vlgeor 0 Report post Posted February 6, 2011 Αν και έχω ήδη κάνει κάποια post και έχω ήδη πάρει αρκετές πληροφορίες απο αρκετούς απο εσάς (γνώρισα και τηλεφωνικά τον εξυπηρετικότατο Μακη !!!) είπα να σεβαστώ έστω και με καθυστέρηση τους κανονισμούς του FORUM και να σας δώσω τις απαραίτητες πληροφορίες γνωριμίας με εμένα! Λοιπόν, είμαι ο Γιώργος, μένω Τρίκαλα και είμαι σύμβουλος Επιχ/εων. το καλοκαίρι είμαι fan της θάλασσας και το χειμώνα του βουνού. Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι όσο πιο πολύ μπορώ με το σκι. Τα χιονοδρομικά που επισκέπτομαι κυρίως είναι 1) Βασιλίτσα πολύ συχνά 2) Περτούλι που είναι και στα μέρη μου 3) μία με δύο φορές το χρόνο BANSKO (θα το επισκεφτώ το ερχόμενο πσκ). Επίσης φέτος είπα να δοκιμάσω και λίγο πιο μακριά και για αυτό κανόνισαμε μια εκδρομή 6ήμερη στην Αυστρία στο kitzbuhel. Αυτά για αρχή.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 6, 2011 Καλωσήλθες, Γιώργο. Δεν υπάρχει κανονισμός του forum που να "υποχρεώνει" τις συστάσεις, απλά είναι ένας τρόπος να δώσεις το στίγμα σου, αν θέλεις. Δουλεύει το Περτούλι φέτος; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vlgeor 0 Report post Posted February 6, 2011 (edited) Καλωσήλθες, Γιώργο. Δεν υπάρχει κανονισμός του forum που να "υποχρεώνει" τις συστάσεις, απλά είναι ένας τρόπος να δώσεις το στίγμα σου, αν θέλεις. Δουλεύει το Περτούλι φέτος; Σήμερα εκεί ημουν. Εχει λίγο χιονάκι για χιονοδρομία. Δυστυχώς η σεζόν πήγε χαμένη. Λειτούργησε ελάχιστες ημέρες Edited February 6, 2011 by vlgeor Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 7, 2011 Καλημέρα Γιώργο και καλώς όρισες καλά έκανες και έγραψες κάτι για σένα να γνωριζόμαστε έστω και διαδικτυακά τυχερέ! (που είσαι τόσο κοντά σε χιονοδρομικό) και πας και συχνά στην αγαπημένη μας Βασίλω καλά να περάσεις στο Bansko το επόμενο Σ/Κ κι αν έχεις pmr βάλτο στο 8.20 (συχνότητα του snow club) και βάλε μια φωνή "snow club ακούει ;" παίζει να γνωρίσεις μέλη του Συλλόγου ακόμα και στο Bansko για τα Ελληνικά βουνά να 'σαι σίγουρος είμαστε παντού... Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 7, 2011 Καλώς όρισες στο φόρουμ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 7, 2011 Καλώς όρισες πατριώτη!! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 7, 2011 Welcome I do miss Pertoyli μικρό αλλά καλό και τα υπέροχα μέρη εκεί πάνω. Διαδρομή Πύλη-Περτούλι-Νεραιδοχώρι-Πυρά-Αγία Παρασκευή με τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας θέα. Έχει η σεζόν ακόμα για κάποιους μόλις άρχισε. Καλή διασκέδαση στην Αυστρία Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 7, 2011 Παίζει γνωστή ταβέρνα στο Νεραϊδοχώρι με κουζίνα ΚΟΛΑΣΗ! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kos7 0 Report post Posted February 7, 2011 καλως ηρθες φιλε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites