Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Turms

Ανόητος τραυματισμος...

Recommended Posts

Πάλι καλά! Περαστικά! Για τον ώμο σου είπε τπτ;

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

sinox-0.jpeg

Μπα...τον ωμο τον ξεχασα προς το παρον....

Ευχαριστω παντως. Αν και για να λεμε την αληθεια δεν ειναι και τιποτα σοβαρο....σε σχεση με αλλα....

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Κακή αρχή .. περαστικά . και να προσέχεις τα parking . παθών στο Seefeld πριν χρόνια , αριστερός καρπός μετά από τούμπα στο πάρκινγκ διάστρεμμα την πρώτη ημέρα σκι :hope:

θα κοιταγες κανενα κ@#$%ο!! :yahoo:

• Like 3

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

θα κοιταγες κανενα κ@#$%ο!! :yahoo:

Με όποιο δάσκαλο καθίσεις .(.Στις Αλπεις) τέτοια γράμματα θα μάθεις !!!!! :shuriken:

Edited by agavalas
  • Like 1

εχω μια απορια.

Οταν το γονατο ειναι ελαφρως πρησμενο (ελαχιστα) ειναι καλο να βαζεις παγο ή ζεστη???

οι δυο γιατροι που πηγα δεν μου ειπαν να κανω τιποτα επιπλεον πχ παγο, αντιφλεγμονωδη κλπ.

Το πρηξιμο ειπαν θα περασει σε 2-3 βδομαδες.

Αν δεν σε ενοχλει ο πονος μπορεις να κανεις σκι (snowboard τελος παντων). Πονο δεν εχω στο γονατο καθολου...ουτε ειχα...πονο εχω μονο στον μυ κατω απο το γονατο που κανει καμψη του πελματος προς τα πανω....και αυτο ελαχιστα.

Αλλα θα ηταν καλο να φοραω επιγονατιδα ή καποιο επιδεσμο ή οχι?

να βαζω παγο μετα το σκι μην πρηστει επιπλεον ή οχι?

ή να βαζω θερμοφορα να εινια ζεστο?

Δεν θελω να παω παλι σε γιατρο γιατι ειμαι εκτος συνορων και το θεμα ειναι ηδη περιπλοκο με αυτους που εχω επισκεφθει ηδη...

Snow is on my D.N.A.

να βαζεις παγο Κων/νε

10' μετα το βγαζεις για 5' μετα ξαναβαζεις και παει λεγοντας

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

το κανω ηδη...παιρνω και αντιφλεγμονωδη αλλα δεν βλεπω διαφορα...τελος παντων...τετοια να ειναι μονο

Snow is on my D.N.A.

Re φιλε αλλου διαβαζω οτι ετοιμαζεσε για σκι αντοχης, εδω οτι 1/12 γλιστρησες στο παγο, οποτε Θεσσαλονικη δεν πρπει να μενεις πια? Για που ητν εκανες? ΥΓ Περαστικα αν δεν ξεπερασες ακομη τους τραυματισμους σου

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Καταρχην ευχαριστω.

κατα τα αλλα, μπα...παει η Θεσνικη.τον μαιο κλεινω δυο χρονια στα ξενα.

Οσον αφορα τους τραυματισμους ο ωμος θελει κολυμπι

Το γονατο που μας αφορα αμεσα, ξεπρηστηκε μεν, παρολο που δεν σταματησα να τσουλαω. Οταν το συγκρινω με το αλλο δεν φαινεται σχεδον καμια διαφορα.

Το θεμα ειναι οτι αισθανομαι μια ενοχληση οταν παω να κατσω πολυ χαμηλα στα γονατα. Οχι οταν κανω καθισμα, αν πχ παω να κατσω ετσι

2786-22.jpg

Καλα οχι οτι κανω γιογκα ή το επιδιωκω να καθομαι ετσι. Στην τυχη το ανακαλυψα οταν εψαχνα κατι

Αλλα νιωθω μια ενοχληση οχι μες το γονατο καπως απο πισω απο το γονατο

Στην αρχη φοβηθηκα μηπως εινια κατι με συνδεσμο ειδικα με χιαστο. Αλλα το γονατο οπως γυρισε δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζεται ο χιαστος.

και οι δυο γιατροι μου ειπαν οτι συνδεσμοι (εσω, εξω και χιαστοι) αλλα και μηνισκος ειναι ενταξει.

Αλλα αρχισαν να μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια.

Snow is on my D.N.A.

κανε μια μαγνητικη Κωνσταντινε

και εγω ακομα να καταφερω να σταθω οπως στη φωτο σου. το χειρουργημενο ποδι απεχει λιγο ακομα για να κλεισει καλα και ο ενας γοφος μενει ψηλοτερα στη συγκεκριμενη σταση

2786-22.jpg

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

λεω να περιμενω λιγο ακομα....

ο γιατρος ειχε πει να περιμενω 3-4 βδομαδες. Και μετα να κρινω για μαγνητικη, απο το αν ποναω, αν δεν εχει φυγει το πρηξιμο κλπ.

Το πρηξιμο εφυγε εντελως σε 10 μερες περιπου. Και δεν ποναω καθολου...Αυτο ειναι ετσι πιο πολυ σαν ενοχληση....

Ελπιζω οτι ειναι απο τον τραυματισμο και θα φυγει. Αλλιως θα το ψαξω.

Αν και ξερω οτι η μαγνητικη ολο και κατι θα δειξει αλλα τελος παντων.

Snow is on my D.N.A.

Καλύτερα να ξέρεις τι έχεις και να το αντιμετωπισεις ... παρά να έχεις συνέχεια την αμφιβολία.

• Like 1

δεν ξερω. Η ενοχληση που εχω, απο οτι καταλαβα σημερα, δεν ειναι μεσα στο γονατο, αλλα εντελως στην πισω πλευρα.

Λες και ειναι καποιος τενοντας απο τον δικεφαλο μηριαιο

Snow is on my D.N.A.

Χαλαρό περπάτημα στο πιο ήπιο μονοπάτι του Παρνασσού (το πρώτο τμήμα του μονοπατιού Λιβάδι-Δελφοί, δηλαδή από Παναγία προς Κροκί), χαμηλό δέντρο, σκύβω απότομα να περάσω, νιώθω κάτι στο γόνατο.

Δύο μέρες μετά, επίμονος και σχετικά έντονος πόνος, χωρίς πρήξιμο, στο σημείο του Έσω Πλαγίου Συνδέσμου.

Από αύριο πάγος και ξεκούραση, και αν επιμείνει, επίσκεψη στον ορθοπεδικό... :-(

Sent from my LG-V500 using Tapatalk 4

sinox-0.jpeg

Περαστικά Άρη!

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Χαλαρό περπάτημα στο πιο ήπιο μονοπάτι του Παρνασσού (το πρώτο τμήμα του μονοπατιού Λιβάδι-Δελφοί, δηλαδή από Παναγία προς Κροκί), χαμηλό δέντρο, σκύβω απότομα να περάσω, νιώθω κάτι στο γόνατο.

Δύο μέρες μετά, επίμονος και σχετικά έντονος πόνος, χωρίς πρήξιμο, στο σημείο του Έσω Πλαγίου Συνδέσμου.

Από αύριο πάγος και ξεκούραση, και αν επιμείνει, επίσκεψη στον ορθοπεδικό... :-(

Sent from my LG-V500 using Tapatalk 4

καταρχην περαστικα...

εισαι σιγουρος οτι ηταν εσω πλαγιος και οχι καποιος τενοντας που περναει απο εκει?

περασε?

εμενα ευτυχως το γονατο ξεπρηστηκε εντελως.

Πλεον δεν υπαρχει καμια διαφορα με το αλλο (εκτος αν και το δεξι ειναι μονιμα πρησμενο) και δεν υπαρχει καμια ενοχληση.

Ουτε οταν καθομαι στα γονατα οπως περιεγραψα παραπανω.

Δεν ξερω αν βοηθησαν τα αντιφλεγμονωδη και ο παγος (γιατι ξεκουραση ειναι εκτος πλανου) ή απλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος (τουλαχιστον σε αυτα) αλλα τελος καλο ολα καλα...

• Like 2

Snow is on my D.N.A.

Περαστικά μας!!!

Δεν είμαι σίγουρος...καθόλου δηλαδή...ότι είδα από πληροφορίες στο internet. Θα δείξει...δεν θα περιμένω και πολύ να επισκεφτώ γιατρό, ειδικά τώρα που ξεκίνησε η σαιζόν!

sinox-0.jpeg

πηγαινε στον γιατρο.

Εγω πηγα αμεσως. Παρολο που μου στοιχισε πολλα μιας και ημουνα εξωτερικο.

Και οταν ξυπνησα την αλλη μερα και ειδα πρησμενο το γονατο ξαναπηγα σε αλλον (αφου πρωτα εψαξα συμβεβλημενο)

Οπως και να εχει περαστικα. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο παντως. Αλλιως θα πονουσες πραγματικα και ειδικα εκεινη την στιγμη.

Snow is on my D.N.A.