interedp 2 Report post Posted November 2, 2011 Προσπάθησα να ρυθμίσω το DIN της δέστρας μου (Dynafit Radical FT) και χαλάρωσα πολύ ένα μπουλόνι ή όπως αλλιώς λέγεται ) με αποτέλεσμα να πεταχτεί ένα ελατήριο έξω. Προσπαθούσα να το βάλω το ελατήριο πάλι μέσα στην οπή της δέστρας επι μισή ώρα και το μόνο που κατάφερα είναι να γδάρω το δάχτυλο μου... Ρώτησα έναν γνωστό μου και μου είπε τα ελατήρια δεν μπορούν να μπουν παρά μόνο με ειδικευμένα εργαλεία. Είναι το μεγάλο στρογγυλό στην παρακάτω φωτογραφία (http://www.wildsnow.com/images-blog/dynafit-adjust.jpg) Έχει κανείς ιδεά πως μπορώ να το βάλω πάλι μέσα χωρίς να καταστραφεί τίποτα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 2, 2011 Ισως να δοκιμασεις να την πας στο μαγαζι που την πηρες; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 2, 2011 να καταστραφει κατι δεν καταστρεφεται μην ανησυχεις.το θεμα ειναι να βαλεις σωστα το ελατηριο στην θεση του με την ταπα-βιδα μαζι δεν νομιζω να χρειαζεται κανα ιδιαιτερο εργαλειο να βαλεις το ελατηριο παλι μεσα εμενα προσωπικα δεν μου εχει χρειαστει ποτε να πας μια βολτα στο ski shop στο μαρουσι να στο φτιαξει ο Δημητρης αν δεν μπορεσεις εσυ κανε βεβαια πρωτα αυτο που σου ειπε ο Μακης εκτος αν εχεις αγορασει τα σκι απο το εξωτερικο το ελατηριο να τονισω χρειαζεται δυναμη να μπει και σταθεροτητα αλλα ρε αδερφε πως τα καταφερες και το εβγαλες ?για να ξεβιδωσει τελειως σημαινει οτι ειχες μηδενησει τελειως τα din... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 3, 2011 Προσπάθησα να ρυθμίσω το DIN της δέστρας μου (Dynafit Radical FT) και χαλάρωσα πολύ ένα μπουλόνι ή όπως αλλιώς λέγεται ) με αποτέλεσμα να πεταχτεί ένα ελατήριο έξω. Προσπαθούσα να το βάλω το ελατήριο πάλι μέσα στην οπή της δέστρας επι μισή ώρα και το μόνο που κατάφερα είναι να γδάρω το δάχτυλο μου... Ρώτησα έναν γνωστό μου και μου είπε τα ελατήρια δεν μπορούν να μπουν παρά μόνο με ειδικευμένα εργαλεία. Είναι το μεγάλο στρογγυλό στην παρακάτω φωτογραφία (http://www.wildsnow.com/images-blog/dynafit-adjust.jpg) Έχει κανείς ιδεά πως μπορώ να το βάλω πάλι μέσα χωρίς να καταστραφεί τίποτα? Καλησπέρα και πάλι. Επειδή στα θέματα ασφαλείας δεν χωράνε οι "ιδέες" του καθένα μας εδώ μέσα, και επειδή η σωστή λειτουργία των δεστρών είναι ύψιστο θέμα ασφαλείας, τόσο για 'σένα, αλλά και για αυτούς που θα χιονοδρομούν δίπλα σου, επικοινώνησε το συντομότερο με τους εγχώριους αντιπροσώπους της Dynafit. Σύμφωνα με το site τους είναι ο Κλαουδάτος. John Kenedy 84 Athens Peristeri Tel.: 2105781880 Fax: 2105746487 Web: www.klaoudatos.gr Έδωσες κοντά στα 500€ για αυτή τη δέστρα. Μην τσιγκουνεύσε κάποια €€ για τη καλή της λειτουργιά Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 3, 2011 ρε Γιωργο μια βιδα ξεβιδωθηκε ρε φιλε δεν λυθηκε ολη η δεστρα.. γενικα ομως θα συμφωνησω μαζι σου αλλωστε κατι παρομοιο ειπα και γω και ο Μακης Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
interedp 2 Report post Posted November 3, 2011 Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά του skishop που μου έφτιαξαν και ρύθμισαν την δέστρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites