Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

μετά απο αυτην την τουμπα τα "εμπειρα" μέλη του συλλόγου τον βοηθησαν να περάσει το limbo...

εδω βλέπετε την χιονομπαλα του ΜΙΚ (διπλα απο το πυλωνα του περικλή) και τη δική μου που ταξιδευει απο την αλλη ακρη (μολις εχει περασει την αριστερη κολωνα του limbo)

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4240

η χιονομπαλα του ΜΙΚ εχει προσγειωθει επιτυχως στο κεφάλι του Λαππα (φαινεται το σπρευ επανω του) αλλά δεν ειναι αρκετή για να τον κάνει να σκυψει οσο πρεπει, η επόμενη χιονομπαλα ειναι στο υψος της δεξιας κολωνας του limbo και στο background ειναι η amoula.

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4241

εδώ εχει προσγειωθει με απόλυτη επιτυχια και η επομενη χιονομπαλα και φαινεται καθαρα οτι υπάρχει αποτελεσμα...

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4242

Απολυτη επιτυχία

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4244

σηκωστο τελείωσε

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4246

αχαχαχα Το snowclub φροντιζει για εσας :P:):)

ναι εισαι καλά βρε Κώστα για τις φωτογραφίες, πολυ δουλειά, πολλές και καλές φώτος...

Τα event στα βουνά διαφημίζουν τον σύλλογο πρωταρχικα,αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι συσπειρωνουν τα μέλη κατα την προετοιμασία (και τα διασκεδάζει στη συνέχεια χαχα)

τετοια συνεργασία δεν πρέπει να εχω ξαναδεί στο σύλλογο μας παντως! τόση διαθεση για βοηθεια μεχρι και απο τον Itiotis που δεν εχει γραφτει μέλος ακόμα χαχα

Εγώ άκουσα από τα μεγάφωνο για ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ, και είπα να δείξω προφίλ πρόθυμου και φιλότιμου παιδιού μπας και κερδίσω τίποτε, αλλά τζίφος :)

Μόνο γνωριμίες....

Όσο για την εγγραφή, ψήνεται, ψήνεται, μη σου πω ότι ψήθηκε στον ανοιξιάτικο ήλιο του Σαββάτου με την γνωριμία και της παρέας από κοντά.

Εχω ήδη προμηθευτεί το αυτοκολητάκι του συλλόγου για το όχημα (χάρη στον φίλο MAC που με "εμπασε" στην ομάδα και τον ευχαριστώ πολύ), ενδιαφέρομαι και για ένα πράσινο μπουφανάκι (οπότε λέω να πάρω ένα με το σήμα του συλλόγου - το πιάσατε το υπονοούμενο), αντέ θέλω και παρέα + τα φώτα κάποιων που γνωρίζουν το αντικείμενο, οπότε.......έρχεται

Το Freeday-Freeski Tour ήταν εκπλήκτικό περάσαμε υπέροχα, οι συνθηκες ήταν ιδανικές και είδαμε ενα μεγάλο μέρος του βουνού, θα το ξανακάνουμε του χρόνου σιγουρα με πιο χειμερινές συνθηκες και γιατι οχι και μέσα στον Απρίλιο φέτος.

Δυστυχώς το χάσα, αν και δεν ξέρω αν ήταν του επιπέδου μου (μάλλον δεν ήταν).

Συνεπώς περιμένουμε και άλλες συναντήσεις (μακάρι και φέτος) με πιο "χιονοδρομικό" περιεχόμενο, δηλ. δραστηριότητες πέρα της προβολής, όπως αυτή του freeski ή των μαθημάτων και του carving της Κυριακής που προγραμματίζονταν το Σάββατο.

Στο επανιδείν λοιπόν σύντομα

Γεια χαρά σε όλους

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Ήταν ένα υπέροχο 3ήμερο, χρόνο καθόλου δεν έχω να επεκταθώ αν και με έχουν καλύψει οι προλαλλήσαντες!

Καιρός super, κόσμος λιγότερος από όσο φαινόταν κι από όσο αναμενόταν, χθες, Κυριακή ειδικά το ΧΚΠ ήταν άδειο! Το ηλιοβασίλεμα στις πίστες υπέροχο και με εκπληκτικό τριζάτο χιονάκι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα απιδιά που συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις του 3ημέρου και το έκαναν ακόμη πιό ενδιαφέρον για όλους εμάς, ειδικά σε Νίκελ - Νικελίνα, ΜΙΚ, Όλγα, Ράνια, skimad, Στάθη spider, Αίολο, κ. Λάππα και συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον άλλο με ιδιαίτερη συμβολή.

Μόνο αρνητικό για μένα, στην πρώτη μου κατάβαση, πρώτη της μέρας και πρώτη με τα νέα μου πέδιλα, Παρασκευή πρωϊ, σκιάροντας στην ευθεία από την κόκκινη του Ηρακλή, η πτώση ενός σανιδά πάνω μου με τα χίλια που μου στέρησε (λόγω του σοκ κυρίως + έντονο πόνο από θλάση) την παρέα του τουρ στο εκτός που την περίμενα πώς και πώς για να γνωρίσω όσα κομμάτια του βουνού δεν έχω τολμήσει μέχρι τώρα να επισκεφτώ! Ευτυχώς δεν με εμπόδισε να απολαύσω το υπόλοιπο 3ήμερο στο βουνό !

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ήταν ένα υπέροχο 3ήμερο, χρόνο καθόλου δεν έχω να επεκταθώ αν και με έχουν καλύψει οι προλαλλήσαντες!

Καιρός super, κόσμος λιγότερος από όσο φαινόταν κι από όσο αναμενόταν, χθες, Κυριακή ειδικά το ΧΚΠ ήταν άδειο! Το ηλιοβασίλεμα στις πίστες υπέροχο και με εκπληκτικό τριζάτο χιονάκι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα απιδιά που συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις του 3ημέρου και το έκαναν ακόμη πιό ενδιαφέρον για όλους εμάς, ειδικά σε Νίκελ - Νικελίνα, ΜΙΚ, Όλγα, Ράνια, skimad, Στάθη spider, Αίολο, κ. Λάππα και συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον άλλο με ιδιαίτερη συμβολή.

Μόνο αρνητικό για μένα, στην πρώτη μου κατάβαση, πρώτη της μέρας και πρώτη με τα νέα μου πέδιλα, Παρασκευή πρωϊ, σκιάροντας στην ευθεία από την κόκκινη του Ηρακλή, η πτώση ενός σανιδά πάνω μου με τα χίλια που μου στέρησε (λόγω του σοκ κυρίως + έντονο πόνο από θλάση) την παρέα του τουρ στο εκτός που την περίμενα πώς και πώς για να γνωρίσω όσα κομμάτια του βουνού δεν έχω τολμήσει μέχρι τώρα να επισκεφτώ! Ευτυχώς δεν με εμπόδισε να απολαύσω το υπόλοιπο 3ήμερο στο βουνό !

:) Περαστικά!!!

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

και πως εγινε.. :(
YouTube Video ->

Και τώρα κατάλαβα πως νιώθουν οι κορίνες του bowling :lol:

Να σαι καλά αδερφέ να κάνουμε τις τρέλες μας να περνάμε καλά με μικρές απώλειες στην υγεία μας. Σε ευχαριστώ που με έσπασες το γάγγλιο που με ταλαιπωρούσε :lol:

μετά απο αυτην την τουμπα τα "εμπειρα" μέλη του συλλόγου τον βοηθησαν να περάσει το limbo...υψος της δεξιας κολωνας του limbo και στο background ειναι η amoula.

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4241

εδώ εχει προσγειωθει με απόλυτη επιτυχια και η επομενη χιονομπαλα και φαινεται καθαρα οτι υπάρχει αποτελεσμα...

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4242

Απολυτη επιτυχία

http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...ontest/VRT_4244

Η ομάδα ελέυθερων σκοπευτών του snowclub στην υπηρεσία σας

Και από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΧΚΠ για την φιλοξενία και σίγουρα να κάνουμε του χρόνου events πιο νωρίς και πιο οργανωμένα. Δίνω μεγάλη σημασία στα μαθήματα σκι που τώρα έγιναν δοκιμαστικά αλλά νομίζω ήταν υπερχρήσιμα καθώς πάνω απ΄όλα πρέπει να μάθουμε σκι και παιδεία βουνού. Ευχαριστώ τη σχολή σκι Πάππος Μπαλτούμης για την συνεργασία και επίσης ελπίζω του χρόνου να γίνουν ακόμα πιο οργανωμένα.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ναι! στις φωτογραφίες δεν θα δεις κάτι τέτοιο...

αλλά έπεσε πολύ μπλα, μπλα στα καρεκλάκια ;)

και μιλήσαμε και γνωρίσαμε πάρα πολύ κόσμο (και που μας ήξερε και που δεν μας ήξερε)

για παράδειγμα γνώρισα /-με τον Γιάννη που γράφει ως gi@nnis :(

που όμως ήξερε την Αφροδίτη ... ως snowboard-άς κι αυτός

δεν ήρθε στο limbo, αλλά τα είπαμε!

Ειμαι ο Γιαννης που γραφω ως gi@nnis που ξερω την Αφροδιτη που κανω snowboard KAI περασα (αλλα δεν ελαβα μερος) στο limbo :lol: :LOL:

Μαρτυς μου το Youtube!!!

YouTube Video ->

Χαρεικα πραγματικα που τα ειπαμε εστω και λιγο,θα προσπαθησω να ερθω σε καποια συναντηση να γνωριστουμε καλυτερα.

Edited by gi@nnis

Guest afrodite

Σε σας ο ήχος παίζει;;

Μπραβο βρε Γιάννη που βρηκες το θαρρος να παρουσιαστείς μιας κι εγώ έλειπα. Να σας παρουσιασω το μαθητούδι μου, κι απ' οτι βλέπω στο βιντεο μια χαρά εξελίσσεσαι. Επερεπε να λάβεις μέρος... ειτε από πανω είτε από κάτω την μπαρα σίγουρα θα πέρναγες:lol:

παραγγελια μια ζεμπεκια απο MAC :lol: :LOL:

YouTube Video ->

DALTONS POW ROBBERY.....

Aπο την Παρασκευή έχουμε τίποτα φωτος απο το tour?

να πω την αλήθεια δε θυμάμαι κάποιος να εβγαλε φωτογραφική μηχανη για να τραβήξει...

περα απο την εκπληκτική μέρα μου εμεινε η συμβουλή του Spider στον Λαππας οταν κατέβαινε τη Μπανάνα και επρεπε να περασει αναμεσα απο κάτι βραχια...

"Χρήστο κάνε deΛαππαz"

H ερώτηση της Ολγας:

- "Θα κάνουμε διαλλειμα για φαγητο?"

- "Ναι στις 4 στην Αγόριανη"

- "Α καλά θα φάω στο λίφτ"

και αυτή η φώτο απο τον eolos

189779_10150133497334643_765709642_6497598_3076019_n.jpg

καλησπερα σε ολους!

εχω ενα παραπονο, περασα κατω απο το limbo αλα σοκολατακι δεν πηρα... :lol:

Mr. Lo (Λεωνίδας φίλος Πατσ και από τα πρώτα υδρητικά μέλη του συλλόγου) :) μπράβο Λο :P

Παρά την παρότρυνση της υπτάμενης πεταλουδίτσας προτίμησα να κλείσω τη σαιζόν με Adel (Νικηφόρε μη ζηλεύεις) :P

Πρεπει να περασατε πολυ ομορφα....μπραβο παιδια !!!!!!Παντα τετοιες εκδηλωσεις!!!!Παρα τις παροτρυνσεις φιλων να ανεβω στο βουνο....

προτιμησα να κλεισω τη σαιζον την αλλη βδομαδα με ischgl(Ρουλα μη ζηλευεις....) :lol: :LOL: :(;):lol:

καλησπερα σε ολους!

εχω ενα παραπονο, περασα κατω απο το limbo αλα σοκολατακι δεν πηρα... :lol:

Μήπως έφυγες πολύ γρήγορα; Ποτάκι ήπιες; Κερνούσαμε και Ursus!!

Ελα σε μια συνάντηση να γνωριστούμε καλύτερα και να στο κεράσουμε διπλό :lol:

Πρεπει να περασατε πολυ ομορφα....μπραβο παιδια !!!!!!Παντα τετοιες εκδηλωσεις!!!!Παρα τις παροτρυνσεις φιλων να ανεβω στο βουνο....

προτιμησα να κλεισω τη σαιζον την αλλη βδομαδα με ischgl(Ρουλα μη ζηλευεις....) :lol: :LOL: :(;):lol:

καλά να περάσετε!!!!!! :)(δε ζηλεύω ποτέ, don't worry:P ...εξ' άλλου Adel και ξερό ψωμί, ε nusstorte ήθελα να πώ :P)

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Guest afrodite

Ζηλεύουν όμως οι υπολοιποι αναγνώστες του φορουμ :lol:

Καλά να περασετε...have fun

Την δικιά μου την έχεις; Από την δικιά μου κάμερα φαίνεται εντυπωσιακή!
την τουμπα οχι δεν την βρηκα καπου αλλα δυο γερες χιονομπαλες στο κρανιο ναι .. :lol: :LOL:

ερχονται σε λιγο θελει λιγο cut το βιδεακι...

DALTONS POW ROBBERY.....

Να ξαναθυμίσω γιατί πήγε πολύ πίσω και μπορεί να μην το διάβασαν όλοι οτι όποιος θέλει φωτογραφίες μου λέει ποιες θέλει και τις στέλνω σε μεγάλη ανάλυση. Ειναι ανεβασμένες όλες εδώ http://actionphotos.gr/index.php/Ski-Snowb...b-Limbo-Contest

Τις ανέβασα στο actionphotos επειδή ήταν πολλές (390 φωτογραφίες και 1.44 gb σύνολο) και ήταν αδύνατο να τις στείλω όλες σε όλους. Απλά μου λέτε τα νούμερα και σας τις στέλνω (Δωρεάν φυσικά!)

να ευχαριστησουμε αλλη μια φορα τον Κωστα για την δουλεια με τις φωτο!!

@ lappas

καταρχην εχω λιγες φωτο αλλα καλες :D:P

ο ακοντιστης...

IMG_0685.jpg

προεδρινα και ο Big brother :hehe:

IMG_0684.jpg

μεγας MAC :hehe:

IMG_0683.jpg

και ο φοβερος και τρομερος Χρηστος Λαππας απ'το snowclub

IMG_0681.jpg

IMG_0682.jpg

και ΤΟ βιντεο :(:P :P :happy2:

YouTube Video ->

υπαρχει πολυ υλικο ακομα θελει πολυ δουλεια.......

DALTONS POW ROBBERY.....

και σας τις στέλνω (Δωρεάν φυσικά!)

Το επιβεβαιώνω κι ευχαριστώ!!!

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Σπάνια έχει κανείς την ευκαιρία να έχει στο αρχείο του φωτογραφίες σαν του Κώστα.

Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!!!

Σπάνια έχει κανείς την ευκαιρία να έχει στο αρχείο του φωτογραφίες σαν του Κώστα.

Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!!!

Εγω ευχαριστώ αλλά μην υπερβάλλουμε :(

πωπω Λαππα απο το βιδεο καταλαβα με ποση δυναμη στην πεταξα... τέλειο coordination αχαχαχα