PaniosBanios 5 Report post Posted October 9, 2004 Πήγα χθες στο σινεμά "Στέλιος Γρηγορίου" στην Ηλιούπολη και είδαμε μια εκπληκτική ταινία με το προαναφερθέν όνομα. Περιπέτεια βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην κορυφή Sioula Grande στο Περού. Πρέπει να τη δείτε οπωσδήποτε καθώς είναι τρομερά καλογυρισμένη και να φανταστείτε ότι παίζουν μόνο 3 ηθοποιοί που αναπαριστούν τους ορειβάτες των πραγματικών γεγονότων...Δεν θα πω περισσότερα γιατί αξίζει να τη δείτε χωρίς να έχετε ιδέα τι θα συμβεί. Περιττό να πω ότι μετά τη χθεσινή προβολή έμαθα πολύ περισσότερα για τους κινδύνους που ενέχει η ενασχόληση με την ορειβασία και ανέβηκαν στην εκτίμησή μου όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτήν :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Το σινεμά proteusdiver προσφέρει μπύρες, coca-coles και χειροποίητα hot-dog (τα οποία ήταν πολύ καλά) με τα περίφημα ψωμάκια τα οποία τελικά έφτασαν :wink: Περάσα φανταστικά, thnks και πάλι για τη φιλοξενία φίλε. Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 9, 2004 Πανο δεν πιστευω με το μαυρο προβατο σου να κανεις διαφημιση...Το Blacksheep ειναι καταστημα Snow/Skate/Angry Youth... Υ/Γ:Μηπως εγω εκανα διαφημιση? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 9, 2004 Μήπως :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted October 9, 2004 Πανο το σινεμα που λες που ειναι; Εγω αν και συχναζω Ηλιουπολη ξερω μονο το Μελινα Μερκουρη που ειναι στην κεντρικη πλατεια... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 9, 2004 Πανο το σινεμα που λες που ειναι; Εγω αν και συχναζω Ηλιουπολη ξερω μονο το Μελινα Μερκουρη που ειναι στην κεντρικη πλατεια... To σινεμά που λέω Γιώργο είναι στο σπίτι του Στέλιου Γρηγορίου που γράφει στο φόρουμ ως proteusdiver :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 10, 2004 Πήγα χθες στο σινεμά "Στέλιος Γρηγορίου" στην Ηλιούπολη και είδαμε μια εκπληκτική ταινία με το προαναφερθέν όνομα. Εχχχμμμμ.... «Touching The Void » Περιττό να πω ότι μετά τη χθεσινή προβολή έμαθα πολύ περισσότερα για τους κινδύνους που ενέχει η ενασχόληση με την ορειβασία και ανέβηκαν στην εκτίμησή μου όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτήν :wink: Και γι΄αυτόν το λόγο η εκπαίδευση είναι ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... Μιλάμε για ΤΗΝ κούραση... Όπως ανακάλυψα το πρώτο Σ/Κ εκπαίδευσης που ολοκλήρωσα... Και νόμιζα ότι ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση... Από την άλλη, η αίσθηση του «εγώ έκανα όλα αυτά τα πράγματα;» σε ανεβάζει αρκετά... ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ γυμναστήριο για μένα... (Και τρέξιμο σε βουνό, και δίαιτα και...) Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites