kotsos007 0 Report post Posted January 18, 2011 Δεν εννοω απο αποψη φακου αλλα απο καλουπι μασκας Εμενα (λογω μυτης μελιτζανας ) οι περισσοτερες μασκες με χτυπανε η/και δεν με αφηνουν να αναπνεω απο τη μυτη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 28, 2011 μιας και άρχισαν τα κρύα και βλέπω ότι με τα μπουφάν που έχω δεν θα αντέξω στο βουνό θέλω να μου πείτει μοντέλα μάρκες δοκιμασμένα από εσάς και σε ποιο μαγαζί θα τα βρω.. τζάκετ και παντελόνι...μην μου πείτε μοντέλα με goretex γιατί δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ οικονιμικά..δηδαδή βάζω ένα πλαφόν στο μπουφάν στα 300-350 ευρώ και 200 ευρω στο παντελόνι.. επίσης μήπως να μην τσιγκουνευτώ το μπουφάν και τα λεφτά να τα κλέψω από το παντελόνι?τι είναι πιο σημαντικό? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted January 28, 2011 Με τα χρήματα που διαθέτεις πιστεύω πως άνετα βρίσκεις περσινά μοντέλα με gore-tex. Και το παντελόνι και το μπουφάν είναι απαραίτητο να είναι καλά, μην κόψεις από το ένα. Σημαντικό είναι τι προτιμάς να φοράς. Μπουφάν ή μεμβράνη? Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για το παντελόνι. Προσωπικά, όπως και αρκετοί από εδώ, φοράω ρούχα της Mammut που είναι κορυφαία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Οι τιμές τους είναι υψηλές αλλά σε περσινά κομμάτια ίσως βρεις στα χρήματα που θες. Εξάλλου έχει και εκπτώσεις τώρα... Τα mammut τα φέρνει το skishop.gr στο Μαρούσι. Από άλλες μάρκες δεν έχω εμπειρία, εκτός από ένα gore-tex παντελόνι sun valley που μου έχει βγει πολύ καλό. Γενικά κοίτα η αδιαβροχοποίηση και η διαπνοή να είναι από 20.000 και πάνω. Καλές αγορές και καλές κατεβασιές Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted January 28, 2011 Skishop μαρουσι συμφωνω και επαυξανω Mammut συμφωνω και επαυξανω Με 350 ευρω βρισκεις ανετα τζακετ και μεμβρανη.Με 200 υπερανετα παντελονι. Εχει στο skishop sun valley gore tex τζακετ με κατω απο 300 ευρω και ειναι 30.000-20.000.Το λαχανι πες στον Δημητρη να στο δειξει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 28, 2011 και εγώ την Mammut την έχω ψηλά στις μάρκες τεχνικού ρουχισμού..thanx παίδες..με το που τελείωσω την εξεταστική αρχίζω το ψάξιμο από το skishop.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 28, 2011 Ασε τα ψαξιματα και ετοιμασου να ανεβουμε καμια μερα στο βουνο... Μετα απο ενεργειακα φυγαμε για πανω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 28, 2011 αχ μόνο εσύ με καταλαβαίνεις..μετά από ενεργειακά δίνω τρίτη ηλεκτροτεχνικά και παρασκευή Σαέ..να είσαι έτοιμος να ανέβουμε δευτέρα 21/02... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 28, 2011 έκανα μια έρευνα και αποφάσισα να πάρω κάτι καλό...και τα δύο όμως μαζί δεν γίνονται ..οπότε μιας και έχω 2L softshell jacket να αγοράσω ένα καλό goretex παντελόνι... μέχρι τώρα έχω βρει 1)mammut alagna pants GORE-TEX® Soft Shell 3-Layer αν μπορείτε γεμίστε μου την λίστα με δοκιμασμένα παντελόνια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 29, 2011 μιας και άρχισαν τα κρύα και βλέπω ότι με τα μπουφάν που έχω δεν θα αντέξω στο βουνό θέλω να μου πείτει μοντέλα μάρκες δοκιμασμένα από εσάς και σε ποιο μαγαζί θα τα βρω.. τζάκετ και παντελόνι...μην μου πείτε μοντέλα με goretex γιατί δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ οικονιμικά..δηδαδή βάζω ένα πλαφόν στο μπουφάν στα 300-350 ευρώ και 200 ευρω στο παντελόνι.. επίσης μήπως να μην τσιγκουνευτώ το μπουφάν και τα λεφτά να τα κλέψω από το παντελόνι?τι είναι πιο σημαντικό? Θέλεις να σε πάω πιό οικονομικά;Φοράω εδώ και 2 ή 3 χρόνια μπουφάν tresspas,είναι πάρα πολύ βολικό,πανάλαφρο και ζεστό!αφού να φανταστείς οτι στην αρχή είχα ενδοιασμούς για την επιλογή αλλά ο Μανώλης από το freeride της Ν.Ιωνίας επέμενε λέγοντάς μου "πάρτο και θα με θυμηθείς"....το πήρα και τον θυμάμαι! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted January 29, 2011 όλες οι συμβουλές είναι δεκτές και ευχαριστώ προκαταβολικά για αυτές.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted March 22, 2011 το αποτέλεσμα της δικής μου ενασχόλησης με το σπορ ήταν να μου ζητάει και η κοπέλα μου να της βρω εξοπλισμό μιας και κόλλησε με το σκι και δεν το βγάζει από το μυαλό της.. έχουμε και λέμε 1,76 ύψος 56 κιλά...τώρα φεύγει από το Λ και πάει στο παράλληλο... τι flex μου προτείνετε για μπότα?τι ύψος για πέδιλο και όποιος μπορεί ειδικότερα και μοντέλα.. δεν μας βιάζει η αγορά μιας και τελειώνει η σεζόν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted July 28, 2011 ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δημήτρη από το skishop για τις κατευθύνσεις του..μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και τις τιμές.. έγινε αγορά set Νordica olympia SM10 blue και πεδίλων rossignol attraction 3 style γλίτωσα την μουρμούρα και κέρδισα στάνταρ παραπάνω επισκέψεις σε χιονοδρομικά.. καλό καλοκαίρι Quote Share this post Link to post Share on other sites