Jokey 126 Report post Posted February 24, 2012 περιμενω βιντεακι πανπανου για τον τεο Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 24, 2012 (edited) περιμενω βιντεακι πανπανου για τον τεο κατω τα χερια απο τον Τεο! εγω θα παρω την εκδικηση μου την κυριακη και την δευτερα (και τα @@ρια μου μαζι) θελω κι εγω βιντεακι! Edited February 24, 2012 by liapos Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 24, 2012 Απ'τον πρωι βαράνε sms twitter FB τηλέφωνα....από Στύγα... Το απόγευμα θ'αρχίσουν από Αθηνα... (κλαψ....) Πόσο δύσκολο είναι ενα ποστ που να λέει τι θα δουλεψει αυριο ρε γαμωτι...? Λιάπο... Τρυφωνα... μαζί ... θα τα φάμε... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted February 24, 2012 περιμενω βιντεακι πανπανου για τον τεο θελω κι εγω βιντεακι! το Ανώτερο Χιονοδρομικό Δικαστήριο Χελμού για την υπόθεση Τεό .... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΕΟ .... 4 ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted February 24, 2012 αλλη μια απιστευτη μερα σημερα. ανεβηκα περιμενοντας να βρω μονο την αγκυρα ανοιχτη αλλα το κεντρο εκανε την εκπληξη και εδωσε και τη στυγα. αξιζει ενα μπραβο!!! τα περισσοτερα φαγωθηκαν, δυστυχως.. κατι εχει μεινει ομως... Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 24, 2012 το Ανώτερο Χιονοδρομικό Δικαστήριο Χελμού για την υπόθεση Τεό .... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΕΟ .... Ελειωσα .......... :LMAO: [/img] Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted February 24, 2012 Πόσο δύσκολο είναι ενα ποστ που να λέει τι θα δουλεψει αυριο ρε γαμωτι...? Αστο ρε να πάει στο διάλο!Εχω βγεί από τα ρούχα μου με την τσαντίλα που έχω.Μέχρι και εγκεφαλικό πήγα να πάθω today,μόλις είδα οτι όλο το κέντρο ήταν ανοιχτό. Τόσο σπουδαίο πράγμα ήταν, να έβγαινε ένας και να έλεγε δυο λόγια,χθες βράδυ; Τέτοιο φτύσιμο,τέτοια απαξίωση;...γιατί;Δεν με αναγνωρίζω,έτσι που τα λέω.Εγώ,που χαρακτηρίζομαι ως το άκρον άοτον της υπομονής,να βγαίνω και να κράζω!!!Λες κι έχουμε την τόσο μακρά χιονοδρομική περίοδο,που μπορούμε να χάνουμε μέρες,έτσι για πλάκα! Ρε ας "είχα εγώ την πούδρα"και θα έβλεπες....στην Πάρνηθα θα ήμουν όλη μέρα. Σιγά μη περίμενα,πότε θα έβγαινε ο Καλάβρυτας για να ενημερώσει! 2 Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 24, 2012 Ελειωσα .......... :LMAO: Κι εγώωωω... Πάνο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 24, 2012 :shysterical: Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 24, 2012 http://www.grapheine.com/bombaytv/illustration-en-aad636482dfd725ed02c1ee2f9afff33.html 6 O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 24, 2012 By dcvolt at 2012-02-24 By dcvolt at 2012-02-24 By dcvolt at 2012-02-24 By dcvolt at 2012-02-24 καλη σαρακοστη το Αυγο κατι εχει ακομα ...... Ας μην γινω πιο προκλητικος 3 Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 24, 2012 fuck@%#^%$&$^&$#@!!@#@!@#!@#$!@#!@###$^#%@!!@#!@#$%%^&%&**(&$%#^#@$%@#$%$^&$%#!#$@!#$$@%#%$^#%$^#$%^#%$^#$@#$!#$!#$@$%%&%^&$^&$%^ O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 24, 2012 να ποιος κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια :lol: Πανο, Τεο πολυ γελιο και τα δυο βιντεακια σας! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 24, 2012 Σήμερα ήταν απλά... Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρομάντζο ... Θα φάνε τ΄@ρχίδι@ μου την Παρασκευή Τρύφωνα... Εδώ είμαστε και θα δεις ότι... ... TεοΚουβά... κάπου πέτυχα τ΄@ρχίδι@ σου σήμερα... Εγώ πάντως δε τα ΄φαγα ! Δε ξέρω για τον Κώστα... Πάντως κάτι σου έχει αφήσει πεσκέσι... για το Άντε ανέβα γρήγορα να πιούμε . Θα σου και που υπάρχουν απέραστα κομάτια. Σε περιμένουν και κάτι κερομένες τάβλες! ... Mπράβο στα παιδιά στα Καλάβρυτα που τα άνοιξαν όλα. ... :clap: ... Θοδωρακο ηταν που θα περναμε την εκδικιση μας εμεις η ΣΚδες ... Τσου ρε LAK που θες και εκδικήσεις... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΕΟ .... Άσε μας ρε Πάνο να τον πηράξουμε λίγο... αφού τα θέλει ο του! «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 24, 2012 http://www.grapheine...e2f9afff33.html Φίλε εαν θέλεις Σαπουνι ,,έχουμε ... χαχαχαχ ( εαν έκαναν και οι πολιτικοί μας την αυτοκριτική τους θα είμασταν αλλη χώρα ) [/img] Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 24, 2012 Προάγγελος αυτού, που θα ακολουθήσει τις δύο τουλάχιστον από τις τρεις επόμενες μέρες στον Χελμό, ήταν η σημερινή ημέρα, όσον αφορά στα καιρικά φαινόμενα. Για αύριο Σάββατο 25-2-12 προβλέπονται ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, συνθέτοντας μια ιδανική ημέρα και νύχτα για χιονοδρομία. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες και η λειτουργία του αναβατήρα Δάφνη θα παραταθεί έως τις 20:00 συν και παράλληλα πάρτυ στο σαλέ!!! Ανεβαίνοντας στο βουνό να έχετε πάντα μαζί σας αλυσίδες χιονιού. Προσοχή: Η κίνηση εκτός των σημαδεμένων πιστών εμπεριέχει κινδύνους και όσοι το επιχειρούν, αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 25, 2012 Για σήμερα Σάββατο 25-2-12 προβλέπονται ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, συνθέτοντας μια ιδανική ημέρα και νύχτα για χιονοδρομία. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες και η λειτουργία του αναβατήρα Δάφνη θα παραταθεί έως τις 20:00 συν και παράλληλα πάρτυ στο σαλέ!!! Από τις 16:00 και μετά δεν χρειάζεται έκδοση εισιτηρίου για την χρήση του αναβατήρα Δάφνη. Παιχνίδι με το χιόνι στο Snow Park!!! Ανεβαίνοντας στο βουνό να έχετε πάντα μαζί σας αλυσίδες χιονιού. Προσοχή: Η κίνηση εκτός των σημαδεμένων πιστών εμπεριέχει κινδύνους και όσοι το επιχειρούν, αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
exta629 10 Report post Posted February 25, 2012 Μπράβο σε όλα για χθές στο κέντρο και στους σχετικά με αυτό εργαζόμενους. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 25, 2012 (edited) Τσου ρε LAK που θες και εκδικήσεις... Ε τωρα τι να σου πω βρε, σου λεω τα παρακάτω Edited February 25, 2012 by Wipika www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 25, 2012 Για αύριο Κυριακή 26-2-2012 η ημέρα φαίνεται να ξεκινάει με ηλιοφάνεια κι ασθενείς ανέμους, αργά το μεσημέρι κάποια σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους στον Χελμό, που σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας, θα αφήσουν κάποιες νιφάδες το βράδυ. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες, το Snow Park και το FunBag, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Η λειτουργία των αναβατήρων Αχιλλέας και Άρτεμις θα παραταθεί έως τις 18:00. Ανεβαίνοντας στο βουνό να έχετε πάντα μαζί σας αλυσίδες χιονιού. Προσοχή: Η κίνηση εκτός των σημαδεμένων πιστών εμπεριέχει κινδύνους και όσοι το επιχειρούν, αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
exta629 10 Report post Posted February 25, 2012 χθες..sorry για την ποιότητα. Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 26, 2012 Για σήμερα Κυριακή 26-2-2012 η ημέρα ξεκινάει με ηλιοφάνεια κι ασθενείς ανέμους, αργά το μεσημέρι κάποια σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους στον Χελμό, που σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας, θα αφήσουν κάποιες νιφάδες το βράδυ. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες, το Snow Park και το FunBag, εφόσον. Η λειτουργία των αναβατήρων Αχιλλέας και Άρτεμις θα παραταθεί έως τις 18:00. Ανεβαίνοντας στο βουνό να έχετε πάντα μαζί σας αλυσίδες χιονιού. Προσοχή: Η κίνηση εκτός των σημαδεμένων πιστών εμπεριέχει κινδύνους και όσοι το επιχειρούν, αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 26, 2012 χθες..sorry για την ποιότητα. ... Από χαραμάδα το τράβαγες;;! Αστειεύομαι φυσικά, thanks! Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 26, 2012 Καθαρά Δευτέρα με χαρταετό και φρέσκο χιόνι στον Χελμό!!! Ξεκίνησε ασθενώς η χιονόπτωση από απόψε στο βουνό, και για αύριο Καθαρά Δευτέρα φαίνεται να συνεχίζεται το ίδιο σκηνικό. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς κι έτσι δε θα δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία των αναβατήρων. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες, το Snow Park και το FunBag, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ανεβαίνοντας στο βουνό να έχετε πάντα μαζί σας αλυσίδες χιονιού. Προσοχή: Η κίνηση εκτός των σημαδεμένων πιστών εμπεριέχει κινδύνους και όσοι το επιχειρούν, αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites