες χανεις απο την αισθηση του περιβαλλοντος.Μονο σε ομιχλη τη βαζω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 18, 2011 για τον ήλιο καλό είναι η μάσκα σου να έχει καθρέφτη... (οπως στο avatar μου) για την ομίχλη κίτρινο γυαλιά στο σκί θα βάλω οταν η ζέστη είναι ανυποφορη τον Απρίλιο... νιωθω ασφάλεια με τη μάσκα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted January 18, 2011 Εγω εχω von zipper τις porkchop Εχει οντως 2 φακους ο ενας καθρεφτης για ηλιο ο αλλος γαλαζιο για ομιχλη Και με τους 2 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως αγοραζεις μασκα απο ιντερνετ χωρις να την εχεις δοκιμασει πρωτα Quote Share this post Link to post Share on other sites
rio 0 Report post Posted January 18, 2011 οχι κανενας απο τους 2 δεν ειναι καθρεφτης.δεν το ηξερα αυτο οτι ο καθρεφτης ειναι ο καταλληλος για ηλιο. και στο μαγαζι παντως να δοκιμασεις δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα,απο αποψη φακου,αν δεν δοκιμασεις για λιγη ωρα σε περιβαλλον βουνο-χιονι.το δικο μου μοντελο λεγετε pheenom ή feenom.Καπως ετσι. Quote Share this post Link to post Share on other sites