Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

μπα...μπες στο site των ΧΚ μπας και βρεις τιπτα

στελνε αβερτα e-mail

επισης στειλε μαιλ να σου στειλουν τα προσπεκτους

τα στελνουν γρηγορα και δωρεαν

Snow is on my D.N.A.

Καποια πρωταση για οικονομικη διαμονη εχουμε...?

μολις επεστρεψα απο ischgl.το μονο που εχω να σου πω οτι εχει παρα πολυ χιονι.και αυτο που λεει ο turms εχει δικιο, το εζησα.εκλεισαν οι δρομοι στο ulmich και kappl.πηγαινες απο αλλα δρομακια αλλα λιγο ταλαιπωρια.εξω απο ischgl εχει παρα πολλα καταλλυματα και πολλα οικονομικα.εγω βρηκα 25euro p.p με πρωινο και μεσα στις γιορτες.τωρα αν πας θα ειναι πιο οικονομικα. :zoro:

μολις επεστρεψα απο ischgl.το μονο που εχω να σου πω οτι εχει παρα πολυ χιονι.και αυτο που λεει ο turms εχει δικιο, το εζησα.εκλεισαν οι δρομοι στο ulmich και kappl.πηγαινες απο αλλα δρομακια αλλα λιγο ταλαιπωρια.εξω απο ischgl εχει παρα πολλα καταλλυματα και πολλα οικονομικα.εγω βρηκα 25euro p.p με πρωινο και μεσα στις γιορτες.τωρα αν πας θα ειναι πιο οικονομικα. :thumbup:

Τελεια, αντε κ στην επομενη, εχω βρει κ γω με 25 στο Σεε εσει που εμεινες? αν θελεις στειλε το Limk να το δω .. απο κοσμο πως ηταν...? 11 κ σημερα!!!

Τελεια, αντε κ στην επομενη, εχω βρει κ γω με 25 στο Σεε εσει που εμεινες? αν θελεις στειλε το Limk να το δω .. απο κοσμο πως ηταν...? 11 κ σημερα!!!

αναμεσα στο ischgl και στο kappl 5χλμ αποσταση.ειχε παρα πολυ κοσμο.αλλα στα λιφτ δε περιμενεις καθολου.για μενα να κλεισεις οσο πιο κοντα στο ischgl τοσο πιο καλα.εμεις κατεβαιναμε απο το βουνο πιναμε μια μπυρα και μετα πηγαιναμε στο δωματιο και το βραδυ βγαιναμε ξανα μια βολτα για φαει και ποτο.αν εισαι μακρια ειναι δυσκολο να ξανα πας λογο αποστασης.και αν χιονιζει κ εχει χιονι στο δρομο εχει μποτιλιαρισμα.και πηγαινεις σχετικα αργα.

αναμεσα στο ischgl και στο kappl 5χλμ αποσταση.ειχε παρα πολυ κοσμο.αλλα στα λιφτ δε περιμενεις καθολου.για μενα να κλεισεις οσο πιο κοντα στο ischgl τοσο πιο καλα.εμεις κατεβαιναμε απο το βουνο πιναμε μια μπυρα και μετα πηγαιναμε στο δωματιο και το βραδυ βγαιναμε ξανα μια βολτα για φαει και ποτο.αν εισαι μακρια ειναι δυσκολο να ξανα πας λογο αποστασης.και αν χιονιζει κ εχει χιονι στο δρομο εχει μποτιλιαρισμα.και πηγαινεις σχετικα αργα.

Οσο πιο κοντα τοσο καλητερα λες ε? εσει έμεινες μεσα στο Ischgl ? εχω βρει στο Mathon και στο See θα προτιμήσω το Mathon πιο κοντα οποτε καλητερα

Οσο πιο κοντα τοσο καλητερα λες ε? εσει έμεινες μεσα στο Ischgl ? εχω βρει στο Mathon και στο See θα προτιμήσω το Mathon πιο κοντα οποτε καλητερα

δεν εμεινα μεσα στο ischgl 5χλμ μακρια.το που θα μεινεις ειναι τελειως υποκειμενικο και τι ζητας.εμεις επειδη δε πηγαιναμε μια φορα την ημερα στο ischgl θελαμε να ειμαστε κοντα.και ειναι καλο αν εχει ασχημο καιρο να μην ειναι εισαι συνεχεια στους δρομους.το mathon ειναι κοντα 4.9km μονο.

Τελικα εκλεισα στο Mathon μιας κ ειναι πιο κοντα στο Ischgl ,καποια πρωταση για φαγητο τοο απογευμα καπου οικονομικα κα καλα...?

Ερώτηση : υπάρχει δυνατότητα για ασύρματο Internet με κάποιο στικακι για Αυστρία? εμάς π.χ. που δεν έχουμε Internet στο δωμάτιο θα θέλαμε να έχουμε προσβαση στο web. Το έχει ψάξει κάποιος ?

αν εχεις αμαξι να πας στο Kappl...υπαρχει ενα εστιατοριο με ενα πελωριο κεφαλι προβατου απο εξω...ειναι διπλα ακριβως στην πιστα για ελκηθρο....σουπερ φαγητο (τουλαχιστον το 2008)

Snow is on my D.N.A.

Ερώτηση : υπάρχει δυνατότητα για ασύρματο Internet με κάποιο στικακι για Αυστρία? εμάς π.χ. που δεν έχουμε Internet στο δωμάτιο θα θέλαμε να έχουμε προσβαση στο web. Το έχει ψάξει κάποιος ?

αστο ρε το ιντερνετ...5μ. χιονι θα εχεις...με το ιντερνετ θα ασχολεισαι

Snow is on my D.N.A.

αστο ρε το ιντερνετ...5μ. χιονι θα εχεις...με το ιντερνετ θα ασχολεισαι

Ε να στέλνουμε report τα βραδια ;-)

Πριν απο λίγο καιρο στην Ιταλία που ήμουν ήθελα να δώσω τα μαιλ μου( σύνδεση cosmote) κατεβασα 8 mb και μου ήρθε στο λογαριασμό 17 ευρω......ακόμα τα κλαίω.Χαχαχαχαχαχαχαχα

Τώρα ρώτησα κ μου είπαν πως με 5 ευρω εάν ενεργοποιησω μια υπηρεσία θα μπορώ να καταναλωνω αυτά που έχω στη σύνδεση μου δωρεάν....

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Πριν απο λίγο καιρο στην Ιταλία που ήμουν ήθελα να δώσω τα μαιλ μου( σύνδεση cosmote) κατεβασα 8 mb και μου ήρθε στο λογαριασμό 17 ευρω......ακόμα τα κλαίω.Χαχαχαχαχαχαχαχα

Τώρα ρώτησα κ μου είπαν πως με 5 ευρω εάν ενεργοποιησω μια υπηρεσία θα μπορώ να καταναλωνω αυτά που έχω στη σύνδεση μου δωρεάν....

ψαξτο καλα πρωτα ομως! προσωπικα δεν θα εμπιστευομουνα τις ελληνικες εταιριες για data roaming εκτος και αν το κανουν ξεκαθαρο. και στην vodafone λενε εχεις data με 5 ευρω... την ημερα... για κατι mb ψιχουλα...

θα ψαξω free wifi ή εστω να πληρωσω wifi εκει παρα να πληρωσω τις ηλιθιοτητες των ελληνικων παροχων

Κάντε μία ερώτηση στον πάροχο σας, ακόμα και στο τετραπενταψήφιο αριθμό που σας δίνει πληροφορίες για τις χρεώσεις. Ακόμα και την στιγμή της αναχώρησης.

Εγώ για την vodafone, έβγαλα το συμπέρασμα ΠΟΤΕ internet στο εξωτερικό, μόνο wifi.

Τώρα με τα διάφορα πακέτα που κυκλοφορούν, ίσως σε κάποιον άλλον να μην είναι απαγορευτικό, σε εμένα ήταν.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, ρωτήστε πριν.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

το χειροτερο ειναι οτι η χρεωση ενεργοποιειται χωρις να το καταλαβεις. αν εχεις smartphone και δεν εχεις απενεργοποιησει απο μονος σου το data roaming τοτε και μισο kb να καψει (π.χ. σου κατεβαζει τα email σου ή ανοιγεις google maps), ενεργοποιειται η "υπηρεσια" αυτοματα και σου ριχνει στο κεφαλι τα 5,85ε (νομιζω)

αν εχεις κανα κινητο με wifi σιγουρα θα βρεις στο ΧΚ καπου να εχει δωρεαν. Η σε κανα καφε κλπ.

Snow is on my D.N.A.

Περισυ στο Kitzbuhell δε βρήκα ούτε 1 σημείο με hotspot όλοι τα είχαν κλειδωμενα.......

Μάλλον έτσι θα είναι και στο ischgl φέτος.....ευτυχώς έχει ο giannis50 δικό του wifi κ θα μας βολεύει........

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

δυστυχώς τα καταλύματα και τα καφε στην Αυστρια δεν εχουν δωρεάν ιντερνετ σε σχεση με την Γαλλια, οπου σχεδον ολα τα ξενοδοχεία, διαμερίσματα, καφε εχουν

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Παρ'όλο που βρήκα internet στην Αυστρία, παρ'όλο που το χρησιμοποίησα, ομολογώ ότι θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό τις ημέρες που έκανα σκι.

Σε μερικές περιπτώσεις όμως μπορεί να είναι σημαντική η χρησιμότητα του.

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68