Ράνια 616 Report post Posted March 27, 2011 Εγινε πολλη δουλεια με προσέλκυση κόσμου. Οσα μέλη του Συλλόγου ήταν παρόντα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο. Στήθηκαν 3 πανό στο χιονοδρομικό σε πολυσύχναστα σημεία και έγινε ανακοινωση από τα μεγάφωνα. Δεν περιμενουμε να γραφτουν ορδες μελων αλλά κινείται το όνομα του συλλόγου. Πάντως περάσαμε πολύ ωραια γενικά αν και ειχε πολύ τρέξιμο η οργάνωση. Πρακτικά το Σάββατο ως τις 2.00 δεν καναμε σκι. Ευτυχώς είχε παράταση λειτουργίας ως τις 8. Το θέμα είναι να το κάνουμε τουλάχιστο μια φορά το χρόνο και αν γινεται πιο "χειμώνα" για να έχει περισσότερο κόσμο το βουνό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 27, 2011 Πράγματι με διαφορά η θεαματικότερη πτώση ήταν της Ιρας. Εχασαν όσοι δεν ηταν εκει!Ψήνεται και αποκαλυπτικό βίντεο!!! Με αγωνία περιμένω να με δω στα βίντεο που τράβηξες μιας και στις φωτό ΔΕΝ.... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 27, 2011 ... αν γινεται πιο "χειμώνα" για να έχει περισσότερο κόσμο το βουνό. και καλύτερο χιόνι θα ελεγα... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 27, 2011 Μπα... Το χιόνι για τη δουλειά που το θέλαμε ήταν καταπληκτικό. Ειδικά εκεί που ήταν στημένο το λιμπο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 27, 2011 Με αγωνία περιμένω να με δω στα βίντεο που τράβηξες μιας και στις φωτό ΔΕΝ.... (Το ευχαριστώ στον Nickel που σε είδε να ετοιμάζεσαι για το άλμα και μου άρπαξε τη μηχανή από τα χέρια για να σε προλάβει) Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 27, 2011 (edited) (Το ευχαριστώ στον Nickel που σε είδε να ετοιμάζεσαι για το άλμα και μου άρπαξε τη μηχανή από τα χέρια για να σε προλάβει) Νot me, sadly.... Δυστυχώς μόνο στην VRT4439 (+/- 1-2 καρέ) στατική..... Edited March 27, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 27, 2011 ναι εισαι καλά βρε Κώστα για τις φωτογραφίες, πολυ δουλειά, πολλές και καλές φώτος... Τα event στα βουνά διαφημίζουν τον σύλλογο πρωταρχικα,αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι συσπειρωνουν τα μέλη κατα την προετοιμασία (και τα διασκεδάζει στη συνέχεια χαχα) τετοια συνεργασία δεν πρέπει να εχω ξαναδεί στο σύλλογο μας παντως! τόση διαθεση για βοηθεια μεχρι και απο τον Itiotis που δεν εχει γραφτει μέλος ακόμα χαχα Το Freeday-Freeski Tour ήταν εκπλήκτικό περάσαμε υπέροχα, οι συνθηκες ήταν ιδανικές και είδαμε ενα μεγάλο μέρος του βουνού, θα το ξανακάνουμε του χρόνου σιγουρα με πιο χειμερινές συνθηκες και γιατι οχι και μέσα στον Απρίλιο φέτος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 27, 2011 Νot me, sadly.... Δυστυχώς μόνο στην VRT4439 (+/- 1-2 καρέ) στατική..... Σε εντόπισα. Ήσουν απο τους λίγους που περνούσες το limbo με δεξιά στροφή. Σε εχω αλλα μονο πλατη και δεν τις ανέβασα. Στην τελευταία σου προσπάθεια πήγα από την απέναντι πλευρά να σε τραβήξω αλλά κάποιος πέρασε μπροστά σου και σε έκοψε. Θα σου τις στείλω όμως μέχρι να βρούμε κατι καλύτερο. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 27, 2011 Εχω βιντεακι με panchristo. Μη μου ανησυχειτε! Ειναι και high definition και μπορεις ανετα να κοψεις καρε για φωτογραφιες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 27, 2011 Mία παράκληση μονο, όσοι κατεβάσουν τις φωτογραφίες τους να με ενημερώνουν να τις σβήνω για να μην γεμίσουμε τον χώρο στον server Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 27, 2011 θελω και τις δικές μου "δεξιές" Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 27, 2011 Εχω βιντεακι με panchristo. Μη μου ανησυχειτε! Ειναι και high definition και μπορεις ανετα να κοψεις καρε για φωτογραφιες. can't wait !!! Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 27, 2011 το πιο γεματο πραγματικα σκ φετος δυνατο τουρ την παρασκευη σχεδον ολα τα λουκια και πανηγυρι το σαββατο οπου περα απο το λιμπο ειχαμε κανιβαλισμους μετα τις 5 το απογευμα κατω απο την καρεκλα του ηρακλη με καλα αλματα και γερες τουμπες επισης ;) ευτυχως δεν ειχαμε δυσαρεστα στο πεσιμο μου οπου σκουπισα κυριολεκτικα τον Μιχαλη και την Αννα Μαρια.. α και την κολωνα του λιμπο μαζι και την γλιτωσαμε εγω με εντονο πονο στον τετρακεφαλο(λογος που δεν ανεβηκα σημερα)και ο Μικ με ενα χτυπημα στον καρπο αδερφε σορυ κανονιστε ελλο ενα event ακομα για φετος πριν τελειωσει η σαιζον .. ενα freeride ας πουμε ανοιξιατικο οσο εχουν χιονακι ακομα τα λουκια... eolos φοβερη δουλεια με τις φωτο ευχαριστουμε!! συντομα και τα βιντεα.. Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 27, 2011 θελω και τις δικές μου "δεξιές" Scottιστηκα Σελίδα 3, 4198-4201 Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted March 27, 2011 Επίσης πολυ καλή η σημερινή ημέρα, οχι βεβαια με τοσο καλό χίονι και καιρό,αλλα με μαθηματα με τους δασκάλους του Παππου-Μπαλντούμη που οργάνωσε ο Μιχάλης μας και τον ευχαριστούμε ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥ γιατι πήραμε πολύτιμα TIPS για να δουλέψουμε σκληράαααα Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 27, 2011 Κατ¨αρχην να ευχαριστησουμε το ΧΚΠ και τον Κο Δριβα για την παραχωρηση ενος αρκετα μεγαλου κομματιου του δεξιου "Περικλη" Επισης να ευχαριστησουμε τον Γιωργη τον Παπαγεωργιου "υπευθυνο πιστερ" για ολα αυτα που χρειαστηκαν για το event του limbo..... Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω ρε παιδια στο Nickel για ολη την προσπαθεια και τις δυο μερες και εννοω και στο Freeride αλλά και το σαββατο στο limbo αλλά και αργοτερα στα αλματα....ειδικα στο freeride της παρασκευης δεν αφησαμε τιποτα ορθιο και απατητο και αυτο χαρη του Παναγιωτη!! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους βοηθησαν να ερθει εις περας το event του limbo και μιλαω για το στησιμο και ξεστησιμο ολου του event Ενα τεραστιο ευχαριστω στον Κωστα "eolos" για ολες τις στιγμες που ηταν κοντα μας αποθανατιζοντας τα παντα ομως(Nickel μηπως να του κανουμε δωρο κανενα πεδιλο Freeride για να μας ακολουθει κατα ποδας σε ολα τα εκτος πιστας φιλετα, δηλ., ποια διαφορα του Κωστα απο την "mastrich prodaction", σαφως καλυτεροτερος ο Κωστης μας) Ενα απο τα καλυτεροτερα ΠΣ που εχω περασει στο πανεμορφο βουνο μας μαζι με φιλαρακια γνωστους αλλά και αγνωστους!!!! Οσοι δεν ηρθαν, το οτι χασανε ειναι απλα σχημα λογου, γιατι τετοιες καταστασεις μενουν χαραγμενες μια ζωη..... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 27, 2011 (edited) (Το ευχαριστώ στον Nickel που σε είδε να ετοιμάζεσαι για το άλμα και μου άρπαξε τη μηχανή από τα χέρια για να σε προλάβει) Mr. Lo (Λεωνίδας φίλος Πατσ και από τα πρώτα υδρητικά μέλη του συλλόγου) μπράβο Λο Παρά την παρότρυνση της υπτάμενης πεταλουδίτσας προτίμησα να κλείσω τη σαιζόν με Adel (Νικηφόρε μη ζηλεύεις) Edited March 27, 2011 by snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 27, 2011 Κατ¨αρχην να ευχαριστησουμε το ΧΚΠ και τον Κο Δριβα για την παραχωρηση ενος αρκετα μεγαλου κομματιου του δεξιου "Περικλη"Επισης να ευχαριστησουμε τον Γιωργη τον Παπαγεωργιου "υπευθυνο πιστερ" για ολα αυτα που χρειαστηκαν για το event του limbo..... Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω ρε παιδια στο Nickel για ολη την προσπαθεια και τις δυο μερες και εννοω και στο Freeride αλλά και το σαββατο στο limbo αλλά και αργοτερα στα αλματα....ειδικα στο freeride της παρασκευης δεν αφησαμε τιποτα ορθιο και απατητο και αυτο χαρη του Παναγιωτη!! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους βοηθησαν να ερθει εις περας το event του limbo και μιλαω για το στησιμο και ξεστησιμο ολου του event Ενα τεραστιο ευχαριστω στον Κωστα "eolos" για ολες τις στιγμες που ηταν κοντα μας αποθανατιζοντας τα παντα ομως(Nickel μηπως να του κανουμε δωρο κανενα πεδιλο Freeride για να μας ακολουθει κατα ποδας σε ολα τα εκτος πιστας φιλετα, δηλ., ποια διαφορα του Κωστα απο την "mastrich prodaction", σαφως καλυτεροτερος ο Κωστης μας) Ενα απο τα καλυτεροτερα ΠΣ που εχω περασει στο πανεμορφο βουνο μας μαζι με φιλαρακια γνωστους αλλά και αγνωστους!!!! Οσοι δεν ηρθαν, το οτι χασανε ειναι απλα σχημα λογου, γιατι τετοιες καταστασεις μενουν χαραγμενες μια ζωη..... Πολύ πολύ σωστά Στάθη! Επισης ομως να πουμε ότι κι εσυ εριξες τρελη δουλεια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 27, 2011 Θα ήταν σκόπιμο να αναφερθούν όλοι όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση, ίσως σε κάποιο ξεχωριστό νήμα, με φωτορεποερτάζ και βίντεο, σε ξεχωριστή θέση για να φαίνεται εύκολα το θέμα και μελλοντικά και να μην χαθεί. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ από εμάς τους υπόλοιπους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 27, 2011 λιγο υπομονη στα βιντεο ομως απο μενα τουλαχιστον γιατι ειναι πολλα και σε χρονο και σε gigabyte εκανα μιση ωρα να τα ονομασω για να ξεμπερδευτουν οπου ανοιχτει καποιο νημα η ακομα και σε αυτο θα αρχισω να ριχνω.. πραγματικα εχουν πολυ γελιο παντως Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 28, 2011 (edited) ΤΕΛΙΚΑ επαφες και γνωριμίες με νεους φιλους , που με την ευκαιρια αυτη θα γνώριζαν τον συλλόγο εγιναν !! γιατι νομιζω οτι με κυριο θεμα αυτο σαν αφορμή εγιναν η εκδήλωσής.. και μεχρι στιγμής τουλαχιστον δεν βλεπω κατι τετοιο ,,παρα τα ιδια ατομα του φορουμ να κανουνε σκι παρεα και επίσης ποιοι κερδισαν τους σακους τον σκι και τι χρώμα τον θελει ο καθενας Ναι! στις φωτογραφίες δεν θα δεις κάτι τέτοιο... αλλά έπεσε πολύ μπλα, μπλα στα καρεκλάκια και μιλήσαμε και γνωρίσαμε πάρα πολύ κόσμο (και που μας ήξερε και που δεν μας ήξερε) για παράδειγμα γνώρισα /-με τον Γιάννη που γράφει ως gi@nnis που όμως ήξερε την Αφροδίτη ... ως snowboard-άς κι αυτός δεν ήρθε στο limbo, αλλά τα είπαμε! είναι τέλος σεζόν βέβαια, αλλά δεν σταματάμε ! και τώρα που θα πηγαίνουν μόνο οι πολύ πορωμένοι στα βουνά τώρα είναι οι ώρα μας γιατί αυτοί είναι πιο πολύ το target group μας εδώ κάτω δεν είναι τόσο "οικογενειακά" τα πράγματα όπως εκεί PRES και ο Σύλλογος χρειάζεται ΠΟΛΥ περισσότερο μην ανησυχείτε όμως την κάναμε τη δουλειά μας οι "σε εντεταλμένη υπηρεσία" Edited March 28, 2011 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 28, 2011 ευτυχως δεν ειχαμε δυσαρεστα στο πεσιμο μου οπου σκουπισα κυριολεκτικα τον Μιχαλη και την Αννα Μαρια..α και την κολωνα του λιμπο μαζι και την γλιτωσαμε εγω με εντονο πονο στον τετρακεφαλο(λογος που δεν ανεβηκα σημερα)και ο Μικ με ενα χτυπημα στον καρπο αδερφε σορυ πως επρεπε να γινει... YouTube Video -> και πως εγινε.. YouTube Video -> υπαρχουν και πιο επιτυχημενες προσπαθειες βεβαια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 28, 2011 sto 0.38 το καπέλο την παίρνει χαμπάρι τι θα γίνει και την πουλευει απο το κεφαλι του σκιμαd πριν τη συγκρουση αχαχαχαχα.... ΩΩΩΠ axaxaxaxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 28, 2011 Kατι τετοια "τακλιν" εκανε και ο Ανατολακης και τον στειλαμε στο Λιμανι ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 28, 2011 Θέλετε να μιλήσουμε για τούμπες; YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites