ChristosZ 2,649 Report post Posted April 20, 2011 (χασμουρητό, κοίταγμα στον καθρέπτη, σοκ! ) Πως γίνεται να έχω βάλει αντιηλιακό με SPF 50+ από το πρωί, να έχει τρελή ομίχλη και να έχω καεί... μόνο εγώ το ξέρω. Χρήστο, δεν είναι από τον ήλιο. Είναι από την τριβή λόγω της υπερβολικής ταχύτητας Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted April 21, 2011 αυριο θα ειναι η μονη μερα μεχρι τη τεταρτη που θα εξασθενησουν οι βοριαδες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,033 Report post Posted April 26, 2011 (edited) Με συγχωρείτε σύντροφοι, αλλά τι είν' τούτο Πασχαλιάτικα: http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=197 Και κοντεύει και Μάιος! Βρε μπας και κλέψαν την άνοιξη τα Εγγλεζάκια να χαρούν με τους γάμους του πρίγκηπα; Ε, δε μας χαλάει κιόλας! Edited April 26, 2011 by MAC Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 26, 2011 θα τα πάρει πίσω δε μπορεί... δε μπορεί... δε μπορει.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 26, 2011 (edited) Την ίδια ώρα το Snow Forecast δίνει αντίστοιχο φαινόμενο αλλά σε βροχή, ενώ οι διαφορές σε θερμοκρασία είναι αλλού (συμφωνεί και το windguru)... Για να δούμε... (μάλλον εμπιστεύομαι πιο πολύ το snow forecast ) Edited April 26, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted April 26, 2011 Oυσιαστικό χιόνι από κορφή Παρνασσού πάνω Μπορεί για κάποια λεπτά σε ισχυρά καθοδικά μέσα να το γυρίσει σε χιόνι και μέχρι τα 1800 αλλά δε νομίζω να έχει καν σημασία Ωραία κίτρινα χιόνια να γράφουν καλά οι γραμμές Ακόμα η πρόγνωση του Σαββάτου είναι καλή παρακαλάμε να κρατήσει Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted April 29, 2011 (edited) Καλά θα είναι αύριο στον Παρνασσό και με τη σημερινή πρόγνωση και μεθαύριο θα είναι καλούτσικα. Μη βλέπετε καν τι δίνει το snow-forecast καμία σχέση Μπεεεε Edited April 29, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 29, 2011 Μπεεεε δοθηκε το σημα... ορμαμε για μαντρι..... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites