kostasbmw 989 Report post Posted March 2, 2011 το αστειο ειναι μια μερα πηγα να βαλω μια αγγελια στις πωλησεις και μου ειπε το συστημα δεν εχω δικαιωμα σημερα βλεπω αγγελια σε αλλο τοπικ αλλα δεν το σβησατε μπορω να ποσταρω μια αγγελια οπου μπορω μιας και δεν εχω προσβαση ??? η απαγορευεται απο το κανονισμο του φορουμ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 2, 2011 Οποιοσδήποτε μπορεί να παραβει τους κανονισμούς του φόρουμ ανά πάσα στιγμή, έως ότου το εντοπίσουν οι συντονιστές μας και επιληφθούν του θέματος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 2, 2011 Οποιοσδήποτε μπορεί να παραβει τους κανονισμούς του φόρουμ ανά πάσα στιγμή, έως ότου το εντοπίσουν οι συντονιστές μας και επιληφθούν του θέματος. σε αυτους απευθυνομαι , και αυτα που μου λες τα ξερω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 2, 2011 (edited) Τι εννοεις; Αν θες να βοηθήσεις μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι report που βρίσκεται σε κάθε ποστ. Edited March 2, 2011 by pies Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 2, 2011 μια ερωτηση εκανα βρε μαναρι και περιμενω απο καποιον αρμοδιο να μου πει αν μπορω η οχι Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 2, 2011 Ή απλά μπορείς μπορείς να ανανεώσεις στην συνδρομή σου στο σύλλογο πληρώνοντας το συγκλονιστικό ποσό των 25€. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 2, 2011 εσυ εισι καλος στη προωθηση προιοντων βρε ηλια απαντησε αν και εισαι αναρμοδιος στην ερωτηση αν ξερεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 2, 2011 Σου απαντήσαμε Κώστας, σου απαντησα εγώ αμέσως μόλις ρώτησες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 2, 2011 Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους. Απλά δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς μέσα. Όπως είπαν τα παιδιά, ένα κλικ στο report και τελείωσε το θέμα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 2, 2011 (edited) την αγγελία την έκανα εγώ report .... Χρήστο δεν σου αρέσει να είσαι συνέχεια μέσα ? Edited March 2, 2011 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 2, 2011 Aργήσαμε να τους καταθέσουμε το μισθό και έκαναν αποχή σήμερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 3, 2011 ...Χρήστο δεν σου αρέσει να είσαι συνέχεια μέσα ? Προτιμαει να μπαινοβγαινει.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 3, 2011 Προτιμαει να μπαινοβγαινει.... Σεμνααααααααααα Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted March 3, 2011 Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες (και οι δύο) καλό είναι να απομακρυνθούν σπό το forum... δεν προσφέρουν και τίποτα... Έξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 3, 2011 Φιλτατε κανεις λαθος....Ειμαι μελος .....\ Του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 3, 2011 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Athos 12 Report post Posted March 3, 2011 βρε Κώστα, αφού μόλις ανοίξεις τις Αγοραπωλησίες το έχει pinned πάνω πάνω ποιοί έχουν δικαίωμα, τι ρωτάς δηλαδή ; τώρα αν κάποιος έβαλε αγγελία καμουφλάζ αλλού, ε προφανώς άμα το παρατηρήσουν θα το σβήσουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 3, 2011 μαλλον και συ δε καταλαβες πηγαινε αν δεν εχει μεταφερθει η σβηστει στο κομματι snowboard περα απο αυτο η ερωτηση μου ηταν μπορω να ποσταρω μια αγγελια οπου μπορω μιας και δεν εχω προσβαση ??? η απαγορευεται απο το κανονισμο του φορουμ ? αν παω δηλαδη και το κανω σε αλλο τοππικ πχ σκι θα ειναι οκ ?? τι πιννεντ μου λες εχει??? δεν εχει στις αγοραπωλησιες εχει και το ξερω και η επομενη ερωτηση προς τους αρμοδιους η πληρωμη μιας συνδρομης ειναι αυτη που πρεπει να καθοριζει αν μπορω να βαλω μια αγγελια η χρονος που ειμαι μελος στο φορουμ οπως κανουν τοσα αλλα φορουμ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 3, 2011 Aν ποστάρεις αγγελία αλλου είσαι οφ τόπικ Οποτε δεν τη γλιτώνεις. Το θέμα των αγγελιών μας έχει προβληματισει φέτος και πιθανόν θα τεθεί στη Γ.Σ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 3, 2011 μαλλον και συ δε καταλαβες πηγαινε αν δεν εχει μεταφερθει η σβηστει στο κομματι snowboard περα απο αυτο η ερωτηση μου ηταν μπορω να ποσταρω μια αγγελια οπου μπορω μιας και δεν εχω προσβαση ??? η απαγορευεται απο το κανονισμο του φορουμ ? αν παω δηλαδη και το κανω σε αλλο τοππικ πχ σκι θα ειναι οκ ?? τι πιννεντ μου λες εχει??? δεν εχει στις αγοραπωλησιες εχει και το ξερω και η επομενη ερωτηση προς τους αρμοδιους η πληρωμη μιας συνδρομης ειναι αυτη που πρεπει να καθοριζει αν μπορω να βαλω μια αγγελια η χρονος που ειμαι μελος στο φορουμ οπως κανουν τοσα αλλα φορουμ??? H αποφαση της ΕΓΣ (Λαμιας αν θυμαμαι καλα) καθοριζει οτι μονο τα οικονομικα ενταξει μελη εχουν δικαιωμα να ποσταρουν αγγελιες. Αγγελια μπορεις να ποσταρεις οπου θελεις. Ο mod θα την ξηλωσει και θα σε προειδοποιησει... Στις 3 προειδοποιησεις, πας υποχρεωτικες διακοπες... Ετσι τουλαχιστον ηταν τα πραγματα οταν ημουν εγω mod. Χωρις να ειμαι αρμοδιος... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 3, 2011 ετσι ειναι ακόμα... αμα βάλεις Αγγελιά στο φορουμ του snowboard μπορεί και να μεινει μερικές μέρες τουλάχιστον απο μένα, ειναι το φορουμ που διαβαζω το λιγότερο... οσον αφορά αυτό που είπες να μπορεί κάποιος να βάζει αγγελίες μετα απο ενα διάστημα παραμονής του στο φόρουμ έχει ήδη συζητηθεί και πολύ πιθανό να γίνει αυτή η ρύθμιση... αν και δε χρειάζεται ΓΣ θα το συζητήσουμε και εκεί, υπάρχει δυνατότητα πάντως να γίνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 3, 2011 εσυ κερδισες 10 μιλλιονια τελικα βγαινουν και οι αρμοδιοι εδω εκει ευχ για την ενημερωση τωρα αν χρειαζεται γενικη συνελευση για τετοια θεματα νυχτωσαμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 3, 2011 ...τωρα αν χρειαζεται γενικη συνελευση για τετοια θεματα νυχτωσαμε Ναι, Κωστα! Αλλα οταν καποιο θεμα εχει ψηφιστει απο ΓΣ, μονο ΓΣ μπορει να το αναιρεσει (αν δεν κανω λαθος...). Γι'αυτο κατα καιρους σε ΓΣ εχω γινει κακος και φορτικος ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ σε διαφορα ελασσονα θεματα. Γιατι μετα, ειναι χαραγμενο σε πετρινη πλακα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 3, 2011 το ξερω μακη γιαυτο και στις γ συνελευσεις γινονται ψηφοφοριες για σοβαρα θεματα που απασχολουν τους συλλογους και οχι για μικροθεματα οπως αυτο καλα ναμαστε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 3, 2011 Στην έκτακτη ΓΣ της Λαμίας το κύριο θέμα ήταν η "εμπορικότητα" του Συλλόγου και πως θα διαφυλάσσαμε το φορουμ απο το ενδεχόμενο να γίνει "super skimarket" αλλά και μέρος αντιπαράθεσεων... ,ετσι αποφασίστηκε μαζι με άλλα, αγγελίες να βάζουν τα μέλη του συλλόγου και όχι ολοι ,για να μην εκμεταλλευόταν ο οποιοσδηποτε τον χώρο και τη δυνατότητα. Τεσπά με μια αναφορά στην επόμενη ΓΣ (εχει δίκιο ο Μακης, δε μπορει ενα ΔΣ να αναιρέσει απλά μια αποφαση ΓΣ) θα αποφασιστεί το μέλλον τις ρύθμισης. Quote Share this post Link to post Share on other sites