Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
grarxon

From Libya we need Help !!!

Recommended Posts

Άκουγα στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ για εσάς, τους Έλληνες σε εργοτάξια και εργοστάσια εκτός πόλεων και ότι το θέμα είναι ότι είναι εκτός πόλης και μάλλον διάσπαρτα στη Λιβύη. Είπαν ότι το υπουργείο οργανώνει σχέδιο άμεσης επιστροφής σας... Ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου!

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

...

Κωσταντινε χαιρετισμους απο τον Τακη τον Τολι........Το παλευουν και απο δω.

Βασίλη ξέρεις κάτι επιπλέον? από εχθές που τους μετακόμισαν (προφανώς δεν έχουν και internet) και δεν έχω ιδέα τί γίνεται??

πολύ άγχος! ...κατά τύχη γείτονας μου ο Κωστής και κατ' επιλογή πολύ καλός μου φίλος από το Bad Gastein (εννοείται βλακεία κάναμε που γυρίσαμε πίσω Κωστή). άντε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και τα σφινάκια τεκίλα θα ρέουν αύθονα, όπως στο Silver Bullet:-))

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Έχουν skype όλα υπό έλεγχο προς το παρόν. Υπομονή από Αθήνα ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν να γίνει γίνεται.

Όλα είναι οργανωμένα απλά ούτε οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να βγάλουν τον κόσμο από τα εργοτάξια της ερήμου, ελπίζουμε μόνο για λίγες ώρες/μέρες ακόμα.

Από παραλία όλοι είναι σε ασφαλή σημεία της Ευρώπης.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κώστα έλα με το καλό και με υγεία (υγεία γιατί όλα τα άλλα είναι περιτά) και το τριήμερο σε περιμένουμε για σκι στο Καιμάκ φίλε!!!!!!

Λίγο υπομονή παιδιά είναι σε Αμερικάνικη πετρελαιοπηγή με αεροδρόμιο δίπλα. Θεωρέιται απόλυτα ασφαλής και από τους Αμερικάνους εκεί που είναι. Προσπαθούν να πάρουν διαβεβαιώσεις για να πετάξουν σε αυτό το αεροδρόμιο.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αγαπητέ Μιχάλη έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντά και δεν ξέρω από που πηγάζουν οι πληροφορίες σου, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω. Επειδή, ενδεχομένως, από όλους έχουν γράψει σ' αυτό το thread να είμαι εγώ λίγο πιο ευαισθητοποιημένη προς το θέμα, ανησυχώ. Θα ήθελε κάποιος από αυτούς που λένε πώς όλα είναι υπό έλεγχο (παραφράζω για να μην κάνω quote και θιχτεί κανείς) κτλ., κτλ. να πάει ένα ταξιδάκι στη Λιβύη τώρα και να μας ξαναπεί τα ίδια??? δε νομίζω...

επί της ουσίας για τον Κωσταντίνο τώρα (αυτόν ξέρουμε γι' αυτόν μιλάμε) ...ζήτησα από κάποιον γνωστό του?? να ενημερώνει τον τοίχο του στο facebook για να μαθαίνουμε τα νέα του (το κάνω copy/paste)

#

Tsourlis Georgios πρεπει να έχουν παει στην πολη jalo όπου υπαρχει αεροδρομιο της εταιριας waha. φυγανε απο τον καμπο

Yesterday at 16:04

#

Tsourlis Georgios Ειναι ακομη στην πολη Jalo, δεν αφησαν να προσγειωθει το αεροπλανο C-130 εκει. Κοιμουνται σε ενα τζαμι

about an hour ago

Τα σχόλια δικά σας

Σωστές είναι οι πληροφορίες του Τσουρλή. Ο πατέρας μου δουλεύει στην J&P και μόλις μαθαίνω κάτι το γράφω εδώ. Οι άνθρωποι εδώ κάνουν ότι μπορούν.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ας κάνει ο καθένας ότι μπορεί για την ενημέρωσή μας

κι ας ευχηθούμε όλοι μαζί να έχουμε γρήγορα

τον Κωνσταντίνο εδώ... σπίτι του, στις πίστες μαζί μας...

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Καλησπερα

Τα C-130 εχουν παρει αδεια για Τριπολη και Σαμπχα .Και οι δυο περιοχες ειναι μακρυα και στα Δυτικα της περιοχης οπου τον

ελεγχο τον εχει η επισημη κυβερνηση της Λιβυης.

Στην περιοχη που συζηταμε και αναφερει ο Κωσταντινος ειναι στα ανατολικα.

Κοντα στο Jalu που βρισκονται τωρα υπαρχει αεροδρομιο ,λιγο δυτικοτερα ,αλλα δεν ξερω αν ειναι γνωστο τι γινεται με αυτο ως προς το ποιος το ελεγχει.

Το αεροδρομιο της αμερικανικης εταιρειας ειναι μικρο και καλυπτει τις αναγκες μικρων ελικοφορων αεροπλανων.

Αν δει κανεις τις αποστασεις θα πρεπει να κανει κανεις λιγο υπομονη ως προς τον απεγλωβισμο τους.

Το θετικο ειναι οτι ειναι μαζι και οχι αποκομενοι στα εργοταξια μαζι με αλλες εθνικοτητες.

Στο αποσπασμα του χαρτη που παραθετω φαινονται οι αποστασεις και η γενικη ζωνη των εργοταξιων στην περιοχη σε σχεση με τις κυριες πολεις και τα δυο αεροδρομια που πηγαν τα C-130.

Με τον Κωσταντινο ,που δεν τον γνωριζω ,εχουμε ενα κοινο γνωστο που εχει επισκευθει την περιοχη αρκετες φορες.

post-2275-1298571261_thumb.jpg

Thnx Μιχάλη και Βασίλη για τις χρήσιμες πληροφορίες! Μακάρι οι πληροφορίες που θα τροφοδοτούν αυτό το thread να είναι ολοένα και πιο αισιόδοξες και σύντομα να ποστάρει και το πιτσιρίκι ;)

Να ευχηθώ κι εγώ καθυστερημένα στο συγκάτοικό μου στο Bad Gastein καλή επιστροφή!

Υπομονή, κουράγιο και κυρίως ΠΡΟΣΟΧΗ!

Κώστα ο Θεός μαζί σου και σε όλους τους συναδέλφους σου!

Edited by MAC

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Από το in.gr νεώτερα από τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Λιβύη, όπυ γίνεται και αναφορά σοτυς εγκλωβισμένους στην έρημο:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231080845

Και ένα άρθρο για να διαπιστώσουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή επαναπατρισμού:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php...&Itemid=139

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Aναφερθηκε το ονομα του Κωστα στο Αλτερ σε μεσημεριανη εκπομπη που ειχε ανταποκριση με Ελληνα συναδελφο του προφανως στο ιδιο εργοταξιο.

Συγκεκριμενα αναφερε οτι η πλειονοτητα παραμενει στο εργοταξιο περιμενοντας εντολες για το σχεδιο διαφυγης καθως επισης ανεφερε οτι ο Κωστας Τυμβιος μαζι με ακομα εναν Ελληνα (δεν αναφερθηκε το ονομα του δευτερου) εφυγαν απο το εργοταξιο οδικως κατευθυνομενοι αν ακουσα καλα προς το αμαν η ομαν (κατι τετοιο).

Ξερει κανεις κατι αλλο; Ειχε επικοινωνια κανενας;

Παντως αποτι φαινετε τα υπουργεια τους εχουν γραψει κανονικα λεγοντας οτι οι εταιρειες πρεπει να απεγκλωβισουν τους εργατες.

Μα καλα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ;

101277.jpg

είναι ο Κώστας ανάμεσα στους 8 που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα νότια ;;;;

κοίταγα καλά, καλά στα ρεπορτάζ μπας και τον δω...

αλλά δεν είναι μέθοδος αυτή :rolleyes:

αν μάθει κανείς κάτι ας το γράψει!

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Tsourlis Georgios:

Συμφωνα με νεωτερη πληροφορια έχουν παει στην περιοχη αμαλ για να φυγουν με αεροπλανο της ιταλικης εταιριας bonatti

7 hours ago

από αναζήτηση στο google βρήκα αυτό - δεν ξέρω αν έχει σχέση με την περίπτωση του Κώστα, ...πάντως αν έχει πολύ ασαφές το αποτέλεσμα

http://www.skynews.com.au/world/article.as...d&play=true

"Italy also said it was trying to land a C130 military transport plane in the Amal region in southeast Libya to rescue a group of Italians whose food supplies are running out and who say they have been robbed."

άντε ρε παιδιά ας γράψει κάποιος κάτι θετικό επιτέλους, όσο είναι εκεί και οι ώρες προχωράνε τα πράγματα δυσκολεύουν

Εχουν μεταφερθει σε μεγαλο εργοταξιο μαζι με τους υπολοιπους ευρωπαιους που εχουν μεινει στην ερημο και πια ειναι πανευρωπαικη η προσπαθεια και οι επιλογες να γυρισουν ολοι μαζι πισω.

Ολα ειναι οργανωμενα και μενουν καποιες λεπτομερειες

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Marios Tymvios:

4 germanika aeroplana (mallon kai me sinodeia) autin tin wra 8a paroun olous osous ein ekei ... mazi kai o kwstaS!

to 1o aeroplano eidi exei apogeio9i .. to 2o autin tin wra etoimazete ... kai o kwstas ein st 3o ...

proorismos i kriti!

about an hour ago

αυτό έγραψε ο μικρός αδερφός του Κώστα πριν μια ώρα στο fb!!!

άντε με το καλό να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες άμεσα και με επιτυχία!!!!!!!!!!!

Μαλλον κατεληξε με επιτυχια το θεμα!

8 Ελληνες και 11 Κυπριους απεγκλωβισε η Luftwaffe!!!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231081065

Αν δεν εχει γινει κανενα μπερδεμα, ο Κωστας πρεπει να ειναι αναμεσα τους.

Καλως ορισες πισω!

...

Αν δεν εχει γινει κανενα μπερδεμα, ο Κωστας πρεπει να ειναι αναμεσα τους.

Καλως ορισες πισω!

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί! ... γιατί τον είχα σαν το μικρό μου αδερφάκι τον Κώστα στην Αυστρία:-)

Σε 40 λεπτα ειναι στη σουδα

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε