Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Ankar

x/k ΒΕΛΟΥΧΙΟΥ winter 2011-2012

Recommended Posts

Σε ιδιώτη (Βελουχι Α.Ε.) πέρασε η διαχείριση του Χ.Κ. Καρπενησίου για τα επόμενα 5 χρόνια. Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης των αναβατήρων, αγοράζεται νέος χιονοστρωτήρας, ανακαινίζονται οι αφετηρίες των αναβατήρων, ολοκληρώθηκε ο φωτισμός των πιστών Τάκη Φλέγκα και Θησέα για νυχτερινό σκι και γενικότερα αναμένεται καλό πάτημα πιστών και ομαλή λειτουργία του κέντρου για την τρέχουσα σεζόν.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ..

Αντε να δουμε.... :rolleyes:

Μακαρι γιατι το ΧΚΚ ειναι το μερος που προτιμαω τις Κυριακες αφου και κοντα ειναι (απο Λαμια),λιγο κοσμο μαζευει και καλες πιστες εχει.Παντως μεχρι περισυ, οι ανθρωποι που το διοικουσαν να μη πω γιατι ηταν(ο Nickel τριβει τα χερια του και με περιμενει στη γωνια).Αλλα ας μη λεω παλι τα ιδια .................

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Απο φιλο που ειναι στο καταφυγιο του ΧΚΚ εμαθα πως εχει ριξει πανω απο 30 εκ χιονιου και αυτη την ωρα ριχνει ακομα.......Ομως μαλλον δε θα ανοιξουν για τις γιορτες ολες τις πιστες παρα μονο τις 2 μικρες (Θησεα,Τ.Φλεγκα)

Λόγω έλλειψης χιονιού; Γιατί αν είναι σαν πρόπερσι να έχουμε χιόνι, να έχουμε lift, να έχουμε τέλειο καιρό και να μην μπορούμε να κάνουμε σκι... :unworthy:

Make Parnassos Great Again!

Λόγω έλλειψης χιονιού; Γιατί αν είναι σαν πρόπερσι να έχουμε χιόνι, να έχουμε lift, να έχουμε τέλειο καιρό και να μην μπορούμε να κάνουμε σκι... :popo:

Σαν προπερσι Χρηστο , στη κοπη της πιτας Χρηστο........

Edited by captainhook3

Απο φιλο που ειναι στο καταφυγιο του ΧΚΚ εμαθα πως εχει ριξει πανω απο 30 εκ χιονιου και αυτη την ωρα ριχνει ακομα.......Ομως μαλλον δε θα ανοιξουν για τις γιορτες ολες τις πιστες παρα μονο τις 2 μικρες (Θησεα,Τ.Φλεγκα)

Ε λογικό! Εξάλλου είναι υπεραρκετή η πίστα πλησίον Θησέως! :popo:

Ο δρομος απο Καρπενησι εως το χιονοδρομικο δεν εχει ανοιχθει ακομα.........

Πριν από λίγο άνοιξε ο δρόμος για το χιονοδρομικό και ξεκινάνε οι εργασίες για τις πίστες σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από Καρπενήσι

Σημερα λειτουργουν οι 2 μικρες πιστες (Θησεας και Τ.Φλεγκας) και παραλληλα ετοιμαζονται οι αλλες 2 (Αιολος,Ηρακλης).Ας ελπισουμε πως αυριο θα μπουνε σε λειτουργια και αυτες.........

Ανταπόκριση από τον Captain Hook:

Σήμερα ανοιχτοί όλοι οι αναβατήρες, αρκετό χιονάκι με λίγες πέτρες στις πίστες. Κόσμος ελάχιστος.

Έχουμε 20% μείωση τις τιμής της κάρτας από τα 20 στα 16 Ευρώ, τιμή που θα ισχύει όμως και για τις καθημερινές.

Make Parnassos Great Again!

Χρόνια πολλά λοιπόν κ απο εμένα σε όλους κ μια αναφορά για την ημέρα των Χριστουγέννων στο ΧΚΚ......

Όπως ήταν λογικό λόγο άγχους ξύπνησα μισή ώρα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι (αν και ζήτημα ήταν να είχα κοιμηθεί 1-2 ώρες στο σύνολο σε μια καταπληκτική κατα τα αλλά ,βραδιά........)

Το αμάξι φορτωμένο απο το προηγούμενο απογευμα και ξεκινω μόνος μιας και οι αλλες2 της παρέας έκαναν πισω.

Στο δρόμο μέχρι Καρπενήσι ήταν ζήτημα να πέτυχα 5 αυτοκίνητα πράγμα το οποίο δε με πείραξε καθόλου και μπόρεσα να πείσω λίγο παραπάνω το αμάξι στις στροφες(παρά πολλές στροφες απο Λαμία -Καρπενήσι ).Λιγο μετά το Τυμφρηστο η θερμοκρασία έπεσε 2-3 βαθμούς κάτω απο το 0 οπότε και ηρέμησα ,όχι μόνο γίαυτο αλλά και γιατί τι αμάξι άρχισε να γλιστράει σε ανηφορα(να σημειώσω πως το αμάξι ήταν Subaru impresa 4x4 με χιονολαστιχα).Ευτυχως κατάλαβα ότι υπήρχε πάγος και στην κατήφορο πριν το τούνελ για Καρπενήσι πάω σαν κότα αλλα μάλλον δεν ήταν αρκετό.Το αμάξι μου έφυγε και ευτυχώς έπεσα πάνω σε χιόνι και δεν έπαθε τπτ.........Να σημειώσω εδώ πως δεν πατησα φρένο καθόλου και είχα δευτερα μέσα.Ευτυχως ήταν και η μοναδική φορά που το έπαθα γιατί είχα άλλες 10 τουλάχιστον στροφες να περάσω στο ίδιο σημείο......

8.30 ο Μητσαρας λοιπόν έχει φτάσει επάνω στο χιονοδρομικό (ο δρόμος δεν είχε καθόλου χιόνι και μπράβο στους υπεύθυνους )και παει να πάρει κάρτα(απο 20 ευρώ στα 16 ,τιμή που θα ισχύει ομως και καθημερινές όπως είπε ο μεσιε Λαππας,παιδιά εώς 8 χρόνων ΔΩΡΕΑΝ και ετήσια στα 100 ευρώ).Το ΧΚ όμως ανοίγει 9.30 οπότε σαλε για καφέ και καθώς περίμενα έρχεται άλλη μια παρεα απο Λαμία κ μου λένε πως στο σημείο που βγήκα έξω,ήταν αλλα 3 αυτοκίνητα ακινητοποιημενα ενώ και οι ίδιοι βγήκαν άλλες 2 φορές έξω (με τζιπ μεγάλου κυβισμού).......

Και καπου εδώ σταματάει η περιπέτεια και ξεκινάει η δράση .4 βόλτες Θησεα για ζέσταμα και μετά δε ξέρω πόσες Άνεμο .....Ο Θησεας πολυ καλά στρωμένος χωρίς ίχνος πέτρας ,το ίδιο και ο Άνεμος μόνο που είχε λίγες πέτρες οι οποίες βγήκαν εκτός πίστας απο εμένα και τον Γιάννη ( ένας κυριος 60+ απο Θες/κη ο οποίος είχε έρθει για διακοπές )εκεί λιωσαμε εώς 12 μιας και ο καιρός ήταν πολυ καλος κ σταματησαμε μόνο όταν έπεσε λίγη ομίχλη.15 λεπτά διάλειμμα μέχρι να καθαρίσει ο καιρός και βούρ για Ηρακλή.Εκει τα πράγματα δεν ήταν καλά στο θέμα για το πως ήταν στρωμένη η πίστα.Σχεδον παντού υπήρχαν σαμαρακια αλλα πέτρες πουθενα.Βεβαια δε παραπονιεμαι μιας και εώς 10.30 είμασταν σε όλο το χιονοδρομικό 4 άτομα και παρ΄ολ΄αυτα οι υπεύθυνοι του ΧΚ είχαν σε λειτουργία τα πάντα πράγμα που μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Η ημέρα τελείωσε με μια φανταστική τουμπα(έπιασε ξαφνικά ομίχλη και βρέθηκα σε κενό 2 μέτρων περίπου ) και μιας και δεν έπαθα κάτι και πεινουσα ,είπα να γυρίσω στη βάση .....

Ίσως απο τις καλύτερες εμπειρίες για την 1η φορά σκι της σεζόν......Αυτό που θέλω να πω είναι πως τα πράγματα στο ΧΚΚ δείχνουν να πηγαίνουν πρός το καλύτερο και μακάρι να είναι έτσι......

Edited by captainhook3

Αυριο θα ειμαι επανω........

Αν θελει κανεις να βρεθουμε τοτε μιλαμε στο 8.20 αλλιως......θα με καταλαβετε,μεσα στα κοκκινα θα ειμαι..........

Δυστυχως το αμαξι θα εχει αλλους 4 τεντυμποιδες(σνοουμπορνταδες) και δε θα μπορεσω να παρω αλλον μαζι .........

Αλλη μια μερα με πολυ καλο σκι κλπ κλπ περασε.........

Δε θα πω για τον τελειο καιρο η την καλη ποιοτητα του χιονιου αλλα για τα ευτραπελα που δεν ηταν και λιγα......

Το ΧΚ ξεκιναει την λειτουργια του στις 9.30 το πρωι ,αλλα οταν λες ξεκιναω εννοεις οτι ολα δουλευουν εκεινη την ωρα και οχι οτι 9.30 θα ξεκινησουν οι υπαλληλοι να ξεχιονιζουν τα καρεκλακια ,η να ζεστενουν τα μηχανηματα....Αυτο το πραγμα πρωτη φορα το ειδα και ειχε πολυ γελιο....

Τες πα μετα απο 20 λεπτα ζεσταμα στο συρομενο (μηπως λειτουργουσε και τπτ αλλο?)μας λενε οτι θα λειτουργησει το τριπλο πρωτα(Ηρακλης) και οχι το διπλο(Ανεμος)......Παμε λοιπον με την παρεα γεματοι χαρα να ξεκινησουμε και βλεπουμε οτι εκεινη την ωρα ξεκινουσαν να ξεχιονιζουν τα καρεκλακια και να στρωνουν την πιστα......Που να γυρνας πισω στο συρομενο οταν εχεις μπροστα σου τον Ηρακλη και 10,30 - 11 παρα ετοιμος και ο Ηρακλης......Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το πως ειχαν στρωμενη την πιστα.Την ειχαν φτιαξει ετσι ,ωστε να σε πεταει εκτος του στρωσιματος και μαλιστα εκει που Χριστουγεννα ειχα βγει εξω προσεξα πως ειχε τρομερη κλιση(και μαλλον γι'αυτο βγηκα και οχι λογο ομιχλης οπως πιστευα εως σημερα).Στο ιδιο μαλιστα σημειο εφαγα αλλη μια καλη σημερα και το εγραψα (αν μπορεσω θα το ανεβασω εχει πολυ γελιο γιατι λεω εδω επεσα προχθες και αμεσως πεφτω παλι...)

Το θεικο βεβαια ηταν το γεγονος οτι 2 παρα κοβεται το ρευμα και το χειροτερο .....ημουν επανω σε καρεκλακι εκεινη την ωρα......περιπου 40 λεπτα κρατησε ολη αυτη η ιστορια και οφειλω να ομολογησω οτι ενω στην αρχη ημουν ηρεμος, καποια στιγμη θυμηθηκα εικονες απο το εργο με αυτους που τους ξεχνανε στα καρεκλακια και καπως μου ηρθε.......

Οταν λοιπον ηρθε το ρευμα υπηρχε εντονη μυρωδια απο κατι καμμενο(ποιος να ξερει τι εγινε) και βλεπω κατι ακομα τρελο......Αφου εχουν απεγκλωβισει τα ατομα που ηταν στο λιφτ(διακοπη εγινε μονο στον Ανεμο) εχει μαζευτει ολος ο κοσμος που κανει σκι στο χωρο κοντα στο κατω σαλε μιας και ειχαν σταματησει να λειτουργουν ολα τα υπολοιπα λιφτ(μπορει και να το εκαναν για να δωσουν ρευμα σε αυτο που ειχε το προβλημα) αλλα μολις το εφτιαξαν αφησαν τον κοσμο για τουλαχιστον 20 λεπτα χωρις λιφτ.Και το χειροτερο ειναι πως δεν εβαλαν μπροστα ουτε το διπλο(Τ.Φλεγκα) που σε παει απο τον χωρο των πιστων ,στο επανω σαλε-παρκινγκ.Εγω αναγκαστηκα μιας και ειχα ξενερωσει να ανεβω την πιστα του Τ.Φλεγκα με τα ποδια ωστε να μπορεσω να παω στο αυτοκινητο και να φυγω(δουλευω και το απογευμα γμτ....)Ομως δεν υπηρχα μονο εγω,υπηρχαν και μικρα παιδια και εβλεπες τωρα αρκετο κοσμο να εχει στα χερια ,πεδιλα,σανιδια,παιδια και να ανεβαινουν μια πιστα......Ειχαμε ρωτησει τι θα γινοταν με το ρευμα αλλα κανεις δεν ηξερε να μας πει οποτε αναγκαστηκε αρκετος κοσμος να ταλαιπωρηθει και μαλιστα τσαμπα ,μιας και μετα απο λιγη ωρα μπηκαν σε λειτουργια ολα τα λιφτ............

Κατα τα αλλα λιγος κοσμος στο ΧΚ (δηλαδη κανα 2 φορες μονο βρηκα ατομο μπροστα μου στο λιφτ) ο καιρος τελειος ,τρελη παρεα και τελος καλο ,ολα καλα............

απιστευτο!!!

οχι μονο δεν εχουν αλλαξει τα πράγματα απο πρόπερσι που το επισκεφθήκαμε για την κοπη πίττας αλλα βλεπω χειροτέρεψε κατα πολυ η κατασταση.

ο απεγκλωβισμός 40’..τεσπα, αργα η γρηγορα έγινε. το ρευμα πες, ετυχε

το να μην τηρήσουν όμως το ωραριο και να μην ειναι ετοιμοι να λειτουργήσουν στην ωρα τους χωρις να υπαρχει λογος (επιβεβαίωσε μου αν θελεις οτι οι συνθήκες το επέτρεπαν να ανοίξει κανονικά, δλδ δεν ειχε αερα, παγωποίηση στους πυλώνες, διακοπη ρευματος το πρωι η κατι αλλο που να εμποδιζει να ξεκινήσει η λειτουργία του) ειναι απαραδεκτο. ρωτήσατε τους υπευθύνους? και αν ναι, τι σας ειπαν?

θα ηταν καλο να ρωτάμε (ευγενικα παντα) ποιοι ειναι οι λογοι που το ΧΚ δεν λειτούργησε οπως ηταν αναμενόμενο.

επισης να τα μεταφέρουμε εδω στο φορουν, ειναι καλο να μαθευτούν και τα θετικα και τα αρνητικά που αντιμετωπίζουμε σε ολα τα ΧΚ μας. μονο ετσι θα μπορέσουμε να κανουμε εναν απολογισμό στο τελος της χρονιας, μαζι με τα χιονοδρομικα, και να δουμε στις περιπτώσεις που κατι δεν δουλευει καλα, τι ακριβώς φταίει γι’αυτο

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Οι άνθρωποι σίγουρα δε το έκαναν επίτηδες ,άλλωστε έχω πει πως ακόμα και με λίγο κόσμο,έστω και με μια καθυστέρηση βάζουν σε λειτουργία τα πάντα .Μαλλον για ανοργανωτους θα τους χαρακτηριζα και ανθρώπους που δεν έχουν την πείρα να λειτουργήσουν το ΧΚ.Δυστυχως δε πήγα να ρωτήσω τι έγινε με το θέμα του ρεύματος μιας και έπρεπε να γυρίσω πισω πριν απο 5 το απογευμα,όμως θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα ...........

Αέρας υπήρχε προχθές και γίαυτο δεν είχε λειτουργήσει καθόλου , εχθές ήταν τέλεια μερα όσο αφορά τον καιρό........οι προϋποθέσεις μας έλειπαν ............

Ασφαλεια καηκε και γι'αυτο αργησε λιγο να παρει παλι μπροστα.Περιμεναν την ΔΕΗ για αποκατασταση της βλαβης.....

Οσο αφορα την καθυστερηση που υπηρχε στο θεμα ανοιγματος του ΧΚ ειναι σφαλμα των υπαλληλων που απο 2-3 πηγες εμαθα οτι το κανουν επιτιδες μιας και θεωρουν οτι το ΧΚ τους ανηκει και κανουν οτι γουσταρουν(δυστυχως)..........

Απλά τέλεια......2 ημέρες σκι στο ΧΚΚ με υπέροχο καιρο,χιόνι και το κυριότερο παρεα.

Εχθές είμασταν περίπου 15 νοματαιοι ,λιωσαμε οι περισσότεροι εώς 4 παρα ,ενώ σήμερα η ομάδα είχε μειωθεί στους 3 :thumbup: μιας και οι υπόλοιποι είχαν υποχρεώσεις .......

Αυτο που έκανε τρομερή εντύπωση ήταν πως τα παντα λειτουργούσαν στην εντέλεια ,οι πίστες- λίφτ,τα παντα όλα ,αν και δεν υπήρχε πολύς κόσμος επάνω στο βουνό για να χαρεί το αγαπημένο του σπορ, παρα περισσότερο τουρίστες που είχαν έρθει για να περάσουν την ώρα- πιούνε κανένα καφέ. Σήμερα βέβαια η υπεροχή μέρα τελείωσε λόγο νωρίτερα (2 περίπου) αλλα ας μην είμαι αχάριστος,έκανα 3 συνεχόμενες μέρες σκι(1η Ιανουαριου ΧΚΠ)..........

Καλή χιονοδρομικη χρόνια ,με υγεία για όλο το κόσμο.............

Αυτο που έκανε τρομερή εντύπωση ήταν πως τα παντα λειτουργούσαν στην εντέλεια ,οι πίστες- λίφτ

χαίρομαι πολυ γι’αυτο και περιμένω τη μερα που αυτο δεν θα μας κανει εντύπωση αλλα θα ειναι το σύνηθες, όπως και στο εξωτερικό.

είμαστε σε καλο δρομο λοιπόν, μπραβο στο ΧΚΚ :good:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Απο την επισημη ιστοσελιδα του χιονοδρομικου:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΤΑΚΗΣ ΦΛΕΓΚΑΣ'' (Εναέριος Διθέσιος Αναβατήρας)

Μήκος: 376μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Ο αναβατήρας Τ. Φλέγκας ξεκινάει από το challet του χιονοδρομικού και τερματίζει στις αφετηρίες των υπολοίπων αναβατήρων.

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΘΗΣΕΑΣ'' (Μονοθέσιος Συρόμενος Αναβατήρας)

Μήκος: 540μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Θ1: Μπλε --> Πράσινη

Θ2: Πράσινη

Θ3: Κόκκινη --> Μπλε

Θ4: Μαύρη

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΑΝΕΜΟΣ Ι'' (Εναέριος Διθέσιος Αναβατήρας)

Μήκος: 889μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Α1: Κόκκινη --> Μπλε --> Πράσινη

Α2: Κόκκινη --> Μπλε

Α3: Κόκκινη --> Μπλε

Α4: Κόκκινη

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΗΡΑΚΛΗΣ'' (Εναέριος Τριθέσιος Αναβατήρας)

Μήκος: 750μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Η1: Μαύρη --> Κόκκινη

Η2: Μαύρη --> Κόκκινη --> Μπλε

Η3: Κόκκινη

Η4: Κόκκινη --> Μπλε --> Πράσινη

Η5: Μπλε --> Πράσινη

============================

Μπορει ο CaptainHook ή καποιος αλλος να εξηγησει τι παιζει με τις πιστες;

Πως ειναι δυνατον το ιδιο λιφτ να εξυπηρετει 4-5 πιστες, απο πρασινη μεχρι μαυρη;;; :Thinking:

Μας προεκυψε εκδρομη με παρεα απο Αθηνα για Καρπενησι και ψηνομαι να επισκεφτω το ΧΚ, αλλα θελω να ξερω τι γινεται.

Ευχαριστω

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Που είναι ο ανταποκριτής μας να απαντήσει? Μέχρι να επέμβει

Για δες αυτό

http://www.cybex.gr/karpenissi/slopes.htm

Υπ όψιν ο Ηρακλης 2 δεν υπάρχει πια. Βασικά ναι ψιλουπερβάλουν στο ότι τόσες πίστες. Το λιφτ φαίνεται στην webcam του sr και ουσιαστικά έχει δύο κοκκινες ανάλογα με το πόσο χιόνι έχει.

Γενικά για μένα το Καρπενήσι είναι εξαιρετικό βουνό όταν δουλεύουν τα λιφτ. Αν τα δουλευουν θα το χαρείτε σίγουρα.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καπου πηρε το αυτι μου οτι πολυ συντομα θα παιξει καποιο Event με Ski-Test........ εχει ακουσει κανεις αλλος τπτ?......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Φανταστείτε ότι είσαστε σε μια κοιλάδα και γύρω γύρω υπάρχουν πίστες......

Ο Τάκης Φλεγκας στην ουσία είναι μια πολυ μικρή πίστα η οποία σε οδηγεί απο το σαλε σε αυτή τη μικρή κοιλάδα και απο εκεί διαλέγεις σε ποια πίστα θέλεις να πας.επίσης είναι διπλός εναέριου που τον χρησιμοποιείς όταν τελείωνε ιός το σκι σου για να πας στο πάνω σαλε-πάρκινγκ.ειναι επίσης το εναέριο που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες για να πανε στο κάτω σαλε του ΧΚΚ.

Ο Θησεας είναι το συρομενο το οποίο το χρησιμοποιεί οποίος θέλει να μάθει σκι η για κάνει ζέσταμα(μπλε πίστα στην ουσία).

Ο Άνεμος είναι διπλό εναέριο, (το οποίο είναι πράσινο-κόκκινης δυσκολίας )

Ηρακλής τέλος είναι το τετραπλό εναέριο το οποίο σε οδηγεί η μέσα στη κοιλάδα ( καθαρή κόκκινη) ,η μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πας στο σαλε-πάρκινγκ του χιονοδρομικού.

Αν χρειαστειτε κάτι παραπάνω ,αύριο βράδυ θα μπορώ να ξανά μιλήσω μιας εδω κ λίγες μέρες είμαι..........Ischgl!!!!!!! ,εκτός και αν μπορεί να δώσει κανείς άλλος πληροφορίες.αν μπορει κάποιος ας βάλει το link με το ¨επισημο¨ topic του ΧΚΚ που είχαμε ανεβάσει περισυ.......

Απο την επισημη ιστοσελιδα του χιονοδρομικου:

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΤΑΚΗΣ ΦΛΕΓΚΑΣ'' (Εναέριος Διθέσιος Αναβατήρας)

Μήκος: 376μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Ο αναβατήρας Τ. Φλέγκας ξεκινάει από το challet του χιονοδρομικού και τερματίζει στις αφετηρίες των υπολοίπων αναβατήρων.

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΘΗΣΕΑΣ'' (Μονοθέσιος Συρόμενος Αναβατήρας)

Μήκος: 540μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Θ1: Μπλε --> Πράσινη

Θ2: Πράσινη

Θ3: Κόκκινη --> Μπλε

Θ4: Μαύρη

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΑΝΕΜΟΣ Ι'' (Εναέριος Διθέσιος Αναβατήρας)

Μήκος: 889μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Α1: Κόκκινη --> Μπλε --> Πράσινη

Α2: Κόκκινη --> Μπλε

Α3: Κόκκινη --> Μπλε

Α4: Κόκκινη

ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ''ΗΡΑΚΛΗΣ'' (Εναέριος Τριθέσιος Αναβατήρας)

Μήκος: 750μ

ΠΙΣΤΕΣ:

Η1: Μαύρη --> Κόκκινη

Η2: Μαύρη --> Κόκκινη --> Μπλε

Η3: Κόκκινη

Η4: Κόκκινη --> Μπλε --> Πράσινη

Η5: Μπλε --> Πράσινη

============================

Μπορει ο CaptainHook ή καποιος αλλος να εξηγησει τι παιζει με τις πιστες;

Πως ειναι δυνατον το ιδιο λιφτ να εξυπηρετει 4-5 πιστες, απο πρασινη μεχρι μαυρη;;; :clap:

Μας προεκυψε εκδρομη με παρεα απο Αθηνα για Καρπενησι και ψηνομαι να επισκεφτω το ΧΚ, αλλα θελω να ξερω τι γινεται.

Ευχαριστω

Σου μεταφέρω φρέσκες πληροφορίες...της ώρας δλδ.

Ο Θησέας αποτελείται από 2 πίστες στ΄αριστερά του πιάτου και 2 δεξιά του.

Το ίδιο και ο Ανεμος,του οποίου οι 2 αριστερές σε οδηγούν, αν θέλεις, στις 2 δεξιές του Θησέα.

Οσο για τον Ηρακλή,εδώ γίνεται μεγάλο παιχνίδι,αφού στρώνουν και την πλαγιά που είναι αριστερά από το καρεκλάκι(κάτι που παλιά ήταν μόνο πούδρα!)

Υ.Γ.Χαλβαδιάζω τα παλιά λημέρια!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Σου μεταφέρω φρέσκες πληροφορίες...της ώρας δλδ.

Ο Θησέας αποτελείται από 2 πίστες στ΄αριστερά του πιάτου και 2 δεξιά του.

Το ίδιο και ο Ανεμος,του οποίου οι 2 αριστερές σε οδηγούν, αν θέλεις, στις 2 δεξιές του Θησέα.

Οσο για τον Ηρακλή,εδώ γίνεται μεγάλο παιχνίδι,αφού στρώνουν και την πλαγιά που είναι αριστερά από το καρεκλάκι(κάτι που παλιά ήταν μόνο πούδρα!)

Υ.Γ.Χαλβαδιάζω τα παλιά λημέρια!

Μήπως υπάρχει κ άλλο Καρπενήσι κ δε το ξέρω?οποιος σου έδωσε αυτές της πληροφορίες μάλλον δε θα θυμάται καλα για ποιο ΧΚ σου μιλούσε.......

Μόνο για Ηρακλή θυμάται γιατι πράγματι στρωνουν αριστερά (οπως κοιτας καθώς ανεβαινεις με το λιφτ )την κόκκινη ,στη μέση αφήνουν για πουδρα κ δεξιά σε οδηγεί όπως είπα στο σαλε κλπ.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...